Откриха 27 бежанци в тайник на горящ камион край Резово

27 имигранти, преминали незаконно турско-българската граница, са открити в тайник на горящ камион край Резово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 27 бежанци в тайник на горящ камион край Резово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събрали са се на този форум куп уплашени комплексари. Добре де - изгорете всички бежанци. Щото те са проблема за това че не сте щасливи от живота. Щом ще ви е по добре давайте....

"27 имигранти, преминали незаконно турско-българската граница". БРАВО, ДИР - не са бежанци. Имате напредък! Сега да разберем тези "сирийци" от коя държава са. Пакистан, Афганистан, Ирак?...

По границата се разхождат големи камиони без някой да ги безпокои. Защото се е запалил и затова са му обернали внимание. Смвшно и трагично. Пазили били границата.

Няма защо малоумника Ердоган да ни ги праща - ние сами си ги прибираме . Срам ! Срам ! За пари продават държавата и бъдещето на децата си ! Пфу !

Защо не са го оставили да изгори напълно.

Като са сирийци връщайте ги в Сирия.

Незабавно! Никакви отпечатъци, никакви имена, да се връщат за паспортите си и да заповядат на КПП- то.

" Преди 4-5 дена служебното правителство ни уведоми, че по границата всичко е спокойно. НЯКОЙ ще подаде ли оставка???? " ...Преди 4-5 години Тиквеното правителство ни уведоми, че по границата е изградена ограда. НЯКОЙ ще бъде ли СЪДЕН ????

Огради имаше и преди 40-50 години, високи, охраняване с 7,62мм АК и пак се прескачаха. Знаеш ли колко народ загина по тези огради!!! Въпроса не е в оградата, а в лъжата, че всичко е спокойно

Да бяха се позабавили да ги намерят.

Те няма какво да търсят тук. Но и ти не си за този свят щом си такъв изрод. Като си такъв мъжкар ходи да ги запалиш ти а?

Иди се чукай в компанията на Щерев с талибаните на околовръстното!!!

Много чакъл возят за Сърбия, ама сърбите с армията са на границата. Ще ни върнат чакъла.

"..всички замесени да бъдат съдени незабавно за трафик на хора.." - цитат За трафик на хора, съучастие в подготовка на терористичен акт, недекларирани доходи, нерагламентиран превоз на хора и т.н.

Преди 4-5 дена служебното правителство ни уведоми, че по границата всичко е спокойно. НЯКОЙ ще подаде ли оставка????

Как ще им установят самоличността, като нямат документи? Щом нямат документи, значи не са хора (вълците и зайците, също нямат документи), а щом не са хора, защо изобщо са си правили масрафа да ги спасяват от горящ камион? Сега кой ще плаща?

И да имат документи, кой и как ще провери данните им, може да са истински документи с фалшиви данни за по специални нарушители.

И какво като са ги открили?Закарали ги в Малко Търново, вместо да ги върнат веднага.И сега ще ги настанят в лагер и ще ги хранят и отглеждат.Ще ги регистрират като бежанци, ще им дадат статут на постоянно пребиваващи и ще ги пуснат по улиците.Тихо и кротко ни заливат, с българска помощ.И докато се усетят някои хора, ще са повече от нас.

всички замесени да бъдат съдени незабавно за трафик на хора

Откритите бежанци са без документи, твърдят, че са от Афганистан и Пакистан. Те са откарани в бежанския център в Харманли, където след установяване на самоличността им могат да подадат молби за получаване на бежански статут и да останат там до разглеждане на молбите им.

Защо изобщо им е да ги откриват и да ги оставят насила в нас, а не ги пускат да отиват там,за където са тръгнали.

Нали били намалели ? Нали военните били на границата ? Егати държавата ?

Чакъла е за да се чувстват като у дома.

А аз са чудя, какви са тез камиони по магистралата....уж карат чакъл , а тоафганци и разна друга паплач. Със 130 ме изпреварваха , с чисти брезенти покрити.............

Да разбираме ли, че щом нарушителите са отведени в районното, значи не са се опекли, щото са били погребани под чакъла?

Това е злонамерена фалшификация! Боко и Цвинокио си разчекнаха устата да обясняват, как стената е НЕПРЕВЗИМАЕМА! Колко евротуристи возиха с хеликоптер и лукс джипове, да се похвалят с Великата българска стена! А сега и превоз с камиони на нелегални мигранти! Абсурд! Това са сигурно артисти водени от Башар Рахал на пикник! Ще ми злепоставят Стената и сигурността на страната! И струва само 4 пъти повече от Онази дето я почна Орешарски! Кво искат още да мрат от глад децата на камионджиите ли? Ми и на тях им се яде Нутела и кроасани , а на бабайковците скоч и бренди!

Отрепко, стената НЕ е изцяло завршена - остават около 10-на километра! НЯМА стена по морето и НЯМА какда се сложи! На власт е Радев + БСП, така че насочи въпроса си защо са допуснати нелегалните мигранти в България към тях! Отрепки!!

Сузи, и ти лъжеш, като твоите истукани! Десет километра казваш? А защо ще ги строят два месеца бе гарго? Що дето има дере няма ограда? Кой е прав, преди два дни по ТВ едно гербаджийско нещо се изцепи, че оставали само 25 км. А се изяснете на инструктажа си , та говорете еднакви поне лъжи! Иначе ще излезе, че нелегалните са прелетели на собствени криле, като ангели и са кацнали сами върху камиона в движение! И върви да се изкъпеш, че миришеш !

d4

ала-бала... според статистиката нелегално преминалите Бантустанската граница били 0. а камиончето много лесно може да бъде установено чия собственост е. има номер на рама, на двигател...

И не се знае регистрацията на камиона, фирмата-собственик, няма превозни документи ( там и шофьор ще се открие), и не се проследява тази смеска "чакъл+бежанци" откъде тръгва и къде се спира. Ако са от Туркето - въпросче и обратна разписка на братчедите. Иначе новини на килограм.

Ей го на, увеличи ни се генофонда

Рязаната СГАН ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОРИ!!!СМЪРТ НА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ!!!НЕ ЖЕЛАЯ ДА ГИ ХРАНТУТЯ!!!

Дори и да не обичаш някого, като се смяташ за по- цивилизован не би трябвало да му пожелаваш смъртта.

Тайник за 4 човек в лека кола. Как ви звучи? Идиотски заглавия.

Потока на мигранти тази година е намалял. Нарушителите са само 16 за първите месеци на годината - статията от преди 3 дни.

Какъв тайник бе хора. Какво е това чудо. Камионът да не би да не е презокеански кораб, че може да се направи тайник за 28 човека. Това е един обикновен камион. Какви глупости плещите. Тайник за 28 души в един камион.

Дъсчена настилка в карусерията ,повдигната на 50 см. от пода ,може да побере толкова хора и за един час те да "устискат".. Над нея се насипва чакъл и на пръв поглед всичко е нормално. А за един час= 50-60 километра ,и... проверяващите са някъде назааааад.

ЕВРИКА!!!

побира 28 човека? Направо си е цяла стая. Не обичам нашествениците, но трафикантите мразя до смърт.

Да човещина за хората в нужда ние имаме ,но за трафиканта не.Защо още не е хванат?Това ме навява на мисълта ,че е човек -полицай.

бреии тайник само за 28 човека

Поне да беше изгорял трафиканта! А то сега и вълкът сит и агнето цяло. Не знам какви закони трябва да се въведат, но тези трафиканти вършат дейност, която се равнява на национално предателство и застрашават националната сигурност и суверенитет на България и наказанието за тях трябва да бъде максимално тежко!

Трафикантът вкарва пари в страната, а изкарва боклуците. Не виждам нищо лошо в това.

Щеше да изкарва боклуци, ако посоката на изкарване беше турция. Но за съжаление посоката на изкарване е западна европа, от където ни ги връщат. Просто посоката трябва да се смени и за бъде турция. Взима ги примерно от Резово и ти изкарва през Елхово. Така и ние доволни и парите останали в държавата.

Трафиканта е виновен , защото не е поставил табелката със "случаен превоз".

Да го бяхте оставили да изгори!

Защо не оставихте камиона да изгори...

Честно казано - чудя се - наистина ли сериозно говорите това? Дали бихте мислили така, ако вътре бяха ваши близки? Хора, все пак трябва да имаме някаква човещина...

Като дойдат да те колят и насилват жена ти и дъщеря ти друга песен ще запееш!Това е природен закон-показалия слабост и милосърдие бива покоряван.