Кирил Домусчиев бе преизбран за председател на КРИБ

За втори мандат е преизбран председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев бе преизбран за председател на КРИБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките български бизнесмени. Мат'риала лош - няма кадри. Малкото кадри искат пари. Политиците искат подкупи. Потребителите искат промоции. Любовниците искат издръжка. Бентлито иска бензин. Басейна иска ремонт. Или с думите на един виден бизнесмен: "Къде го видя тоя бизнес, бе, олигофрен?"

ЧЕСТИТО ПАРАХОД, а дано Л.йноходец да фалира!!!

един ден, като стане революцията, няма да има нужда да ги издирваме гадовете за концлагерите - отиваме в КРИБ и БСК !

- ИМПОТЕНТНИ, КОРУМПИРАНИ,АЛЧНИ,ПРОДАЖНИ,БЕЗЗЪБИ

Ако този е еталон за работодател и така работниците му така измират в газовите камери на БИОВЕТ, то си представям по-малките работодатели какви робовладелци са

Този си повярва, че е велик бизнесмен...

Самозабравиха се и се оядоха.

Zashto v negovite zavodite zabrani cindikatite , a toi si napravci KRIB.

Понеже синдикатите са нещо много пошло. Безскрупулни са. Чувал съм страшни работи за тях. Една позната ми разказа, че в предприятие трябвало да уволнят поради спад в поризводството. Уволянват един, който е мързелив и ерген. Но бил член на синдикат, поради което от синдиката идват, заплашват мениджмънта с блокираща стачка и предлагат да уволят друг, който не е член на синдиката. А другият е съвестен работник и гледа две деца. Било грозна картина. Извиване на ръце, долнопробно, неморално - просто извратено. Ето това са де факто синдикатите.

Ти Норвегия ли описваш?

Ако успее да умори още 20 работника в Газовата камера, ще го направят пожизнено да е председател