Одобриха плана на ”Топлофикация” за обезщетения

СОС прие предложението на “Топлофикация“ да обезщети клиентите на дружеството заради аварията, довела до прекъсване и влошаване на топлоснабдяването.

Обратно в новината

Коментари - Одобриха плана на ”Топлофикация” за обезщетения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, "журналистите". Пак показахте, че сте неграмотни. Начислявам, значи, че завишавам нещо. В случая трябва да става въпрос за отчисляване, т.е. намаляване на сметката!

Топлофикация е като поповете,,тя само взема, но никога не дава,,Да очакваме трохичка,важното,че увеличихме смдките за ток

От дружеството посочват, че във всички засегнати сгради до края на февруари ще бъдат разлепени съобщения с таблица какви обезщетения ще бъдат начислени за съответната абонатна станция. Страх ме е , че от таблиците за обещетение , да не се окаже , че абонатите дължат допълнителни суми. Все пак това е Топлофикация.

Фандъкова можели да се отоплява с 4 лв.на ден ,даси топли вода,да пере ,да се къпе.да мие съдова? НЯМА ли да има КАКТО В РУМЪНИЯ.

Абе народе защо си толкова залухав???Та нали не дните а подадената топлинна енергия е определяща при сметките..Сега че 1000/примерно/ ще го разделят на 20 а не на 30 дали ще е обезщетение???