Сепаратистите в Украйна с ултиматум за спиране на жп блокада

Проруските сепаратисти заплашиха, че ще вземат под свой контрол намиращите се под украинска юрисдикция предприятия в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Сепаратистите в Украйна с ултиматум за спиране на жп блокада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти чувал ли си нещо за Степан Бандера? И ясно ли ти е, че в момента властите в Киев са заложници на неговите последователи? С една блокада не смеят да се справят, защото ги е страх от трети Майдан (площад). За справка питай и поляците.

много проруски другари пуТинци употребяват думата фашизъм .Ясна ли ви е значението на тази дума.ФАЩИЗЪМ е =на КОМУНИЗЪМ .Когато казвате фашизъм да се разбита комунизъм .Когато казвате комунизъм да се разбита -фашизъм

много проруски другари пуТинци употребяват думата фашизъм .Ясна ли ви е значението на тази дума.ФАЩИЗЪМ е =на КОМУНИЗЪМ .Когато казвате фашизъм да се разбита комунизъм .Когато казвате комунизъм да се разбита -фашизъм

Бой по руските терористи.

Щом като умишлено нанасят щети на Украйна значи са руски агенти!Никакви националисти не са!В дългосрочен план Путин направи такава глупост с тази война която започна срещу Украйна,че последиците ще ги изплаща с много години руският бюджет и държава!

до тук плаща само зпада понеже си сложи таралаж в гащите и излизане няма- налива пари в бездъмна яма-нареченаУкрайна.А цялата икономика на украйна /източна ,Донбас/е по контрола на Русия.

Когато на злото не можеш да му отвърнеш с добро е замесен някой трети който е единствения печеливш в ситуацията.

Май някой хора в Киев са на път да се простят със своята собственост в Донбас?

Дира в стремежа си да копирате пиджън инглиша на украинските фашисти избихте рибата с този Хеорхий.

за тези по тъпичките от групата на бегеецоглу ще изясна целта на блокадата е ПОРОЩЕНКО ДА СВАЛИ ВСИЧКИ АЛИГАРСИ ОТ ДОНБАС НАЧЕЛО С РЕНАТ АХМЕТОВ ЗА ДА СТАНЕ НЕЩО КАТО РОК ФЕЛЕР ,СОРОС ИЛИ РОШФИЛД И Т.Н. ГНУСНИ БОГАТАШИ

Повечето от вас разделят света на черно и бяло.Нека ви обясня какво е Украйна-тя Киевска и Лвовска губерния през царско време-тясно свързана с Полша и католицизма.Техният водач се наричал -хетман.Какво става между Украйна и Русия си е тяхна работа и въобще не ме интересува.Не искам Украйна в ЕС-още едно огромно гладно гърло за хранене.Интересува ме само България и колкото и жестоко да звучи безразлична ми е съдбата на Украйна.Не я ща в ЕС.

Време разделно и в Украйна. Край на Путинския маскарад - нас ни няма в Донбас, ние Крим не сме заграбвали. Време разделно! Каквото Путин откъсна - откъсна. Новата студена война е факт. Русия е обречена да се разпадне от глад и мизерия. Който му харесва Русия, време е да се маха от България

Цял живот да пророкуваш и да не доживееш да видиш сбъдването на пророчеството си.Тежка е твоята,но ти не унивай,надявай се.

Да не се надява, а да се надене ...

Кой е виновен че украинците целуват европгейски задници!

Крым не наш!

Какво различава Путлер от Хитлер?-НИЩО! Хитлер окупира и анексира братска Австрия, Путлер се опитва да анексира братска Украйна.

Не се излагай като дебил

Различава се само колкото се различават Пу от Х!

Кичо

Щърбев да не са ви спряли пак парното в Люлин...

Народа е доволен от президента Първанов който подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна Украйна

Ти не си въобще наясно със ситуацията...Русия може да ни нападне когато си поиска и НАТО няма да направи абсолютно нищо, освен да ни продаде оръжие...понеже те същите НАТО унищожиха и продадоха на талибаните всичко ценно с което разполагахме...НАТО да воюва с Русия заради България хахаха цирк, смях в залата...

За какво му е на Путин Украйна? Да им плаща външния дълг?Да ги храни? Да води партизанска война с откачените "Десен сектор"?Да създава проблеми на РУСИЯ?

Същото това важи и за Крим! Тази територия не произвежда нищо, откъсната е от Русия посредством морето, трябва да се строи мост, който на руснаците все не им се получава, а трябва да се изхранва войска там! Дори и да бъде построен, мостът трябва да се охранява денонощно поради същата тази причина, както и Донбас и Луганск - Десен сектор. Преди руснаците плащаха на Украйна символичен наем за използване на военните пристанища и бази разплащайки се чрез газ и петрол. Сега ще трябва да дават живи пари за Крим, срещу което не получават нищо.

На Путин му е през нещото си и за България и за Украйна. От нас не му трябва нищо, а от Украйна си взе каквото му трябваше. Кримския полуостров си остава под руски контрол. Ако не си се осведомил още за стратегическото му положение в Черно море - осведоми се. Има доста източници (не руски). Т.нар. ДНР и ЛНР нито му трябват, нито ги иска, но и не може да ги остави, заради руското им население.

Няма проруски сепаратисти, а има борци за свобода. Няма националисти радикали, а има украински фашисти.

Прав си няма проруски сепаратисти, има руски ФАШИСТИ, мечтаещи като другаря Хитлер да завоюват Украйна! Малко им е една шеста от Земното кълбо, искат го цялото! Ама скоро ще имаме Украинско-Китайска граница! Китайските ядрени ракети вече са насочени към Москва! Натискаш едно копче и Русия вече е в Историята!

Злати

А руските към кой са насочени?

Кичо

Смени си дилъра пич кофти маТрял ти е пробутал...

За руснаците Украйна е била винаги както за нас Македония без албанците.Така както сърбеещата се номенклатура в Македония разделя брат от брата така също прозападните слуги олигарси в Украйна продадоха народа си на запада и разбира се за да създават проблеми на Русия.Воюват олигарсите -страдат народите.

Тъпаците от двете Украйни се съревновават кой е по тъп. Добре че се те, да не сме ние най-глупавата нация.

цялата истина за воината в източна украина в един клип от 4 мин. има го в youtube - "Бомбардировка Луганска 2 июня 2014 год" клипа е от камарета на общината в центъра на града вижда се как маики с колички си разхождат децата по центъра и изведнъж започнаха да падат бомби и окървавиха града , бомбите бяха хвърлени от украинската авиация по заповед на самозванеца Tурчинов взел власта след въоръжен преврат в Kиев .

Кога беше тоя преврат бе брато! Щото там, след като дуфти Янукович, съгласно Украинската Конституция Председателят на Парламента Турчинов автоматично става Президент! Да не говориш за въоръжения преврат на хунтата на Елцин, който разстреля танкове Парламента, разгони правителството и се самообяви за единоличен диктатор в Русия и незаконно назначи др. Путин за премиер на новото незаконно правителство? Я си напъни малко мозъка!

на 22 февруари 2014г. група маскирани и въоръжени лица завзеха президентската администрация в град Kиев . други въпроси ?

А бе Киев като че ли прави точно обратно на това, което изисква логиката. Дава аргументи за пълното отцепване на домбаския регион. Да не говорим, че без газ и въглища Украйна просто ще се срути. Явно управниците в Киев са пълни некадърници и Путин много добре си е направил сметката, че никога няма да изпълнят Минските споразумения, които не са толково изгодни за Домбас и Русия.

ДоНбас се пише. И всичко точно както им нареди Макейн си правят укрите, целта е да спретнат една истинска война с Русия. Тогава бившите щатски политичета ще плеснат с ръцеш и ще кажат - ама нали ви казахме! И ще се завърти един алъш-вериш с оръжие. Което е и крайната цел на мероприятието.

"Сепаратисти" били. Те просто искат ДА СЕ МАХНАТ от "държавата" Украйна. И го правят, като хората. Даже не решиха да прегазят нацитата в Самия Киев. Можеха и Могат да го сторят. Но за какъв "чеп" им е това. Бранят си родните Руски земи и то как ги бранят. А тези мухльовци щели да "блокират", а преди 3 години щяха да "разчистват". Но то стана, че тях ги поразредиха и то много яко, че и ги поразходиха по главните улици саде с посраните им гащи.

Колкото и да е странно, реално сигурно контактите никога не са прекъсвали. Хората между враждуващите части си карат продукцията. Примерно като падна Боинга, онези разследващи инцидента си бяха украйнски служби за бедствия и им си го пишеше на униформите, а падна при сепаратистите.

ДА ЖИЖЕЕ ВЕЧНО РУСИЯ СВЕТОВНИЯ СРАЖ НА МИРА.

Айде бегом към заведението на 4-ти км!

да сме наяве . траниците не се очертават от тез и онез , а от другите . с новата политика , нарастваща ксенофобия , неясни структурни въпроси в Северния Атлантически Съюз , РБ няма последно място на менюто . това си е така , както си е .

Нужни са ми 2 часа, за да превзема Украйна Командир на спец-дивизията в Новоросийск през Ройтерс 12.3.2016 г.

купувам украински монети или банкнои от преди 1917 година плащам скъпо

Кичо

Ама ще платиш с македонски денари от преди 1913...

ама ти незнаеш ли я питаи протестърите как през 1878г. украинската армия ни освободила от турско

Сепаратистите които изпапаха 5 млрд. долара /Нуланд-Ройтерс/ взеха властта чрез въоръжен преврат.Така че сепаратистите са вм Киев. В историята съществува Киевска Русия, а не Киевска Украйна. Коя нормална държава ще се именува Покрайнина ? На кого ? На Руската империя разбира се. Толкова по въпроса !

По-добре от преди 1921, че за тези 4 години преди СССР е имало 3 украйни - народна, западна и социалистическа. Даже май са се били по между си.

Слаба работа е този Потрошенко, за 2 години само 6000 утепани "мирни" граждани! Друго е нашата гордост другаря Путин, само за 6 месеца 300 000 изтепани чеченци! По 1666.6667 чиляка на ден! Това се казва висока, Стахановска производителност на труда, за 4 дена да направиш толкова, колкото некадърника Потрошенко едвам смогна за 2 години!

Ако е така,браво на Путин...така се изчиства боклука, дано се разберат с Тръмп и да изчистят планетата.

Терористите от югоизтока няма да съумеят да сломят волята на украинският народ за единна и независима Украйна, която заедно с нас да следва пътеводната светлина на евроатлантическите ценности към светлото бъдеще. За това обаче само икономическа блокада не е достатъчна. Трябва да се изкорени руският език защото с него идеиите на тероризма проникват още в детската градина. Посредством омразният език освен отявлените седем милиона терористи от югоизтока са заразени още двадесет милиона за сега латентни такива из цялата страна. Потомците на великите укри заслужават по добра съдба. Този велик народ допринесъл толкова много за човечеството не може да не победи. С уверени крачки днес единна неделима и демократична Украйна уверено се движи към един по добър свят

ами ти май си позитански трол с руско чувство за хумор.

Ма верно си от Карлуково, освен ако това, дето си написал, е някакъв нескопосан опит за ирония...

Дир,какви се украинците,които бомбят и убиват мирни граждани?

Ми вземат пример от другаря Путин, който изтепа над 300 хиляди чеченци в Чечня! Ама има да го гонят, те са пълни некадърници в сравнение с него!

Кичо

Само 300 хил брадатковци лоша работа никва производителност на труда...

vasco111

даваи европеец ! я ги сложи малко в крак :)

Няма смисъл, соросоидните глупаци сами ще се издавят.

Късно е чадо, след като Тръмп стана Соросоид 1 на планетата, резето хлопна! Надежда всяка тука оставете! Мухахахахахахахаха!

Руско-Украинската война продължава! Който се смята руснак, да заминава за Русия! А Русия трябва да върне окупираните територии Крим и Донбас и да си плати за войната

Я си кажи честно - не се ли събуждаш изпотен, с разпенена уста и пръсти в контакта? :)

Украйна трябва да върне окупираните руски територии на Русия. Тя и да не иска пак ще ги върне...

как ще стане това международни дипломате?ще вземеш да им дадеш част от българия ли?

Тъпак каква рско-украинска воната. Хохлите воюват само с невидими руски войски.

Ей, соросоиден трол, ясно ли ти е, че ако Русия се намеси във войната след 48 часа ще бъдат на Полската и Румънската граници? Ясно ли тие, че ако НАТО реши да се меси майка ни жална? ВНИМАВАЙ КАКВО СИ ПОЖЕЛАВАШ !!!

Бай Ставри

Русия тъпче трета година в Донбас и не може да мине милимунда напред. Само руснаците унищожават с артилерията си украинските населени пунктове Русия е обречена

На тебе моем да ти върнем само турското робство, щот едвали нещо другой СМЕ ти длъжни!

Тук едни хора казват, че Украйна не е Хазария. Украйна и Полша са бившата Хазария. Но поляците приемат католицизма и малко замазват положението. Но Украйна и до ден днешен е Хазария. За да се изясни положението, съветвам всички, които се съмняват, да сравнят Хазарската тамга (герб, печат) и Украинският Герб. Те са еднакви!

Имаш предвид западна Украйна. Защото източната част изобщо не е била в понятието украйна. Покрай СССР са им подарили още малко територия както и Крим. И после "това е наше".

Може. Въпросът наистина е спорен.

АКО НА ПОЛША, БАЛТИЙСКИТЕ ДЖУДЖЕТА И УКРАЙНА НЕ ИМ ХАРЕСВА РУСИЯ, ДА СЕ ИЗСЕЛЯТ В АФРИКА

Айдуците от киевската хунта май скоро ше си събират дисагите, и ше обуват цълвули скороходи към САЩ.

такива "терористи". Искат да спасяват тези които ги обстрелват и убиват. Впрочем, тези хора са напълно прави. Те явно не желаят злото на народа на Украина. Но със сигурност - жална им макя на всички които вдигнаха оръжие срещу тях.

Тези на снимка не ополченците, тези на снимка хохлите-фашисти.

От 1 март електричеството се увеличава с 87%. Да им е честито на украинците. Демокрация, кво да правиш....

Крайно време е да ги национализират. Не може предприятията в Донбас да работят за превратаджиите в Киев

Представители на десни политически сили решиха самоволно да прекъснат транспортните връзки с Донбас, без да се съобразяват, че това първо ще удари по родната им енергетика. А властта гледа безпомощно отстрани и чертае графици за режим на тока.

Само с частта от Донбас, окупирана от руските мърши

Вот где собака зарыта: Управлението на Порашенко добива очертанията на водеил и фарс и единственият начин то да се съхрани е, ако влива огромни дози насилие и корупция в обществото.

Рааадааанеее ти ли си ва, да та ибъ у устата голяма до ушите разпрана.

Сега БСП като дойде на власт да събере всички наборници от 18 до 25 да ги прати в Донбас да се бият за братушките!

vasco111

абе братан , ти къдя видя младежи от 18 до 25 бре :) ние ги изнесохме в европа ... там да им смучат кръвта бавно ..

Украинец ли е, той вече е роб на хазарския проект за заробване. Следователно - или изтребление, или разтурване на кочината им и отправяне на свестните малороси към Русия. Няма такъв бантустан Украйна, който да е независим. Богоизбраното племе не само организира братоубийствата, но и ще им изчерпи ресурсите от всякакво естество. Защото бесовщината е поначало антируско дело, а бесовете са ги овладели и не ги пускат - и тях, и нас, и всички.

Родината на Хазарите е Русия! Всичко на Юг и Изток от Москва е Хазарски хаганат!

Абе кютук прозт ! Цялото ръковдство на Украйна са хазари бе. Изчезвай у кенефо смърдялнико

5 млрд.долара даде Америка на най-големите прошляци от Зап.Украйна - бандеровците. Тези престъпници извършщиха въоръжен преврат и взеха властта незаконно. Декларацията подписана от Полша, Германия и Франция отиде на кино. Забраниха руския език и поискаха да управляват богатите руски източни области на Украйна. Е, имат много здраве. Трактористи и комбайнери ги направиха на таратор. Сепаратистите са в Киев и Скопие. Украйна е Руската Македония. Точка!

Ти виждал ли си ги тия 5 милиарда, бе? Я виж картата на Донбаската республика? Има няма 1/20-та от територията на Украйна. Всичко останало ли е Западна Украйна :))))

Колко случая в историята има, когато хора от нападнатата страна бягат в страната агресор. А близо милион и половина украинци са направили точно това. А сега помисли и тогава си чешай пръстите с клавиатурата.

Ако едно време Иво Карамански, Васко, Георги бяха спретнали една Донбаска република в Кюстендил и Перник - никаква разлика нямаше да има от Донбаската украинска република!

Аз съм си играл да ровя и всички мутри като Карамански,Павлов,Маргините и т.н са били агенти на ДС. Т.е на българо-руската мафия....

Къде рови дядовото, у кофите за смет ли? Добре си направил, и такова смрадляци като тебе требе.

щерко сине,що не си основеш и ти една донбаска помашка република там в вашето село рибново и ти ще си пашата гьотверен

"Проруските сепаратисти заплашиха..." Това са терористи. Пишете нещата с истинските им имена. Свалят пътнически самолети,избиват цивилни украинци и в момента са заложници половин Украйна с местното население и фабрики. Че от къде на къде Украйна ще съдейства на терористите.

комплексиран несретнико? трай ситам, писнал си на всички . от всичко разбирал той, комплексаря.

а ти занимавал ли си се с герпераст,ако не имаш насреща щерко помачето на рафик синчето

И Русия, и Украйна, и онези, които уж, ги примиряват, се управляват от евреите - както във властта, така и олигархията ! Да се разберат, ако искат, ама не искат. Тогава питам нас, българите, защо трябва да вземаме отношение ? И който го прави, знайте, не е българин, предава ни за чужди интереси или от простотия иска да се изходи на всеки мегдан.

абе путин евреин ли е?

Да

наи-добре ще се уреди кризата, ако путлер бъде изритан от кремъл.

Укро-фашистите ,какво още могат да измислят за да затрият Украйна !?? По-рано направиха такава блокада на Крим и загубиха пазарите там !? Взривиха далекопроводите и сега Крим внася ток от Русия вместо от Украйна !? Сега са решили да довършат всичко каквото е останало да работи още в Украйна !?

Метинвест - собственност на Р.Ахметов, основен спонсор на орките от Донбас.

Когато националисти вземат властта, последиците са катастрофални. С такива приказки започнаха и двете световни войни. С такива приказки и ние забъркахме кашата с двете балкански войни и си платихме жестоко.

Където стъпи руски болшевишки ботуш - трева не никне :)

Пък аз се чудех що в Берлин няма трева.

В Берлин от 25 години трева расте. Разкараха се ватниците, оттам... ама я виж Кавказ.... кочина, Донбас... кочина... Централна Азия... кочина....!

ДА ЖИвЕй дЕмоКрАциЯтааа! УрААаААаа!

уРАаааААа!