”Алфа Рисърч%: ГЕРБ води с 2% пред БСП, РБ са на ръба

ГЕРБ води с около 2% пред БСП месец преди изборите, в парламента най-вероятно ще влязат 5 партии, а РБ е близо до бариерата. Борисов води на Нинова със 7%.

Обратно в новината

Коментари - ”Алфа Рисърч%: ГЕРБ води с 2% пред БСП, РБ са на ръба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов - 9,5% Меглена Кунева - 7,0% Божидар Лукарски - 6,8% Николай Ненчев - 6,5% Радан Кънев - 6,5% Е, вЕрвате ли на тая Алфа Несръч? Има ли нормален човек да гласува за тия?

Преди всеки един избор Алфа рисърч задължително ни пробутват ГЕРБ и десните за ...водещи..печаливши....!! Винаги ! После чак на самата изборна нощ , започват да говорят с реални данни ! До самият избор според Алфа .. ..ГЕРБ ще са напред ,...до самият им Крах след обявяване на резултатите !

Като чета имената на измамниците и гледам рейтингът им се чудя толкова ли е ТЪП БЪЛГАРИНА, че ще гласува за тях?

Голям цирк ще има, ако БСП спечели изборите и падне валутния борд! Всички, заедно, зад борда!

Странно щеше да бъде ако "Алфа Ресърч" беше дала други проценти! Това й е наредено на Димитрова - да има разлика, макар и с малко, в полза на Тиквата. А и за авера Марешки е помислено! И той трябва да се нагласи и пробута напред! Дано този път гласоподавателят излезе по- умен и си свърши качествено работата! Иначе ще има да гледаме живота през крив макарон!

Бягайте хора, спасявайте се , нещата отиват само на по-зле!

Прав си, спасението е само в Москва, ако спечели Бойко! Ако спечели Корни, няма страшно, Москва идва при нас с "Денег нет, много ви здраве от Вова!"

Нека Тиквата да се порадва малко на процентите си,за да може да поспи малко,защото след 26 март няма да му е хич до смях.нали рисърча даваше такива проценти и за президентските избори.Които и ще да спечелят само да не е крадливата мафия и мутреска ГЕРБ!!!!!!!!!

Процентите са наистина тъжни но показателни за политическата култура на българина. След толкова години криминален преход в огромната си част българите ще подкрепят партиите на статуквото. Явно никой не иска истинска промяна. Не мога да разбера за какво е това мрънкане и оплакване тогава? Да не би БСП и ГЕРБ да не са били на власт? Да не би да не знаем от кои структури са произлезли патриотите и Марешки??? Горко на България. Мизерията няма да има край.

А кои не са били на власт и са с чисто минало?!

Това не е правилния въпрос... Точно за това говоря... Трябва да се запиташ - искаш ли да е така и занапред? Мислиш ли че България ще оцелее ако населението и продължава да се действа по този начин?

Вярвам само на анкети, които лично съм фалшифицирал.

Изобщо как не ви е срам след излагацията на президенстките избори да се напъвате за прогнози или така ви е наредено :)

Тези агенции са мижи да те лажем.Единтвената агенция на която се доверявам е тази на избирателят на 26.03.2017г.след 20 часа.

Абе, ясна е тя - бъркаме в торбата пълна с обещутки, но пак ще хванем обещура... ВСИЧКО Е ПСЕВДО! Псевдосоциологически агенции правят псевдопроучвания за псевдомнението на псевдогражданското псевдообщество с псевдорезултати... Псевдопартии, псевдополитици, щедро раздаващи псевдообещания, размахващи в псевдомедии, заложените в псевдопрограмите им псевдополитики... Идват поредните псевдоизбори, които както винаги в тази псевдодемокрация ще спечели вечният печеливш - статуквото.

ЩЕ ГЛАСУВАМ за ПП "Възраждане" бюлетина N14 Костадин Костадинов, защото осъзнах, че съм Роб на една банда престъпници!...и искам да скъсам оковите на 27 годишния "Преход" към..."Кланицата"! не искам да продължавам да бъда "управляван", разпродаван и ограбван и унижаван от доказани и недоказани престъпници, известни и не чак толкова известни, знайни и незнайни!... !!!за мене "Прехода" приключи!!! "Можеш да разкъсаш робските оковите само тогава, когато осъзнаеш, че си Роб." "Аз бях водач на едно от най-силните тракийски племена в Родопите-Бесите. Имах дом и безброй стада земя, овце, коне, волове в Родопите. Бях богат, силен и щастлив, но сега съм Роб на един прогнил римски свят, ...те(Римляните) сринаха Бесапара и ограбиха моята земя." "Надявам се да разруша този прогнил римски свят и да видя, че се ражда независимостта на Народите. Искам да премахна робството(концесиите) и да видя изгрева на свободата!" /Спартак Робът-синът на Родопите/

НОВА РЕПУБЛИКА - трябва да спечели, в противен случай отиваме към пълен крах.

А може би протест пред Парламента?Нали това е основната ви специалност?

Какво да спечели? Подарък стотина вибратора - по един за всеки свой гласоподавател ли? :)))))

:))) Ми, ако Нова република спечели, от Да(й) България ще им спретнат протести... Ще бъде забавно - протетстъри протестират срещу протестъри...

1. ГЕРБ са по- зле отколкото ги представят. 2. Марешки ще гризне дръвцето, нищо че медиите на Баце го лансират за поредната патерица.

.... хич не са зле, доста познати ще гласуват за тях, аз също, за разлика от президентските избори....

Ако някой им вярва,значи е ахмак!

Тези "прогнози" звучат като вица за речта на "Тато" в братски Китай: - А, б, в, г, д, е, ж, з,...... ъ, ь, Ю, Я...!!! - Ю, Я, Ю, Я...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

60 % ненормални. Не ви ли стигат последните години, че пак ще гласувате за ГЕРБ и БСП. Накрая и коалицийка ще си спретнат, да съвсем да ни закопаят.

Явно ГЕРБ са много зле , защото на старта на президентската кампания Борянка даваше 8-10 % преднина за Цачева , а сега само 1.8 % за ГЕРБ!Защо така бе г-жа Димитрова свършиха ли ти халосните прогнози?

Бойко Борисов пред западни журналисти: - Още не съм разбрал кой ме би на президентските избори?

само БСП радува за народа , всички други - гербундери , царисти , патриотари , земевладелци , десни буржои , зеленясали еснафи и прочие , търсят само и единствено лична изгода от разпределението на бюджета - да грабят от народната пара и собственост

особено другарката 37% Я отвори сайта КАКАВИДА и виж клипчето за забогатяване на буля Корна

Прочети "От Червен бряг до Ирак", и спри да ръсиш глупости за Корнелия Нинова...!!! ЗАТВОР за РАПОН-БУДА...!!! Дааа...!!!

Всичко добре, ама не разбирам Кунева от къде извади този главозамайващ рейтинг . . . Да не е изследване измежду българите в Занзибар?

Те сега баш съвсем заслужено си получи плюс. Не като другите пъти да ме караш да ти слагам минуси.

А кви прогнози само даваха за президентските избори..... Па кво стана накрая...... Хора, стига с платената предизборна пропаганда - вече никой не вярва на тези "агенции".

Хора гласувайте за ДСБ, само те са малко десни.

Комунистите и техните сателити са най-големите крадци. Ако хората не са го разбрали това, ако не усещат разликата, ако не виждат дупките по пътищата, трудно е да им помогнеш. Историческа реалност е да видиш при кой управник са се строили магистрали и при кой - казина и хотели. Иван Костов е трън в очите за управляващите. Тъпо е да го слагат на едно ниво с Жан Виденов и със Сергей Станишев. За мен управлението на СДС 8 месеца Филип Димитров и 4 г. Иван Костов, са най-успешните в България. Смущаващо е, че ако говориш за СДС си политизиран, а ако си против сините е нормално странна логика. С всичките допуснати грешки, България живна най-много при управленията на СДС. Но пак стигаме до Шат на патката главата. Този начин на мислене разми границите между грешка и грях. СДС има много грешки, но всички забравихме за греховете на комунистите.

Като чета това,което си написал,си мисля за "Сляпата Вайша"...

Най успешно е управлението на Боце, в това няма никакво съмнение.

Малко бременни , колко малко ще да е това?!

Да, знаем че са МАЛКО десните - двама/трима са в "територията"...!!! Ха, ха, ха... :::)))

Радан ще използва ли "онова селфи" през кампанията?

които не вярват на подобни изсмукани от пръстите прогнози. За Алфа рисърч можеха да се кажат добри думи до президентските избори, бяха общо взето коректни. На президентските избори се видя ,че и те се продават и купуват. Така ,че нека да обяснят на широката публика при твърди герб около 800 хиляди за Цачева ,което прави около 22 % от гласувалите ,откъде на къде сега са станали над 30 %. И в лъжата трябва някакво постоянство не,че се радвам на растежа на бсп. И е крайно нелепо да се смята,че тези две партии са тези които могат да си менят властта и от това да произтече нещо добро за народа. Многото тролове по форумите не допускат чист глас,което е причина да се води тежка борба за нормалното в политиката. И въпреки това надежда има.

Промиването на мозъци започна. А, и не малко парички ще се завъртят през разните "агенции".

Да ва й в агенцията щом и на Кунева сте турили рейтинг!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????А пък Мутрфона най по ...!!!!!!!!!!!!!!!

- Комунистите и техните сателити са най-големите крадци. Ако хората не са го разбрали това, ако не усещат разликата, ако не виждат дупките по пътищата, трудно е да им помогнеш. Историческа реалност е да видиш при кой управник са се строили магистрали и при кой - казина и хотели. Иван Костов е трън в очите за управляващите. Тъпо е да го слагат на едно ниво с Жан Виденов и със Сергей Станишев. За мен управлението на СДС 8 месеца Филип Димитров и 4 г. Иван Костов, са най-успешните в България. Смущаващо е, че ако говориш за СДС си политизиран, а ако си против сините е нормално странна логика. С всичките допуснати грешки, България живна най-много при управленията на СДС. Но пак стигаме до Шат на патката главата. Този начин на мислене разми границите между грешка и грях. СДС има много грешки, но всички забравихме за греховете на комунистите.

Хайде,напиши нещо ново!Стига едно и също!

- Напоследък все по-натрапчиво се афишира една пошла реставрация на комунистическото минало. Има ли място в този свят за носталгия по времето на Живков? - Обяснението на ставащото е много просто. Бодигарда на бай Тошо е премиер. Преводачката му е посланик в САЩ. Внучката му е виден столичен дизайнер и депутат от групата на управляващите. Внукът му е звезда в някакво предаване. Децата на обкръжението му ръководят страната... Като им е толкова мил Живков, да ходят и да си изкопат. Да го извадят, да го реставрират. Вадиш един глинен съд от земята, реставрираш го и той ти служи за ваза. Въпросът обаче е може ли да се реставрира Тодор Живков и за какво ще ни служи той днес? Ако за 20 години хората не са разбрали, че сладоледът не може да стане пак 5 ст., е техен проблем. Освен това животът не се измерва само в цената на салама, бе мама му стара. Има и други ценности.

Мда-а, вярно е! Ама червеникаквите чугуни няма как да го разберат. Имат си своите мантри за "безплатно" образование, лечение и т.н. Как да им обясниш, че безплатни неща на този свят няма. Все някой плаща масрафа.

Мне-е как да няма "безплатно" саниране? Тези мантри не са ли на гробарите буда и свинетка? Или понеже и те са комунисти(като 90% от гроб) ги слагаш към чугуните!

И къде го виждате този ,комунизъм бе господа.Ами те червените отдавна са капиталисти ,отдавна държавата нищо не дава ,че даже безработните сами си плащат здравните ,щото ще видиш доктор през крив макарон,а в болниците трябва да си носиш заредена с пари карта .Хайде сега кажете ми къде го виждате този ,комунизъм?

Ето нещо нагледно - най-бедния район в България е Северозапада. Защо ли? Отговорът е прост - там е червеният бастион. За последните 27 години в 25 от тях Видин, Враца и околностите са гласували за комунистите. На северозапада щеше да прилича и София и Пловдив, ако бяха гласували за БСП за БСП през годините.

Отворих предвижданията на агенциите от 2013 и 2014 г. преди парламентарните избори и видях почти същите прогнози за БСП, дори в една социалистите изпреварваха ГЕРБ.

Герб Отново ще е първи!

позна........ хо хо хо и бутилка бояршник.....:::)))

Все комунисти в челото Ей няма спасение от тия После що сме били бедни

Пфууу...!!! ХО ХО ХО

Ако информацията, че радиацията над Европа се дължи на авария в руска АЕЦ се окаже вярна, БСП ги чака голяма загуба на изборите. Хората не са забравили как предшествениците на сегашните ни "социалисти" криеха от народа истината за Чернобил.Сега техните отрочета пак ни тласкат към Русия, ама от там нищо добро няма да дойде освен подобни ужасяващи новини и то със закъснение.

Аз повече се влияя от радиацията ГЕРБ , по на месна почва е и по осезателно ни тегли към дъното.

Социологическа математика: РБ имаха 3,4% преди да се коалират с Глас народен, които пък събраха 1,7% на предишните избори. За социолозите обаче 3,4 + 1,7 = 3,9%. Верваме ви...

Тези социологически изследвания са пълна манипулация. те и за президентските избори Алфа Рисърч даваха преднина на Герб,но не познаха. така ,че на изборите ще излезе истината .

Жалка гърбава агенция, рейтинга и вече клони към нула, ама нали трябва да си заработи хранилката...

Ерата Борисов приключи окончателно и безславно. Боко повече не се понася. Рисърч, Харис и разни други социологични кукулявки никога не познават.

Абе , действително ни се стори ера , но всъщност бяха два недоизкарани мандата.

Гойко отдавна е вдигнал белия байрак, отсега плаче, че друг ще спечели изборите!

Само се чудя тия как си набират персонажа за постигане на въпросните проценти.

Пфууу,алфа рисърч...!!! Щом дават _+2%,значи са -12% поне!!! ХО ХО ХО

Само глупости пишете, никога няма да гласуваме заГерб та да водят.

Алфа Подсмърч, щом на Дочнева сте дали 20%. Нема смисъл да ви чета работите

Патреотете, ще ви разлепят от бой на тези избори

Борисов е вече изчерпан политик. Едва ли ще може да бъде ефективен в бъдеще време, след като на два пъти изпуска управлението, и не може да усети навреме вкуса на времето. В крайна сметка политиката трябва да бъде насочена в ползу роду, както казваше Левски.

Не можеш да употребяваш ''изчерпан'' за нещо , което никога не е притежавало ресурс. Изчерпан е по рождение и никога не го е наваксвал.

Социологическите проучвания преди избори винаги са завишавали резултатите на БСП. На предстоящите избори разликата между ГЕРБ и БСП ще е с повече от 10 процента в полза на ГЕРБ. БСП няма да е нито първа, нито втора сила, защото ще бъде изместена от патриотите. Воля също ще вземат между 6 и 8 процента. Така че БСП нямат никакъв шанс да съставят правителство, Следващата коалиция ще е ГЕРБ, Патриотите и Воля, към които може да се присъедини и РБ. Така, че другарката Нинова може само да го духа.

Същите работи пишеше и преди Президентските избори. Не ти ли омръзна?

Е това е АНАЛлизатор!

СТЪКМИСТИКАТА НА БОРЯНА ДИМИТРОВА КОЯТО Е ЧОВЕК НА ГЕРБ И САМО И САМО КОРНЕЛИЯ ДА Е ТРЕТА ВИЖТЕ КАКВА РАЗЛИКА ИМА С КАРАКАЧАНОВ ??????????? Е НА ТОВА СЕ КАЗВА КАКВОТО ТИ КАЖАТ ТОВА ЩЕ ДАДЕШ КАТО ПРОЦЕНТИ

в кал до колене *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако това са действителните резултати на изборите, този скапан народ наистина си заслужава съдбата: всички неразкрити убийства за които четем, административна немарливост, която отнема човешки живот, корупция и всичко сиво, разбито и гадно, което изпълва ежедневието ни!! Пак за тая тиква и кръгът от фирми, които облагодетелстват определени "правилни" хора, или онази червена леля и нейната партия, която докара страната ни почти до банкрут, Марешки, Каракачанов, нормални ли сте, тези кукли на конци, а втория вечен политик? Реформаторкси блок...съставен от предатели на дясното?, аре стига бе! Единствените за които си заслужава да се гласува са Радан и/или Христо Иванов, мислещи и можещи политици, дано не са истина тези соц. проучвания, а само прах в очите, иначе наистина няма надежда за тази територия!