Лиляна Павлова смята парламента за изчерпан в този си вид

Намирам този парламент за изчерпан в този си вид, коментира пред журналисти министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Лиляна Павлова смята парламента за изчерпан в този си вид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛиленцеПиленце как няма да е изчерпанне ,ами изкусан този ПАРЛАМАнт, като дали веднъж се видя залата пълна с всичките 240 народни ХРАНТУТНЯЦИ,дали някой "народен" представител беше санкциониран от МАМАТА или КРАЛЯСЛЪНЦЕ за неявяване????? Или 75% от ДУПЕтатите тицаха по "държавни",т.е. лични работии да налитат на полицаи като Бат"Сали????За всичко сте ВИНОВНИ вие САМОЗАБРАВИЛОТО се мнозинство от ГЕРБ,не стига това ами имате наглостта да се правите на компетентни и да проявявате нечувана наглост и дебелоочие да казвате:"Ако народа пожелае готови сме пак да управляваме,т.е ДА ГО ЯХНЕМЕ ПАККККККККК!!!!!ДАНО най после на този нарот да му е дошъл ума в главата и никога да не пмисли за вас, освен да ви поостави на подсъпимата скамейка за престъпления спрямо НЕГО!!!!!

ГРЕШКА:ТИЧАХА ,а не тицаха НАРОД , а не нарот. Извинявам се !

Парламентът вече е "изчерпан", а Дебеляна Павлова вече е "изпята песен".

langlima

В този си вид?!Че той в какъв друг вид е бил досега?! И в какъв по-различен вид ще бъде следващият парламент?!

Когато гръм удари как ехото ечи.Тези думи се появиха в простата ми глава защото не знам кой е автора им но много подхождат на Бойковия гръм който отекна в най-слабите му министри Р.Бъчварова Павлова с нейното саниране Москов с неговите ваксини които смятат че парламента се е ИЗЧЕРПАЛ. макар че избиратела е определил да се ИЗЧЕРПИ за четири години.

Винетките още ли са НЕЗАКОННИ? Защо тази кукла на конци е на свобода? Или грабежа не е достатъчен за вписване в книгата на Гинес...

Хич не ми пука какво смятала наложницата на Бойко!

"смята парламента за изчерпан в този си вид" А в следващия ти, просто няма да влезеш! Хората няма да забравят в(м)инетките!

Комсомолката Лили е време да се покорите така усвои средствата че нейрите магистрали са постоянно в ремонт!

Абе научи се да пишеш,а после се обяснявай!

Хайде сега по-подробно, че и ти да разбереш. Комсомолката Лили, така си е усвоила европейските средства, че по магистралките и не може да се мине! Те все са в ремонт... интересно с чии пари ремонтира госпожата?

А ТАКА ЛИЛЕНЦЕ, СЕГА ЩЕ ИМАШ БАЯ ВРЕМЕ ДА СИ ПРЕБРОИШ НА СПОКОЙСТВИЕ КОМИСИОНА ОТ САНИРАНЕТО НА ПАНЕЛКИТЕ! ВАЖНОТО Е, ТИ ДА ПРИКЛЮЧИШ ГОДИНАТА ДОБРЕ А ХОРАТА СЪС 150ЛВ ПЕНСИЯ , КУЧЕТА ГИ ЯЛИ! ТЯХ ЩЕ ГИ САНИРАШ, КАТО ГУШНАТ БУКЕТА!

БЕЗ МАЖОРИТАРЕН ВОТ НЯМА ПРОМЯНА. НИЩО ПРОТИВ ЛИЛИТО-ЕРОДИРАНннн

Народното събрание не е доброволен кръжок по политически танци, а работно място за четири години. След като не можете да вършите работа, тихо се махайте и следващият от листата на вашето място. Ако толкова ви се искат избори, съберете се с Корнелия и другите юнаци и вижте дали от партийните сметки можете да платите тези избори. Ако не стигат, си обявете набирателна сметка. Когато сте готови с парите, обадете се пак. И Менда да не бърка в бюджета. Никой не е длъжен да ви плаща изчерпването.

Лили, права си, парламента е изчерпан поради некадърното управление на герб, подкрепяни от разпи протестъри-реформатори и мними патриоти, абв-безхаберни и БСП-минимални, отивайте си с мир, за да не се излагат такива като теб- и Томислав Дончев малкото кадърни в герб...

КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ.УВОЛНЯВАТ ОБРАЗОВАНИ И С ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ ЕКСПЕРТИ И НАЗНАЧАВАТ НА РАБОТА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ СЕМЕЙНИ ПРИЯТЕЛИ И ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ ЗА ДА МОЖЕ ДА КРАДАТ ГРУПОВО.ТАКА Е И В ОБЩИНСКИТЕ ФИРМИ.СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ГИ ИЗМЕТЕМ.

А кои сте вие?

Лили,ти си един от най-успешните,амбициозни и кадърни министри на ГЕРБ.Надяваме се в следващото правителство да те видим пак!

Прекалено си ехиден!

то социализЪмът е изчерпан, ама вие, дечицата на номенклатурата продължавате да го санирате.

лили всички сте изчерпани и стари и нови които идват след вас смесници

abasador

много, симпатично и умно момиче (и не ме разбирайте погрешно моля ви, с твърдението, че има много голяма еротична площ по нея), абе кадърен Министър. Когато зае поста си Министър на стоежите (или подобно), разработи проект и заяви, че ще преработи пътната карта на България и на Европа (е не и стигна асфалта и й липсваше машина да прокопае трунелите под Стара планина). Заяви, че спира всички строежи по бетонираното ни вече Черноморие (на много южни плажове хората казат вече, че от години наред морето ни вече не е нито черно нито синьо а било .... абе лоши приказки). Спря строителството на ски писти и лифтове по планини и национални паркове и най-вече на Витоша (там вече ни лифтове ни писти). Въведе нормативи за пътни такси в страната ни, като парите събрани от тези такси се използват (както и средствата от Еросъюза предназначени за същото са ... усвоени в тази посока) най-вече и само за подържане, обновяване и разширяване на държавната пътна мрежа. Ето сега, ново едно ..., тъкмо се почна с бизнеса за санирене на нещата, който трябва да се санират в страната ни, но на, то пък се оказа, че.... парламента се е изчерпал! Абе друго си е да имаш икономическо образование (е и гръб до някъде). Лек ден.

Зарежи Парламенто, ами я гледай защо пак подкараха дюните по "Оазис"!Не е ли твоето министерство, което дава концесията за плажа? Защо копат в държавна собственост, обявена за концесия?И какви са тези "собственици" на дюните?Кога някой е имал ниви или лозя по дюните, та му ги реституирахте?

На тази дебелана Цацаров трябва да обърне специално внимание. Това е една безскрупулна крадла и през нейното министерство с комисионни от магистралите и санирането герб си напълни черната каса за десетки години напред.

цари в твоето и в още няколко министерства, в облаците ли си, млада госпожо?

Ти там ли работиш,че знаеш?

Абе оти ми толко арно га гледам посранските песове как гладно вият и се пенат?!

е герберският нарцисизъм!Да се хвалиш с това, че си изпълнил задълженията си е меко казано форма на шизофрения...!

Че то и царя,Станишев и Орешарски имаха задължения,но не можеха да ги изпълнят.

не вдигаха толкова пушилек за всеки километър магистрала и за всяка детска градина?!Пък и нали се оказа, че по времето на "Тройната ламя" са построени 130 км магистрали,а по времето на първата ламя "Борисов 1" -цели 135 км магистрали?

Лошо Лиле , лошо на път сте да бъдете първите които няма да се възползуват от правилото ''гарван гарвану око не вади''. Направихте фатални грешки , обединихте се около Простия , грандоманията и меркантилността му.Натворихне куп безумия , къде от слагачество , къде от неграмотност , къде от това , че повярвахте във величието си.Сега имате един голям шанс да сте първите , но дано не и последните , които ще отидете там където ви е мястото - в панделата.

Партия ГЕРБ също е изчерпана! Да, построиха и направиха доста неща, не им се отрича, но обедняването на хората, съсипването на бизнеса, селските изказвания в стил Румен Пашата или Маджо на премиера, високомерието и авторитарните нотки в управлението и нарцисизмът се наказват, рано или късно!

Направиха лични сметки на наш гръб !

Ооо, да, тук сте прав, вероятно комисионките наистина никак малко не са били! Особено за пътищата, които се стриха и после се поправяха наново!

ми да , гербестите лапачи оплюскаха всичко и сега парламента е като празна войнишка бака , кво да седят на празни ясли

Ще задам Въпрос, който сигурно е "Енигматичен", ако се отнася до разни РЕРБ-ари. Тази Възпълничка Девица какво образование има? Като и чета "мислите" си мисля, че тази е Необразована "калинка" и само разлива асфалта, като бирата на Бирения Фест в Мюнхен.Само дето бирата е в пъти по-качествена.

Българските комунисти играят номера на Запада. Дали никой не ги вижда? ГЕРБ дадоха властта на БСП и смятат, че никой няма да види това. смятат, че може да се обогатяват и да изнасилват народа, защото те "държат" всички политически партии. Те не виждат, че антикомунистите вече не говорят против комунизма и само провокатори останаха сами на "терена". А Лилето, Бойко и останалите вече са сами в цирка. А Радан къса билети и чака гости, но му остана праха от Москов. И така комсомол до полицай- така се наредиха жалките. А сега жалки измамници искат да опукат едни 220 млн за избори- честно - по 11 лева на глас!

Лиляна Павлова е права.Парламента ,правителството на Борисов и Герб са изчерпани в този си вид.Народа български два пъти даде управлението на страната на авторитарният режим на Бойко Борисов и той два пъти изкара по две години и самолично си подаде оставка т.е. провали се.Днес, както и след предишното му бягство от управлението ,Бойко Борисов и компанията му около него,правят всичко възможно за дестабилизация на България,като с това искат да докажат на българите ,че са незаменими и страната няма алтернатива.Ако България няма друга алтернатива с човешко лице,значи държавата ни е в ликвидация.

Браво Лиле,въпреки плювалниците във форума хората виждат и оценяват всичко,което построихте.За 27 г.никое друго правителство не успя да направи това,което вие успяхте.За това ви желаем успех на следващите избори!

Тогава нямаше еврофондове

На калпав политик-фондовете му виновни.

то ние си ги избираме, значи ние сме виновните. При демокрацията- само избирателите имат право!

Тая да си санира една килийка в Слевенския, да ѝ е готова!

То и ти, Лиле си изчерпана. И отново дебела - за пореден път!

Не само сте изчерпани,вие сте нагазили с двата крака в л...та и трябва да отговаряте за всичките си престъпления като за предателство и злоупотреба със служебно положение.А за теб дори само за некачествените магистрали и 1 милиард за саниране на 500 блока,трябва да влезеш на топло за дълго.

Всички сте за панделата.Ще се намери ли смел прокурор да ви раязкрие далаверите или всички са в играта.

Аман от набедени политици. Изпълнявайте каквото ви нареди Борисов и си мълчете.

Затова ли крадете като за последно?Затова ли дори след оставката ви продължавате с обществените поръчки за милиони?Затова ли ще строите оранжерия в Монголия за 1,5 милиона лв.Да не мислите да емигрирате в Монголия след изборите?

всички магистрали, шосета, пътища построени с еврофондовете, които реално са нашите пари и да се види колко струва един километър, да се провери качеството на изпълнението, КОИ са изпълнителите и тогава да се потърси сметка на инвеститорите и инвеститорския контрол.

ЧАО ЛИЛЕ, ЧАКАМ ТЕ НА МАГЕСТРАЛАТА ЗАД ХРАСТИТЕ.

Там ще дойде Корни-тя е по-печена.

Намирам се за изчерпана в този си вид, коментира пред журналисти министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна Павлова.

Най-простия и вулгарен журналист е Дикоф... Най-гадния е Румен Гечев... Най-мазния Симеонов... Най- лъже Каракачанов... На- възпитания Сидеров...

Най-наглия е Борисов!

Къде са съществените реформи Павлова единствено в банковите ви сметки може би ???Ако имаше работеща съдебна система вашият лидер щеше да е затвора и не само той !!!всички политици сте статуквото и кой вие сте маф

Изчерпан е, всички сте изчерпани, само едни хора мислят, че има какво още да се изчерпва от бюджета, та не искат да спрат да се черпят... зер 2 години остава от седенката я

До кога ще търпим малоумието ,беззаконието и идиотизма наречено ГЕРБ. Скандал след скандал,беззаконие,криминални схеми,никаква правова държава,диктатура на шайка,погазване на закона ,лъжа , наглост и корупционни схеми. Всяко действие им е извън закона. Няма кой да ги разследва ,това е проблема. Това беззаконие и корупция ражда разложение и отчаяние. Да санираш на цена два пъти по висока от пазарната е безумие и наглост. И всичко това се търпи. Горските с бронирани джипове с телевизори , да се изброяват безумията няма да стигне година. Въпроса е до кога Безконтролна шайка поставила се над закона ще тормози с беззаконията си ?

Бойко Борисов краде И чрез хора от БСП. За тях явно няма значение- от коя партия си. Щом крадат и им дават част от откраднатото, никой не ги уволнява. А може би и самата партия ГЕРБ се състои от бивши комунисти.

Три милиона Българи са под прага на бедността. Всичко е разложено и оглупено. Територията е пред колапс във всички сфери. Младите са прогонени зад граница. Шайката трябва да се обяви извън закона и лустирира.

Где Го ББ?Лили защо сама бе?

Не разбрахте ли, че от комунисти и техните наследници чевеци на стават? Лустрирайте се до девето коляно!

Хайде, фокусирай се само в "правилния" произход и "дисидентското" минало, оставайки сляп за комунистическо мислене и комунистически действия по настоящем. Апропо, точно номенклатурите навремето са успели да "излъскат" свои хора и дори роднини по най-удобния за тях начин - репресирани били, някога си, някой с тяхната фамилия уж се бил "борел" срещу "системата", нищо че фамилията му надебеляла и от всякъде може да се докаже, че са били абсолютни връзкари... Абе, тя вашата и без това е изпята. Толкова са ви възможностите. Поне сме на ясно, защо първите антикомунисти и седесари сте се издънили с гръм и трясък. То при такова тъпоглавие.......

Тия май откраднаха каквото можаха и сега искат да се оттеглят от политиката.... Да вземат да се качат на няколко джипа и да се издавят в морето или да скочат от някой връх на Стара планина, като вземат с себе си и откраднатите милиони. Да може като ги намерят, а тия са пукнали, и други да забогатеят.

... Ама, като скачате, да вземете и всички Шефове на данъчно, митница, полиция, СЪдии, че да се отървем и от тия изедници.

ГРОП=крадци и национални предатели.

що ми разбихте защитната стена?