Вандали потрошиха коли в центъра на София

Полицаи работят по изясняването на обстоятелствата около инцидент, станал тази сутрин в централната част на София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Вандали потрошиха коли в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо тъй,бе?...

на разярени хора, които не искат там да се паркира..... Бих разбрал такова нещо, но при условие, че преди това няколко пъти вежливо е било обърнато внимание, да не се паркира там.

Ами чупи -- купи .

Полицаите вече не вършат нищо,дори не имитират дейност.

ако на мойта кола това и се случи, оставям я там, купувам още две коли и ги паркирам там да стоят ЗАВИНАГИ

loyola

Зов за каско ?

значи не е опит за кражба а вандализъм :)

Това са пострадали от онези мародери със скобите!

а защо само там и само днес?

Предизборната кампания на ГЕРБ е в разгара си. Още 3 дни и всичко ще в спокойно.

по-скоро са леви елементи, анархично настроени паразити. Фенчета на Че.

М7, една подробност палежите и грабежите са в стила на БКП-то с наследник БСп. Беше ми много драго, че будната ви съвест мисли така.

Е, герП да не са мои наследници...

и срязани кабели! ако беше запалила първата, нямаше да трошат втората! това е някой дърт русофил, който си мисли че всички коли са реплика на москвич 412

Трябва повечко да се движиш,че диабета ще те отнесе...

нямам диабет, но имам подагра. по гадна е от русолюбец!

Козяците почнаха хептен да простеят, като няма пари от Тръмп, ползват мухлясалите опорни точки.

на мене ми плаща сорос! тръмп ми предложи, ама рубли, а пък аз си искам пари! а за кабелите, дете на демокрацията, ще ти кажа, че вандали не ги режат, щото е трудно. трябва да влезнеш в колата, да седнеш на седалката, да изтръгнеш една две пластмаси, и чак тогава ще стигнеш до кабелите! това се прави само ако ще я крадеш, и то ако си толкоз дърт, че помниш как се краде москвич 412. схващаш ли?

Стефан Стамболов за го посекли насред София. Това заслужават всички.

Долнопробен народ, защо не ви изклаха търчулята за века, само мечешка услуга ви направиха.

Не ти се получава провокацията. Мноо си проЗД.

Не е провокация, а е обмислено, плод на дългогодишни наблюдения. Между другото, всички виждаме, че има нещо дълбоко сбъркано в нас, българите. Със сигурност и ти.

ПроЗД, но прАВ. За наше съжаление.

пак ли изпълзяхте бе боклуци от дупките си? Отвратни твари. като се самоненавиждате, помогнете си сами и се оттървете от тоя живот. За мен не говорете, не сте упълномощени да говорите за българите, само за себе си!

Ма те Паркинги и гаражи са на Буда Пеща

не си е намерил място за паркиране и си е отмъстил.

Koга ли овчият български народ ще поиска от управляващите го (избрани от самия него) да му построят във всеки квартал поне 1-2 многоетажни паркинги (гаражи). Това по цял свят го има, само у нас се строят молове и бизнес центрове, а гаражи - нито един (пардон по време на соца имаше един , но го гепи бившият мъж на Надето. Поискайте и ще имате.

Все такива неща пишете, но като погледнеш съществуващите паркинги - масово празни, а на улиците пред тях плътно напаркирали. Точно в този район има 3-4 паркинга.

Къде ги тия паркинги? Плащаш на тях, но имаш място. Сега плащам на общината за тоя дето клати дърветата...

ама не в ЦЕНТЪРА! покажи ми 1 стар европейски град с такива гаражи в центъра му? НЯМА ! всики такива са в покрайнините, а после оп и бусчета, метро или квот ти харесва.

Van Daal - този ще да е някой холандец.

белгиец да е, то не е много ясно.

Дейността на полицията у нас има само констатиращ характер.

Ами забавлявали са се келешите! Чувството за БЕЗНАКАЗАНОСТ в България е опияняващо!

При всеко положение или са от боята или некои от националните предатели.

Иван Костов отговаря и на двете ти описания. Той е.

Това са путинофили и русофили, пак провокират напрежение както винаги.

Тъпа си,като речен камък.

...като вулканизиран галош!!!

кретеноидни хулигано(фили), точно като някои които освен думите русофили и путинофили нямат други думи в речника си и за това не могат да направят и напишат нищо смислено!

Това е тролка. Диалозите са безсмислени.

Да, това са същите пиандета дето вчера ги защитавахте тук....Онази, която осъдила България, че полицаите се опитали да я озаптят след погром и ритане на автомобили по улицата през нощта. Силно се надявам една от колите да е на някой защитник на отрепката....

По улица Будапеща се разхождат доста често групи от бежанци. Нищо чудно да им се е возело на кола и да са опитвали да ги запалят с кабели. Много по-невинно звучи вандали потрошиха коли отколкото бежанци се опитаха да откраднат коли в центъра на София

Значи, в такива случаи законът не "помага" много!! Ако хванат виновните, никаква присъда не трябва да има, а да ги заставят да изберат дали да бъдат дадени на собствениците на колите, или да бутат колите сами до сервизите..... това ще бъде достатъчно за да ги "превъзпита" и да не правят повече такива идиотщини!!

Това се случва винаги щом отношенията с Р Турция не върват Има много случай когато пожарникарите по цяла нощ гасят боклуджийски казани но обикновенните граждани нищо не разбират

в София се паркира кофти и някой се е изнервил.. а общината ако си вършеше работата щеше да печели милиони левове от глоби за неправилно паркиране.. но уви само закона на джунглата действа

Баш паяците си вършат работата. Друг е въпроса, че общината раздава разрешения за строеж и утвърждава архитектурни проекти, както й падне, без да се мисли за натоварването на обществената инфраструктура или за бъдещи разширения.

Тез дансъ фенове на руското движение СтопХам?

Голям склад с оръжие гръмнал тази нощ у вас...