АБВ и Движение 21 ще правят алтернативен лявоцентристки блок

АБВ и "Движение 21" водят разговори за коалиционно споразумение, съобщиха председателите на двете партии Константин Проданов и Татяна Дончева.

Обратно в новината

Коментари - АБВ и Движение 21 ще правят алтернативен лявоцентристки блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никакви,но с жажда власт и пари

Жалми е за това младо момче, което един баща и една стара мома водят кам политическа смърт. Дано по-скоро се осъзнае и тръгне по свои път.

Съчетанието на дърта и намръщена /на снимката/ мома е губеща кауза!!!

Т.Дончева единствена има куража да каже че царят е гол.Защо я плюете ? Тя и в БСП не им спестяваш гадостите

Снимка 3 показва общата численост на двете партии.

Отцепването от дадена партия не само й подлива вода, но и не е икакъв шанс за нивото движение/ партия да прокопсат.

Цигуларката е напориста като Хилари да се докопа до властта, ама само една гола амбиция не стига,трябва и подкрепа и то електорална!

Най-много да се коалират в спалнята Ѝ, но и това е под съмнение. БСП глисти!!!

Бря,тая червена бабичка няма ли най-сетне да се спъне в поледицата и да си счупи всички стърчащи крайници,че да миряса най-сетне.

Докъде се стигна. Единствената симпатична комунистка (жена с общо взето чувство за политически морал) да се събира с най-голямата гнида в руското лоно на българския политически елит.

Пояснение не е нужно....но все пак, имам предвид Първанов.

Дребните партии са без морал. Измислили са си едни платформи, често пълни с глупости и фантасмагории, ругаят се, плюят се, дрънкат врели не кипели, но за изборите се съюзяват за гласопадаватели, само и само да са във власта. Патриоти, реформатори, земеделци, сега и тез. Сигурно ще има и други. Дал Господ в България. Който се докопа, о,ха 1 лв. на месец. Народът плаща, защото, ако не плаща, друг щял да плаща и щяло да стане страшно. Колко удобно, нали.

Гоцевчетата и провинциалното Танче от Мултигруп ще откъсват от лявата баница. Искат да папкат.

Като ви видяхме на президенските май и в нс няма как да вленете колкото и партийки от многобройните в България да се съберете. Това важи и за т,н, рб дето са събрани от кол и въже ама се репчат все едно са някакъв фактор за развитието на България

Може би това е новия левоцентриски Реформаторски Блок ( Лява резба).

Поредната нищо ..необещаваща ... нова коалиция ..с мулташки .. и отцепнишко-комунистически ...оттенъци...!?

На следващите избори татянка влезте и двамата в лодката с вълка и агнетата. Тогава може, ама надали, ще ви забележат!!!

Е тия пък грандомани , ще правят БЛОК?Кажи блокче , паве , плочка !Я как звучи ляво центристка плочка!Да , звучи по достоверно , нали?

УМРЯЛА РАБОТА...

А Татянка защо е толкова сърдите?

Защото това партньорство звучи обречено

алтернативен секс да правят, че за друг не ги бива

Тия ахмаци не разбраха ли, че път в политиката за тях няма. Аут. Сектантите заминават, СДС вече са в историята! Гражданите на Куна също! Сбогом.

От две стари баби ,девойка НЕ се ражда!!!!!

когато умножаваш две величини по-малки от 1, резултатът е по-малък и от двете величини.

Страхотен си!

А как преди седмица само Дончева храчеше срещу Първанов на телевизора, а пък сега какво стана ...

Танче, стига си се излагала, моето момиче! Не видя ли, че за нищо не ставаш!

еййй червенотиквеничета ще се изпозедете не сте само вие на този свят

Т акакво виждате до сега по точно само чувате лаладжийство! Като оная партия на Хиподила Витков "Глас Народен" само празни приказки на среща дори и дела няма!

в ляво и дясно много афиф работа. Стария РБ остана без челен панел-ДСБ а новия панел "ДАЙ България" не е доставен още...и духа..духа у десния блок. Ще видим панелката в ляво..дали и тече покрива още при първия дъжд.

Пичът има доста хищни чери особенно около хищната голяма уста. Бих го взел за ролята на мафиотски бос. Татяна с този селски источен акцент и визия може да играе магазионерка в хоремаг от 60-те години някъде в Каспичанско.

Учил на държавни разноски в Япония. Работил в Голдън Сакс.

Огладняхте ли? И ние. И вече няма с какво да ви нахраним, освен с кисело зеле (мръвките свършиха), което дори не заслужавате!

Преди президентските избори в платените си телевизионни участия Дончева твърдеше, че е българският политик с най-висок рейтинг. Като се кандидатира колко гласа спечели? Сега търси ракета носител. Имали балами?

тия обединяват два входа в блок,белким ги санират и тях.

Слушах Проданов и ми хареса, ама с ментор Гоце и с Дончева под ръка - спукана му е работата. Тея двамата, ако бяха читави щяха да останат в БСП и да е реформират така, че да се превърне в нормална лява партия.

Боже ,боже ,като ги гледам какви са изтръпнали,-да си прибереш вересиите !

Ще правят нов бардак със стари КУRВИ..

Абе тези какъв"блок" смятат да градят с две каруци мат'рял ? За "блок" е нужно много...мнооого елементи ! А ,с тези две каручки ,най-много некоя кочинка да струпат и те това :))

Накрая българите ще разберат ,че най-доброто за тях е ,президентска република !!!

"Ако се бием с турците само за цар, то сме глупци. И сега си имаме султан..."...!!! Да...!!!

"Нам трябва не господар, а свобода и човешко равенство - отговори Левски ..."...!!!

Я да бягаш :) Не си прокарвайте опорните точки за "добрата президентска република" като червеното чучело се докопа до Дондуков. NO PASSARAN

гонят субсидията...и до тук. За 4% могат само да мечтаят. Еми нека се пробват..и от там право при НДСВ.

Да живеят всички БКПта по земните кълбета.Другарки и другаре обединявайте се, в това ни е силата. Напред към победа, Русия с нами

Няма да търсят НА ТОЗИ ЕТАП сближаване с БСП,а на следващия етап??? И ще прерасне в........БКП.

А ние в къщи снощи решихме да правим "домашен блок"...!!! Надяваме се около нас да се обединят и комшиите... Тогава ще получим даже по-голяма подкрепа, отколкото ще има "левоцентриския блок"...!!! :::))) Дааа...!!!

За "блока" на АБВгз и Движение21 говоря де...!!! :::))) Ха, ха, ха...

Шило

Ех, тази власт, бе! Като не могат да спечелят доверието на хората, почват механичните сглобявания и бракове по сметка.

Това младо и умно момче какво ще спечели с тази стара протрита ччанта.Най -много да загуби избиратели

АКО ПРЕЗИДЕНТА ШИШАЛКАВИ ТО ЗА ПРЕД НАРОДА. Пред външният фактор не върви. И президент и правителство трябва да са ясни и точни. Ние сме в ЕС ,а с Русия имаме ;минало незабравимо;, но не добро. Влизам в положението на руският народ ,но не на РЪКОВОДНАТА И ВЪРХУШКА

Що бе като се харесват младите що да не се вземат ? Ония младите от Козяк как си направиха партия -даЙ България тези пък може да се кръстят НА България но май всеки иска да взема а не да дава. Но има и щедри които изсипват зелена хартия на корем докато още бай Тръмп не ги е върнал в Кравария.

Ближи портрета на Путлер и Доналд Дък. Моли се горещо да акостира Аврора и пий бояришник. Всичко ще бъде така както си го мислиш.

Гинчев баце ти да не си този от ЛеУвски ха дано но надали! Та виж сега заредил съм се с хапка и пийка / но не Тройной/ и довечера ще гледам бай Тръмп а не Путин както вие го гледате !!!!:)

Хайде стига с тези партии! Ясно е че не функционира системата иначе да бяхме най-успелите. Една партия като в Китай е достатъчна.

Тази вечно намръщена жена, освен това и тенденциозно мьекъща, кой ли ще я иска???