Арестуван е за измама шеф от руската служба за охрана

Андрей Каминов, шеф на фирма към руската Федерална служба за охрана, е арестуван за измама при строежи в президентската резиденция Ново Огарьово край Москва.

Обратно в новината

Коментари - Арестуван е за измама шеф от руската служба за охрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който не се отчита на тов.Путин го чакат белезници.

Тарикатчета се надцакват. Едните платили само половината от парите, другите пък не завършили след това строежа. Вторите не ги жалете, тъй като не на всекиго дават да строи президентски вили. Просто и двете страни са подценили другата страна и взаимно са се прецакали от това.

Къде е "гордият европеец" с черна мутра да се хвърли в защита на корумпираните, но любими му "братушки" ????

Отново - кражбите и корупцията в Русия са неизменна и много основна традиционна част от управленията й! Руският народ има тепърва да извърви един дълъг път към нормализация на държавата и начина на живот там, път който ще е десетилетия, докато поколенията се сменят там! Не че корупция, измами и кражби не стават и другаде - напротив, случват се навсякъде, но в Русия И ПРАВИТЕЛСТВАТА Й И ПРИБЛИЖЕНИТЕ ИМ КРЪГОВЕ, КОИТО ГИ ИЗЛЪЧВАТ СА НАЧИН НА ЖИВОТ, неизменна важна съставка от същността и идентичността им! И имат много силно разлагащо влияние до всичко, до което се докоснат и с което се занимават тези, като заразата и проказата са!

Ние този дълъг път изминахме ли го? Аз не знам нито един да е осъден за корупция в БГ. Е да това е защото нямаме корупция:)

какво правят у нас толкова фенове на Русия, т.е. Съветския съюз Разбира се, че пиша Съветския съюз, щото ако пиша Русия то по същата логика трябва да пиша Царя. ха-ха. Направо чамадан, вокзал и Москва!!!

Ей, аре вижте се кво пишете, бе: Една фирма, взела от принципала си пари да направи нещо, но не го направила и той - принципалът, взел че я осъдил да му плати неустойка... Щото ФСО осъдила подчинената му фирма Атекс (т.е. Атекс е част от ФСО), на която дала само половината от парите. Ми как да завърши строителството - с половината пари?

Това е някаква сорсока партенка. В СССР такива неща не стават. Там всички са приятели на Путин и се равняват по него. Опс... Това май обяснява краденето... :))

Кражбите, пиянството, еднократните блядки, корупцията, мафията подчинена на Царя Всичко това са характеристики на начина на мислене на руснаците и не зависи от това кой сега е цар

То щото в БГ е друго, а? Чини ми се, само "царете" се въртят на всеки 4 години, друга разлика няма.

а това не е добре за грешната ти душичка. Където има "гювеч", има и "лапачи". Ама там ги арестуват, а у нас ги издигат "на по-отговорна позиция" не от сега. Когато и у нас си измислим Сибир за крадците, нещата ще тръгнат напред.

Бай Ставри

Арестуват ги друг път. Царят събира компромати и когато реши, удря този или не удря онзи. А системата остава. А руската система вони откъм главата

Ти Русия я остви, давай за Грузия, Нагъзидзе! :)))))

за отвличане на вниманието?

там има отговорност - никой не се крие зад някого, щото винаги има някой над него да го държи отговорен за каквото и да реши, че не е свършено. Прочети за "Президентска република" и ще ти се светне и няма да пишеш смешки. Ясно е казано кой кара влака, кой осигурява кюмура, за колко и кой опира накрая пешкира, ако влака спре. Иначе там за хитреците има Сибир.

Шефът от руската служба за охрана няма да е безотговорен. Някой е свил чуждата баничка.