Ексдипломат: Пробужда се отношение към суверенитета ни

Ексдипломатът Любомир Шопов коментира изявлението на главния прокурор Сотир Цацаров за отношенията ни с Турция и искането за екстрадиция на български граждани.

Обратно в новината

Коментари - Ексдипломат: Пробужда се отношение към суверенитета ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СОЦДИПЛОМАТ И АГЕНТ НА ДС КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СОЦДИПЛОМАТИ. КАК ДА СЕ ВЯРВА НА ТАКЪВ ЧОВЕК ?

Още една вехта войвода. Я надуй дядо кавала. Не не няма край от нафталин ченгета. Явно много са уплашени за властта и парите си. Щом са готова да придизвикат конфликт със съседна държава.

Мачка му, след 28г. Тези ченгета пак философстват. Опитват се да са методи! Да ва е...ба , едно време служихте на кпсс-БКП и СССР . НАПРАВО РАЗПРАТЕ ДЪРЖАВАТА, А СЕГА ГО ИГРАЯТ ПАТРИОТИ. Ееееей Господ не Ви иска, толкова сте грешни. На пръст мирише те, но искате да създавате настроения.

националсоциалист се пени преди изборите.

...прав е човека !

Още един доносник и лакей на БКП се включи в психовойната срещу българският народ, вместо да си стои подкамъка подкойто се е сврял - ПРЕДАТЕЛ!

билбо заври си дилдо

Значи щом си траем и се "снишаваме", всичко е наред. Решим ли да защитим националните си интереси, това е психовойна към народа. Браво беее! Гениално хрумване!

Тоя, драги, цял живот се е снишавал, пред руснаците, разбира се!

Тоз другар по навик изопачава истината или я премълчава!Мълчи за пагубното за България руско влияние и преувеличава многократно турското! А лъже за това,че Местан е спретнал излагацията на инфантила Станишев! Тогава цяла България видя как Станишката не можа да си овладее мерака и целуна Местан по устата пред електората и това го видя цялата страна!

Обаче, Местан му пусна език.

Станишев целуна Местан,защото тогава ДПС докара 7000 свои симпатизанти в центъра на София, за да има 10 000-ен контрапротест на коалиция ДПС/БСП/АТАКА! Това трябва да е ясно на всички! Тога Станишев от умиление и благодарност,се хвърли в обятията на Местан!

Добре го е казал Шопов , Премиера и Президента показаха характер на Държавници и Българи ! При Правителството на ГЕРБ 1-2 станахме турски клозет ! ББ ги беше събрал агенти на Сорос и Ердоган и виждахме как пропада България в пропастта , добре че си даде оставката ББ че дойдоха нормални Национално отговорни хора ! Повече никога Герб !

ТОЯ ЛИ ЩЕ МИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА???? ТОВА НЕ Е РУСКА ГУБЕРНЯ!!!

Тъй де тъй! Не е руска губерня, а турска! Абсолютно си прав! Вървим към Анадола! И докато пред погледа ти се мержелеят само комунисти и русофили, онези с чалмите са вече тук! Нищо не може да те спаси! Ама като си толкова озлобен и глупав, така ти се пада!

А защо България трява да избила робство бе крепостен?

губерня, на какъв език е и какво значи? Зле са те учили, ако въобще си ходил на училище.

Тъй де тъй! Не е руска губерня, а турска! Абсолютно си прав! Вървим към Анадола! И докато пред погледа ти се мержелеят само комунисти и русофили, онези с чалмите са вече тук! Нищо не може да те спаси! Ама като си толкова озлобен и глупав, така ти се пада!

Всички партии управлявали до сега са продали България и националните и интереси ,просто мекерета и българите трябва да са малоумни ,да избират тази продажна паплач отново !!!!!!!!!!!!

Сега Турция и Русия са в отлични отношение (както е било в голяма част от историята), така че чакам да чуя червените ибрикчии да кажат нещо по въпроса.

БРЦК

Не е баш така. Прочети новината за застреляния от снайперист турски войник.

Бг политици демокарти от всички партии направиха БГ лесна плябка за Турция,слушайки запада.

Не - слушайки запада - слушайки руските си господари!

Трябва час по скоро да се премахне двойното гражданство което наложиха Ахмед Доган и неговата партия подкрепяни разбира се от БСП.Колкото по бърже се премахне двойното гражданстов тилкова по добре за всички нас.

Има много лесен начин да се реши проблемът с претенциите на Турция. Просто останалите турци в България да последват онези от 1989 година и тогав Турция не може да има никакви претенции.

За съжаление България няма армия, няма и пари, населението бяга навън, управляващите в последните 27 години са предатели ... Чужди НПО-та, банки, медии, застрахователи, концесионери, вериги магазини, телекоми и т.н. си правят КАКВОТО СИ ИСКАТ! Не виждам за какъв суверенитет говори човека. От години държавата е абдикирала от задълженията си.

Нямала пари България! А, колко са депозитите в банките? Не дразнете Мавъра, че ей сега ще ви спретне три нули по-малко!

ЗАЩО НЕ ГОВОРИШ Е ЗА РУСКАТА НАМЕСА В БЪЛГАРИЯ БЕ ДРУГАРЮ УБИЕЦ -МИЛИЦИОНЕР??????2АГЕНТИТЕ НА КГБ В ЕДИН ТОН ГРАЧАТ.Григор Велков Стоянов Шопов (1 юли 1916 27 май 1994) е български офицер, генерал-полковник от МВР, член на ЦК на БКП, една от ключовите фигури на репресивния апарат на Държавна сигурност, отговорен за отвличането и убийството на Борис Арсов български емигрант в Дания. Борис Арсов е убит през 1974 г. в пазарджишкия затвор.

Заминавай в своята Усрайна , ти не си човека да решаваш щерев , айде до края на месеца ще изгоним всички Усраинци , чемодан вокзал Киев !

ЩЕ ВИ ДОЙДЕ РЕДЪТ НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ!!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Щерев, тъп милиционер си ти! Тия дети ти плащат да пишеш простотии поне да те бяха светнали за некои елементарни нещица. Ако не беше Григор Шопов тиквата немаше да дерибейства днес, чат ли си? Ил тва не са ти го споделили? Кой пазеше тиквата от 1984 до 1990 година, а тъпако?

това ли ви са идолите .убийците на българи ....дано ви задави и вас и такива като този на снимката....

България не е турски вилает и резаняците да си знаят местото!!! Затворете им устата, а който е турчин-да се пръждосва при тях!!!По-малко измет ще има у нас!!!

"Ако към ЕС ние сме предоставили своя суверенитет като държава-членка"... чакайте бе, сериозно ли? Не сме ли суверени вече? А това... наистина ли е дипломат?

Браво ! Като Първо няма Второ.

Най-авторитетния дипломат друг път! Този е гнусен агент на съветското разузнаване, колега на Путин и никога не е бил за Български суверенитет, а за негласното ни присъединяване къв "великия" СССР като шеснадеста република!

Путьо, ако ние бяхме ""оглавили"" СССР - никога нямаше да има разпад!

Крайно време е да се говори истината по отношение на ДПС и турската намеса в българската политика. Сега е момента да се натисне.

И какви гаранции имам?

Поредната змия от ДС изпълзя от дупката да пропагандира за БС/К/П за изборите.

може. но бе депутат от Атака.

То същото.

В голяма грешка си! Просто пунтира ...патриотизъм .. при това - местен!

Де да а бяхме се пробудили и по отношение на Русия!

Маани! Маани, ша земем да си искаме Македонее и Северна Добруджа,.. Тракия. Бе, остави се!!!

Това ни е Голямата грешка, Шопов!!! Тука си е Булгаристан и ...руснаците бяха доволни от доброто отношение към паметниците от РТ Война!