Жена загина в катастрофа с полицай на ”Тракия”

Жена е загинала при тежка катастрофа на магистрала "Тракия" преди тунел "Траянови врата", съобщиха за Дир.бг от Областната дирекция на МВР-София.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина в катастрофа с полицай на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак лъжи никой не е карал в лявата лента това са лъжи на полицая .Батко е карал е дясната лента .Лажливи гадни хора .Сасипаха едно семейство убиха един прекрасен човек .Убоец сега да си плати и този с живота в затвора до живот това щте искаме

Така са мамините синчета .уби най-хубавия човек .Почивай в мир какче

А на бас, че сега ще изкарат жената, карала колата отпред за виновна, а не катаджията! Защото е намалила рязко скоросттта и този отзад не е могъл да реагира! Даже ще й треснат глоба, а служителят на КАТ може и да го повишат!

По точно "полицай уби жена" при катастрофа ...

тоа от преде, не знааа ли оти полюцаите си се движат как си сакат и с каква си сакат скорост, а! Ше ми намалява, той. Кво като има знаци, веееей! Бааастун.

те винаги са едни от най-големите нарушители на закона и правилника за движение и за тях никога не важат никакви пътни знаци, маркировки и сигнализация! Защо ли?! Защото каквото и да стане те са колеги на тези, които би трябвало да ги санкционират и винаги "минават метър"!

такси за магистралите, да си плащат малоумниците престоя в Пирогов

нема полицай, нема пандизчия, всичко живо кара като скот

е нещо , което се случва абсолютно неочаквано и често нелогично, необяснимо понякога...Какво нелепо има във възможния инцидент, ако хвърчиш в лявата лента и се набуташ в задницата на предния, ако той е намалил??

И цялото семейство ще се набутат на държавна хранилка, ако имаше как. А че е конфликт на интереси, не го интересува убиеца!

че нашите магистрали са двулентови, с една аварийна лента? Двете ленти за движение са съответно основна и лента за изпреварване!Никой, повтарям, НИКОЙ няма право да се движи в най-лявата лента, ако не е с включен мигач-ляв ако изпреварва или десен, ако се прибира в основната лента! Доста малоумници в България са приели, че нашите магистрали са многолентови, т.е. че имат и лента зависоки скорости, т.н. "скоростна лента"!Такава при нас няма, в лявата лента САМО се изпреварва, а не се кара постоянно от София до Бургас...!

ДА АМА -КОЙ ДА ГО РАЗБЕРЕ

гащи вденити, ке магистрало не е аутобано?! гащи вденити, ке дистанцио требе са пази!?

По принцип си прав, че лява лента е само за изпреварване, но това ни най-малко не оневинява катаджийчето. Първо, че не е съобразил скоростта нито спрямо предния автомобил, нито затова , че има тунел , отделно не е спазил безопасна дистанция . Да видим дали сега гарванът ще извади око на гарвана или ще изкарат невинният шофьор виновен .

" Колегите му са потресени от нелепия инцидент. ". Как е възможно този никаквец, движещ се пред полицая, да не му направи място!!! Голяма наглост!!!! А за загиналата жена дали не скърбят роднини или деца? И нея ще наклеветят за инцидента...

sawo

Защо в новината не се споменава никъде неспазване на дистанция и съобразена скорост??

При всички положения е виновен - не е карал със съобразена скорост и не е спазвал дистанция. Тъкмо от пътна полоция непрекъснато набиват чувии на водачите да шофират със съобразена скорост и да спазват дистанция. Сега да си понесе отговорността!

ПОЛИЦАИ ОТ КАТ ТАТКОТО И ТОИ ОТ КАТ , кои е виновен ,всичко в тази държава става наследствено както и в сащ .скоро и дъщерята на желю и тя се появи по страниците на една партия.иди_тска д-ва

Защо задъжително в новината трябва да присъства, че единия е полицай?! Не е бил на служба, не е със служебна кола, тогава защо търсите жълта сензация с такива заглавия? Ако шофиращият беше счетоводител, щяхте ли да пишете ' Жена загина в катастрофа със счетоводител'? Излишно и никому ненужно уточнение, което само ще породи още омраза...

Не е излишно, защого сега ще се окаже, че по традиция младият полицай не е имал спирачки, ГО, винетка, платен данък, а най-вероятно и правоспособност.

И мозък, пардон, акъл е нямал. Ама мерак да прелети през тръбата на тунела - бол.

Много си прав Тихо

Прави се, защото в една нормална държава, полицаите трябва да са за пример. А на магистрала, където няма пресечки и завои без достатъчна видимост, е изключително трудно да предизвикаш катастрофа, освен, ако спазваш правилата за движение.

да се чете: "ако не спазваш"

не е ли по-нормално всички да са за пример

Много, ама много "трудна" е професията (или работата) на катаджията, та затова какъвто е татко, такъв съм и аз - и лапачка ( ко прайм сега?), и 20-30 заплати на 45 години и безнаказаност.

Лекар на лекар пари не взима,полицай колега не глобява-"синдикални" не писани закони!Катаджията е лятял в бързата лента,а колата пред него като ще спазва правилата и не изпреварва друго мпс защо се движи в бързата лента?Пълно е със самоубийци спазващи правилата и създаващи постоянно ситуации за инциденти.Истина е и че има "водачи" които магаре през брод не могат да прекарат но са големи теоритици.Абе незнанието и неумението кога ще бъде наказвано от "закона"?Да,няма спор-полицая е виновен при птп,но идиота в предната кола има друга вина която ще му тегне докато е жив!

не знаем каква е ситуацията, но коментираме Иначе проблеми с катаджии, които не спазват правилата...бол

А ти как разбра, че колата пред него не изпреварва друго МПС?

Бях там,харесвам мърди които си мислят,че има сила да оправдае липсата на умения,познаване на закона и елементарна преценка.Тъпаци в ролята на водачи, возещи се като крива ракета в космоса!:)

отпред има тунел, знаци за ограничение на скоростта, до 80км/ч, мисля. Човека отпред, понеже е нормален шофьор намалява, за да влезе в норма. Ама "нормата" на полицая е безкрайна (защото там са негови колеги) и не му пука за скоростта. За него пътните знаци са плява. И се нацепва, защото мисли, че и оня като него няма да намали. Това е реалността, драги! И тези лафове - внезапно намалил скоростта са само за оправдание на безхаберноста на полицая. Вдяваш ли?!

Айде, дървени философи сега, стават и такива нелепости. Единия летял със 140 км/ч с намерение да прелети през тунела по инерция със 110км/ч, но вижда патрулния автомобил, стряска се че ще го заснемат и намаля твърде рязко, другия лети със 160км/ч с прилична дистанция и също не вижда патрулния автомобил за да отнеме газта, но също възнамерява да премине през тунела с по-малко от 110км/ч, обаче телефонът му звънва и той се протяга да го стигне, в същото време другарчето отпред вече се движи със 70км/ч; останалото можете да видите в краш тестове по YouTube.

Точно. Били са двама и едно момиче и двете коли са карали в дясна лента

Много жалко за поредният,нелепо отнет живот и съдба. Карал е като луд.Тунелът е след дълго изкачване.Знае се,че има ограничение на скоростта.Какви спирачки,какво"закъснение" в употребата им,като изкачваш нагоре!?Та чак да помелиш колата пред теб,която"рязко" намалила!?Катаджийски инсинуации.

Скоро задминавам ТИР на магистралата който кара около 100 км Задминавам го спокойно с около 120.Зад мен се лепнал един присвятка ми свири с клаксона

Нормално, ако не си се огледал, преди да се престроиш в лява лента.

Както се вижда, има поне петима за опреснителен шофьорски курс...

Пишете каква кола е карал полицаят и каква кола е блъснал? Понякога сте толкова подробни, а сега мълчите. Почти съм сигурен, че полицаят не е карал кола с по-малко от 150-200 конси сили. Жалко за жената която е нямала никаква вина.

Какво правят двата автомобила в лявото платно.Ако първия изпреварва вторият няма място зад него

След като първият автомобил освободи лявата лента и се прибере в дясното платно чак тогава втората кола може да изпреварва

Правете разлика между платно и лента. Аман от неграмотни водачи.

Е що реши, че е така на магистрала? Четенето на закони не пречи и не боли - опитай

Малумника що е карал на 10см от предната кола?!?!?!?

Няма как при дистанция от 10 см. да се случи подобен удар. Дистанцията е била по-голяма, оттам и разликата в скоростите. Реакцията е била ненавременна и неадвкватна на скоростта (може да се разбира и обратното, т.е. скоростта не е била адекватна на възможността и способността за реакция).

Напротив има - първата кола набива спирачки, втората също, а третата при 10 см дистанция просто не успява и набива втората в първата която вече е спряла. Веднъж го направих този номер, само че дистанцията беше 10 метра при 80км/ч и слава богу се отървахме с потрошени брони.

катаджията е карал с колкото си иска, тъй като е обществена тайна, че глобен за нарушение на пътя полицай НЯМА. Показват си картата, че са част от системата и всичко им се опростява служебно. Оттук и жената като се е опитала да слезе до разрешената за участъка скорост са я изненадали. Виждал съм полицаи без включен буркан или звукова сигнализация, които завиват наляво на забранен завой, такива които преспокойно си карат в насрещното на еднопосочни улици и т.н., и т.н. Оттук ако някой ги снима и подаде сигнал случая се потулва, а този дето е подал сигнала му стъжват животеца, за да знае какво ще му се случи при следващо подобно изпълнение.

Оня ден една полицейска кола мина два светофара на кървавочервено.Без сигнализация.

Онзи ден на кръстовището на бул. Витоша и Солунска две полицейски коли спрели по средата на кръстовището глобяват трета кола спряла също там. А едната патрулка редовно си паркира там.

Манипулирана новина. Какво значение има, че е катаджия, подобни простотии такива, които не са катаджии, не правят ли? Има ли някой, който да вярва, че катаджиите са най-примерните шофьори?

Винаги съм казвал,че живеем в смешна държава.Лошото е,че умират хора. Дали някой вярва,че този млад катаджия си е взел честно и почтено книжката,след като и бащата работи като катаджия..........в смешна държава живеем и това си е.

Жената е набила спирачки преди тунела от страх да не я глоби колега на убиеца.

Естествено че ще намали преди тунела, има знаци 100 и после 80. А фуражката дори не е намалил, аман от безхаберници.

Кой трябва да контролира КАТ за спазването на закона за движение по пътищата? При безконтролен КАТ е така.

Минах от там в 4 без 15. Точно след знака за 80 км/ч. Алфа ударила Опел Астра А. Астрата беше в канавката без прозорци и смачкана задница. Алфата нямаше предница. Ако удара е бил в най-лява лента значи доста сериозно е било за да иде Астрата в канавката.

Кой знае колко хора е глобил,за неспазване на дистанция!?!

Най-вероятно николко. Полицаите глобяват за алкохол и превишена скорост.

Ами за удар отзад,не глобяват ли?

Дали само за тия двете глобяват,а?

Най-вероятно е бил залепен за колата пртд него, не спазва дистанция. Златното правило е: километри в час-дистанция в метри т.е. 100 км./час-100 метра дистанция. Горчивата истина е че малко са го чували, още по-малко са го запомнили и още-по-малко го спазват............

Правилото, за което говориш, е за видимостта напред. Способността на колата да прави разлика в скоростите спрямо времето (т.е. времето ти за реакция) не зависи от скоростта. Иначе казано, ако имаш видимост напред, дистанцията ти спрямо автомобила пред теб може да е константа, независимо от скоростта. Естествено, че е по-добре да е по-голяма, стига обстоятелствата да го позволяват, защото ти дава повече време за реакция.

И пропуснах да спомена, че за видимостта напред и настрани зависимостта е квадратна, а не линейна. Т.е. при двойно по-голяма скорост трябва да имаш видимост на 4 пъти по-голямо разстояние.

Няма такова правило. Но в Германия законът казва дистанцията трябва да е скоростта, разделено но 2 - тоест при 100 км/ч дистанция 50 м.

И В КАЗАНЛЪК Е ТАКА!РОДНИНИ РАБОТЯТ В МВР,СЛЕД ТОВА И ДЕЦАТА ИМ!ЗАТОВА НЯМА ПОЛИЦАИ!ВСИЧКИ СА МИЛИЦИОНЕРИ!БОГ ДА ПРОСТИ ЖЕНАТА!!!

ооо, невинен, по служба и по роднински причини...

Шофери,РАЗБЕРЕТЕ: на магистрала в крайна лява лента НЕ СЕ набиват спирачки,там се ускорява и изпреварва!На магистрала не се прявят резки маневри,сигнал за престрояване се дава достатъчно време преди маневрата,не се изпреварва през аварийната лента, не се спира на аварийната лента за 'по цигара и моабет'!Както навсякъде,изпреварването на магистрала е маневра и тя се извършва по най-бързия и безопасен начин!Не пускайте жена ви да се учи да кара на магистрала,не говорете по телефона и не си чоплете носа!В крайна сметка-винаги причина за инцидент е "задкормилното"!

Да не говорим, че и двата подстъпа към тунела са по нанагорнище и е достатъчно просто да пуснеш газта, за да намалиш от 140 до 80.

При знак за ограничаване на скоростта преди тунела какво правиш? продължаваш с 140 ли? В този случая полицая е бил най-вероятно с поне 180 км/час и изобщо не е мислил да спазва ограниченията.

И аз поради това веднъж едва не отнесох една лейка,която спря! в лявата лента.

Абе накратко наследствен бклук. Защото повечето от полицаите са по-големи бклуци и от престъпниците. Общо взето полицията в България основно пречи на нормалните граждани и помага на всичката измет.

тарикатлъка на високата скорост винаги има рискове и понякога цената е човешки живот за голямо съжаление!!!

d4

крайна лява лента предполага ПОНЕ 130 км./ч. колкото е разрешената скорост на магистрала. след като не е успял да "набие" спирачки, представям си с колко е карал малоумния ушев...

извинявай натиснах -1 без да искам

Непосредствено преди тунела,има ограничение 80км в час ! Не знам полицая с каква скорост е карал, но щом е бил от зад значи е виновен!..

Т.е. предполага, че се нарушава ограничението на скоростта??? Ами заради такива умници като теб, жената вече я няма! Има правилник, ама кой ти го спазва в БГто! Разходи се малко по широкия свят и пробвай, дали там се кара безнаказано с "поне" с лимита на позволената скорост!!!

Ограничението на скоростта на магистрала е 140 км/ч. Нямаш място в лентата за изпреварване (т.е. лявата лента), ако не си по-бърз от движещите се в дясната лента или пък ако дясната лента е свободна.

тарикатлъка на високата скорост винаги има рискове и понякога цената е човешки живот за голямо съжаление!!!

Убива несъобразената скорост. Ако е по-висока, по-често, но за да стане белята трябва да е несъобразена. Друг е въпроса, че по-високата скорост се съобразява по-трудно.

Тук е така. Това е семеен бизнес се се вика.. тати в КАТ, синчето в КАТ, мама секлецарка ли е в КАТ?

Пише се "всеклецарка" :P

Само 2 думи: МАЛОУМЕН УБИЕЦ!

Не съм изненадан, че и тате работи в КАТ? МВР, КАТ, пожарна - все семеен бизнес!

Бате Бойко е виновен!!!

Тандемът Бъчва&Цвъчко, как не си се сетил?

Как е станал катаджи това дете на 25 години, нито акъл има, нито опит, нито отговорност. Познайте кой го е уредил и с какви пари?

... а може и без пари....

Които слагаха при задното стъкло фуражка или стоп-палка и си надуваха на воля.

Пак изниква въпросът - кой ще контролира контролиращите?

Жалко за жената. А иначе защо мислите че като е полицай не може да направи беля. Доказано е че полицаите са с ограничени умствени възможности. С две думи тъпунгери.

Има разни нахакани малоумници, които смятат лявата лента само за тях. Не се прибират в дясната след изпреварване, ако застигнат друг водач - натискат от зад на една педя от бронята и светкат. И да има ТИР от дясно, не им пука. Глупави и неграмотни, те това е. Няма начин да не ви се случи поне 2-3 пъти на пътуване. Ако го запиташ какво очаква да стане, да се удариш в колата която изпреварваш или да намалиш за да се върнеш в дясно, гледа като теле.

А има и разни блейки, които се престрояват в лява лента 100 м. преди да е необходимо и без да гледат дали няма да засекат някой. Това също може да ти се случи поне 2-3 пъти на пътуване.

Може и трябва да го имаш предвид, а не после да се оправдаваш както си го написал

Голям шАфьор се извъди, май от тея дето карат на метър от предната кола преди да изпреварват и рязко дават газ на педя от задният мигач. А не си дават сметка, че така даже не се виждат в огледалото на предната.