Руснаци изпрали и $15 млн. в Словения

Няколко словенски банки са регистрирали трансакции, за които се подозира, че са опит за пране на “мръсни“ пари от Русия.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци изпрали и $15 млн. в Словения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тези съобщения за препрани 15 милиона тук и 20 милиарда там от руската мафия и хората на Путин ако не са част от хибридната война на ботоксовия мъник, значи аз съм папата. Какви са тези смешни пари, бе, какви са тези джобни пари за руските мафиоти, ами те не са и пари за семки за тях бе! И за какво ще им стигнат 15 милиона долара по напред, та да си правят изобщо труда да ги препират - ОСВЕН АКО НЕ СА ГИ ПРЕДВИДИЛИ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ЦЕЛИ, или за заплатите на троловете! Ами то ако е така - Путин и олигарсите им направо да ги оплаче чоевк бе! Дайте да започнем компания и да им съберем пари, щото тези хора са закъсали яко! Сега разбирам защо наскоро бяха арестували една лодка за над половин милиард долара на един руски олигарх, щото не си платил едни мисля десетина-двадесет милиона долара, които дължал за яхтата си!

И жена ми изпра веднъж пестин лева, маа му стара! Ама тя вика аз съм си бил виновен, да не съм си ги държал по джобовете. Пък шуренайката й вика, ма ти не му ли проверяваш джобовете, вика. Е как, вика жена ми, че ти на брат ми да не би да му ги проверяваш, а, вика. Ааззз? Нееее, вика шуренайката ...

ПЕРАТ ПАРИ РУСНАЦИТЕ,ЗАЩОТО ЕС ИМ НАЛАГАТ НЕПРЕКЪСНАТО САНКЦИИ. ЕС НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА.ЧЕ БЪЛГАРИЯ ГУБИ ЗАРАДИ ТОВА ОТНОШЕНИЕ КЪМ РУСИЯ. ГЕРМАНИЯ СИ ПРЕКАРА ГАЗ ПО НАЙ БЪРЗ НАЧИН И НАРОЧНО НА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА НЕ КЛОНИМ КЪМ РУСИЯ ЗА ДА НЕ МИНАВА ГАЗ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ. КОЛКО СА ХИТРИ ГЕРМАНЦИТЕ ГЛЕДАТ СИ ИНТЕРЕСА. ПОСТАВЕТЕ УСЛОВИЯ В ЕС ЩЕ СМЕ,НО И С РУСИЯ ДА СМЕ ДОБРЕ!

А нашите комунета,откраднаха и изпраха цели 300 милиарда долара. Толкова беше цената на социалистическата ни държава ,която те унищожиха!

и надзорът им са чисти като планински извор...

Македонската агенция МИА пуска новина, че Русия пере пари в Словения. СлучаЕност 1: шестима конгресмени-републиканци изпратиха петиция до Държавния секретар на САЩ да разследва изразходването на държавни пари от UAAID по програми на Сорос в Македония. СлучаЕност 2: съпругата на Тръм е словенка, а министър-председателя на Словения преди 3 месеца предложи да посредничи за среща между Тръмп и Путин. В задачата се пита: БТА каква полза има да препечатва такива новини? Кой владее БТА?

Поправка: USAID - американската агенция за международно сътрудничество и взаимопомощ.

владее БТА. За ваше сведение новината за прането на руски пари и прехвърлянето им за дестабилизация на ЕС е поне от година и половина..Просто сега изплуват допълнителни данни.

Агенцията, на която Тръмп прекрати финансирането?

"ПОДОЗИРА, че са ОПИТ" Бе и аз подозирам, че всички журналисти са гейове!

А аз подозирам, че някъде дълбоко скрито в грозната ти празна тиква може и да витае някой и друг грам закърнял мозък.

казал:))) даите доказателства бре ... и аз мога да кая ! а нашите не са ли прали ,и не перат , така ли :)) егати смехориите :)

Защитаваш кагебистите ли? Защо те боли толкова от разкритията за руските мафиоти-кагебисти?

парите не са мръсни путлер е мръсник

Пускате статии за руснаци и плащате на Щерев, "Дада" и Малума да тролят;)

Интерсно ми е защо никой не каже колко пари са препрали през Лондон. Или точно това е целта само от там да се пере, че иначе загиват.

Най големи перачи са капиталистите. най големите рушветчии са капиталистите. Най безкрупулни са капиталистите.Тях ги нарекохме демократи ??? А рабогниците са роби...

е да де точно за руските путлер-капиталисти става дума.

ползват руските природни ресурси, а нацията им ги гледа възхитено.

Оппаааа ! - каква Е по рождение СегашнатаТръмповица ?!