Бинев за ДПС: Това е най-патриотичният ми жест

Аз смятам, че това е може би най-патриотичният жест, който съм правил, защото ДПС е една от най-патриотичните партии в България, заяви Слави Бинев.

Обратно в новината

Коментари - Бинев за ДПС: Това е най-патриотичният ми жест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позор !!!! Позор !!!!! Позор !!!!!

ТОЗИ ТИП ХОРА ИМАТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ!!!ТЕ ПРЕСЛЕДВАТ ПАРИТЕ!!!НАГЛОСТТА ИМ Е ВТОРОТО АЗ!!!НИЕ ЩЕ РЕШИМ В КРАЙНА СМЕТКА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ВСЕ ПАК!!!

че е патриот но турски, а не български! Точно такива продажници, като него, са и "българите" които са участвали в осъждането на В. Левски и са причина за смъртта му! Патриот би?! Не е патриот а е продажник!!! За пари и майка си би продал!!!

СЛАВЧО ОТВОРИ ШИРОКО УСТНИ.., ПАРДОН, БУЗИ... КЪМ ДПС, ДС, ДОГАН И ПРОЧИЕ КРАДЛИВА ПАПЛАЧ. И НАРИЧА ТОВА ПАТРИОТИЗЪМ. АМА НИЕ СМЕ КРЕТЕНИТЕ, ЧЕ ГИ ТЪРПИМ.

Скоро ДПС ще се включи в Обединени патриоти! Как се събраха непримиримите В. Симеонов, В. Сидеров и ДС агента Каракачанов.

От "Атака" го подкрепяме!Той е наше момче, скоро всички от "Атака" ще папаме при Доганчо, Боленчо вече свърши кинтите! Патриот съм,душата си давам,в АТАКА братя българи,ъъбратя турци,ъъъ или братя цигани,абе който повече даде!Какво тук значи някаква България!

тия видяха, че Бисеров направи баси пачките в ДПС и сега се надпреварват да правят свирки с по-голям мерак и старание! Ще повърна отгоре им, гадооост!

заради такива като тоя понякога се срамувам че съ българин

Шилo

Тъпак! 100%-ов!

Тоя се оказа баси влечугото!!!!!!! Ей тоя народ е мърша, не целия - тоя, дето се плюнчи и мазни най-отпред! Оня оператор, Михайлов ли к'ъв беше - и той червей, и той дъждовен!

Боклук обеснява че на сметището е най-чисто!

А сега гласувайте за атака - дпс и атака са двете лица на една и съща парица - златица, в случая - рубла.

му се вика"гъзолизец и ибрикчия". Този ще подмива трибуквието на агент Павел и ще се облизва от радост.

Политически пачаври! А тоз освен другото е бандит.

Как се казва архонт на турски? Славун Биневоглу

А на български - подай гъзица.

Така каза и поп Кръстьо. Да ви ..

Такива поръчкови момченца,реализираха режисурата на "прехода",а сега се изживяват на бизнес елит,политически хамелиони, патриотари, демократи за: не знам си какво,соросоидчета - вече на зряла възраст,и т. н. продължават да смучат жизнените сокове на народа, омаломощен от алчността им. Въпроса е дали ще им позволим да ни унищожат.....................

Показа си истинсата цел ,а тя е кокала ,ха ,ха ,хааа

Заради хора като Евгени Михайлов и Слави Бинев България няма бъдеще. А народът ги търпи. Даже ги избира за депутати ...

Това българските политици са егати наглото племе - говорят и правят какви ли не идиотщини, но пък въобще не им пука от това. Гьонсурати...

Тоя не е достоен и за човешко създание. Това е генно-модифициран сом с уста на шлякатарник. Не е лошо да се изкажете за нея.

бсп+ дпс И герб + дост не на нас тия номера. ние не ядем домати с колците, свобода народе свободане не врат а шия здраве да е, от здраве да не се отървете всички ви

Мъни, мъни, мъни.

Най добрият ти патриотичен жест ще бъде да се надупиш и после да се гръмнеш, къде слънце не те огрява!

А могат ли всичките избиратели да ти направят един голям жест, онзи със средния пръст? :)

И ДПС и Атака са руски партии ....та няма значение.

Бинев да започна да фъфли като Доган. Нали оня другия еничар, Камен Костадинов, щом цъфна в ДПС, моментално започна да фъфли и да заваля, като приказва. Нещастници. Екзистенциални нещастници.

Поредното момиче което си е продало душицата за дребни парички,политическа проститутка. Така и юда се е продал за три сребърника. Абе с други думи обикновен долен помияр.

......

Явно думи като безочие наглост и подобни са непознати за тази мижитурка. Ако възрожденците бяха живи жална му майка!

Ами подсилват се партийните .Кой с "архонта" кой с ЕВГЕНИЙ кой с човечето написало "ШАЙКА".

Явлението е известно като "МАНГИЗО-МОРФОЗА"

Е, като виждате какви предатели са така наречените "ПАТРИОТИ" пак ще гласувате за измисления Патриотичен фронт и за Атака!!! На челото им пише:Аз съм идиот,излъгах,че съм патриот!Вервайте ми!

Слави,не се крий,кажи на хората кой си?

много мутри в тази България. когато и да ги утрепаш, винаги ще е късно.

Е, затова навремето Жоро Илиев публично го плескаше!

"Какво ли още ще доживея? Ахмед Доган да води предаване по телевизия "Алфа"? ЗАЩО НЕ! Та нали режисьорът направляващ Амед Доган и ТВ АЛФА е един. Конците и на ДОГАН и на АЛФАТА ги дърпат от МОСКВА!

Е сега мурзилажа ще те разкъса!

какво прави тогава "неправителствената организация" америка за българия"? Да пишеш, че в колонията на САЩ, България, където управлява вицекрал назначаван от американското посолство, има намеса на русия или турция е най-малкото смешно. До там ли е паднало ЦРУ и федералното бюро.

Има ли си телевизия Бета или Омега например? А, ко стана с онова Тръмп общество в България, воглаве с изявени русофили?

Това изглежда скандално само ако тръгнеш от презумцията, че ДПС е турска партия, която защитава интересите на българските турци или пък на държавата Турция. Но след като ДПС е пълна с агенти на ДС и открито защитава руските интереси в България, съвсем естествено е т.нар. патриоти (които не са нищо повече от руски слуги) да отидат там.

ако някой не е разбрал, че прескачането от една партия в друга е НАГАЖДАЧЕСТВО и безскрупулна безочливост, е време да го чуе сега! Та нали принадлежността към дадена партия означава твоите идеи да съвпадат с идеите на партията! Смяната на партията значи, че искаш да се НАБУТАШ в лапачката от другаде!

Крайно наложително е да се поизчисти държавата от "патриоти" и разни "патриотични" и "най-патриотични" партии и групировки, застрашаващи националната сигурност на България!

Докато мутрите са бизнесмени, мафията - политическа класа, в България по-добри времена няма да дойдат!

прост комунист от ДС въртят ви като пионки, слуги на Путин и олигархия

БРЦК

'архонта' е ясен. Никакъв патриот не е , а най обикновена мутра. Държеше едно време няколко заведения из центъра на София + бизнеса с проститутки.

Явно малко е бил пердахът, който изяде тогава тази политическа уличница.

Като гледам листите, партиите, коалициите, чудя се за кого да гласувам? Всъщнос,т дали да гласувам въобще?

Няма да гласувам за тези помияри, не заслужават, всички са едни и същи, свестни няма. Ето го този на снимката, чуди се къде да се навре, за да дреме в парламента..., такива са и другите, политиката е най-печелившия бизнес!

вярно! И аз няма да гласувам - няма за кого. Не гласувам докато тая смрад (Политическата мафия) не я разкараме от управлението!

Трябва да се знае,че масоните се подкрепят Бинев масон ли е?Доган масон ли е?От кой кръг са управленските фигури в Бг?-политици,съдии, прокурори,журналисти...Моралът е важен,но къде е той?

Бинев да те ева у патриота , тъпанар с тъпанарите

Като гледам кандидат-депутатите, представям си парламента!

А нали се сещаш кой ще е жеста на хората към теб оттук нататък?

Струва ми се, че Бинев е бил тромпетист в Ломската духова музика !