Европол: ”Ислямска държава” планира нови атаки в Европа

Екстремистката групировка "Ислямска държава" планира нови терористични атаки в Европа в близко бъдеще, предупреди европейската полицейска служба Европол.

Обратно в новината

Коментари - Европол: ”Ислямска държава” планира нови атаки в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

весели празници и за много гадини в Европата

Гордън Дъф главен редактор на Veterans Today: "ЦРУ просто раздухва страховития образ на Ислямска Държава и има своите причини за това. Това е политическа игра.

Западните служби си знаят най-добре кога ще има атентати! Сега остава да си печатат паспорти които да намират "случайно" и да дублират атентатите с военни учения...

Терористичната групировка има и интерес да се възползва от настоящата криза с бежанците в Европа, като поляризира гражданите и ги настрои срещу мигрантите.

Ще има неизбежно е. От доста време вече са се кротнали да видим сега какви "коледни подаръци" ще ни поднесат.

Тези атентати са шанс на белите хора да осъзнаят каква глупост са сътворили с допускането на милиони цигани (в широкия смисъл) в обществата им! Ако няма взривове и брутални убийства, то тихомълком майките циганки ще раждат по 5-10 чаавета, белите майки ще са с едно, защото ще трябва да работят повече за да плащат издръжката на циглетата и в крайна сметка след 20 години ще се окаже, че сме завладяни без война! Но именно тогава ще бъдем елиминирани от тая гняз, защото ни мразят! Няма да има толерантност или милост!

Навкарахте измет от гз на географията за да ви излиза по-евтино, така че няма за какво да се оплаквате. И без това Мути и Папи си имат охрана и не виждам проблем. Важното е на бизнеса да излиза по-евтино и да има поле за работа. Е как е мултикултурното колониално блато ЕС? Трудно се създават робски структури след като собственото си население го принизявате до горско-землянкови субекти. Ще има и дано да са повече, че да ви узреят тиквите алчни.

Навкарахте измет от гз на географията за да ви излиза по-евтино, така че няма за какво да се оплаквате. И без това Мути и Папи си имат охрана и не виждам проблем. Важното е на бизнеса да излиза по-евтино и да има поле за работа. Е как е мултикултурното колониално блато ЕС? Трудно се създават робски структури след като собственото си население го принизявате до горско-землянкови субекти. Ще има и дано да са повече, че да ви узреят тиквите алчни.

АМи да им правят атентати. Западняците запшочнаха първи и ги бомбардират вече 20 години. Решили да ги демократизират нещастниците, насила. Нека си сърбат кашата която сами са набъркали.

Всичко това е логично, само не разбрах какъв е смисълът от този доклад без съответните контра мерки. Или журналистите за пореден път търсят психо-ефект или от Европол се правят на журналисти! И в двата случая и аз като хората под мен питам какво ми казвате с тази "новина". Изводите от доклада сме си ги направили и ние! Кажете какви профилактични мерки се взимат!

не че защитавам направилите доклада. наистина всеки може да си направи изводите, но за мерки не ми се вяра да съобщят защото така ще помогнат именно на тия касапи! просто се молете да взимат мерки!

Загубите на ИД в Ирак и Сирия и нарасналият брой ЗАВРЪЩАЩИ СЕ бойци засилват риска от атентати в Западна Европа... А някой преброи ли тези които вече се върнаха?

Защо трябва да ни насаждат постоянен страх? Щом знаят за тях, защо не ги предотвратят?

Това е някоя долна инсинуация и партенка. Нали ни убеждаваше оная съсухрена бабичка, че те носели със себеси научен прогрес, икономическа мощ, щяли да спомогнат развитието на икономиката и прираста?! Aз очаквах научни открития в областа на физиката, математиката, нови изяви в изкуството, нови нобелови лауеряти. A то- планирали някви атаки?! не е вярно!

не разбрах само от Европол -напътстват потенциалните терористи или просто плашат хората . това ,че вероятно с бежанската вълнав ЕУ са влезли потенциални идилци може да ви го каже всеки без да има бюджет от ЕУ

И Ний сме дали нещо на света.Евтопол е взел тертп от нашите титани. За Нова година родната полиция за пореден път ще ни предупреди ,че ако ни няма в къщи апашите ще ни оберат.Трагикомичното е че ако сме си в къщи ще го направят политиците.

"Екстремистката групировка "Ислямска държава" планира нови терористични атаки в Европа в близко бъдеще, предупреди европейската полицейска служба Европол." Нима?! Ти да видиш! Няма нищо изненадващо в това, даже е очаквано. Нали самички с червен килим посрещнахме пълчищата мюсюлмански нашественици. Ама мирни били, ама бежанци били. А като ги погледнеш - само млади мъже. Пък сега имало рискове от това и онова. Сами поканихме червея да влезе в ябълката, пък сега - олеле мале, ама той я изяжда отвътре.