US сенатор: Ще сритаме Русия в з.....ка!

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм призова Тръмп да накаже Русия, използвайки нецензурни думи по неин адрес.

Обратно в новината

Коментари - US сенатор: Ще сритаме Русия в з.....ка! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Линдзи Греъм не е добре. Преди с цел подигравка или поради тежката си психиатрична патология, засвидетелства в България някакво чудо на демокрацията. Въобще брътвежите на този трябва да се публикуват в раздели за 75+, за да се предпазват от увреждане мозъците но потенциално социално активни граждани.

Джон МакКейн би бил подходяща аудитория за поредните произведения на Линдзи Греъм.

Този знае ли че руснаците приличат на майка си-ДАВАТ САМО ОТПРЕД

Сатанистката клика в СЕЩ продължава да шашка с изобретателсност и наглост. Измориха се да опитват да свалят Тръмп с незаконни действия. Сега на ход е нов принцип - "като не можеш да ги победиш, присъедини ги към себе си". Което, само по-себе си е идиотщина и само ще си изгърмят бушоните, дори и най скритите, защото хората в САЩ им биха шута точно защото не искат да са с тях и да им търпят пошлостта.

Виж го ти еврейското мекере, потомъка наизбягали престъпници, какви смели работи говори.. Да не ти заврат братушките бутилка водка отзад, както много знаеш?

Е тоя се е изхвърлил като че*ия върху горещ пясък:)

Че човекът го заболя крака. Вече трети ден рита рашъните по задника от първите страници, имайте милост. Ама на тях май им харесва.

Ще сритате,ама друг път! Купихте с пари продажните политици,а други с компромати заставихте да ви рапортуват. Настанихте войските си в държавите ни,за да гърмят бомбите на територията на европейските държави,но предупредихте Англия,за да се измъкне по долни гащи. Анатема!

Той и Хитлер се точеше на Русията, но накрая се скри в бункера... Не дейте бе хора, оставете мечката да си дреме, че ако се събуди и размърда.....

Сенатора има много поздрави от Христо Стоичков.

Все още се говори за "предполагаема намеса", но това не пречи на янките да предприемат реални санкции и да раздуват проблема. Наглост, съчетана с ГМО простотия.

И как точно се е намесила Русия?Като е пуснала в урните бюлетини в полза на Тръмп?

Относно Иран, ако има какво да се направи срещу тях, то Израел отдавна да го е направил. Всъщност тея в юесей само си чешат езика.

Все пак този изказ се използва,когато няма какво да кажеш. Едва ли ще чуем нещо повече за този изявен конгресмен.

Скъпи янки ще ядете .......яааааааа !

Припомняме, че днес се навършват четири години от деня, в който във Варна се самозапали Пламен Горанов. На 20 февруари 2013г., малко преди 7.30 ч. той застана пред централния вход на кметството с плакат, който гласеше: "Оставка на Киро (тогавашния кмет Кирил Йорданов, бел. ред.) и целия Общински съвет до 17ч. на 20 февруари 2013г.". Минути по-късно, след неумел опит на полицията да осуети протеста, Пламен пламна.

А той ще отиде ли на фронта?? Или само ще гледа как войниците умират?

Еййй, тоя е по-ербап и от Чехльо, бе!

Линдзи Греъм вместо да призовава ТРЪМП, да вземе да се яви на избори, да ги спечели и после да накаже Русия, ... само че той май даже не се класира за надпреварата за президент ....

Това не е холивуд филмите тук ще гризнете дървото.

ПОВЕЧЕ Р У С К И П О Д В О Д Н И ЦИ И ЕСКАДРЕНИЯ МИНОНОСЦИ ТРЯБВА ДА ПАТРУЛИРАТ. И ДА ПРАВЯТ УЧЕНИЯ. ОКОЛО БРЕГОВЕТЕ НА ТОЗИ КРАВАРНИК, ЗА ДА СПРАТ ТЪПИТЕ КРАВАРИ ДА ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ!!!!

Не се бои те са там ръката е на копчето само за 10м са ликвидирани.

Не знам, ако това се случи, дали след това Русия няма да го начука на Щатите!

Наполеон поиска да срита Русия, Хитлер поиска, сега и тоя се е настървил...

глупости. Двете държави се подпомагат в управлението на този свят.

САЩ признаха: Русия попилява НАТО за 60 часа Великобритания и САЩ не са готови за война с Русия и това ще е така поне още една година. Това заяви Майкъл Карпинтър, заместник-министър на отбраната на САЩ, който отговаря за Русия, Украйна и Евразия, цитиран от Дейли Стар (The Daily Star) в петък (10 юни). Според него Голямата мечка има огромно географско предимство и преднина в подготовката за конфликта. НАТО отчаяно се опитва да увеличи силите си но няма да са готови до края на 2017 година, посочва Карпинтър. Той предупреждава, че алиансът няма да може да защити членовете си Естония, Латвия и Литва, които граничат с Русия. НАТО планира да подсили района със седем нови бригади включително бронетехника и въздушни сили. Карпинтър каза пред американския сенат: Убеден съм, че до края на 2017 г., когато ще имаме допълнителни сили на източния фланг на алианса, ще сме готови. Шокиращото предупреждение бе направено на фона на протичащите в момента военни учения на НАТО в Източна Европа най-големите от края на студената война. Деветдесет членки на НАТО и още пет държави участват в 10-дневното учение, където ще се тренират и тестват реакциите им при заплахи по земя, море и въздух.

Брюксел, терор, ЕС, НАТО Накратко НАТО е американска, макар и многоезична армия. Много слабо подготвена, небоеспособна, скъпа, и негодна за истинска война. Както за нападателна, така и за защитна. Годна е само за авио-удари. Та, както е очевидно от събитията от последните години, НАТО не може да пази себе си, камо ли нас. Събудете се, корабът си потъва. И лодките и спасителните пояси са само за първа класа пътниците. Като в Титаник. Къде е тук България? Даже не знам, как да ви го кажа. Нещото Плевнелиев беше се заканил да пребори тероризма с толерантност, помните ли? Вероятно понеже и двете започвали с т, знам ли. Въпреки, че тъпанар също започва с т, ама ще трябва да питате него той е официалната глава на държавата. Не много умна, и не много наред, ама друга нямаофициално, засега поне. Това е президента.

Гледайте да не отнесете някой пиздал!

Ама те още ли не могат да установят, имало ли е намеса в изборите им? А разузнаването им какво прави ?

Колко лесно се манипулират американските сенатори? Щом повярваха, че има държава Лимпопо, в която с намесата на Русия е избран диктатора Айболит /Ох боли/, значи всеки може да им внуши каквото си пожелае. А искат да управляват света! Това е опасно!

Не се плашат русите от бля бля а присъединяват още територии явно те нямат нужда от памперси.

Отзаде ще е, но няма да е само шут! Един съвет за руснаците - ще ви трябва вазелин и много битова химия за поркане!

Те и Хитлер сритваха, ама така леко през океана, чрез вестниците ...

за разлика от руските тикви , ние не сме родолубци ... колко пъти продаваме грешна българuя ...

да се ритат охранени дебели американски задницииии :)))

Пробвайте де...,какво чакате ХА,хААААА

Кой кво да пробва?

Този сенатор ли е, клоун ли е, деменция ли го гази, но дрънка абсолютни глупости. Хем Тръмп е спечелил изборите с помощта на Русия, хем го кара да я наказва? Такива ли са американските сенатори! Пази Боже!

Този сенатор е по-прост и от Бойко Борисов.Той просто е задник,нямащ си представа какво означава сритване на Русия и какви ще са последиците за САЩ И СВЕТА ,КАТО ЦЯЛО.

тук един американски възпитаник искаше да ги пляска руснаците, пък след това ходи да поработи при тях. Тоз американеца да не крои да прави бизнес на изток от западните Окраинини?

Американците пак лаят като страхливо куче зад ограда. Какво Ви е направила Русия бе идиоти.. да ви е нападнала, да е струпала войска по границите на Америка, да е искала да отдели Тексас... къде е тръгнал да рита американския кретен и той не знае????

УСПЯХА ДА МЕ РАЗСМЕЯТ С ТАЗИ СТАТИЯ, КАКТО ГИ СРИТАХА ПРЕЗ 1 И 2 СВЕТОВНИ ВОЙНИ, ТАКА ЩЕ Е И СЕГА! :)))

Преди да се смееш прочети,че през Първата световна война Русия действително е била сритана отзад.

Грешиш и то много! Русия сама излиза от войната поради започналата Октомврийска революция и Гражданската война! Ленин подписва декретът за МИРА., като Русия губи значителни територии:-Полша, Молдова, значителна част от Украйна, Литва, Латвия и Естония!

То и Хитлер така е мислел .

Те -представители на разузнаването на САЩ, твърдяха и за съществуването на ядрени оръжия в Ирак, каквито след агресията на САЩ над Ирак така и не бяха намерени. Но американска окупация имаше...

Ще сриташ ма майка си п*а!

Аааа, никога не сме си мислели, че МакКейн е единствения идиот в американския сенат...само си спомнете как двама шегаджии накараха преди седмица една американска сенаторка да се възмущава, че Русия е окупирала африканската държава Хипопо.

АКО 5-6 РУСКИ ПОДВОДНИЦИ СЕ "ИЗКАШЛЯТ " И ПОЛОВИНАТА ВИ СТРАНА ОТИВА В ОКЕАНА.АЗ МЕСЛЕХ ЧЕ САВО В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ИМА МАЛОУМНИ НО ЯВНО И ПРИ ВАС Е ТАКА.КОЙТО Е ДЪЛГО ВРЕМЕ ВЪВ ВЛАСТА ГУБИ ПРЕДСТАВА ЗА РЕАЛНОСТ.

Не 5-6, а ЕДНА РУСКА ПОДВОДНИЦА СТИГА! Всяка руска подводница носи по 16 балистични ракети с по 10 бойни глави! Това прави 160 ядрени заряда, дори една стига, за да превърне целия Краварник в пепел! А 5-6 стигат за целия свят!

не мога, да разбера, дали си болен психически или такъв си по рождение, подобни идиоти като теб трудно се стрщат. Хайде моля те спри да ни тормозиш и престани да пишеш простите и тъпите си коментари, усмърдя форума. Ай да ти е..., лек деня.

abasador

ей, тъпан, спри да ръсиш простотии. На всички във Фотума е ясно, че си един голям, но определено завършен неграмотник! Спри да се подписваш непрекъснато с моят НИК ... дебелокож тъпанар! Ай да ти е..., лек деня.

ДА КАТО КУРСК !!!НАТО Я ИЗВАДИ ЗАЩОТО УШАНКИТЕ НЕ МОГАТ !!! ТЯ СЕ САМОЗАПАЛИ И ПОТЪНА РУСКИ БОКЛУК !!!

Това да сритате някоя държава го можете, а също така да и организирате "Майдан" , Серебреница, да внесете "демокрация" и "Арабска пролет". Самозабравили се агресори, но този път май не е толкова лесно.

На руснаците само това има трябва, още едно ембарго.

и как точно един останал без банани бананов протекторат -завършено гето с 50 млн.чакащи гладни гетаци ще сритат Русия.С кво? с памперси ли.Муахаха тия съвсем взеха да шават по корем в поза партер с набит отваряем чадър.Колкото повече шават толкова повече им влиза.Мърдане няма.

МИ АДЕ ДЕ!!!! СРИТАЙТЕ Я ДЕ! КВО ОЩЕ ЧАКАТЕ ЛУДИ ГОВЕДА?! ФИЛАНКИШИЯТА ЛИ? ИЛИ Е ЩОТО НЕ ВИ СТИСКА, ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ЩЕ ВИ НАВРАТ АНАЛНО ЕДНА КАМАРА ТОПОЛ М И САТАНИ....И ТО БЕЗ ВЪЗЕЛИН!! А ОТ КРАВАРНИКА, ЩЕ ОСТАНЕ САМО РАДИОАКТИВНА ШЛАКА!!!!

abasador

хайде, уважаеми, много те моля спри с простите си русофилски коментари, че усмърдя форума на червено (по краварски казано на жълто-кафяво). Кратък съвет, спри да се подписваш непрекъснато с крадено име. Голям педе.. .. си! Ай да ти е..., лек деня.

Абе Педик, я се завирай в краварската и еврогейската ЖОПА , и не си подавай повече главичката от там! Глист неземен! И стига си ми ползвал ника! Мръшляк!

когато Наполеон, а след това и Хитлер са искали да ни сритат в задника, ама ги сритахме в предника! Май някой си го търси, ми ще намери, ако много ще го търси!

Да имате булка - Русия и .. да я сриташ в задника??! Това ЗНАЧИ , че си отявлен педерас!!!