Белгия отбелязва годишнината от атентатите в Брюксел

Белгия отбелязва днес първата годишнина от атентатите на летището и в метрото на Брюксел, отнели живота на 32-ма души и осакатили 340.

Обратно в новината

Коментари - Белгия отбелязва годишнината от атентатите в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомняте ли си филма Секретна квартира? На 15:05 минута започват три каки да папагалстват за Тобин Фрост. Вярвайте ми смял съм се много. Във Холивудското кино това е доста често срещано явление. Сега по същия начин се смея, виждайки как идеята застъпена от болни мозъци навлиза в ДИРА.

Първо на никой не му пука и никой не го е страх. ДИРА както всички продажни медии вкупом се опитват да насаждат обществено мнение за СТРАХ!!! И второ някой вярва ли, че един човек, с антропологични черти, с бял чаршаф облечен, с грамотност от първи до трети клас ще премине всички охранителни камери, които незнам защо моята стара Нокиа снима по-добре.......и ще заложи бомба???

Пука им на белгийците, фиркат си биричката и не им дреме!

Жалко за хубавата държава, но положението е доста изтървано. Ако така пада качеството на живот на еврочиновниците ще им плащат интеграционни добавки и вредни. И без друго вече мрънкат откровено. Ако младежите не искат да живеят там и качеството на управление в ЕС ще се срине, а това е лошо за всички.

И какво се оплакват сега от мароканците, че те до скоро си бяха техни поданици макар и в Мароко. Толкова векове си имаха колонии , смукаха каквото можаха , станаха "богата Европа", а сега плачат. Искат от нас да интегрираме циганите, а виждаме какво става с техните "интегрирани" приятели.

Всъщност положението е много, много по-тежко, отколкото e описано в статията. 1.000 радикализирани са само върха на айсберга. Има още десетки хиляди, мразещи "белите" европейци, които не са активни, но при удобен случай биха изразили омразата си. И още стотици хиляди, които мълчаливо одобряват "джихада" срещу "неверниците". Положението се влошава с всеки отминал ден, а политиците са основно заети да се следят един друг дали следват "политически правилната линия" или "подкрепят популизма"... Над 60% от българите тук са от турски и ромски произход. В последно време идват много "българи" от Турция, които са се изселили в Турция през 1989-та. Те даже не са си върнали турските имена - идва тук като например Мариан Асенов Милчев (Мюмюн Асан Мехмед). Не говорят български! Годишно броят на мюсюлманите се увеличава с между 50.000 и 100.000 човека. След около 30 до 40 години те ще са мнозинство във възрастовата група до 60 години (активната възраст). Тогава претенциите им ще станат много по-големи и сблъсъкът е неизбежен! Основната проблемна група са мароканците, но и турците са огромна група (разделена на враждуващи групи турци и кюрди), която при проблемите с Ердоган ще създава доста проблеми тук... Чакам с нетърпение децата да завършат училище (те нямат никакво намерение да остават тук) и да се изнеса по най-бързия начин оттук!

"Проблемът" на такива като теб е, че си мислят, че като се 'изнесат' ще си го 'решат'. Нешата , които си казал са до голяма степен верни, но - такъв е животът. България вероятно ще стане някакъв вид буферна страна между мюсюлмани от юг, толерасти комбинирани с мюсюлмани от запад и образуванието , което предствлява русия от североизток - някаква смес от постсъветско-мюсюлманско-олигархично нещо с елементи на войнственост. Ако е изнесеш - къде ще отидеш - в Брюксел, КАлифорния, ПАриж ?? А там дали ще бъде както беше последните 20 години?

Който носи мъжко съърце и белгийско ииме да препаше остра саабя, кръста да развеее. Вън орките от Европа. Докато се пазим от Югоизток те ще ни ударят от Северозапад. Добре е централна и Източна Европа да не чакаме Меркел да втаса, щото тя няма да свърши работа. Англичаните усетиха и се изтеглиха - ни евросъюза, ни мерките му за сигурност, ни еврото му - нищо не чини пет пари вече. Просто трябва да се действа като по времето на Тервел. а не както сега - подобно на Иван Шишман.

Забрави ли техните и нашите евроатлатически ценности :D :D

простите и неграмотни медии, в т.ч. и телевизиите, при дублиране на чуждоезични филми, така и не разбраха, че на френски името се чете себастиан, с ударение накрая. относно останалото, еврогейовете с техните мантри за малоумни от сорта "не на страха" и "да се забрани езикът на омразата" явно съвсем са се огоили от преяждане и разврат, след като са напълно неадекватни на геополитическите реалности. приятен ден.

Може да се вземат превантивни мерки,но никой не го прави!!! Затваряне на всички джамии в Европа до една,изгонване на всички,които не приемат християнството,който иска ислям да си заминава в ислямския свят!!!Който иска да живее в Европа да приема християнството и културата на Европа!!!!Разликата между двете религии е огромна,а за културата да не говорим,в ислямския свят почти липсва... Да заминават ислямистите и да си живеят в землянките в Авганистан се едно са в каменната ера,да се кланят там всеки ден на своя Бог - Сатана Аллах,но да ни оставят намира...

решението е просто : изгонете гаджалите!

интересно дали тръпнат в очакване на терор 2017 едишън....

Га колеха конгоанците не живееха в страх.

Те са клали конгоанци, вярно е, а ние защо? Вярно клали сме сенегалци, но те са ни дошли тук като агресори.

Главни действащи лица потомците на кротките семейства бягащи от това което сами са разпалили и участвали(докато им изнася)....

Няма атентати. Това са културни особености на определени индивиди. Или вие се противопоставяте на мултикултурализма, а?

ЕДНИН ПРИЗРАК БРОДИ ИЗ ЕВРОПА - И ТОЙ Е НА ЕДНА ДЪРТА ГЕРМАНКА С ФЕРАДЖЕ :))

И занапред ще живеят в страх, и не само белгийците. Интересно, в коя миша дупка се скриха тия, които посрещаха орди с цветя и играчки, по форумите ги няма никакви.

Врътнали са им кранчето в посока към затваряне. Злото обаче вече е засадено и някъде изниква, на други места само спи, а на трети вече пуска своите литорасли. Сташното предстои за съжаление.

АБЕ ТОЯ КРЪСТ СИ ЗНАЧИ "ИС ХС НИКА" ХРИСТОС ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА :))

Снимката е оптимистична, но ситуацията е песимистична. Черните дни в Европа непрекъснато се увеличават и скоро ще станат повече от дните в календара. Ще отбелязваме годишнините по няколко на ден. Не се ли събудим и да спрем този порой от нашественици, той ще ни унищожи.

loyola

Ако не бяха потрошили толкова пари да ги обучават тези терористи, няма сега да страдат хората ... Ама що не разследват кой кога и как и с какви пари ги е обучавал... аз мога да им подскажа - да попитат например за обучението на терористи на българските военни полигони последните 5-10 години ... Добре че имаше един нещастен случай, при който загина американски инструктор, та вестниците в САЩ писаха по въпроса...

"Ама що не разследват кой кога и как и с какви пари ги е обучавал..." Как да разследват себе си?

КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ВЛИЗА В ГОРАТА.ПРИЕХТЕ ИСЛЯМИСТИТЕ,СЕГА СИ КУСАИТЕ НАДРОБЕНОТО ОТ ВАС МАЛОУМНИЦИ.

Абе немците решението на проблема са го открили преди повече от 80 години - Arbeit macht frei.

До това води толерастията ! Виновници за тези атентати са онези политици, които допуснаха мюсюлманите в страните си и ги храниха и поиха, докато същите си подготвяха атентатите ! Да сте чмули мюсюлманин да предупреди за атентат и да предаде други мюсюлмани - няма и да чуете ! Такава им е религията - за тях християните са просто жертви ! Продължавайте да ги толерирате тези варвари и ще живеете в страх от нож в гърба винаги !

То и тази година имаше годищнина от атентата на гара Буново извършен турчеещи се българи но някой спомена ли за него ? Някой сети ли се от нашите така наречени "политици" поне едно цвете та сложат там където бяха избити включително жени и деца ? Добре е че се споменава това за Белгия но тя ли е по важна от тук ?

Ами лидерите на обединените патриоти правиха възпоменание на гара Буново, както общо взето правят всяка година! Това че големите масмедии почти не отразиха това, не означава, че не е станало!

Разбира се че е така и го зная но къде бяха големите и "свободни" медии къде и нима това не се е случвало в България по си мълчат защо ли за не им теглят ушите !

Много обичате да го дъвчите тоя атентат, но той не беше единствения. Освен това много удобно пропускате причините да се стигне до тези атентати.

Разбира се че не беше единствения имаше и още по морето извършен пак от български турци / колко са турци е друга тема /.Та ти кого защитаваш тях ли избили невинни ? Какъвто и проблем да е имало тогава атентатите ли са решението ? И решение ли са сега навсякъде по света ти за тях ли си ?