Сп. ”Шпигел”: Германското разузнаване шпионирало журналисти

Германската разузнавателна служба БНД е шпионирала журналисти от Би Би Си, вестник "Ню Йорк таймс", агенция Ройтерс и други медии.

Обратно в новината

Коментари - Сп. ”Шпигел”: Германското разузнаване шпионирало журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"шпионирали", "следели"!Дрън, дрън ярина! Как е ставало това като са нямали и все още нямат ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!

Е та какво от това, че ги е посдлучвало.Журналистите да не са недосегаеми. Те американците слушат комуникацийте на канцлера и президента имм а тези ревнали,че БНД дебне новинарите. Ами нали това им е работата? Какво друго да правят Ленински съботници ли ?

Голяма работа, че шпионирало журналисти! Че к'во да пра'й едно западно демократично разузнаване, освен да шпионира? Че и не само журналисти, разбира се. Нали това му е работата!

Яко, а!

А, не вярвам, няма смисъл. Журналистите се превърнаха в обикновени говорители на разни влиятелни елити (някои ги оприличават с проститутки, но да не обиждаме момичетата, които честно "дават" за пари сравнявайки ги с тази пасмина). Няма нужда да бъдат шпионирани въобще, знае се какво ще напишат.

значи няма никакъв проблем когато най-големите приятели и съюзници се шпионират (въпреки, че изобщо не трябва да го правят), а когато нарочения от тях "враг" ги шпионира (което е май-нормалното) - огромен проблем! И все пак, сигурни ли са, че "немските" агенти не са все пак руски? Щото нали в последно време те са виновни за всичко.

какво се правиш на наивен? Даже и кумшиите и колегите си ги шпионираш самият ти - да разбереш КАКВО НОВО! Ко съ правът всички на много изнинадани, Това е едната от двете най стари професии в света: проституцията и шпионажът!

оправдава всичко! Целта опровдава средствата! Журналистите ако не са агенти и шпиони, няма защо да се страхуват. Така е.

"...чудовищното посегателство срещу свободата на пресата" и заяви, че обмисля да заведе дело." Глупости! Всяка Национална сигурност се нуждае от всички възможни източници на информация. Нали на всички е ясно, че "свободата на пресата" се изразява в платени манипулации, политически зависимости, активни мероприятия с "неангажирани слухове" и др., които носят пари и власт някому?! И всичко това е за сметка на Истинската Свобода на гражданите! Така че - споко - тази работа на БНД и другите е типична и обществено полезна...

Това не е нещо ново.БНД отдавна го прави.Но по странното беше оня случай,когато ЦРУ подслушваше Меркел и всичко се разкри.

the russian did it Путин е виновен

Да шпионираш журналисти е един от начините за събирането на информация и за нейното верифициране. Да имаш журналист "под ръка" си е малка златна мина, еле пък ако разполагаш с компромат за него - ще ти снася неща от кухнята, ще пуска дезинформация и т.н. А по същество - Германия е най-зомбираната нация на тема доносничество и шпиониране. Ако не вярвате - отидете в който и да е град там, изхвърлете 10 стъклени бутилки в контейнера за битови отпадъци и изчакайте 10 минути. Ще се учудите колко са "експедитивни" техните "служби".

ЗАД"ДЕМОКРАТИЧНАТА"МАСКА,СЕ КРИЕ УРОДЛИВОТО ЛИЦЕ НА ФАШИСТКИЯ ШПИОНАЖ!!!САМО НИЕ СИ РАЗКРИВАМЕ АГЕНТУРАТА И ЗА ТОВА ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!!

Гестапо си остава Гестапо.

дори и да са го правили, имат право. те пък тези изадния са едни обективни, че пък и са в полза на хората и тяхната обективна информираност. а за самото г..но Щерн не ми се говори. какви гнусни статии за България се публикуват там, до бяс стига човек. е, освен ако не еговно, което приема всичко, което пишат чужденците за неговата родина за вярно.Щото те винаги знаят най добре, нали така?!

винаги безпристрасно истините. Дори Бундеспризидента /знаеш ли какво е ?/го свалиха , никой не се жали , свалят картите на масата

Правилно!!! Понякога някои журналисти с откачените си изяви такива идеи подхвърлят на терористите, че....

германското "разузнаване"защо не е разузнавало клинтън и обама за ктб?

Тия ко се фукат, Тома Томов също ги е следил много преди тях.

И германците имат наглостта да обвиняват Путин и Русия в какво ли не? Изглежда че Германия не се е отървало от фашизма!

Защо не публикуват списъка на германските шпиони в България?

Това че не страдаш от параноя, не означава че не те следят.

Щази 2.0 се е активирало. Така му викат в Германия.

Ти не знаеш какво значи ЩАЗИ, щото пишеш---активирало....Ама си нахален и си показваш незнанията си! ха ха 2.0? 2 метра , 2 литра, 2 кила, Ъ? Прости изявления

хем нищо не знае, Хем си казва:Брей дай да напиша и аз някаква чикия

хем нищо не знаеш, Хем си казваш:Брей дай да напиша и аз някаква чикия. Какво е това ЩАЗИ? От къде идва тази дума? ДС е държавна сигурност, а щази? Тъп!

Всеки ден всички сме шпионирани, но ако някой го каже това гласно, то той е обявен за параноид. Достатъчно е да си помислим за какво се използуват и Фейсбок и интернет за да разберем какво става навсякъде.

ти за какво ги използваш? да сгпионираш ли?

шпионират ги, но не ги убиват както путин.

Германското разузнаван не е Германско и не служи на Германия , спомнете си преди една ,две години подслушваше Меркел и нейните Министри по заповед на ЦРУ иФБР !

щазито на меркел и шулц пак се е усрало в полза на ердоган :-)))) сега знам кой ми е трил мненията по форумите. и ще си отмъстя!

Ами не виждам какво нередно има. И нашите служби дишат във врата на путеноидите и безродниците.

Не знаех , че изобщо имаме служби.Нали си имаме американско посолство.Друг не ни трябва

имаме и американски рейнджери вече..ха.ха

Интересното е че го казват открито. Иначе си е публична тайна. Всяка държава има нужда от спец. служби и журналистиката винаги ще бъде един от клиентите на такива служби.

valentor

чудо голямо станало. откри се топлата вода , че разузнаването разузнава. кис кис. А тука има доносници,доноси,ченгета

а путинските служби не шпионират никого.

Путин шпионира целия свят със свойта армия от хакери! Той е всемогъщ! Той е твоя Бог!

ами путинските служби ги знаем от вас, че са недемократични, зли и диктаторски. за еврейските служби не знаехме, че и те са същите! троле. ти тролка на путин ли си? щото няма друг начин. все се опитваш да го оправдаеш, чрез дойче веле.

Хахаххаахха....Е ся, лудите говеда да очернят малко и швабите...Ето от ЦРУ казват: Вижте! Не само ние шпионираме всички! :)

сред шпионираните от меркел, хайко маас, шулц и др "демократи" джурналя не са такива от дойче веле, шпигел и други соросоидни плужеци. когато видим джурналя в затвора за фалшиви или скрити новини, тогава се обадете пак! за да се порадваме.