Версия: ”Излишен” пътник завзел и свалил малайзийски лайнер

В изчезналия преди 3 години малайзийски самолет, извършвал полет MH370, имало мистериозен допълнителен пътник, който вероятно е причинил трагедията.

Обратно в новината

Коментари - Версия: ”Излишен” пътник завзел и свалил малайзийски лайнер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от най-големите мюъюлмански държави е Малайзия, защо се учудвате на "излишния" пътник! Ислям!!!!

Истината се крие в Диего Гарсия.

То има по един спътник над всеки кв. километър, те търсили. Самолета е отвлечен в УСА военна база, заради азиатци с нов вид процесор.

Fake news

Какво има да го търсят? Щом САЩ не казват нищо, значи точно това трябва да знаем по въпроса - нищо. И руснаците знаят, разбира се, но тях не ги засяга в случая. Не че, когато ги засягаше, казаха много. Просто някои неща в природата си изчезват, каквото и да сте учили в училище, без следа.

ako beshe baba vanga jiva shtyaha da go nameriat.

Нали руснаците изкараха версия, че този изчезнал малайсийски Боинг е оня МН-17, натъпкан със стари трупове нарочно, дето украински бомбардировач стреля с картечница по самолета на Путин, а уцели Боинга със зенитна ракета

Преди седмица летях с Боинг 777 (Austrian airlines), а днес бях за 1 ден в Пенанг, Малайзия. Страшно е такава голяма машина да катастрофира. Това е широко фюзелажен самолет със седалки 3+4+3. Събира доста народ. А от това което видях от Малайзия в Пенанг, не бих се качил на малайзийски самолет.

Канадец-разследващ е като арменец-миньор.

излишен и мистериозен пътник е бил В.В.Путин-враг на бездомниците и клошарите в Малайзия, Индонезия и по целият свят.Доказано от държ.департамент, НАСА и пентагона.

Не виждам как може да са сигурно, че пътниците са били с един повече и той да постане незабелязан от екипажа - нали преди самото качване на самолета има проверка на бордни карти и паспорт. Освен самите проверяващи да са в играта, но това значи, но се съмнявам защото са знаели, че излитат към сигурна смърт.

Този няма да е бил излишния пътник, а необходимия пътник

Самолета да не е в дупката в Царичина,която наново е циментирана наскоро....

След като са минали 3 години могат да ви говорят каквото си искат... Както и за другия над Украина, дето "демократичната общественост" спретна "компетентна комисия" и проведе следствие във фейсбук. Щото за тях такива неща като записи от радар, контролна кула и т.н. са отживелици. Важно е във фейса кой кво е тагнал.

Нищо чудно руските Бояришники да са тренирали стрелби с Бук, преди да го ползват в Изт. Украйна?!?

Намериха отломки на брега на Мадагаскар и източна Африка.потвърдено беше че са от боинг777.извънземни,цру, тралала.неприятна история.

Значи пингвините от Мадагаскар са го отвлекли. Те нали и един кораб отвлякоха.

Явно не си гледал втория филм с тях.