Интернет търговията удари 400 млн. лв.

През 2016 година близо 1.3 милиона българи са пазарували онлайн. 80 процента от покупките са за дрехи и спортни стоки, следвани от стоките за дома.

Обратно в новината

Коментари - Интернет търговията удари 400 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалният оборот от онлайн търговията е поне три пъти по-голям от обявения, защото се прави или през сайтове, от типа олх, или през сайтове, които са незаконни.

Дори да е 3 пъти повече, имаш ли представа по колко се пада печалба на човек средно, ако се раздели на собствениците на всички онлайн магазини, магазинчета и магазинченца? Като се има предвид, че в онлайн търговията е БУКВАЛНО всеки 1 от 10 човека. Получава се "годишна печалба" средно 1000-2000 лв. Няма и по 200 лв. на месец.

Sm3hurk0

В началото на годината излезе тотала за миналата година и като го видях се стреснах.... 6120 лв за половин година.... Това са пари изнесени от България за услуги, програми... и др.

ИЗНЕСЕНИ пари? Т.е. да разбираме ли, че си плащал на чужденци, а не те на тебе? :)))

Кога България ще натисне Банките в БГ,да ги провери просто?

И аз пазарувах доста, обаче в повечето случаи стоките са Китайски и след време не работят. Освен това се опарих с една фалирала фирма, не ми върнаха парите. И се скриха и не можаха да ги намерят, няма офис, телефони, пълен фантом. Интернет доставчика си беше наред, даже пращал няколко месеца поръчките без да са му платени да не се излагат. И тях ги завлякоха.

България подготвена ли е за интернет търговията ,взимали данаци,това е бъдещето.

ПОРЕДНОДО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА АЛЧНИТЕ БРОКЕРИ И БАНКИ ЧЕ АКО СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ НА ЖИЛИЩА И КРЕДИТИ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ ЗДРАВО!? 400 МИЛИОНА СА ДОСТА ИМОТИ БРЕ АЛЧНЯЦИ