Тилърсън пропуска среща на НАТО заради Китай и Русия

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън планира да пропусне срещата на министрите на външните работи на държавите от НАТО в началото на април, предаде БТА

Обратно в новината

Коментари - Тилърсън пропуска среща на НАТО заради Китай и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имат сериозни проблеми и искат да си говорят с големите момчета, а не с групата от детската градина НАТО.

Бу-ха-ха-ха-ха! А преди година някои пееха "Ние сме светът". Май тази песен вече не е актуална.

ясно е кой кара влака...пък еврогейовете и пИдалските ценности ко ши праят сия ни знам))))

Когато съседката ти чука, непоканена на вратата ,по прозрачна нощница ,значи много е на зор !!

Тилърсън е бивш шеф на компанията на починалия тези дни Рокфелер, който е внук на нефтения магнат и първия в историята милиардер Джон Рокфелер, основател на Standard Oil. Сега тази компания е известна, под името Exxon Mobil. С кого са се захванали всъщност? Смятах, че в САЩ уважават успешните и богати хора и им имат доверие - този е американец до мозъка на костите си, но явно ловът на вещици е много приятно и доходоносно занимание. Вероятно си въобразяват, че имат стотици такива.

Държавният секретар на САЩ трябвало да посети първо "големите демокрации"...сигурно за да ги легитимира като големи колонизатори. Ама тия не знаят ли, че интереса клати феса?

Въпреки постоянните критики на Тръмп към страните от НАТО, че не си плащали членския внос, сега излиза, че и за самите американци НАТО е по-маловажно от Китай и Русия. ;) А последното изречение от статията е много показателно: ""Ние обаче безусловно сме удивени от постоянното изтичане на поверителна информация от Вашингтон", каза Захарова." Противно на всички филми, които гледаме и в които американските служби са изключително прецизни и надеждни, оказва се че при Голямата демокрация поверителна информация изтича отвсякъде. :)

че и за самите американци НАТО е по-маловажно от Китай и Русия. ;) - ДОБРИУТРО!

в Москва отива премиера на Япония, след това Меркел, сега държавния секретар на САЩ и още кой ли? Всички отиват на крака при "лошия" Путин. Само ние се дърпаме и уж държим на евроатлантическите "ценности". Накратко - великите сили пак ще се разберат, а ние ще го духаме - за кой ли път.

А КОЙ си ти бе цървул, че някой да се съобразява с тебе !!

но се вижда от самолет че си духнал от 40-ти км сега лошият санитар те очаква с електрошока....))))

От статията се разбира, че няма да присъства заради Китай, а не заради Русия? Пак някакви опити за внушения. Тилърсън се срещна с външщните министри на НАТО преди седмица.

нас...ни беззащитни, объркани и некадърни, че ако не им размахват тоягата откъм голямата вода, не знаят какво да правят. Скоро ще искат да се срещат през ден, щото може да ги ухапе някой, ех нещастни подлоги и мижитурки, а били министри!

Крайно време е да се набият чивиите на Путлер!

Не не,трябва да отидеш за няколко години на 4-ти километър,та твоите чивии да ги понабият (и тебе също) че от соросоизъм съвсем са се разпаднали.