Президентът, който спаси празника

Путин печели по точки: спорът между САЩ и Русия около хакерските атаки в хода на предизборната кампания в САЩ приключи с победа за руския президент.

Обратно в новината

Коментари - Президентът, който спаси празника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп не казва че Путин е постъпил умно, а че Путин е умен "... I always knew he was very smart!". Има предвид не постъпката а човека. Предполагам че това включва и постъпката, но има разлика. А що се отнася до руските хакери, Форбс изобличиха Вашингтон Поуст в разпространение на фалшиви "новини" за руски хакери (което доведе то тъй наречената "хакерска истерия") след което ВП написаха опровержение и потвърдиха че първоначлната им информация била невярна. Жалкото е че нашите медии преписват тези фалшиви слухове от анонимни източници, като по този начин манипулират общественото мнение в една или друга васалска посока.

Късия капитан от КГБ бил добър,той печелел и т. н.! Стига глупости и на децата е ясно,че се водят разузнавателни и хакерски "мероприятия". Обама ги ИЗГОНИ-СРАМ за тези ченгета и Путев,че ги унижиха. А Путин когато пооправи живота/НИКОГА/ на мужиците тогава може да получи адмирации сега е в поза партер и ще си остане в нея до края му. Руската върхушка случи с него но мужиците НЕ ! Защо хълцате емоционално и подкрепяте това. Оставете янките вижте мужиците.......

Не съм почитател на Путин, но в случая Обама се оказа по-голям глупак и точките отиват за Путя. Иначе Путин е велик идиот, който води политиката си за себе си и Велика Русия, а не за руския народ.

Путин е велик политик, жалко,че не е български.

Няма как да вирее в България. Ние отдавна бихме го линчували. И то публично.

Не се залъгвай. Ако наистина си вярваш, свали розовите очила. Да виждаш да сме линчували когото и да било? Протести освен платени? Даже едно време протестите на СДС не бяха акт на народната воля, а платени маневри.

...като видяла новината по телевизията от клетката, погледнала котарака Силвестър и от вълнение започнала да фъфли и казала следното, на чист американски език: -Ай тинк, дат Ай тоу а Путин кет... :)))))))

Давам ГоФОстата на всички мазни и продаващи на руските клефуци България русофили.Докле не ви клеЦка ПутЯн не може да се наречете истински русофили, швестери нещастни!

Вайййй уруспи.Аз пък го ВА-дя от Г.за на маЙ-КА ти и ти го да Вам в Ус татата миризлива-феС --ряЗан.

Идеята на статията е "Не слушайте Путин!!! Не вярвайте на Путин!!! Той ви "работи", той ви направлява!!!" Дойче веле свири по струната "честолюбие" ...

Из пресата в последните дни: " Според експерти руснаците изпиват годишно козметични течности с алкохолно съдържание, равностойни на 170 до 250 млн. литра водка с 40% спирт, пише РБК. Смята се, че близо 25 млн. души в Русия нямат достатъчно средства, за да купуват легален алкохол, пише АФП." ---- Радость то какая! Я другой такой страны не знаю...., поется в одной уже забытой песни.

golem kefffff.....

Мале къф резил.Тоз фотограф трябва вече да е на почивка в Кальйма. Такава олигофренска снимка на Пути,смелий и решительний:)

физиономията показва душевността-а фотографа се е постарал но обекта е кофти

По семье президента известно крайне мало с учетом закрытого образа жизни семьи. Был женат, разведен. В начале 90-х Путин вернувшийся в Ленинград, отправил дочек обратно в Германию учится в престижную немецкую гимназию Peterschule. В середине 90-х они вернулись в Россию и в 1996 году переехали в Москву. Но и тут дочери не оставили немецкую стезю. Их Немецкая школа Москвы и сейчас находится в посольском городке на проспекте Вернадского, окольцованная забором с видеокамерами, повсюду надписи Achtung! В начале 2000-х обе дочери Путина официально были зарегистрированы как учащиеся Санкт-Петербургского гос.университета, но там их никто не видел. Известно что младшая дочь Екатерина живет на постоянной основе в Германии, в городе Мюнхене. В 2013 году состоялась свадьба Катерины Путиной и Юн Джун Воном (корейцем) и прошла в одном из отелей Марокко в 2013 году и была грандиозной по своему размаху. Старшая Мария живет в Голландии, в городке Ворсхоотен, недалеко от Гааги, и живёт не одна, а с 33-летним голландцем Йорритом Фаассеном. Известен и конкретный район проживания пары KrimwijkHeet.Мария Путина живёт в элитном доме, где занимает пентхаус на последнем этаже

За родину, за сталину, за путину ! Важното е че децата в Россия в училище събират парички за нов самалет :)

що се мъчиш да пишеш на руски език, като и бъкел не знаеш,бъди човек и пиши на езика, който владееш и говоримо и писмено,че излагацията е за теб, а не за руския президент..

Вижда се ,че текста е копиран и се разбира перфектно от който владее руски.А ти си стой в колибката пес смердящий:)

Шаро, ти куче ли си или болшевик с кучешко сърце?

да се наредя за руско гражданство. Да не съм луд да се давя в студени морски води, да се задушавам в коли по двама-трима на кв.метър, да се движа като партизанин по планини и гори - я-я, колко си е добре в Русия при най-великия държавник и стратег - полека - по очереди.

Банго Васил е празника.

най-голямата страна на света - така е - с най-мизерстващите хора. Най-голямата страна е с два пъти по-малко население от САЩ. Ами никой не иска да ходи там- само ние бачкахме като луди, но не вярвам сега и дори и да ни канят да бачкаме разбира се - дали ще има мераклии за рубли. Друго си е - Испания, Германия, Англия.

Браво на Путин!

ПУТИН направо ги помита по международните сцени-дипломатически,военн и всякакви други. Сташно подготвен и талантлив човек се оказа Ето как кадрите та КГБ са от сой и се спавят където ги сложиш. Сигурен съм,че има още много изненади. Сравнете го с палячото Саркози,Берлускони и другите женчовчи. Путин няма равен на себе си лидер в момента. Това е истината. Ще им скъса ританките и камизолките тепърва. Няма кой да го спре. Браво. Евала. Ето това е Ръководител. Молодец, так держать !

Тъй де, Put in ...

мека китка е путя- дори жена му го изостави

Hodi pri Putin,na maika si .......

Четете признанията на СОРОС-Тази статия трябва да бъде изучавана! В нея Сорос прави важни признания : 1.Че подкрепени от него структури, стоят зад цветните революции и арабската пролет! 2. Че подкрепяния от него модел на ЕС, на отворено общество е пред провал! Че избраните от него лидери на ЕС са се провалили, защото са предали избирателите си ! 3.Че глобализацията е увеличила неравенството и нещастието, а в развитите страни по малко от 1 % са спечелили от нея. Всички останали са загубили! 4. Че в резултат на политиката на "отворено общество " мигрантската криза в ЕС е извън контрол! Твърдението, че Путин стои зад победата на Тръмп, показва че тази малоумна теза е негова. Че същото ще се случи в Германия, Холандия, Франция и Италия ! Никога не съм предполагал, че стария престъпник ще си признае! Явно съвсем е оглупял! Препрочитайте тази статия, изучавайте я и я разпространявайте , много е ценна! ЕС не е пред разпад! Той трябва незабавно да измете соросоидите от политиката и на тяхно място да избере отговорни политици, които да започнат съдържателен дебат за бъдещето на ЕС!

На мен също ми хареса как руския президент се подигра с обама - покана за новогодишно тържество в Кремъл - наистина добра идея. Хората по цял свят виждат и усещат разликата в манталитет , подход , отношения към страни и народи . Затова и Русия им е враг на янките. Има вече алтернатива , конкуренция. ТАКА ще е .

Голям шахматист е Путин - играе на безброй "дъски".Матира обонго с лявата ръка ... и си знае всички ходове до края на шахматните партии.

Не знам как, но тая изфирясала бабичка Хилъри успя да предаде истерията си на Обама. Тия хора в Белия дом не разбират ли колко е смешно да твърдят, че Путин е повлиял на резултатите от изборите им? Алоу, хамериканците, вие не сте някоя държава в Източна Европа с 6 милиона население, та да може Путин да ви избира президент, бе!!! Възможно ли е да сте чак такива калъфи, че публично да си признаете, че друга държава ви е повлияла на изборите, при това държава, за която твърдяхте, че е слаба регионална сила ...

Джон Маклейн пий си хапчетата и лягай да спинкаш. Путин просто се изсра в устата на ОБОНГО.

Цитат от статията: "Е, има ли още някой, който да се вълнува от американските разкрития за руските хакерски атаки?" Въпроси:Е, има ли въобще някой, който да се вълнува от "кирливите ризи", излезли на бял свят от американските архиви? Хакерските атаки или съдържанието на разкритите документи накараха американските избиратели да изберат Тръмп? Значи, демократите не се притесняват, че ризите са им кирливи, а че някой им ги развя публично! Жалко е...

"Документът представя доказателства"... Ало? Специалните служби на САЩ представиха документ, но сами признаха, че няма доказателства, това потвърди и президентът Трамп. И от къде някои хора са убедени, че Трам ще води проруска политика? Абсурд! Никой американски президент няма да води такава политика! Но може да има съществена разлика - да води към война или към възможно договаряне по най-важните противоречия...

Владимир Путин е мутра, хулиган и убиец. Той разбира от сила и това е всичко, от което разбира. Джон Макейн

Дж. Макейн някаква световна мярка за човечност, честност и човещина ли се явява, че трябва да слушаме сенилните му брътвежи?

Kalin

да коментираш тоя е все едно да даваш трибуна на бат Сали един дол дренки са

Джон Маккейн?"При друг случай Маккейн остава невредим след сблъсък с електрически кабели над Испания."Май си имаме работа с идиот.

на кой ме пука за един изнасилен геронтофил остатък от мумия като некиой си Макейн?Него никой не го брои даже за пешка.

С Новом годом поздравляет, а чорной обезьянки Белый дом навсегда покидает

Опитах се да хакна мейла на обама - монкей-ет-обонго.блек Но не можах, а съм шеф на Анонимните, руски хакер и т.н., мейла на Обама е толкова скрит, че го няма никъде, ех ако и Хилъри беше така...

Проблема е, че да отзовеш руски дипломати от САЩ е трагедия. Хората са взели кредити, децата са в Американски колежи, изплащат къщи в Бевърли Хилс, препират си пари на руската мафия и хоп обратно в най-добрия случая дипломати в Турция, Сирия и Беларус ... мъката е безгранична и единствено бояришник помага.

Дреме ми на балалайката!

ти помага само лапнатия резан чеп...на някой площад в Кьолн:) Пък нека им е зле на руснаците, без десетки милиони мюслита , ислями Джота в Гейсъюза, или мангали, негри, жълтури, латиноси и т.н в Краваристан:)

Само узбеки, туркмени и пр.

ти или си пиян или нешщо не си у ред?Кви кредити, кви пет лева.Това да не са ти американци които цял живот са на черено с 15 вида кредити.

dw с пошлите си коментари, които се основават предимно не на факти, а на внушения, манипулации и гьобелска пропаганда са напълно достойно продължение на нео-болшевишката политика на юнкер (пречил на борбата с избягването на данъци), меркел (направила идил в ес), обама и клинтън (лузърите, които не могат да губят с достойнство, защото го нямат по рождение), които съсипаха света със своите лъжи, войни, масови убийства, избягване на данъци и пладнешки грабежи. тез не виждат вече оградите по площадите, не виждат полицейщината по улиците, не виждат биг брадъра, който сами създадоха... т.е. всичко онова, срещу което те така стръвно се бореха. колкото до госпожата от поредното нпо, която ме светва какво било във фолксваген, порше и незнам къде, трябва да ѝ кажа, че измамният софтуер е факт, а по повод факта, че има много политици, които сучат огромни суми от бордовете на тези компании тя няма да обели и дума. както не виждаме и дума за това, че светът върви към съвсем друг тип двигатели, а не за усъвършенстването и доразвиването на парната машина с въглища.

Четах мнението на самите американци, по сайтовете на СНН, Фокс, НБС и техните вестници...И хората навсякъде бяха на едно и също мнение, че Обонго за пореден път е изложил Хамерика пред света..И се е държал като нищожество и кифладжия! Който не ми вярва, да влезе и да почете по техните форуми! Никой не подкрепя кенийската маймуна! А всеки се възхищава от постъпката на Путин! Факт!

Дали са били 'американци' или Савушкински тролетариат .. ;)

Евалата! Изкара всички крави...тролове!

От темата! Единственото хитро нещо е, че ги е поканил на елха и трапеза за последно, вместо да ги изрита веднага. Ритането е отложил за после, на сутринта...... Това не са точки, а стратегия на отложения реванш. Фердинанд някога казваше след националната катастрофа "Ний свиваме наште знамена за по-благоприятни времена", та и сега така. Никой не е забравен, нищо не е пропуснато. Просто сега нямат пари, ресурси и време, а и изходът е неизвестен.

Дъщерна фирма на ЦРУ, наречна "Дойче Велле", направо се омазала в тролския си "анализ". Почти всяко второ изречение започва (или завършва) с името на руския президент. От к'во е тоз горчив плач, не се знай?. .. хаха

САЩ -бананова република останала дори без банани

Русия най голямата страна в света ?????? Егати !!

Що се учудваш? Още ли не сте го взели по география тоя урок бе ... жълтоклюно патенце? ;)

Що какво е направил, да не е пратил някоя каса шампоан за вана?

2017 Е ГОДИНА ПОСЛЕДНА ЗА КРЕМЪСКИЯТ ГНОМ!!путлер КАПУТ!!!

Като изключим факта,че информацията е от DW/пълни соросоидни помияри/има много истина в написаното.

Стига вече с тия руснаци- да вземат да се успокоят малко и да си гледат икономиката и ЕС да си свърши работата, че положението не е розово.

Празникът спаси, но агентите в САЩ загуби! Не президент, а доживотин сатрап - това е Пудпутин!

Да,да,да, там,зад океана отново се уляха.Доказателствата за руско участие се показаха на бял свят и подействаха убедително точно толкова, колкото и ролята на Русия за злополучния малайзийски Боинг-само в чугунените черепи на неокомунистите, нарекли се либералдемократи.Ха, наздраве!!!

Само ти не разбра, че малоазийският самолет беше свален от руски сепаратисти с руски ракети. И тая година ли руските подлоги ще безсрамничите!

А само платените изтривалки като теб ... се срамуват ... да го кажат на глас, че именно т.нар. сепаратисти опазиха от артилерийският обстрел от страна на доведената с военен преврат хунта, бортовите самописци - т.нар. черни кутии на въпросният Боинг, който ... уж ... те били свалили!!! Толкова сте неграмотни, че и една елементарна опорна точка не можете да си съчините вече ... ми даже и тези, които ви изплюват наготово, и те не струват - явно бюджетеца е понамален, а?

"Президентът, който спаси празника" по-голяма провокация от Дир-а не е имало!!! Там ги хванаха по бели гащи - разкриха им агентурната мрежа и в момента вървят арести и разследвания на американски граждани способствали на тази агентурна мрежа, а те ми го изкарват герой този анахронизъм на епохата. Да се радват, че само ги експулсират заради дипломатическия имунитет.

Кой печели и кой губи по точки си личи много ясно по кръстосаните курсове на валутите!

скъпата валута ще спре да се търси и после

Страната на благоденствуващите, отровени с препарат за вана, наречени от руските медии "социално неблагополучни граждани"/не знаехте ли, че има такива?/ и управлявана от най-великия покер-играч в света - способен и с най-слабите карти да изгони другите от ръката...Да Ви е честита 100-годишнина от ВОСР, резултатите са видими. Затова никой не се натиска да живее там. Освен редовно пиещите, бляд и пиздец.

страната на благоденстващите Краваристан където и без сапуни и срирт само дневната консумация на храна разболяват и убива стотици хиляди годишно от благоденстващите .Като прибавим и десетките хиляди убийства и стрелби от "благоденствие" посто мъкааа.Хубавото е че за 5 години един полуграмотен кениец окончателноя я превърна и затвърди като обикновена бананова република.

Перфектна работа Володя! Перфектна! Това не са махленските изцепки на кенийската маймуна Обонго!

Велик ръководител на велика страна.Каквито и лишения да търпят руснаците,се се надупват и не предават и не продават родината си

продаде 20% от Роснефт на Катар (които уж спонсорираха тероризъм), умньо.

...а истината е, че въпреки саркастичния и злъчен тон на този пореден пропаганден памфлет, фактите са налице - Обама се изложи, а Путин спечели... за пореден път...

Путин спечели поллитра лосион "Боярышник"!!!!! Обонго ряпа да яде с неговия вмирисан, отровен Бърбън!

Айде стига с тази русия нищо добро не виждаме от нея, 350 000хил руснаци всяка година кандидатстват за зелена карта

Да бе, защото от САЩ - световният износител на "демокрация", само "добро" се лее...?!!

350 000хил руснаци всяка година кандидатстват за зелена карта - ТРОЛЧЕ ЩО ТАКА БРЕ

Според твоята сметка за няколко години нито един да не е останал Русия.Що тако нескопосано лъжеш? Бъди по-умен.

са представили американските специални служби? Апропо те тия служби намериха ли оръжията за масово поразяване на Саддам Хюсеин дето също ги бяха "доказали" или те потънаха дълбоко в пясъците?

За кво са нужни доказателства, след като руснаците сами се изфукаха, а Путин даде тридневен банкет в Кремъл, след като Тръмп спечели изборите с негова помощ? Или Путин за нищо не става?

Моля, дай линк на новината за банкета в Кремъл? Или само плямпаш....