Съдят баща, удушил новородената си дъщеря

32-годишен мъж от монтанското село Долни Цибър ще отговаря пред съда за убийството на новородената си дъщеря. Бащата удушил бебето и хвърлил трупа в тоалетната.

Обратно в новината

Коментари - Съдят баща, удушил новородената си дъщеря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек да се чуди да плаче ли, да псува ли, да ги коли ли... Думите са излишни, дори не ми идва на ум за адекватна присъда, може би "особено жестоко убийство", или де да знам. Хората все повече губят нормалния хуманен облик, който изначало им е даден. Аз дори не мога да осмисля подобно деяние, не разбирам как може някой, наричащ се "човек" да извърши подобно нещо. Виждал съм само котка да го прави, ама нали ние сме надарени с Разум и Сърце? Къде е Разума тук? А къде е Сърцето ? При подобни новини наистина вярвам, че Душата човешка отива на по-добро място. Клетото детенце просто не е заслужавало такива родители. Както е казал Сартр - "Адът, това са другите"

Luna0102

Изверг и жена му същата, що съдят само него? Той го е убил, но двамата са го планували. И имам чувството че са българи, като не го искат да го бяха оставили за осиновяване. Здраво българче щеше да е осиновено веднага. Направо недоумявам как ще си убиеш новороденото бебе, няма по-голямо щастие от това да си го гушнеш. Изроди, Господ да ги накаже.

Здравото българче щеше да е продадено веднага. Българчетата и турчетата се продават, само ромчетата се осиновяват без пари.

Ужасена съм!!! Не мога да повярвам, че има такива хора! Жалко, много жалко ... :((((

За такива не трябва съд...да им режат главите с ръждив трион и да приключват...ебаси и изродите ненормални. Не е истина просто.

И това е "баща" на вече две деца?!

Нямат достатъчно ум, да го продадат за осиновяване.

Боже, какъв примитивизъм, каква простотия, каква скотщина ! Като се гушкат не мислят за контрацепция, а като стане "инфекцията" - бух бебето в лайната ! Не знам дали, но не допускам че, подобни неща се правят на други места. Изключително примитивно и назадничаво племе сме . . .

Изрод, дано да изгние затвора.

и в двата случая е на наш гръб

Направо онемявам от такива новини! Такова убийство е чист садизъм! Тези не са нормални и трябва да им отнемат и другите две деца. Щом са се наговорили да убият новороденото детенце, нищо чудно да посегнат и на тях. Съдът трябва да бъде крайно строг и непримирим към такива злодеи.

Никакъв съд за такива изверги. Пожелавам му някой да го умъртви по същия гаден начин и него и т.нар. "майка". Господи, прибери си вересиите!

Гнусната България. Онзи ден четох едно интервю на Кристо как през 1959 година решил да не се връща в тъпата България. Съветвам всички да последват неговият пример и накрая останалите циганите да изядат политиците, които толкова ги обгрижват.

изрод! такива трябва да бъдат кастрирани, а децата да бъдат взети от тях завинаги.

От 10 години опитвам и невъзможното за да имам дете ,а гледай го изрода какво прави.Просто не е справедливо.

Този човек не трябва да излиза от затвора, а ако само се весне направо да е с брадва в главата (въпреки, че ще му е малко)

Павета ли носят в гърдите си тези хора , вместо сърца!!!

... изрод! нищо хубаво не го чака...

в някои общества децата не са хора с права до навършване на определена възраст - 6 месеца , година- и нямат права. това очевидно не е в българия. причината за това е че не са все още част от обществото и на ценни за него. помислете малко повече върху това без да ме нападате. този умник очевидно и жена очевидно не са гледал на детето като индивид и същество все остхе. в този ред на мисли защо му е било да го убива това дете - можеше само да го остави някъде - пред болница или полиция с бележка че е оставено. сега ще лежи в затвора.

в америка - във външната стена на пожарната и болниците има вратичка с дупка в стената където могат да се оставят нежелани бебета. маиката не се търси, но ако си го поиска до една седмица и го връщат. целта е да няма такива убииства.

такива прозорци за изоставени деца има под различни имена в много държави, от Филипини, Германия, Русия, до Пакистан, Франция, Япония, Австрия.... Но, за съжаление, те никак не влияят на количества убити новородени, веднага след раждане. Селяни няма как да носят такова бебе до прозореца за изоставени бебета в града, нали всички ще разберат за това, а изродчета много искат да скрият този факт.

В Европа също има такива прозорци.

Смърт за тoя !!!

Изрод! Да го убият като го хвърлят да потъне в лайна! Никаква милост!

ражда идиоти,нямам думи що за племе сме......

Чета и ми се реве... сърце да нямаш, не може да го направиш това... мъка, черна мъка.

А на такива като мен им се налага да дават луди пари за ин витро...Да съм жива и здрава, ще ги изкарам и ще ги дам...

Късмет!

може би тъй разбират семейното планиране?

Смърт за тея двамата! Смърт! Нечовешки отрепки. Само за Белене сте! С подарък по буркан вазелин.

Не са роми - те си искат детските и имат по много чавета. Тези са от масово разпространяващите се сектанти. Раждат вкъщи, отричат медицината, учат си децата сами с някакви алтернативни уж методи на обучение да ставали генийчета. Тотална, излишна измет. Забележете, че обяснявали с бъбречни проблеми покачването на килограми. Т.е. доста са грамотни и са намерили и медицинска диагноза. Няма как да са роми, те не знаят какво е бъбрек. Плъзнали са такива кукувци на много места. Молят се на някакви извънземни. Халтава работа

Село Долни Цибър е циганско село още от тошово време. Тогава все още имаше 1-2 български семейства. Сега е на 100% цигани. Жалко за детенцето, нямало е как да си избере родители.

И сега някой да каже, че смъртното наказание е излишно... даже му е малко, трябва някой да го реже парче по парче изрода гаден.

СМЪРТ ЗА ТОЗИ ИЗРОД ДА ОТИДЕ ТАМ КЪДЕТО Е ИЗПРАТИЛ НЕВИННАТА ДУШИЦА СМЪРТ СМЪРТ И НИКАКВА МИЛОСТ НО ПРИ ТОЗИ БЪЛГАРСКИ СЪД ???????????????

не хора, а скотове..

Имаше една книга за амазонски индианци - там като им се роди "излишно" дете, майката откършва клон от дървото слага го на врата на детето и настъпва клечката.

Не вярвам да са цигани, а и да са все тая...не се променя случилото се. Как може да има такива бездушни хора изобщо.

Изроди. Произхода им няма значение, но как им дава Господ на такива деца, а някои цял живот страдат за дете. Като не могат да го гледат какво им е пречело да го оставят за осиновяване.

този индивид е благодетел на държавата ни! ако всички тъмносини последват примера му , може и да спасят България!

Оскотяваме, изрод, как му даде сърце да удуши бебе. Ми дайте го за осиновяване, кретени такива !

ЧЕ Е ТОЗИ Е БАЩА??? ТОВА Е ИНДИВИД, С ОТЛЕПЕНА МОЗЪЧНА КОРА И СИЛНО ЗАКЪРНЯЛ МОЗЪК. ТОЙ Е ПОЛУ - ЧОВЕК СЪС СПРЯЛО ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАЗВИТИЕ НА ПРА - ПРА - ПРЕДЦИТЕ МУ ХИЛЯДИ ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА. ТОВА ЧЕ Е НАПРАВИЛ ДЕТЕ НЕ ГО КАТЕГОРИЗИРА БАЩА!!!!!!

Тези не са били нормални и двамата.

така е трябвало с него така да постъпят

Десетки хиляди българи дават мило и драго да си имат рожби, минават през какво ли не и ..... А бай Мангу и на ноктите на ръцете да се изпразни на 10 - годишното цигане и веднага забременява. И го дават в дом за деца да го гледа държавата или го убиват

Простотия и невежество и озверяване в такава степен, показват ментални проблеми.

Не е 32 годишен мъж, а е 32 годишен човекоподобен изрод, жив да изгорят!

в Германия-няма седмица без такива и подобни престъпления....особено по отношение на деца....просто кошмар някакъв... После нека някой да ми каже,че техните идиотщини и извращения не идват насам...

това е от "новите" немци.

Е ти незнам каква преса четеш в германия и дали изобщо можеш да четеш ?

Това не мога да го повярвам, няма как да го направи човек.....в шок съм....ужас....

Tози, "Cиганин", се е лишил от детски надбавки и помощи, да не "източва" бюджета бре!!??,... боцето, "непрестанно" се хвалеше, как го е "Hапълнил"??!! Tова е, маT*ряла който остана в бг-то и го галят и му раздават пари, че избори идват!!?;))

Този що не виси на въжето?

Защо в новините като тази липсват снимки на престъпниците? Нека цялото общество ги види, защото това може да се окаже по-голямо наказание за тях от корумпираната ни съдебна система.

Напи-и в гугъл "циганин", и ето ти снимка. Когото и да са снимали, всички си приличат - и като външност, и като манталитет.

Всяка година в България са убивани по 50 000 деца. Неродени деца. Напълно законно. Всички са толеранти, "демократични" към тези убийства. В Белгия е узаконено убийство на деца (евтанация), в Холандия - на психично болни и на хора, които просто не виждат смисъл в живота. Отново законно и "демократично". Това е западната толерастия с двойните стандарти, лицемерие и безбожие.

не бъркай аборт с раждане защото това няма нищо общо -пишеш глупости

Малеее.. ..какво изчадие...божеее. . Ако мога ще го разпъна и разчекна, докато не стане на части...и тея прости смръдли дето серат деца било и не било...повръща ми сеее...

защо чичко Aдолф не е жив?

Смъртна присъда? Защо ли не?