Нинова: Предизвикаха Радев

За репликата си в Народното събрание Румен Радев беше предизвикан отдясно, каза Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Предизвикаха Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я ..... КАЖИ НА НАС, ЧЕ КАКТО ВИЖДАМ ЦАЦАТА НЯМА ДА ТЕ ПИТА. КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА КАМПАНИЯТА НА РАДЕВ, ТЕЗИ ПАРИ ДЕТО ГИ ДАДОХА УЖ ПЕНСИОНЕРИТЕ. АКО ТОВА БЕШЕ НАПРАВИЛА ДРУГА ПАРТИЯ - ЩЯХТЕ ДА ГИ РАЗКЪСАТЕ НАЛИ.........

нещо не ми харесва външния ти вид, нещо не е здрав както се полага на комунист!!! Очите ти гледат безнадеждно, безизразно и тези сенки. Ти май не спиш спокойно. Защо бе и Тръмп с вас, Америка и тя ваша на путин, синчето ти няма грижа там - ти също.Гледай по-ведро.

Цинизъм е партия като БСП/БКП да говори за провалени политики, защото абсолютно винаги тази партия се е проваляла и сметката я плащаме всички ние, а на само тия, които гласуват за подобни.

Курнелче, че отиде при Костов като негова дясна ръка и стана ръководител на двете най-богати тогава предриятия фрашкани с долари и кво стана с тях - с предприятията, не с доларите - за тях се досещаме.

ivo10

Курнелия винаги изпълнява ролята на Месинджър с определени задачи и възнаграждение. Така е и сега. Тя просто служи на шефовете си.

че се пише снегорин, то дори и снигорин не върви фонетично, но тези две буквички са една до друга и може да сбъркаш.

Той е СУПЕРТЪП!...

Ох Корни Корни, писнами от глупостите ти....

...да пръдне,а той се ...насра...

Установих че Радев е прост като гъдулка! Като го гледах как чете написаната му реч(която явно не разбираше много добре) си спомних как през 1987 г. зкпч-то ни водеше политзанятия в димитровската стая.Веднъж по време на беседата няколко войници задрямахме,защото преди това имахме 2 часа строева подготовка на студа.Обаче гадният шапкар ни забеляза и ни "награди" с по едно денонощие арест.

депутатът от БСП Свиленски защо е изпуснал такова бижу, такава красавица и се е развел повече от десет години с нея, хем тогава ако не по-хубава е била по-млада. И сега лошо му е - баджанаци с президента!

С масур,да я целуваш!...

ще минат и тези десет дни, ще минат и три месеца и дотам. Ще се свиеш до жена си - генералшата. После ново Народно събрание - пак ГЕРБ пръв.

този путьо, този чехльо. Ще ми говорят за Плевнелиев - жена му не се окади, а тази още преди да се омъжи я наричали във ВВС "генерал Деси". Купнелия на втори план - Радевица марширува като гвардеец до него с лице кат газено от снигорин.Сигурно много я бива - да остави такава красавица като манекенка и да се ожениш за снигорин.

Съгласен съм че Радев е тъп и умствено ограничен,но се пише снегорин,а не снигорин.

Ся видяхте ли какво е шапкар? Хем невеж, хем злобен и нападателен. Като бях в казармата забелязах, че шапкарите (с малки изключения) мразят интелекта като смъртта. Усетят ли се порости, каквито са, стават като псета злобни и невъздържани. Имах си даже талива, които ме мразеха индивидуално, защото не разбираха форми като "бих направил" или "поскоро еди какво си". Изкипвяваха, побесняваха, изпенваха се. Аз се кефех, понеже ставаха безпомощни. Докато се уволних - до последния час пълнеха гащите от страх, понеже бях казал, че съм извикал пресата да види едни нередности. Очкаваха да го направя в последния момент, разбираемо защо. Като ме видяха на плаца да махам с ръка, разбраха че имат още жалък живот пред себе си. Ето това е Радев. То е просто. Вие как мислите могат да го изберат БСП?! Именно! Хубаво, че не сме президентска република и че ще грухти там някъде встрани.

Герберски критини, когато кумир - мутрата Б.Б. ръсеше ежедневно каруцарски простотии нищо не казвахте. Защо се пенявите сега. Генерал Радев е истински мъж, а не охлюв като Палевнелиев.

Народа не ги иска Радев трябваше да каже още 1час иняма да ви има. Нали за това го избра народа отстъпва

И...който го е избрал-той,ще го изрита,лайньото!...

Аз,ще Ви лъжа,а Вие ако искате-вярвайте!

то май и теб те предизвиква президенто,щом не ти дава да си назначаваш ти областните управители.Ко ши правиш?Триста другари чакали да станат областни управители.

Княз Димитрий Романович,правнук на император Николай Първи,жител на Дания,посети Крим през Август,2015-след присъединяването му.През Октомври,2016г.князът е награден със орден "Александър Невски" за заслуги към руското културно наследство и знания,популяризирани по света.Може би това ще ви помогне да разберете колко сме далеч от Крим и историята..

Го посети!...

Сега остава да похвалиш и Толстой,който направо заяви че ще ни купува като стадо и да му станеш гъзомийник.

От сега виждам заглавията в Европа по случай инагурацията на Генерала, с големи букви: Новия президент на Р България още не е застъпил на поста и вече се опитва да трича непокорни депутати :)

Ближете си раните тролове герберски ,имате още една седмица да правите маймунджелъци и далавери вашенски ,след това ще ви секне цифката

Лошата новина е, че с този избор Българите се прецакаха яко, но ако пляснат и това недоразумение за премиер, добри новини няма да има...

Имам тягостното усещане за едно сиво/кишаво/неясно/и в крайна сметка омерзателно политическо бъдеще. Как един фатмак ще прави публични издънки унижавайки собствените си граждани и Български депутати вместо да се опълчва на чужди агресори и хибриди, а след него на дълго и на широко две каки които го държат на къса каишка ще ни обясняват колко бил прав, как не казал това което казал, и как злонамерените електорални единици нямат капацитета да го разберат щото не са му на нивото, а фатмака..... ще мълчи и що ли ще мълчи се питам - най вероятно да не каже някоя дрега глупост. Да свикваме, Нинова ще обяснява още много и на дълго, тя и без това само това прави. Първо лъже после се оправдава, дано да й стигнат приказките да се оправдава и за още един екземпляр, за който вече се шири консенсуса, че бил президент само на тия дето го избрали, макар, че другарката сигурно ще излъже нещо и по този въпрос

Граждани ли? Събрана герберистка паплач , за която лееш сълзи и сополи . Има една народна мъдрост: каквото повикало, такова се обадило. С такива мижитурки , опитващи се да дават оценки, ще потъваме все по дълбоко в герберщина.

Промени се другарката Нинова, защото не е лесно да играеш ганкиното,видна седесарка сега първа комунистка направо хамелеон,сега трябва да навива врата и на фатмака защото той е толкова бос и сигурно се щипе не може да повярва, че е избран за президент.Ти сън ли си.

мандат се сменят постоянно по различни причини,но президент се сменя само веднъж в пет годишния му мандат.

И по,рано...

Бързо пускайте една анкета и извадка от "1000" гражданина,за това ,че БСП настига ГЕРБ.Иначе като чета тук таме, в другия парламент БСП-то може да имат и по-малко депутати.

Да си вървят, тия лигльовци няма да видят парламент вече.

Лайньо радев се осра. в това няма никакво съмнение. А др. Курнелия му бърше насрания задник. Кавото и да обяснява ясно се видя че клепоухият фатмак, с генералски пагони не може да чете. Да чете, това, което други са му написали. Защото е напълно ясно че той не си е писал речта - толкова много не може да измисли сам. Видя се и още нещо - не може да реагира в нестандартни ситуации. В казармата той само едно си знае " строй се, преброй се". И вчера в Парламента беше като в небрано лозе. Това, че си изпусна нервите показва едно - такъв екземпляр е опасен. Това че е отмъстителен го видяхме - тонът му беше заплашителен. Но и едни други след изборите през 2013 заплашваха. Единият беше Пеевски, другият Хр. Бисеров. Единият се покри и никакъв го няма, а другият още е подсъдим за далавери. Типично за функционер на ДПС Лахньо Радев се представи зле. Посредствено. Но с последната си изцепка показа че е един типичен солдафом. Лошото е че си помисли че е началник на депутатите. Помисли си че е др. Путин. Но се оказа че е най-обикновен путьо. И трябва ония каки от Позитано да обясняват на всички какво е искал да каже.

Госпожо Нинова,като не е искал да го реплекират и да му се смеят да се беше прочел и понаучил речта. Осем годишната ми внучка срича по-малко от него.А слабите нерви които показа направо ме плашат. Какво ще стане ако на друга обществена проява го провокират недоволни граждани? Ще викаме танковете ли? Един такъв вече беше изгонен. Ами ако го предизвикат на международно мероприятие? Ще обявим война ли? Който се бои от мечки не ходи в гората, госпожа Другарко.

Четенето се учи с години, човече. Не става за някоко месеца.

Новият президент е свикнал да чете само инструкциите за летене,данните върху планшета и конгресните решения на БКП.

И като гледам май 5 години така ще я караме - изказване на Радев, кУрнелия на снимката да разяснява какво е трябвало да каже и как не сме разбрали (че ще се симулира дебат)

Алоу, Дори и да са го предизвикали, той вече е политик и е трябвало вече да е загърбил просташката си селска първосигналност! Ама това е то! Селянинът си остава селянин! И Гоце и Радев ще ги запомним със селянията в президентска институция! Също както учиндолеца ще го запомним със селяниятя в национален ефир, както Беновска ще е запомнена като селската тояга опозоряваща професията журналист!

Другарко Нинова, душо кукурузена :)), не ставате и вие от БСП за нищо в тоя Парламент. Ясно е, че го проумявате, ама не ви изнася. Два и половина милиона избиратели писаха двойки на всичките 240 хрантутници. Личи си отвсякъде натиска ви върху Радев. Аз обаче силно се надявам Радев да "прогледне" и тогава ще разберете какво означава - Всички вкупом съгрешиха и ненужни станаха те. Не ни трябват хамелеони, още по малко като Вас !

Дано все пак изборът на Президент да се окаже правилен и полезен за държавата. Явно е, че ще се учи в движение. Лошата новина ще е, ако учители ще му бъдат червените, които на нищо добро няма да го научат... По добре ще е сам да се учи и никого да не слуша. Освен съвестта си.

ГЕРБ ще наблегне изключително много на социалните мрежи в своята предизборна кампания и на борбата срещу сайтове и фейсбук групи пишещи срещу ГЕРБ. Това става ясно от интервю на председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов

Помниш ли (или си още с младежки пъпки) времето, когато комунистите отстояваха властта си - с убийства, изселвания, концлагери, доноси и т.н. ? Следенето на сайтовете (ако има такова) е баклава с малка боза в сравнение с това, което червените са правили десетилетия. С конна полиция пазеха църквите по Великден и Коледа. Партийните секретари дебнеха покрай църквите и докладваха където трябва за "вражеските елементи". Сега децата и внуците на същите тези червени сатрапи са в челните редици на БСП. Така, че по-леко с коментарите. Има хора, които помнят на какво са способни червените. Крушката не пада подалеч от дървото... Очакванията, че червените могат да подобрят живота в тази окаяна страна са повече от химерични. Достатъчно е да се види какви оядени милионери са в челните им редици...

Дървавата е едно блато с тлъсти шарани които са свикнали да правят безнаказано каквото си искат.Генерал Радев лееко им намекна че мътната вода ще стане бистро езеро....

Че е простак ли?...Ми,това си личеше отдавна,бе!...

Радев просто констатира фактическото положение - не депутатите от 43-то народно събрание към вчерашна дата им остава една седмица. Къде тук е заплахата?

Няма заплаха, има арогантност и слаби нерви...В армията това никак не се толерира. А на президетския пост - още по-малко.

И тук не позна - напротив изрече го с хумор. Беше много свежо! Всичко друго са деформаторски интерпретации.

Новият президен ще си научи урока. Както и Борисов си го учи и продължава да го учи. Не се упражнявайте напразно. Като се качите вие на изтребител и станете шеф на ВВС, тогава ще съдите слаба ли му е нервната система. Излагате се!

... какво значи да се учи, докога разни некомпетентни ще се пробват на наш гръб и ще учат в движение. Методът проба-грешка в политиката е убийство...

Какво предлагаш, най-доброто е Първанов!

Ако някой си мисли и има надежди именно той, президентът, да оправи кривите краставици в страната, е пълен невежа...Правомощията му са горе-долу колкото на арменския поп. Оплачеш се, продума тук там някоя блага дума (я се чуе, я не) и толкоз. Съгласно Конституцията ни неговите фунции са почти само представителни. Даже и един законопроект не може да отмени...Управлението зависи от Парламента и изпълнителната власт. Така, че ако червените загубят изборите и не участват в управлението, влиянието им върху страната чрез своя президент ще е нищожно...Затова сега се нахъзват, та а дано...Ама - надали...

Нахъсват де...

Уж със селски произход се гордее, а психиката му е слаба. Лошо.

Нинова, Президента трябва да е уравновесен. Ако не може да си сдържа нервите от една дума и се опуска да се излага какъв балансьор ще е.

В следващия парламент червените отново ще бъдат в опозиция. нещо, което и на тях им е повече от ясно. Червеният натовски генерал няма да успее да "изтегли" изборните им резултати, въпреки отчаяните им опити и трепетни очаквания. Тогава ще се види колко възпитани и интелигентни са червените депутати. А че ще са в опозиция е повече от ясно. Няма кой де се коалира с тях, а да постигнат победа на изборите е несбъдната мечта. Остават им два месеца хилене и пъчене и след това години - подсмърчане и традиционно плюене...

той воленчо сидеров ще му влезе на заседание ще му разкаже кон боб яде ли и има да мига ситно ситно

Ние избрахме президент с очакването той да има стабилна нервна сиситема и да е достатъчно хладнокръвен, когато взема решения и когато прави публични изяви. Това, че някаква реплика на народен представител го била "предизвикала", говори точно за обратното - президент, с вече разклатена нервна сисиема, неспособен да се владее в публични изяви. Нищо добро не може да се очаква в бъдещото му предствяне (като "представител на нацията и държавата по света"), ако си изпуска толкова лесно нервите. Трябва да осъзнае спешно, че народът не са някакви воийници и офицери, поставени на негово подчинение. Иначе и него не го очаква гладко президентстване.

За съжаление мисля, че бъркате. БСП имат огромен стимул да спечелят изборите и ще го направят, макар и в коалиция с ДПС. Има 2.3 милиарда военни поръчки Има платени реактори Има 2 милиарда за саниране Има находище на газ за концесия Има излишък Те дузпи не пропускат.

Има и 160 000 000 евро , които ЕС отпусна за охраната на границата...

Всички тези, които разчитат на генералчето да оправи държавата са същите, които рзчитаха и на крадлив дедо. Хора, свикнали да получават всичко наготово. Истината е, че той почти няма правомощия, а и потенциал.

Прекалено много заявки за компетентност и внушения за познаване в тънкост на проблемите на страната от човек, който до няколко месеци си нямаше и хабер от всичко това....Докато си го харесаха червените, него, натовския генерал. Как съвместяват това червените, които са срещу НАТО, си остава фирмена тайна. Която обаче определено не е в полза на народа...

Защо пък решихте, че червените са против НАТО, а не против определени действия на НАТО?

Когато БГ започне да определя статегията на НАТО и има нужния интелектуален и икономически потенциял за това, може да е за или против определени решения..

те тая другарка за негов говорител ли е назначил рр питам и отговор не искам

В качеството на адвокат на Радев ли се явява тази крушовска интригантка и професионална лъжкиня да казва че е предизвикан.Нали червените боклуци нямат нищо общо с "независимия"Радев.Вчера доказа че един неуравновесен човек които взима уроци от озверялата БСП която през цялото време демонстрира просташко поведение.Ще ви видим на изборите.

Тези долни калтаци провокираха президента нарочно и по предварително замислен сценарии. Въпреки това генерала показа добро самообладание и просто им каза, че след седмица тези пигмеи няма да ги има в НС, а една голяма част от тях и завинаги.

Какво ти "самообладание" - изпусна си нервите, все едно, че стоеше пред взвод войници-новобранци.

Просто си показа , че е селяндур и не е за този пост .

Пръдла! Ако му бяхте написали по-добра реч, щяха да го слушат с внимание. Повторението на известни на всички неща отегчи присъстващите. Ама пък вие толкова и можете. Царе сте на празните приказки.

Още с речта - гаф...

Ако един президент не може да издържи на елементарна провокация, той би следвало да се замисли. Ако такава ситуация, като пилот, му се случи в небето и бъде провокиран, може и до световен конфликт да се стигне! Изключително лош знак за психическа устойчивост... Истинските политици умеят с усмивка и такт да отминават и по-сериозни провокации. Случаят обаче не е такъв.

Ето една нормална реакция на политик с опит: Здравният министър Петър Москов тотално пощуря. Той демонстрира безобразно поведение в пленарната зала и нападна депутатите от левицата, че нищо не разбирали и по време на тяхното управление с ДПС, нямало нито една важна законодателна промяна. За да онагледи как те нищо не направили, Москов произнесе на четири езика "нула". Пламнал като домат, Москов крещеше от трибуната "фу, нула, зеро, нада".

Че какъв "опит" като политик има москов? Като анестезиолог? Неудачен пример...