Путин: Спирането на тока в Крим е тежко престъпление на Киев

Прекъсването на електричеството и на питейната вода в Крим след анексирането на полуострова от Русия "граничи с престъпление срещу човечеството", заяви Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Спирането на тока в Крим е тежко престъпление на Киев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради една шепа земя-Крим,Русия загуби завинаги още един братски народ.И ако това е гениален ход на Владимир,здраве му кажи.

Русия загуби много повече-загуби уважението на половината свят. Загуби и малкото българи обичащи бивша Русия.

Ама така ли е казал: "анексирането" ?

От украинското министерство на енергетиката заявиха, че тока в Крим е спрян защото на полуострова са се настанили заселници от Москва които не са абонати на енергото и не са си го плащали тока. От министерството заявиха още че електричеството ще бъде възстановено след като крадците от Крим бъдат осъдени и заплатят щетите.

Министерството на укоенергетиката може само да констатира факта ,че тяхната електроенергия на кримчани повече не им трябва, и естественно да дуФФа чорбата.

Крепостния селянин забравя за организираните отболшевиките гладове в житницата Украйна. Украинците са яли трупове по вина на крепостните селяни-от болщевики друго не можеш да чакаш.

Времевите полюси се смениха -позицията на ЕС и САЩ днес много наподобява неясните демагогии и усуквания на СССР и СИВ навремето,докато сега руснаците и Путин са точни и логични като радио Свободна Европа тогава

с ток руската територия Крим.

претрепи соросоядСпаси РОДИНА

"Путин: Спирането на тока в Крим е тежко престъпление на Киев" А бомбардирането на деца в Сирия сигурно е шегичка, а?

е това което подчинените ти направиха в Крим.

Какво престъпление са направили подчинените му? Това , че спасиха народа на Крим от убийства ли?

Г-н Насименто, кога най-после ще проумеете, че няма никаква анексия на Крим? Присъединяването на полуострова към Русия стана след открит референдум в автономна част на Украйна без нито един изстрел. За разлика Косово бе отцепено от Сърбия без референдум, присъединяването на ГДР към ГФР също. Дане говорим за окупацията на Северен Кипърот Турция, Голанските възвишения в Сирия от Израел и др. А нашите "обективни" журналисти повтарят като повредена латерина "анексия, та анексия".

А Будапещенското съглашение! Ако Украйна беше не беше предала атомните си бомби, щеши ли Путята да се пърчи! Що се отнася до другите, кой анексира Косово, ГДР и република Северен Кипър! А Голанските възвишения са еврейски откакто съществуват евреите! А Руската Федерация съществува от 23 години!

Ядрените бомби не бяха Украински, затова целият свят искаше те да се върнат на Русия (никой не вярва ч Украйна може да се справи с ядрено оръжие). Ако Украйна имаше потенциала и знанието вече щеше да си е направила нови....

престъпление - и то тежко. Да е тежко, да е тежко - колко да е тежко? Колкото анексирането на чужди държави.

Нещо не разбирам. Нападаш суверенна, международно призната държава и ревеш, че не ти доставя ток и вода. А оръжие не искаш ли да ти доставя?

Кражбата на чужда територия колкото половин България не е престъплание, а да спреш тока и водата на крадците "граничи с престъпление срещу човечеството"! Егати късокракия наглец!

От две години и половина Крим е част от Русия. И за това време не успяха да прокарат ток, вода, телефонни кабели, газ, железопътна и шосейна връзка през Керченския пролив. Защо? Пари ли нямат, инженерен капацитет, строителен капацитет или обикновен акъл? Това трябваше да се случи с максималната технологично допустима скорост. И не само във вид на печалния мост, а преди всичко тунели за различните видове комуникация. Но явно желанието да се краде от държавните проекти е много силно там.

Тия са тъпи като гьон бре, каква вода, кво електричество в Крим. Навремето бях в съветска Русия, касиерките им смятаха рестото на дървено сметало във време, когато дори в България произвеждаха откраднатия от Apple компютър Правец. А руснаците мислеха, че азбуката, на която пишат, е измислена от Ленин. Така беше. То бива некадърно и тъпо, ама чак толкова, колкото са те - не бива.

"Денег нет", ясно заяви Медведем! "Вы держитесь", т.е. духайте таратора! Има ли по-тъп народ от руснаците! Живеят ден за ден в перманентно пиянство!

Уж Крим е руски, пък зависи от електричество и вода от Украйна. Нали русия е велика, защо не обезпечава сама териториите си поне с най-нужното? :)

loyola

скъпи "хакери", братушките не ползват мейлове, а имат директна линия ... както навремето Тони Блеър имаше директна връзка с терористите (бунтовниците) от АОК.

Не ползвайт мейли, не ползват. Освен това москвича е автомобил, руснаците не пият, Путин е умен, снега е горещ, а слънцето изгрява откъм запад.

той нападна друга държава, нагъл комунист

Охо, ,,демократичните държави" колко нападнаха, няма да ми стигне времето да ги изброявам.

претрепи соросоядСпаси РОДИНАТА

Най големият световен престъпник, който все още е на власт се намира в Кремъл

Не мога да разбера - как тъй спирането на тока в Русия е престъпление на Украйна? ;) Горките руснаци съвсем изтрещяха. :D

не можеш, защото си глупав. АКо купиваш електричество от някой имаш договор който трябва да се спазва. във вашето село сигурно не е така и ти няма от къде да го знаеш.

имаше договор за не нападане на украйна, тъп червен боклук

Кой е тоя глупак, който сключва договор за електрическо и водно обезпечаване с врага си? хахаха, ма те руснаците наистина са малоумни, браво, так держат.

Какъв договор бе Гого, точно затова прекъснаха тока и водата, защото договора беше с Автономна република Крим, а когато стана Кримски федерален окръг (или нещо подобно) това е вече друг субект на правото.

Путяра, продай две панамски виолончели и построй на хората ел. централа.

Джижето Офшорко да изтегли няколко стотин милиона от откраднатото и да построи на кримчани АЕЦ. Ако наистина е загрижен де ...

Кражбата Крим е тежко престъпление и Путю вече му е захапал главата здраво.

И добре, че си върнаха Крим, че иначе жертвите от Киев и Одеса щяха да бъдат в пъти повече.

НЕ МИ Е МЪЧНО, ЧЕ МИ СВАЛЯТЕ ТЕКСТА ОТ ВАШИЯ ФОРУМ, МЪЧНО МИ Е ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ, НАРЕЧЕНИ МОДЕРАТОРИ И СТЕ СЕ ПРОДАЛИ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА". КАКТО Е БИЛО ПРЕЗ ТУРСКО И СЕГА Е ТАКА - КАК ДА СЪМ УГОДЕН НА БЕЯ!

Защо реве този? Нали "Крим е наш".Като е ваш бъдете така добри да си го стопанисвате.Честит да ви е,честито на всички кримчани. Путин ги върна с 50 години назад.Да търсят ток,вода и пенсии от Путин.А,ЗА МАЛКО ДА ПРОПУСНА ..И ОТ МЕДВЕДЕВ!

Помните ли Света преди да дойде на власт черния гълъб на мира, масовия убиец и носителя на нобелова награда за мир? Кадафи бе жив, а Либия оазис. Украйна бе една сносна Държава. Никой не знаеше нищо за ИДИЛ. Нямаше бежанци, мигранти към ЕС.......... мамка ви американска!

Много сносна е била Украйна. Толкова сносна че България им се струваше рай, дори през 90 те. Представям си.

Либийския диктатор се канеше да принесе в жертва няколко български медицински сестри за кито целият свят се застъпи единствен твоя Путин гузно мълчеше!

социализъма в България 2 часа имаше ток, 2 часа НЯМАШЕ ток!

Не сме забравили, всички помним безплатното здравеопазване и образование през социализма и , че бяхме космическа държава произвеждаща компютри.

а компоти, и не изнасяла , ами внасяла...

мммммм

Кремълското джудже строши тъпомера за последен път! Значи не е престъпление да анексираш чужда територия в нарушение на стотици международни договори а е престъпление да спреш тока на заграбената вече територия? Монголоидното недуразумение показва остри пристъпи на шизофрения! Ами пий си хапчетата бе товарищ Пусин!!!!

Че какво престъпление е народа на Крим да иска да се присъедини към РФ? А президентът на света просто нямаше как да им откаже.

МОГА САМО ДА ПОПИТАМ: КОИ ЗАВЛАДЯХА КРИМ И БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 14 И 15 ВЕК - В КНИГИТЕ ПИШЕ -ТУРЦИЯ! КОЙ ПОМОХАДАНЧВАШЕ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ! КОЙ ОСВОБОДИ КРИМ И БЪЛГАРИЯ? ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА БЕШЕ ОТ КИЕВ ИЛИ РУСИЯ -САНТ ПЕТЕРБУРГ? КОЙ ПОДАРИ КРИМ НА УКРАЙНА И НА КОЯ УКРАЙНА? ОМРАЗНИЯТ КОМУНИЗЪМ, ИЗПОВЯДВАН ОТ МОСКВА И НЕГАВИЯТ ГЕНСЕК -ХРУШЧОВ, ПОДАРЯВАТ КРИМ НА УКРАЙНА, КАТО СОБСТВЕН ИМОТ! КОИ УЧАСТВАХА В ХИТЛЕРИСТКАТА ОКУПАЦИЯ НА КРИМ, КАТО МЕСТНИ НЕОНАЦИСТИ? - СЪЗДАДЕНИЯТ ПОЛК ОТ КРИМСКИТЕ ТАТАРИ /МЕСТНИЯТ ИСЛЯМ/, ИЗБИЛИ ЕВРЕИ И СЪПРОТИВАТА! СТАЛИН ГИ ПОМИЛВА И НЕ ГИ РАЗСТРЕЛЯ, САМО ГИ ИЗСЕЛИ... ТРИ ВЕКА В СВЕТОВНАТА ЛИТЕРАТУРА, ПИСАНИЯ И ЗНАНИЯ, КРИМ Е РУСКИ, А ДНЕС - УКРАИНСКИ? ДАЖЕ СЕГА ТОЙ Е "АНЕКСИРАН"! ОТ КОГО? БЪЛГАРИЯ Е ОСВНОБОДЕНА ОТ РУСИЯ! БИСМАРК Я РАЗДЕЛЯ НА СЕВ.БЪЛГАРИЯ И "...ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ"! БЪЛГАРИЯ РЕШИТЕЛНО ПЛЮ НА БИСМАРК И СИ ВЪРНА ЗЕМЯТА И СВОЯ НАРОД ОТ "ТУРСКА РУМЕЛИЯ" - "АНЕКСИРА ЛИ БЪЛГАРИЯ СВОЯТА ЗЕМЯ", ПОДАРЕНА ОТ БИСМАРК И БАНДИТИ НА ТУРЦИЯ? АКО ИМА БЪЛГАРИ, НИКОИ ОТ ТЯХ НЕ ТРЯБВА ДА БЛИЖЕ ЧЕЖДИ З..... И ДА ГОВОРИ ЗА АНЕКСИЯ НА КРИМ! ПИТАИТЕ БЪЛГАРИТЕ В КРИМ И ЮЖНА УКРАЙНА ДАЛИ КРИМ Е АНЕКСИРАН ОТ РУСИЯ?

Крим се освободи от Киев и нацитата там. Те искаха да забранят на хората да се чувстват руснаци, тоест каквито са. Но да им спираш тока, водата, пенсиите, телевизиите на руски, ... си е грозен рекет и издава безсилие. Никой пропаднал тип не може да върне жена си или дъщеря си с такива идиотизми.

Кримските граждани сами пожелаха да се върнат при майка Русия. И успяха. Хохлите вече започнаха да привикват.

Защо мужиците ударно се заселват по българското Черноморие(вече са над половин милион),а не в Крим?И нашето крайбрежие ли ще "освобождават"?

Все някой ден украинските престъпници ще си платят за престъпленията.

Ето това са гьонсуратите с промити от руска пропаганда мозъци - Толстой директно им казва че ще изкупят цяла България,а те му ръкопляскат.Ако беше добавил че щи ни купува и продава като стадо,зомбираните русофили отново щяха възторжено да го подкрепят.

По думи на американски служби на русия са й нужни две седмици, за да подпише капитулация с украйна.

Не мисля. Украйна е руска провинция, населена с преобладаващо руско население, на която Москва даде право на самоуправление. Доколко това самоуправление е успешно и в интерес на хората е отделен въпрос. Но Русия няма да приеме и да допусне капитулация на Украйна. По-скоро платените превратаджии ще бъдат изгонени поради некадърност.

А защо досега Русия не принуди Украйна да капитулира?Вместо това се увеличава броя на руските военни,пътуващи в ковчези от Донбас към матушката.

искаш да кажеш, че йената е по-евтина от рублата - радвай се, браво. Почти са се изравнили. Само за 15-16 долара мога да си тапициран стаята и с йени.

Аз не се радвам на това.Копирам днешният курс и питам какво от това,че има такъв курс спрямо рублата!Йената е още по-слаба,но да не би японците да са зле?!? Затова спрете с тая мантра за курса на рублата!Пеете една простотия и отблъсквате някои хора като мен!

хи-хи-хи беше за изказването!Да се видите как изглеждате отстрани!

дупедавци сме - не само Швейцария, САЩ, ама и Югославия не можем да стигтнем. Докато викахме Сталин-Тито- Димитров, след някокло години Тито вече не съществуваше, т.е Югославия. Как се откачиха от братската прегръдка - не знам, не се и учи в историята наша. Абе голяма работа сърбите - унгарци, чехи не можаха, ама Югославия успя.

Да де откачиха си и си ориентираха към фащ, които на свои ред приятелски ги бомбиха и разделиха на парчета.

Нямяше руска окупационна армия в сфр югославия . В ЧССР и УНР - имаше !!!

това подсказва на урките, че иде зима студена зима. Има де гризете ледената тояга докато се стоплят топките. Горе долу като Паулус през 43-та в Сталинград.

а лелей, какви въпроси има да разрешава Путягата - това ли му е кахъра!!! А от това, че от най-богатата страна направи просяци - това е дреболия. Абе Путяго що не отвориш границите да видим дали някои ще остане в Киев?

В Киев?!?Още не е станал руски!Чакай още година - две и може би!

кво се дърляте . Има няколко неопровержими ФАКТИ -1000 рубли струват 15 долара - ха-ха-ха. Вижте колко деца на комуняги учат и работят в Европа и Америка, а колко в Русия - нито един И защо вашата прекрасна Бокова - много знаеща и ерудирана, а може би затова купи четири апартамента - два в НюЙорк, един в Париж и друг в Лондон за пет милиона долара. А колко купи в Русия - ха-ха-ха.

Ти виж децата на руският елит, до едно са на запад. Даже сега приеха закон, ако си чиновник децата да учат в Русия. Та въпроса е, ако е толкова хубаво там, що бягат на запад.

15 долара са равни на 1563 йени хи-хи-хи И какво от това?Стига с тоя курс на долара!Или такъв курс са спуснали?!?

15 долара са 34 120 монголски тугрека,но това не е проблем! проблема с рублите е че никой не ги иска!

опростил лихвите - какво бе - това реактори ли са или само обшивка. Някои да ги е видял. Направили два цилиндъра, продали са ни нещо което никой не е видял, ни чул - пък и лихви. Абе братя!!! Знаете ли колко сме платил след Освобождиенето на руснаците и то в злато, а след Втората световна война въпреки, че наши момчета мряха в Унгария, Югославия. Ама тези русофилчета или са ненормални или най-вероятно яко им се плаща.

След 9. Септември, за Москва е заминал целият резерв на БНБ, всичкото розово масло и всичкият тютюн.

ТОВА Е ТО ИСКАШ НЕ ИСКАШ КРИМ Е ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО! ТОВА Е РУСИЯ БЕ АЛО УКРАЙНЦИТЕ ? ТАКА КАТО ГО ГЛЕДАМ ПУТИМ ВЕСЕЛ МИ СЕ ВИДИ ПАК Е ИЗДЪРПАЛ ПЕЧЕЛИВША КАРТА!ПАК НЕЩИЧКО ВИ Е НАМИСЛИЛ!

най-добрият приятел на България. Вчера руснаците опростиха лихвите за двата ядрени реактора на Бочко. Дано Путин освободи българите от хамериканско робство

Е леко престъпление,така ли?!

е, че глупостта е окупирала главата ти

Прав си! Глупостта не е оправдание , но човешко погледнато е за съжаление.

освобождение на цЕла АВТОНОМНА область, ама за по-сигурно провели и "референдум".

Да освободи България още един път. Путин винаги изпълнява обещанията си. Проблемът е какво да прави със соросоидите, русофобите, псевдореформаторите и другите български продажници. Желанието му е да се отнесе по-демократично с тях, но достатъчно строго. Сега се изготвя програма за обучение и преквалификация за тях ...

вие май излизате от 40ти километър..само руска преса ли четете..немате ли още опорни точки???

наи развитите технологии на германия са изнесени в русия

Майната му на тока и водата. Важното е армадата да стигне до Сирия, ама май в Испания не са я заредили с гориво. Глей ги тия испанци. Срамота.

нова обгазява цела южна Европа и северна Африка!

България я мърсят и овоняват рублодавци, рубладжии, рублояди, рублоиди, рублосерци, рублопосерковци, рублодрисльовци Уж е патриот, а се оказа Идиот. Свършиха парите руски, хлътнаха задните му бузки. Що е то продажник долен, всеки знае, че е Волен.

Уау! Ма поне си безобиден и не си на улицата.

В смисъл луд, ама не за връзване.

А анексирането на Крим, войната в Украйна и свалянето на Боинга, какво са? Похвални дела? Изобщо защо ни занимавате с мнението на това злобно джудже. Украинците не да спират тока, а да спрат да плащат пенсиите на тия дето са в Крим-наш.

беше им обещал грижи отвсекъде, нали само русняци били останали в Крим...

Даже тука в дирбергето се похвалиха, че щели да дигат пенсиите в Крим двойно, ама после Медведев каза - Нема пари, сори. Още чакат русчуците в Крим да дойдат високите пенсии.

Даже върши успешно неща, които му приписвате, а той не знае

три..сега може би бори четвърта ако го вдига.