Обвиненият зам.-министър Ангеличин: Вигенин е правил същото

Същото, което съм правил аз, го е правил и бившият министър Кристиан Вигенин, но той няма обвинение, заяви зам.-външният министър в оставка Христо Ангеличин.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият зам.-министър Ангеличин: Вигенин е правил същото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде бе, значи ако убиеш човек, тъй като някой друг също е убил и нищо не му се е случило, ти също си невинен. Да ви имам и логиката и реформаторския блок. Навсякъде се намърдват комунисти инфилтратори. И реформаторския блок си е е*ал майката.

ЕЕЕЕ!!! Тия от Дупнишката популярна каса откраднаха 5 млн и си живеят спокойно а този по малко от милион, какво толкова........

Ми ако е това вярно да те питам, защо не си го дал на прокурор? Защо си го прикривал? Защо си започнал да правиш и ти така? Щото е голям келепир, нали? Е хайде сега дай и ти доказателства за Вигениновите престъпления и отговаряйте според закона! Не се хили, като пача, ами дай доказателства ! Продажници нещастни!

Не знам за Ангеличин, но по-слаб и некадърен министър от Вагинин в България никога не е имало, и като добавя, че стана министър защото е любовник на Гея....

РБ имаха една основна задача, да се настанят в администрацията и да краднат нещо. В образованието всички ги смениха с рИформатори. Толкова глупости направиха, че не можеш и да ги изброиш. Законът с който се гордеят е със сбъркана философия.Но те си крадват каквото могат.

Имала съм служебни срещи с Ангеличин,когато беше зам.кмет на Столична община.Веднъж не е дошъл на време,все закъсняваше.Освен това идваше неподготвен- гледаше като шиле в къпини.Въобще,за нищо не става.Ама все се намърдва някъде.

Мойто момче, тоя номер с миенето на ръцете използвайки предните управляващи, работи само, когато Баце го използва. То и при него толкова работи, като се замисля...

От 1945 г. насам все това си правим.Приемственост.

Досега няма ни един член на РБ, върху когото да се е фокусирал някой журналист или просто запознат с нещата във ведомството човек, и да не се е оказал замесен в далавери, злоупотреби и кражби! Още от първия си момент на контакт с патрона им костофф започват да се учат и да повтарят неговите чутовни подвизи по ограбване, разоряване, съсипване, пренасочване на обществените пари към личните си и партийните каси! Всичките от РБ могат спокойно да бъдат арестувани и разследвани, а след това осъдени никога да не заемат никакви обществени длъжности, всичкото им крадено имущество да се конфискува, а те да си прекарат остатъка от живота в затвора, като през цялото време работят - но без заплати, за да изкупят вината си за всичките безобразия, които са вършили! Мизерници долни!

за всичко виновнен РБ. Колко управлава две години ли - много кадърни така да я загробят. А комунягите повече от 18 години управяват - при тях и режим на тока и купонна системва и хиперинфлация и официално фалиране на държавата, при тях народът се вдигна в такова лошо време и ги свали - ама те добри - искат пак властта - да крадат.

Ако знаеш какво е правил Вигенин, ммммммм

Ами явно и на него му е мястото където е и твоето, г-н Ангеличин - в пандиза ...

А дано ама надали.Да почнат да се хапят като бесни кучета,за да си спрат далаверите и да почнем да се оправяме.

Секс с мъже? Амче то и цялата пасмина демокради го практикува ден и нощ! И Биесепеут, и Сиедесету, да не споменувм и Депесету - там ни тъ приемът без .

За демократите не знам, виж за Лева България се знае, начело с шефа им Станишеф, Вагинин и т.н.

Моля,Другарко, и Гошко прави същото!....

Вигенчето, с присвитите очички, нещо не довижда! Мръсна бесепарска сган! По-гнусни от тях няма! Заради БСП, не можем да си оправим държавата вече 27 години! Защото крадат като за световно и сега пак са се наточили!

алоооо спиш тоя където има обвинение не е от БСП поне прочети да разбереш какво става и каква е темата

Вагенин е правел сьщото , но е приятел с цацаров и цацериадата!

Този ми се види , тъмничък , да не е от Коньовица ! Там по рождение се краде до дупка ! РъБъто са абсолютни крадци , гледат от Гробарите , за тях няма Съд !

То е мода при вас крадливи Гробари да казвате , че преди вас са виновни , Прокурора не мисли така и ви вика на разпит , защо ви пускат така е ясно че сте крали !

Този е деформатор, от умните и красивите, и крадливите.

зам. министърчето не е знаело и никой от рефомерите не му е казал, че с копипейст не върши работа, някой му е напълнил рогите с весели историйки и му е весело, никой не го пита да предшествениците му, нека да отговаря за неговите си дела,а не за другите,но предвид министъра не се изненадвам от заместника,прокуратурата да ги подкарва под строй за да не пропусне някой в навалицата

НА БАТЯ КРАКАТА СА ПО МРЪСНИ.....

моля, госпоожо, а Гошко ми ср.а в гащите!

Този ме нави... с една дума ме кандардиса... значи и на Винегин и на него по едно обвинение трябва, нека си стоят в килията заедно и да си показват един на друг как се живее семейно в килия 2х2 метра :)

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЗАМ. МИНИСТЪР, РАЗЛИКАТА ВИ С ВИГЕНИН Е, ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ МЕКА КИТКА!!!!! ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА СЕ СТИГА ДО РАЗПРАВИИ И СЪДИЛИЩА, НО НЕ СТЕ МЕКА КИТКА!!!!!! НЕ ЗНАМ ДАЛИ ТОВА Е ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЛИ ЗА РАДОСТ!?!?!?!?!?

Този дали е с нетрадиционна сексуалност?

Вън, риформаторска паплач! Вижте му наглата физионамия на този, бе. Че и зам.-министър? Те с Караджов са си лика-прилика. Той, Караджов, видите ли, бил от Гражданската квота?! Той не е гражданин, а те го включили в Гражданска квота.

ами то всички престъпници в България имат здрав сън - тях закон не ги лови, защо да се тревожат?

Въх, въх! След като прочетох новината, вгледах се в мутрата на този наш дипломат и не можах да повярвам че това ни се случва на нас, а не на племето на зулусите. В последните няколко години прости и подли калинки и калинковци така са полазили държавата, че просто е невероятно.

Докато има умствено изостанали да гласуват за такива като Митов, Ненчев, Кунева и вся останлая сволоч, те ще ви се смеят от мерцедесите. Стига сте мрънкали, сякаш ги е възкачило племето на зулусите, а не нашето, впрочем получаващо по-малки заплати и пенсии и от африканците. Я млъкнете, жалки шушумиги.аз

Не познаваш човека, но веднага му лепваш етикет и го обиждаш. Доста интелигентен и почтен човек смея да твърдя. Не съм близък с него, но го познавам. Чудя се ако някой се "вгледа в твоята мутра" и реши, че не си симпатичен и те обяви за мошеник, мутра и т.н., дали ще си доволен?

не се съди по това дали го познаваш и дали си пил на една маса с него, а поделата му! така, че трай и не се излагай!

То има ли един необвиняем от това правителство в оставка бе, защо скимтят а не се погледнат какви мърши са...

Погледнете добре лицето на снимката - ТОВА са ИДИОТИТЕ , които ВИ управляват !

Убеден съм, че ако си сложиш на профила твоята снимка, ще съм още по-уплашен и ужасен:)

Едикойси - Секс с мъже is the future of EU

Еми да. Така се прави, щом този е крал, ОТИ И Я ДА НЕ КРАДНЕМ. Нали за това ви избраха хората, да не правите като предишните. Всички в Панделата боклуци

murena

Достойно, браво! Да наклепаш другарчето, с което заедно сте крали. Що не го издаде тогава, ами сега. Лайна и двамата

Боковия манталитет извира и от този - другите виновни. Приказките на тоя са от типа ''вие защо биете негрите''..

Заместник-министър е член на правителството. И като гледат партньорите ни какви ги правят членовете на правителствата ни, как пълзят под прага на всякакви вратички, които пак те са си оставили в законите, за какъв авторитет на България може да става въпрос. Крадци, лъжци и наглеци - така си мислят за управляващите у нас . Хич да не се заблуждаваме, че някой ще се реши на някакви сериозни инвестиции и ангажимент за България.

Е...а ти наглостта!

Всички мръсни престъпници ще се гордят,като бъдат изпраниот българския ариел,закупен от халите

Аз пък предлагам да се обявяват обществени поръчки и за адвокатска защита по такива дела. Всеки предлага цена и прогнозен резултат - гилти ор нот. От "подалите тръжни книжа" прокуратурата може да си направи извод доказала ли е обвинението или нье.

Поредната "гнида" в правителството! (в оставка!)

О, Бареков, как е? Келепира в ЕП върви ли? Назначи ли на тъщата вуйната?:))))

Обвиненият зам.-министър Ангеличин: Вигенин е правил същото Това означава ли , че едната кражба, извършена от Вигенин, легитимира другата кражба на Ангеличин, понеже на първият не са му търсили наказателна отговорност.

Така значи, един дрисльо, обвинява предишния дрисльо, че е крал по същата схема. Да ви еВа у министрите и заместник министрите!

Обвинението е, че не го е евал!Много сериозно!