Млада жена с фатална алергия към съпруга си

29-годишна американка от Минесота не може да целуне съпруга си, когото обожава, нито дори да стои в една стая с него, защото… има опасност да умре.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена с фатална алергия към съпруга си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз към моичката имам алергия :) Само кат си отвори устатааааа... и толкова се 'алергизирам', че пия една ракия да ми мине :) А пъ тя ква алергия има към мен! Жестока! Като ме погледне само и започва да си гледа в телефона, че не може да си задържи погледа в/у мен. Сега смЕтам да отидемЕ у болницата, да ни зЕмат отпечатъците, както си е във всяка демократична държава... и да декларираме взаимна алергия един към друг... да видим какви медикаменти ще ни изпишат :)

ТО ТЯЛОТО САМО ТИ ПОДСКАЗВА,ЧЕ ТРЯБВА ПРОСТО ДА СМЕНИШ МЪЖА!!! НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА РЯДЪК СЛУЧАЙ!!!

абе дето може там да целува

Алергията я наричат още болестта на богатите. Не толкова защото са богати, а защото като малки са гледани в прекалено чиста среда и не свикват с реалният околен свят. Затова сред групи като циганите, алергични ще има супер рядко. за сметка на това назапад твърдят, че почти 50% са предразположени към алергия. Част от готвените хапчета срещу алергии са умрели балицили. Така насочват имуната система срещу тях, а не срещу естествени неща. Освен другите успиващи. Алергичният реагира на естествени неща като на атака и почва борба срещу тях. Все едно е болен.

по - голЕма глупост не ми е попадала напоследък.Никой никога не е свързвал алергиите с богатството.Причината за тях е изключително замърсената среда, а не че някой е живял едва ли не- под похлупак.

Такава алергия не може да има. На нея и трябва едно здраво ебане и ще и мине всичко.

+1

Тя не може да го диша, ти за ебане говориш! Ще се разпадне.

Аз пък имам алергия към голи жени. Получавам подуване на меки части и световъртеж.

Не ще да е от ГМО-то.

Едва ли. Такива в Русия без ГМО мрът като мухи

Ся кат се замисля и моята май има алергия от мен. Ама няма къде да ходи вече. На тез години освен на доктор при друг нема да отиде.

Амии слагаш и торбата на главата и бой, бой по дупето или другаде и я наказвай!

поредната американска трътня

маат ГМО шибъняците и после що мутирали?!

Мани, мани, че и ние ги мааме.

Още се тъпчете с ГМО.

Май и аз развих такъв синдром към прости и груби мъже. Споменатият в статията слъчай е потвърждение, че съвместното съжителство или бракът не е нещо естествено. Или ако човек се реши трябва да си дава голяма свобода и разстояние. Тези хора да спат в отделни стаи, а като правят секс да си слагат маски.

Джон Траволта в Момчето от стерилната стая

Ебаси!

Краят на Джон или краят на живота? Плаши нещо последното изречение.

Редакторска алергия.

Сигурно и сикс така правят.Той на първия етаж,тя на четвъртия.Включват компютрите и готово!

И СМЕЛО МОМИЧЕ! Дано се намери лек за нея! За простотията ,злобата и невежството на българина обаче, ЛЕК НЯМА! ОТВРАТИТЕЛНА НАЦИЯ СМЕ!

Това ли е чАРОВНО? Странна работа.

Ами отвратителни сте , ама не сте нация , а пустинно племе . И категорично нямате нищо общо с Българите . За наша радост :))))

Ако ДИРа задължи регистрирането като, преди това всеки един акаунт подлежи на обикновен тест за интелигентност, много малко ще останем тук като гледам....

Така е. На всеки ще знаеш репертоара, ще спаднат приходите от реклами, защото ще са намалели кликовете и ще заминат там където им е мястото - в миналото...

Дано се оправят. Ако беше в България щеше да си умре от някакво измислено усложнение. За Русия не ми се мисли,

и не я мисли Русия. Защо ти е да се зориш допълнително. И без това ти е трудно да мислиш, гледам.

И в България жените страдат от алергия към мъжете си! Затова честичко им изневеряват.

По-скоро е ГМО-Бифтеците. Ядад ги направо СУРОВИ и КЪРВАВИ. Там има болести, дето тука не сме чували за тях

Ами ако не яде животински продукти?

Яли ли сте някакъв вид плодове в САЩ? Аз да. Не е истина просто

Отвратителни коментари!Оставам без думи за тях. Иначе евала на това семейство, че въпреки всичко се обичат и дано се намери лек за това чаровно момиче!

Бе не зная как ще и се намери лек за това момиче и как така ще се обичат ха кажи ти ако си жена !!! От пръдня боя става ли ?

Е не ,всичко в живота.....се свежда ,до това в онова!!!

Пожелавам им нещата да се подобрят или да се намери лек за състоянието на жената. Поне в САЩ се отделя много внимание на редките болести и е напълно възможно в някой университет да я лекуват безплатно. Дано успее. Понякога живота ни поставя пред много трудни препятствия, надявам се да ги преодолеят.

Горкият Скот. Че той живее като скот.

Българио, хубава страна, ама лош мат'рял ти се паднал, горката. Само ги виж тия дето пишат, колко им е мозъчното съдържание.

Имам я тая алергия към колежката в стаята

Ъъъъъ, такова, бебета могат ли да правят?

...демек за гребанье и дума не мое да стаа...тц,тц,тц...лоша раута, добре че има други по-дашни по света....

Аз имам такава алергия към комундета и соросоиди.