От Русия с любов: Монета с лика на Тръмп и номинал $10 000

Казват, че парите не могат да купят любов, но пък можете да си купите перфектния спомен от встъпването в длъжност на Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - От Русия с любов: Монета с лика на Тръмп и номинал $10 000 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е. Все пак предстои Тръмп да стане президент и на Русия.

ами ,да след избирането на доналд тръмп доларовият индекс наистина пада!еврото се покачва,доларът се обезценява!

ами ето избраха доналд тръмп за президент, инвеститорите бягат от доларът!отрезвяването и реалността започват!

това е примитивен кич! не струва и 0,0000001американски цент!но за всеки влак си има и пътници!

А Ердоган кога ще бъде увековечен с руски медальон?

Май има малка неточност за пари ли става дума т.е. официално платежно средство с всичките произтичащи от това ангажименти или за така наречения възпоменателен медал имащ стойност само като предмет на търговия,ако някой се интересува от тази стока.

Всичко е много добре, но само от едно ме е страх - Сорос да не претърпи някакви финансови затуби!

вече загуби 1 млдр от спад на акции И тва е само за добруттро! А представяш ли си 4 годинки?

Там нещата към затвор и конфискация на имуществото май отива. При всяко положения потоците пари към подшефните НПО вече секват.

Макака и СНН се пукат от яд.... Аве той хвана ли вече самолета за Кения? Препоръчвам североизточн джунгла 23 градуса дължина..., 15-то дърво, 6 клон!

Всяко нещо, което сближава тия два велики и отговорни народи, трябва да се приветства. Ако трябва да обобщя с две думи мнението си от моят живот в Русия и в Щатите, то е голямото взаимно уважение, което те изпитват един към друг. Умирам от майтап, когато гледам някой форумни мишки-коментатори, се опитват да ги изкарват врагове. Уникалното при българите е, че ние можем да печелим много от приятелството си с тия народи.Другото уникално е, че ние не печелим нищо, нито от едните нито от другите. Надявам се, че скоро ще почувствуваме промяната.

Еь, сеньор, съвсем скоро няма да имаме с кой да се подиграваме в този форум. Със спирането на дейността на АзБ и ОО, простестърите ще се стопят като сняг на пролет. Скучно ще е...

Изкуфял атакист. От САЩ може да спечелим много но от Русия тя е окупатор.

Шило

Мдааа, можем...Все още има преживели бомбардировките над София.

А никой ли не забеляза, че има груба грешка от едната страна на монетата! Изписано е "Amerika". Хубава работа, ама руска.

Руснаците да вземат да я хвърлят тая дървена рубла и да приемат за валута зелените гущери! И без това всичките им приходи с в долари и няма да има нужда да преизчисляват.

Абе като толкова много си го обичат руснаците, що не вземат да си го изберат за президент на Русия, да отърват САЩ от него, а?

Имайки предвид високата популярност на Путин в Америка, е по-вероятно да се предположи, че американците биха го избрали за свой Президент. Колкото до страха на простестърите-мекокитковци от Тръмп, той е обясним, предвид перспективите пред Сорос, ОО и АзБ. :))))))

Ще ти се! По-скоро евреите биха избрали Адолф Хитлер за президент на Израел отколкото Владимир Путин за президент на САЩ. Това е възможно да стане, ама само на Путинден!

Щом има кой да ги купи няма проблем. Със сигурност не могат да бъдат официално платежно средство.

С такива монети скоро ще си плащат в Путлеристан :)))

си близо, е не с точно такива но вероятно както вече и Китай, Иран Индия и Турция и Русия започнаха да премахват долара във външната си търговия и виж как бързо нарасна индеска на Руската фондова борса /50 % ръст /и икономиката излезе от нулевата динамика на растеж.

Ухаааа,голям растеж - дано им вдигнат минималните заплати на руснаците - след 30г може да стигнат нашите(ако ние стоиме на едно място или не ни окупират ...пак под руско влияние)

за руските заплати и монети се закахърили... я вижте, благодарениена управлението ви нашите, че не можем да стигнем Уганда още по мин. заплата!

Очакваме и с Румен Радев.

Поръчали сме, идват!

Правете,правете, то на времето и на вашия приятел Хитлер правихте,ама после американците ви спасяваха,но не е било за добро,щото сега щяхте да сте германска провинция и да живеете нормален живот и да сте нормални хора

А на Саакашвили? :)))))))

ах тези лоши CNN! ха-ха-ха-ха такива пропагандни новини да пускат....

Разберат ли се Тръмп и Путин да оставят Източна Европа в сферата на влияние на Русия нищо добро не ни чака. Нови коалиции от руски агенти ДПС/БСП/ВМРО, корумпиране на всички институции, ограбване на държавата, скъп газ и петрол, никакви инвестиции, ще ни направят по руски образ и подобие и ще ни държат умишлено бедни и мизерни. Ние този филм сме го гледали почти целият преход. Няма икономически просперираща държава, която е с Русия!!!

Апокалиптичната картина, която си нарисувал, важи само за мекеретата на АзБ. Глад, голям глад ги чака при Тръмп.

Човека казва факти,ти го обръщаш на заяждане - нито една държава по времето на СССР(под нейно влияние) не е просперирала - това е техно верую - дръж кучето гладно за да те гледа в очите.Сега е същото - те държат собствения си народ гладен за да го контролират.Преди 3 години Русия беше седма икономика в Света,днеска е 17 ,ако се запазат санкциите след година ще е извън 25 цата.Как си обяснявате факта в такава богата държава минималната азплата да е двойно по малка от българаската,минималната пенсия е колкото българската - за какво говориме. Що за тъпанар трябва да си,за да бъдеш русофил. Що неуките араби не бегат в русия а бегат на запад - щото и те знаят каква мизерия е в русия

Подкрепям мнението ти на 100% -

Това са монети от злато и сребро. Не са като тоалетната хартия, печатана на ролки от мириканците.

Те и на Барака щяха да правят ама не можаха да намерят метал с автентичен цвят

Ти руснаци направо му лазят в краката на Тръмп... бааааси червеите!

Шило

Де ги видя?

Тръмп, откакто бе избран, не ползва тоалетна хартия, ами Путя чисти яко с език там. Путя пък го чистят с език нашите русофилистици, че и много има за чистене, щото той последните години, яко се одриска......та така е "стълбичката" в живота !!! Най долу са най-мизерните едноклетъчни, наричащи се - русофили и комунасти, с които тоя форум е пълен !!!

Шило

Добре де, много ли държиш да си покажеш "интелекта" в медиите?

Деде, нали уж Тръмп беше агент на Путин. Поне така казват хората на О'Бонго? Поздрави на внучетата. ;)

само така и все така да продължаваш да скъсваш и за напред задника на Путин от целувки

Тарифата на ДС как беше, в сравнение с тарифата на АзБ?

Днес на Тръмп, утре на Ердоган.

Може и на Плевню, ама с номинал 50 стинки.

Маи Маи краино време е федерал резерф да го преватизират от Али баба и 40 разбоиника

Каквото и да направят БРАТЯТА, ПРЕДАТЕЛИТЕ винаги ще намерят начин за го изопачат и оплюят. Дерзайте БРАТЧЕТА. Петнайсет души в ковчега на мъртвеца - йо-хо - хо - и бутилка Столичная!

Бояришник, по-точно..И не 50, ами къде 80 в ковчега..Дали не станаха и повече

Е, не могат да настигнат 440-те застреляни в Америка на година - в никакъв случай!

Е как може руска компания да се казва Art Grani? Това ще да са някакви соросоиди, нали?

Шило

Що да не може? Така са решили, така са я нарекли.

Какво трябва да направи Тръмп за да освободи запада от олигархичния октопод? - Да изисква прозрачност от тайните служби и организации. Знаем какво е правило КГБ, знаем какво е правило ЦРУ. Факт е намесата на ЦРУ в медиите, и докато не се спре манипулацията, идваща главно от същите тези слубжи и "military-industrial complex" няма как да живеем в "демокрация". -Организации като Bilderberg, Bohemian grove и прочие, където се събират едни от най-влиятелните хора в света НЯМАТ ИЗВИНЕНИЕ да са тайни, секретни и да не публикуват публично конференциите си. Не са властелини на света, ВСЕКИ ЧОВЕК ПРАВИ ГРЕШКИ и не е демократично да не споделят тези влиятелни хора какво планират на затворени врати -да се върне ФЕД-а на държавата. Една от причините поради които Кенеди е убит... -да се вземе имунитета на институции като BIS (банка на международни разплащания). От къде на къде ще има хора, които са извън закона и даже международния съд да няма право да ги разследва? Да не би да са безгрешни богове? Банката дала заем на Хитлер и която не се е извинила публично от тогава до сега.... -да се върне безпристрастността и независимостта в медиите (Operation Mockingbird) -да се разследват Сорос, Ротшилд, Рокафелер, Голдман, и прочие -да се спре модела Корпоратизъм (фашизъм) и да се върне към демокрация. Да се махне Monsanto Protection Act, подписан от Обама, даващ имунитет на корпорацията за ГМО убиваща бизнеса на хиляди американски фермери... -да се забрани масовото следене на хора. Не може да има смисъл такава операция на следене... След като започва от 2007, терористическите атентати само са се увеличили. Кого следят? Невинните хора или техните cought имам предвид "лошите агресивни терористи"...

Тиражът е 45 броя. Като топъл хляб ще се изкупят както тези с лика на Путин и Шойгу след присъединяването на Крим чрез референдум. Рашките са креативни бизнесмени и знаят защо го правят.

Шило

Е да де, ама доста хора с перде на очите, не виждат очевадното.

Като има руски соросоиди ще купуват.

Абе и Плевню ходеше да се мазняри на американците, ама някак си по изискано го правеше....

Шило

Реклама на частна фирма. Със сигурност, ще спечелят доста. Просто бизнес.

Има хора с пари. Сега тези монети няма да са търсени кой знае колко - не са евтини. Но след време те имат колекционерска стойност, кято може в пъти да надмине първоначалната цена. Това е замисъла, а аз съм сигурен, че щатите също правят такива пари.

Нормално е щатите да правят монети с ликът на президентите им, но защо малкия руснак се мазни на големия брат?

Хората продават това, което е популярно. Щом се търси И СЕ ПЛАЩА, за какво подмазване става дума?

Една малка корекция - това не са "пари". Това са метални медальони. Може и някой да ги колекционира, но той не е нумизмат.

Същият замечтан профил, взирайки се леко нагоре, към светлото бъдеще. Все едно гледаме Ленин но с перчем.

Руснаците се бъзикат. А нашенските протестъри, умни и красиви, още не са успяли да си обуят гащите след Обонго.

И защо номиналът е в долари , а не в рубли? Къде е рублата.

защото потенциалните клиени са в САЩ

потенциалните клиенти са в Русия, и потенциалните клиенти са фенове на долара и на немската техника

А къде е "номиналът" - има снимки и от двете стани - номинал никъде не се вижда

Пак закъсняхме! Докато дигаме-сваляме самолета на Ас-Генерала ни, светът върви на много по-високи обороти! Ето, дори една тъпа Русия от сувенири пич-ели, защото играе! А нас ни мързи! Питам се къде са наш.те под.будители да ни раз.будят и направим нещо велико да боядисаме (защото не можем да съборим) нечии паметник, да хвърляме домати (те вече са опасни, защото са по-твърди от гюллета) или ябълки (вместо сливи) и т.н.?!!!

и ние се мъчим да правим някакво шоу, но света дори не забелязва че съществуваме ..

Те се опитаха и Обонго да го изографисат, но не се събираше Палмата.

Умници, това не е "монета", а МЕДАЛЬОН. Той няма "номинал" (номиналът е онова число, което е изписано като стойност,върху платежното средство- върху медальона на руснаците няма изписано никакво число. Ако имаше такова -това биха били фалшиви пари - и щяха да попаднат под ударите на закона (на САЩ, на Руската федерация, на всяка друга държава)

Бай Тръмп ще им го сложи НА ДЕБЕЛО. Путиняците сега се радват като Курнелия на Руменчо, ама след няколко месеца друга песен ще запеят. Пак ще има да кълнат Сорос и илюминатите, забравили за монети и всичко.

Руснаците са свикнали .

те от такова слагане като това на обонго, направо умряха от смях и вече го препарираха в зоопарка с един банан в устата.

"На Бог се уповаваме" е коректният превод. In God we trust. Съответно "На Тръмп се уповаваме".

trust се превежда като ДОВЕРИЕ. Надписа гласи: "На Тръмп имаме доверие!". Няма нищо общо с измисления господ. Нито пък с уповаване.

Ха ха ебавката е голяма и то не с американския народ а с екипа на Обонго и Килърито и тия които стоят зад тях всички знаем кои са ! А шамара по бузите на същите е много голям и още им треперят бузите та ебавката е много голяма и на място ха ха !!!!

Ти още не си яидял нинанва ебавка. Чичо Сам винаги го нахлунзва накрая на пияната бляд.

Шило

И кога е било?

гаврата продължава .След като назначиха президента, държ.секретари цялат пасмина, сега се гъбаркат и с ликове на монети.Тия нямат спиране.

Което всъщност би трябвало да ти подсказва колко са жалки и комплексирани...тия се държат като нагли и недорасли задни*ци, правещи простотии само и само някой да им обърне внимание. Хахаха

Това ако беше станало в България, мурзилажа щеше да се вдигне на революция. Скапана рая.

Всички новини, свързващи Тръмп с Русия, идват от CNN. Добрата новина е, че все по-малко американци гледат CNN. Либералите яко са го закъсали - на един CNN са останали.

Айдеее, таваришите ''фалираха'' и CNN...И ЕС, естествено...Абе, що е против Расия-пиши го загнило, фалирало, свършило..Големи кауни са тези съветофили..

Те и на Ердоган така се мазнят, ама това не ги предпази от изненада..изотзадзе...Даже няколко пъти ги изненадаха

Доживяхме мурзилките да коват монети с лика на американския президент! Доживяхме да му пляскат в руската Дума. А накрая ще стане "Руската сврака - с двата крака"

Не се споменава дали монетата е метална или е от камчатски чам!

Споменават се злато, сребро и сплав от двете - това не е метал, според твоя соросоиден "мозък", свикнал на вечно зелените, прясно отпечатани, без всякакво покритие, но все още вървежни в някои страни, хартийки с портрети, нали?!

Какъв ти Тръмп-едно към едно със стария кмет на Москва-Лужков.

До къде може да падне руската простотия. След като започнаха да се кланят на чужди господари.

с краварите. Напълно заслужено!