Пет са вече жертвите на терориста, окървавил Лондон

Броят на загиналите от терористичното нападение в Лондон достигна пет души, съобщи британската полицията, цитирана от ДПА и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Пет са вече жертвите на терориста, окървавил Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-бързото и ефикасно решение за ограничаване на тероризма е репатриране на семейството и приятелския кръг на атентатора към съответната държава от която са се преселили,с конфискация на имуществото и парите на всички,тъй като са "пасивни"съучастници.

Дали само на мен ми прави впечатление че досега атентатите са неадекватно малко и неадекватно зле организирани ? При тези възможности, които Англия, Франция и Белгия предоставят ...

ПАК ЛИ ЩЕ СЕ ВЛАЧАТ ПО УЛИЦИТЕ И ЩЕ ПОДПИСВАТ ПЕТИЦИИ ПРОТИВ ТРЪМП МАЛОУМНИТЕ ЛЕВИ ЛИБЕРАЛИ И ГЛОБАЛИСТИ???МАЙ СЕГА МЪЛЧАТ,НЕГРАМОТНИЦИТЕ.ВМЕСТО ДА ВДИГАТ ШУМ,НЕ Е ЛОШО ДА СЕДНАТ ЗАДНИЦИТЕ СИ И ДА ПРОЧЕТАТ МАЛКО ИСТОРИЯ И ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ОСМАНСКА ТУРЦИЯ=ВСЕ СЪЩИТЕ БОКЛУЦИ СА.КРЪВТА Е ПО РЪЦЕТЕ НА ВСИЧКИ НЕГРАМОТНИ И АЛЧНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ,НА КЛИНТЪН И ОБАМА,КОИТО СРАВНЯВАТ ИСЛЯМА С ''РЕЛИГИЯ'' ИСЛЯМ Е ЗАКОНЪТ В МЮСЮЛМАНСКИТЕ СТРАНИ,А НЕ Е ЛИЧЕН ИЗБОР,КАКТО РЕЛИГИИИТЕ В ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ.ДОЕИ НЯКОИ МЮСЮЛМАНИ ДА СА КРОТКИ,КОГАТО СЕ НАЛОЖИ ТЕ ЗАСТАВАТ ЗАД ТЕРОРИСТИТЕ,ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ''ДЕЙСТВАТ ПРОТИВ ИСЛЯМСКИТЕ ЗАКОНИ,АКО ЗАЩИТЯТ ХОРА ОТ ДРУГА ВЯРА'' ТОВА Е ЕДНО ДОПОТОПНО ПЛЕМЕ,КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТО ТАМ,ОТКЪДЕТО Е ДОШЛО.ВСИЧКИ ГРАКНАХА СРЕЩУ ТРЪМП,ЗАЩОТПО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЗДРАВО МИСЛЕЩ ПОЛИТИК НА ЗАПАД!!!ЕВРОПА ТРЯБВА ДА ЗАТВОРИ НЕЗАБАВНО ВСИЧКИ ГРАНИЦИ,ЗАЩОТО Е ТРУДНО ДА СЕ СПРАВИ С НАПУСКАНИТЕ ВЕЧЕ БЕЗ КОНТРОЛ ИМИГРАНТИ.ХОРА КАТО ХАЛИД МАСУД И ПРЕДИШНИТЕ НАПАДАТЕЛИ ВЪВ ФРАНЦИЯ,БЕЛГИЯ ДОКАЗВАТ,ЧЕ ИСЛЯМА ПРОМИВА МОЗЪЦИ И МЮСЮЛМАНИТЕ НИКОГА НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ,А СЕ ХРАНЯТ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА КАТО ПИЯВИЦИ И В ЕДИН МОМЕНТ ЗАСТАВАТ СРЕЩУ НАЦИИТЕ,КОИТО СА ИМ ДАЛИ ПОДСЛОН,ХЛЯБ ,ДОМ И ОБРАЗОВАНИЕ.ЕВРОПА,СЪБУДИ СЕ И СИ ОПАЗИ ТЕРИТОРИЯТА,ЗАЩОТО НИКОЙ НЯМА ДА ГО СТОРИ!А ПОЛИТИЦИТЕ ПО-ЛЕКО В ИЗКАЗВАНИЯТА И ДЕЙСТВИЯТА СИ ПРОТИВ НАЦИИТЕ,ЗАЩОТО ДОКАЗАХА ДО ЕДИН,ЧЕ ИМАТ СЛАБ /2/ ПО ИСТОРИЯ!!!НЕВЕЖЕСТВОТО Е ''БЛАГОДАТ'' ПОНЯКОГА,НО НЕ И В ТАКИВА СИТУАЦИИ,КОГАТО СЕ КАСАЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ НАЦИИ!!!

За положението в Европа са виновни хората,а не политиците.Първо защото хората избират политиците и второ защото хората са същите лицемери като политиците.За този "терорист"е имало данни както и присъда в Саудитска Арабия,но западът отказва да екстрадира подобни терористи защото в ислямските държави не се спазвали човешките права,а и защото част от тези лица са вече техни граждани-както този в случая.Единствено България екстрадира както терористи така и свои граждани когато има достатъчно данни за техни престъпления.Тогава обаче всички вие лицемери сипете огън и жупел как един български престъпник ще се екстрадира в чужбина или как един турски престъпник ще се върне в Турция където щели да го спукат от бой.Единственото нещо което ви идва наум в празните тикви е вместо престъпниците да се екстрадират и наказват е това да се създават нови престъпници като трябвало да се избиват мюсюлмани или да се събарят джамии.

къде са сега привържениците на заселването на бежанците по българските села и градчета, за да ни обясняват как ще се интегрират и колко са добри и полезни? Този атентатор е роден в Англия, той е второ поколение англичанин. Също така деца на бежанци, родени във фРАНЦИЯ , БЯХА И ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА АТЕНТАТИТЕ ВЪВ фРАНЦИЯ И бЕЛГИЯ. Защо никой не казва, че никакво приобщаване и интегриране не правят за тези хора.

Аз знам къде са-при жена ти!

Ако не ви е страх - имате ментални проблеми ...

Тая либерастка политика ни докара до тук да се напълни Европа с терористи. Правилно в САЩ я изритаха либаралщината, дано в Неделя и ние го направим!

само броят жертвите

Потърсете в нета инфо за Savile Town, предградие на Dewsbury, Западен Йоркшир. От 4000 население, 48 души /!/ са британци. Оттам са доста от лицата, свързани с тероризма в UK.

като стане нещо такова "холивудските" звезди влизат в замъците и млъкват, иначе много им знае устата относно правата на малцинствата

Неколкостотин души не ги е страх, останалите ги е страх. Политиците работят против своя народ, в полза на чужденци. Така излиза.

Това "Не ни е страх" е смешно и тъпо. Те ги избиват а тях не ги е страх. Значи ще умират без страх. Друго - ислямските убийци са в нападение а християнското население в защита. Ясно че тези убийства ще продължават докато Европа не мине в настъпление. Но затова трябва да се преосмислят ценностите и да се сменят лидерите. Сегашните са неадекватни за ситуацията.

щеше да е смешно ако не беше тъжно

Всяко живо същество на земята се страхува за живота си...освен дебилите и разбира се лицемерните политици, като този за които обществата в Европа харчат огромни средства за охрана...Не вие страх, ама друг път лицемери долни!!!

като станат повече от нас и ще премахнат либерално демократичните ценности и ще наложат исляма без да им мигне окото, но тереза мей и ангела меркел не мислят за идните поколения

Нищо чудно, те и двете са ялови. Когато не си давал живот, как да го почувстваш и да го пазиш?

Британските служби и политици не са адекватни. Храни куче да те лае.

Българските журналисти са същите. Не се разбра жертвите са 5 с терориста или без него.

бързат като пърле пред майка си

БРЦК

Докато не почнат да бутат по една джамия за всяка жертва на ислямски терорисъм няма да се оправи работата. Като свършат двамиите - почвайте да депортирате роднините. И всеки убит джихадист - погребан на тайно място посд свинска ферма увит в свински кожи. Такива Алах не приема и девици не дава!

БРЦК

Я, некъв джихадист мие сложил минусче. Дир-а, бързо пращайте данните на ДАНС и да го гонят от БГ.

Съгласна съм с коментиралите преди мен, че изявленията от рода на "Не ни е страх" и бденията са форма на цинизъм. Попадна ми клип, на който се вижда как охраната на Мей я предпазва и напъхва за секунди в служебната й кола, докато наоколо се чуват гърмежи. На това аз му казвам "страх". Лесно е да се ежиш, когато над живота ти бдят няколко бодигарда готови да умрат, за да живееш ти. Лесно е така, но това наистина е цинизъм и престъпление спрямо простосмъртните. Цинизъм е и изявлението на кмета на Лондон, че в големите градове било нормално да им терористични актове. По този повод Доналд Тръмп младши е писал в Туитър за Кхан: "Това сериозно ли е?! Терористичните атаки били част от живота в големите градове". Цинизма на безомозъчните управляващи в Европа е умопомрачителен.

Самото избиране на този чалмалия за кмет на Лондон е показателно. Той не е избран от англичани, а от своите съплеменници, които явно вече са мнозинство в лондон. А доколко се е приобщил, цивилизовал и "попил" ценностите на нашето общество , личи от изказването му за тероризма в големите градове. Европа си отива.

лондонският кмет Сади Хан :"Ей, голям хан стана тук, в Лондон, кой от къде идва, накъде заминава , никой не знае?!"....

просто виждам как загива западна европа, но си държи на пролитите ценности

А това е просто недоразомение. Нали им пречеха източно европейците, а тия продължават да си ги вкарват на острова без проблеми. Така че хак да им е на англетат, хич не ги жаля

Фактът, че животът ни вече е променен и ни е страх, не може да се промени с бдения. Единственото решение е изселване на всички мюсюлмани извън Европа.

БРЦК

Значи трябва да си изселят и кмета на Лондон. Нема да стане май.

Британците са корав народ. Неведнъж са го доказвали.

Само, че голяма част от тях вече не са британци...

""""Подстъпите към площада бяха преградени с полицейски камиони и коли, а в района патрулираха много въоръжени полицаи."""" E щом не ви е страх защо ви е засилена охрана ?

Така ще бъде, след като наляха едни огромни суми в арабския свят. Циганин с пари не може да седи, той все иска да види до къде може да стигне в глупостта си човек, просто защото няма мозък.... Товеа е резултата от лигавенето и социалните им политики. Помага се на човек, който има разсъдък, а да помагаш на малоумник- това е като да си играеш с бомба .... и да се чудиш кога ли ще гръмне. Така че не се учудвайте защо се получава така на практика!

"Не ни е страх"

Ще ви е страх, дами и господа! Ще ви е страх ... наистина !

Жертвите бяга 5 (пет) още същата вечер след атентата и беше съобщено от британските медии! Но Дир.бг работят с 24 часа закъснение. Ето това са ни медиите! Дезинформация и чиста пропаганда!

Рисуват, правят мозайки от цветя, светят с лампички и свещи... а маймуните с ингилизки паспорти си безчинстват. Много са тъпи просто!

а ги и хрантутят на всичкото отгоре, защото те само лежкунят

ОТМЪЩЕНИЕТО НА БИВШИТЕ КОЛОНИИ...ВЗЕМАХА ГИ ДА ИМ ЧИСТЯТ НУЖНИЦИТЕ,СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАКВО СТАВА...БОКЛУКА ВИНАГИ СИ Е БОКЛУК...А ИНГИЛИЗИНА ВИНАГИ Е КОЛОНИАЛИСТ...

Българската поговорка "Храни куче да те лае" може да се замени с Европейската " Храни мюсюлманин да те сгази" ! КОЙ допусна толерастията да вземе толкова невинни жертви ?

Всъщност Третата световна война е започнала отдавна!През Въората...не можаха да унищожат цивилизацията,но сега сигурно ще успеят с глупоста си!!!ДЕРЗАЙТЕ_GUD LOCK!!!!

Можеше просто да се каже - мюсулманин, отколкото ислямски престъпник. Доколкото знам Англия все още не е ислямска държава. И друго - не ни е страх, ама всичко е заградено с полиция и жандармерия. Какво става след митинга ? Дали на всеки англичанин ще му назначат по един полицай да го пази, за да не го е страх . . . ? А, на всеки полицай по един жандармерист за да го пази да не го наръгат . . . . ?

пуснахте ги в европа толерасти и либерасти мръсни, а сега ми правите бдения. що за малоумна сган управлява този континент. толкова ли е трудно да се ограничи притока на орки, а тези които са тук поетапно да ги връщат от където са дошли. не разбрахте ли евр0гейски малоумници, е с толеранктия и либерастия няма да ви се получи. или може би целта е да се държат хората в страх и така полека лека да им се отнемат всички права в името на сигурността. ах вие гадини еврогейски долни и подмолни.

"Лондонският кмет Садик Хан" - малеей какво се е случило с добрата стара Англия???

...ааа все още имало хора,дето знаят разликата м/у отбранителна и нападателна :)

Да, за съжаление резултатът от политиката на т.нар. "велики сили" от десетилетия насам води до това - загинали и "бдения със свещи" за обикновените хора! А власт имащите се крият зад бронираните стъкла и гърбовете на телохранителите си, често плащани от джоба на същите тези обикновени хора! Безумният слоган "Не ни е страх" е валиден само, ако сред поредните жертви не е някой близък и/или любим човек, или пък самите ние!

реакция на обществото би трябвало да бъде от рода на:" Имаше нападение над цивилни граждани в центъра на Лондон от някакъв психопат, който беше разстрелян..Сега полицията издирва близките и познатите му за да установи защо не са предупредили здравните власти..." И толкова!Нито дума повече! Такава реакция ще провали замислите и граденето на имиджа на "джихада".... А тези реакции и демонстрации само го "помпят"!

Забрави и силата на позитивното мислене! Тези похвати със сигурност ще им покажат!

Да си събират там всичката световна сган. Не ме интересуват, щом им е толкова акъла !

Еми...Като чуеш името на кмета, какво се учудваме...може скоро да спре да ни прави впечатление, щото ще си мислим че атентатът е в близкия изток...

демонстрации от рода на "Не ни е страх" и "Аз съм Шарли" на камикадзетата им действат като червения плащ на бика....

докато не се каже истината за радикалния ислям и не започне борба с това явление няма да има полза, бденията са цинизъм

Добре и каква е истината? Що не я кажеш?

политиците да я кажат

Това са хора, които не принадлежат към нашия свят, нямат нашата ценностна система, не я възприемат и искат да ни наложат чужд за нас ред. тЕ НЯМАТ МЯСТО В ЕВРОПА . ТРЯБВА ЕВРОПА ДА СЕ ОЧИСТИ ОТ ТЯХ. ----Сега стана ли ти ясно

Няма "Радикален Ислям", има Ислям ! Питай произволен ходжа да ти обясни. Целия този тероризъм, убийства и насилственно ислямизиране са в основата на корана

също и това че не искат да работят

Ами като не ги е страха да се събират на по-големи групи и да се хвалят тогава.:) Как западна Европа си сере в гащите без памперс!!! Все съм виждал балъци ама като европейците по-големи няма!

От атентати се гони страх, показват че могат да отвърнат и наранят. Иначе само загиналите при ПТП дневно сигурно са повече. То дори и това може да се брои за ПТП, независимо от характера му.

кмета трябва да подаде оставка, а не да организира бдение властите са отговорни за този хаус

А кой е този Хаус? Доктора ли?

нещо много си весел иска да каже хаос подразбира се

Идва по-добра реколта.

Отново струи неприкрита радост от постингите на човекоподобните краснотрольовци. И пак демокрацията "която ни отне много", според разгонената бригадирка, е виновна. Да си припомним къде се създаде тероризма още през 70 - те години, срещу "ционизма и империализЪма" в подкрепа на "братския" палестински народ....

Не измествай центъра, мунчо, ционистите винаги са били срещу целия свят и винаги са създавали конфликти и насъсквали едни групи от хора срещу други!

Мунчо, кой оредизвика революциите в арабския свят? Защо те сега да не предизвикат малки революции и на организаторите?!?!

Защото няма да им се получи. За огромно съжаление на комуноидните шизофреници

За кои революции говориш, умнико.. За тези на Насър, Кадафи, Бумидиен,чалмите в Иран, Касем в Ирак, Асад в Сирия, в Афганистан..... Демократична Европа ли ги организира или бяха планирани на Любянка..Къса ви е червената памет!.

нали уж терористи взривиха църквата "Св.Неделя", нали терористи нападаха мандрите, сега пък палестинци от 70-те намеси! И вие ако знаете какво искате и какво мислите?!"Човекоподобното" поне е започнало да мисли, вие и до там още не сте стигнали!

Жалко за невинните жертви на бруталният политически идиотизъм !Някак си е много демократично да си избереш за кмет джагал, който да "проспи" терористичните атаки и после да изказва съболезнования ... Тази демокрация така заглажда мозъчетата - презадоволени, самодоволни и незаинтересовани към мисловен процес - после се чудят защо стана така, че мюсюлманите, които са хранели досега започват да им забиват нож в гърба ! Дойде време да платят за мързела си джагалите да им вършат черната работа !

"Демокрацията заглаждала мозъчетата" ??? Аби на теб правешко-селяндурското общество яко ти е натъпкало чутурата с тошовите щуротии, че не е останал и свободен микрон за нормална мисъл.

Ама разбира се - щом си демократ това те прави автоматично интелигентен - нали соросоидче ? Я виж във най-демократичната партия герб - все нобелови лауреати ! И ще обясниш ли как точно микрона пренася мисълта ? Ти знаеш ли какво е микрон бе палячо ? Образовай се неграмотнико ! И се страхувай - скоро ще трябва да работиш !

НЕ НИ Е СТРАХ!!! НЕ НИ Е СТРАХ!!! НЕ НИ Е СТРАХ!!! Браво бе английски бабаити! Пък ако жадувате малко за страх можете да се поуплашите,ако отскочите до Украйна,Харковска област,град Балаклея... Нали ви са новите съюзници - ще ви съдействат да си глътнете езиците...КЪДЕ СА НАШИТЕ МЪЛЧАЛИВИ МЕДИИ И ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛЯ?!?!?!

тези, дето не са заклани, смазани или взривени, не ги е страх.

бденията са цинизъм

Тия и за тероризъм не ги бива - само 5 жертви.

dancho_o@

Какви са тези глупости, с които вече няколко дни се занимава българското общество.

За тебе може да са глупости, ама що не видях християни да газят хора някъде по света?? И дали ще са глупости ако сред тях не дай Бог, се падне и твой роднина??

"Не ни е страх!" ли? След като видяхме, че има народи, които са неадекватни и дават резултати като гръцкото ОХИ, английския "брекзит" определено ви е страх. Богатите ще си останат богати, но народите ще обедняват от глупост. Вече е невъзможно да се живее в демократичен свят, защото има верски антагонизъм и съпротива срещу модернизацията. При това положение страхът изисква неравенство, несправедливо отношение и по- малко воля на народа, който е некомпетентен по въпроси, където се изискват специални знания.

Страхът от демокрацията е перфектен за властимащите в даден момент. Някой беше казал: "Ако замениш свобода със сигурност, не заслужаваш нито едното."

Всъщност, именно властимащите най-много се страхуват от демокрацията (истинската, а не лицемерната като в Бг, САЩ и пр.).

беше Чърчил и този някой беше страшен лицемер да го каже, защото той ходи да се среща със Сталин и да договаря кой ще "предпочете хляба пред свободата". Защото ние не сме искали комунистите, но бяха ни дали вече на Сталин, а гърците искаха комунистите, но бяха в английската "зона на влияние" и ядоха як бой от англичаните, докато не "избраха" свободата. "По делата им ще ги познаете..."