БСП обсъжда на пленум управлението и предстоящите избори

БСП ще проведе заседание на Националния съвет на партията. Ще бъде направена оценка на политическата обстановка и ще се обсъжда проект за нов устав на партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП обсъжда на пленум управлението и предстоящите избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали някой от БСП, които се бият в гърдите, че са патриоти,о съзнават, че така наречените от тях фашисти тоест са нацисти, а това значи национал социалисти. Може би за това техните тролчета навсякъде искат народен съд и да сеят смърт, сред всички които не мислят като тях. Много е лесно да набедите някой за национален предател, но нека ви припомня, че Левски също е бил, такъв за Османската империя, просто всичко зависи от позицията през която гледаш на нещата. Как човек да ви има доверие другари, като винаги до сега сте крали, лъгали и дезинформирали. Как когато след всички коалиции все вашите партньори бяха виновни, а вие чисти като херувимчета . Вие нямате чест, нямате достойнство, само низост и омраза към всички които не мислят като вас. Троловете ви навсякъде заплашват с народен съд , а лозунга ви е "Не на страха". Щеше да е смешно, ако не бе цинично и жалко.

Дъбов пак върви след първия в БСП.Шумен се наричаше дълго време Дъбов град

Одобрявам предложените промени. БСП се нуждае от обновление. Надявам се опитните, ерудирани кадри на БСДП, които няма да попаднат в следващото НС, да продължат да бъдат в помощ на Партията. Победата на ген. Радев, дава огромен шщанс на БСП да постигне успех на изборите и да стане първа. Много е важна коалиционната политика, която трябва да осъществи БСП. Всички леви формации, независимо дали одобрляваме всички тяхни принципи или независимо поведение, трябва да бъдат привлечени, защото зад тях стои определен електорат. Няма да е излишно да се разговаря и с новото ръководство на АБВ. Би трябвало да се намерят допирни точки в програмите и да се прецени възможността за взаимодействие. Приветствмам всяко действие на БСП, което ще помогне за подобрляване на изборния резултат. Обновлението на БСП ще се извърши по естествен път, ако българите прпоемат Партията като реална лява алтернатива на досегашното управление. БСП трябва да е близо до всички проблеми на хората, в това число и проблемите на земеделците, които продават продукцията си на безценица на бекруполните посредници. Социалните служби трябва да имат капацитет и компетенция, за да позонават не само нуждаещите се, но и фалшивите социално слаби, с големи къщи и здравите инвалиди. Много важен въпрос за бъдещите управници да променят позорните проценти на концесионерите, които изнасят богатството на България необезпокаявани. проф.дтн Щеулиана Джендова

Сега кИфтета ли,ядат?...

Слава,слава,слИва...

Особено ми е забавно изявлението на БСП за 8 млн българи. Ало? Алооо? Госпожа ЛЪЖА, е душевно болна и неадекватна жена. Тя ли ще ражда, тя ли ще ги храни, тя ли ще ги гледа? А сеща ли се, че онези, които избягаха от тази проруска и комунистическа територия избягаха от БСП, ДПС и ГЕРБ? Сеща ли се, че властта пази циганите и не ги наказва, защото продават гласовете си? ЗАБРАНЕТЕ БСП И ГЕРБ и държавата незабавно ще тръгне нагоре. С БСП и ГЕРБ само мизерия.

Готвят се да управляват, май! Рибата още в морето, но те вече подгряват тигана. Само че се надявам, българският народ да е достатъчно узрял и схванал, че където мине комунист, след него остава пустиня!

Аз апелирам за лустрация членовете участвали във властта на БСП и ГЕРБ. Те са договаряли лошо , а народът плаща. Тези участници са за лустрация.

Няма какво да обсъждат? Каквото им спуснат от Москва, това ще правят! Да питат Решетников.

на крадливите комунисти от бие си пе,но герберастите трябва да бъдат изтръгнати като гнил зъб от властта,те са гмо на бкп

Какво са откраднали тези от ГЕРБ?

прочети какво съм писал във форума под новината "Борисов: Докато другите правят пленуми, ние градим" и ще разбереш какво са откраднали от ГЕРБ да не се повтарям тука...

Недай си Боже ако БСП спечелят изборите ето това ни чака: БСП милионерите "мислят" за бедните,младите и пенсионерите.Ако дойдат на власт три години ще се оплакват от Бойко ,че няма пари в бюджета да си изпълняват обещанията,а четвъртата година ще отпуснат някой лев за бабите да ходят на плажа през зимата.

че ако и новият министър-председател е глупав и интелектуално ограничен като Радев,това ще е срам за България.

хм...какъв да е? мръсен комунист ще е! по правило те са мнооого тъпи!

Ако крадците от БСП върнат това, което са откраднали от България при 6 правителства на прехода - 12 милиарда лева, пенсиите веднага ще станат не 500, а 5000 лева. Хора, комунистите са истинските бандити, те сами си направиха преврата на 10.11.1989г. за да се обогатят.

Ееех народе ако избереш пак клептоманите крадци от БСП много ще сбъркаш.

и нейната борба срещу руските попълзновения спрямо България Официалните документи от ранната история на БРСДП (т.с.) (за чийто настоящ наследник се обявява една модерна лява партия) дават категорично и недвусмислено изцяло отрицателна оценка на руската политика спрямо България. Хронолически погледнато това изглежда така: - Руско-турската Освободителна война е опит от страна на Русия за създаване на българско княжество с надеждата, че то веднага ще се превърне в Руска губерния; - По време на Съединението на Княжество България и Източна Румелия именно Русия беше тази, която се обяви твърдо против Съединението. А когато то въпреки всичко бе извършено, Русия не само одобряваше, но и насърчаваше Сърбия да обяви война на България; - Във връзка със събитията около обявяването на независимостта на България партията на тесните социалисти с гордост отбелязва, че се е опълчила решително против тласването на България в железните прегръдки на руския абсолютизъм и е противопоставила своя могъщ протест на домогванията на реакционното славянофилство, което прикриваше завоевателните апетити на Русия; - Руското отношение спрямо Балканския съюз в навечерието на войните 1912/1913 е квалифхицирано по следния начин: Руският цар изпрати волове и рубли, но не на българските селяни, а на сръбските управници, за да заграбят Македония и да тласнат България в страшна катастрофа.

Хората на времето избраха Герб,защото предишните много крадяха.Особено комбината БСП и ДПС.Гласуваш за БСП избираш ДПС.Незаконна партия.БСП да обяснят какво им е лявото,като са участвали в разграбването на страната/приватизацията/

БСП никога повече няма да управлява !

от твоите уста в божите уши!

Ако мислите че герб са ви грабили... вижте какво може БСП/БКП :) те са по добрите :)

Тия от Герб пак прекаляват, не спряха. Поука не си взимат да досаждат с глупостите си. Вие и само вие ще докарате БСП на власт.

С кои глупости не са спряли?

Тоя пък не разбрал. Обяснение иска. С тия, с които докарахте Румен Радев на власт. Мислех, че сте нагли и тъпи, ама явно сте пълни гей-олигофрени. Ясно е всичко, повече за Герб, тъпашката гей партия няма и да чуем, следват съдбата на царската партия.

Докато хората не се съберат и не сринат централата им на Позитано тези доказани престъпници ще лъжат изкуфялите им избиратели и ще съсипват държавата!!!

Е това си е гей от Герб. Що не ходиш ти да я сринеш, а пращаш хората.

ivo10

Само хората с ментални проблеми са близки до БСП. Само те възприемат идеологията им и вярват на демагогията им. Нормалните не се връзват.

Аре, герберастките гейчета да вдигат омазаните си гащи и да спрат да лъскат кокълчетата пред компютрите. Ходете Баща ви от Банкя да ви чалдиса, за да ви мине мерака и отървете хората и пространството от гнусното си присъствие. не спреха да смърдят тия лигльовци от Герб и Со.

ivo10

Явно ти пречат на тролинг кампанията и вече си вън от нерви. Имаш пълно право. Толкова скудоумни тролове БСП никога не слагала по форумите и не е провеждала толкова тъпа и олигофренична черна кампания срещу опонентите си. Затова ще ви е много трудно да заработвате даже и жълти стотинки. За БСП работят само изгладени мозъци, със силен дефицит на невротрансмитери и забавени ментални процеси. Матрял е такъв и кампанията им е такава.

Аре стига с тролската песен, че писна на всичко живо. То една и съща песен 10 години по 1000 пъти на ден не върви. Слабите ви ПР-и не ви ли дават вече инструкции как да пишете. Радвай се, че съм а-политичен, защото ако бях от БСП, щях да ти еба мамата тъпа мишкарска за пет минути.

а ти от кои гейчета си ?

Тоя си е дръглив пе_раст.

Това което правиш за жълти стотинки дали си залужава? И ти си в тази държава и твоите деца ще бъдат жертви на сътвореното от теб .

Скапана партия от престъпници, това е БСП.

Пленуми, конгреси, пленуми, конгреси , думи,думи,думи и никакви дела.Това е БСП.

A сбирките на ГЕРБ в зала Арена армеец какво са? И какви дела имаше след това?

С тия пленуми да не си мислят, че някой ги забелязва?

БСП освен пленуми друго може ли да прави, празнодумци, преливат от пусто в празно!!!!

Дееба БСП-то му крадливо, кой ще даде власт на тия бе?

Ето още един гей от харема на банкянския вилает. Да ви у педерасите гнусни. Той щял да ебе, той, дето го ебават лелки като Шачева, Лилето и оная на МВР и разни други гейове .... Смех.

Изпускаш си нервите . Днес май не заработваш очакванато от БСП-БКП.

А къде се намира централата на БСП?

В село Лева река, близо до къщата на Тиквун в Банкя.

Тая лайняна роза на снимката няма да дойде пак да ни граби.

До тука докараха положението БАЩАТА И МАЙКАТА на народа, както сами се определиха изродите. Еба ти уродливата история. Сега всеки, който не иска Борисов и Цачева да са му баща и майка, макар, че при тия двамата трудно се различават половете, трябва да гласува за БСП, за Плъха Симеонов за някой резаняк или алкохолик. Аре стига.

6 комунистически правителства от 1989г. до днес , които ограбиха България и 50г. съветска окупация с родителя на БСП- БКП.Това е равносметката.

Аз не съм антихрист и никога няма да бъда. Аз не съм терорист и никога няма да бъда. Аз не съм маоист и никога няма да бъда. Аз не съм КОМУНИСТ и никога няма да бъда. Аз съм просто човек. Обичам твоето лице,обичам земята,обичам моите деца,обичам свoбодата. И мразя всеки,който ми пречи да бъда човек.

Щурците точно срещу БКП/БСП пяха тази песен.

През всички тия 25 години комунистите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

пропусна Орешака

БСП е умряла партия.Тя не съществува реално, тя е медиен балон.

Да ви го начукам на пленумите.Кой се интересува от вас че въобще съществувате.Какво управление какви 5лв.

Колев ли си, не си ли, ама имам чувството, че израз, който си използвал не ти е понятен. Не се сещаш с какво се извършва начукването, за което споменаваш, нали. За 10 години малко останаха тия с инструментите за начукване, татко ти Бойко или им ги отряза или им видя сметката на такива, дето не си даваха инструментите и то с помощта на гейове мишкари като теб.

Няма да има власт за вас комунягите гейове.

Ако БСП дойдат на власт, най-виновен ще е тъпака Борисов, защото с простотията си тоя тиквар еба мамата на всичко живо, умряло, на всякаква икономика, на морала, на професионализма, на мъжкото достойнство, като назначи лелки и гейове да управляват мъже въобще на всичко и всички. Откъде се взе това проклето мазно нищожество.

БСП няма да управляват и може да не се точат само.Това е една престъпна партия без популярност сред българите.

"Заседанието ще започне в 11.00 часа в зала Александър Лилов в централата на БСП." Тези са си 100% комунисти!

Защо БСП обсъждат неща в които няма да учасват ?

България трябва да стане президентска държава. Това не може да продължава, всеки некадърник, дето не може да си заработи честно парите, да се бута в управлението на държавата по партийна линия и да иска той да кара влака. Хора като Борисов, Валери Симеонов, Бат Саали, Орешарски, Кунева, Зеленогорски и т. н. с две думи цялата плява на държавата, най-голямата измет, трябва да е забранено да показват гнусните си физономии на обществени места, камо ли да дават идеи, не дай си Боже да управляват, защото това е направо извратено и уродливо. Всички знаем тия изроди какво причиниха на държавата и до къде ни докараха.

Комунягите точат сабите.

Точната дума е лиги

БСП е умряла котка, няма съживяване.

А герб пък са умряло куче! Разлика няма!

Така е може би? Ако продължи Борисов да управлява ще има " съживяване " не само на котки , но на всичко отминало. така че трябва добро управление иначе никой не знае кой ще бъде на власт .Демокрацията довежда до промяна на властите .Все пак сме свободни хора с право на свободен избор нали?

а бракониерстващите депутати, за които много се мълчи ще участват ли?

Само това остана БСП да идва на власт.БСП дали ще прескочи 4% за каква власт говори?

адекватни ви бяха и оценките за Цецка....1

Ще прескочи доста над 4% защото все още има глупаци да им вярват.

А ти в какво и на кого вярваш?

Да ви шибам и пленумите и комунистическите малоумия.

Ако правилно те разбирам, Емилчо, комунистите от ГЕРБ и останалите мутанти, комунистите са по-готини, така ли. Хайде да не почнем да ти изброяваме биографиите им, че ще ни трябват три дни и три нощи.

МИЛИ ХОРА Мили родни комунисти, щом обичате безкрайно, Путин, руските фашисти, оставете ни спокойно тук във нашата Родина, а пък вие "мили хора" със превитата гърбина бягайте там във обора!

Никога комунистите клептомани от БСП на власт.

Никой не ги е избрал още да управляват, а те обсъждат управлението............Ей това социалистите и комунистите никога не знаят на коя планета са.....Разберете няма кой да Ви даде да управлявате!!!!!!!!!!!!!

Този сайт прилича на арена за битки на недъгави партийни членчета. Къде са истинските българи, дето милеят за България. Писна ми от партийните ви недоносени разправии Герб - БСП и разни други некадърници. Превърнахте държавата в партийна подметка. Я вървете всички на майната си. Който не милее за народа и за България, няма място в управлението. А партийните ви глупости си ги говорете някъде скрити и помежду си. Аааа, само гейове и службогонци ще слушаме тука. Въобще не си точете зъбите. Май не сте в час.

ГЕРБ ще дойде пак с Борисов-3.БСП хич да не си мислят за власт.

БСП да си трае.Никога няма да види власт.