Плевнелиев към Борисов: Против съм политика ”2-ма батковци”

Президентът Росен Плевнелиев реагира остро на думите на премиера Бойко Борисов, че е бил един от министрите в първия му кабинет, "дадени" от кръга "Капитал".

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев към Борисов: Против съм политика ”2-ма батковци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов и магарето Му Роска направо изпърдяха и се оплетоха ,като петлета в кълчища,както в политически така и в човешки план..

Борисов прогресивно се побърква. Той по начало не е добре, но последните му изяви са изумителни. Боце моментално забравя какво е говорил преди малко и излиза с нова, коренно противоположна теза. А какво да кажем, какво е говорил Боце преди години за Плевнелиев и другите, които сега плюе. Боце се побърква, но побърква и цялата нация.

Бате ще унизи своя паж и ще му покаже сила и доминация, а пажът трябва да подсмърча и хленчи публично и да се чувства изнуден за бъдещето си на някакъв вид кристалина, на която може и да намерят международна работа някъде, но може и да го захвърлят употребен и непотребен...

идеята е да се развенчае мита за независимия президент и се покаже преимуществото и позитива на цецките, като функция на вожда

почна се, нали до вчера се хвалехте взаимно, какво ви става, кога бяхте искрени, ако знаете значението на тази дума? Не ви ли е срам, ако познавате такова чувство, да се изтъпаните пред хората и да говорите празни приказки? Не мислите ли, че и двамата сте достойни за презрение?

кой от двамата ще бъде заклеймен като комунист, дойде време и за такъв избор, извод или както искате го наречете. Не, че и двамата не са, но единия ще падне в боя, избора е ваш!

какво се предлагапна българина като алтернатива на неработещата икономика и безработицата? Отпадане на визите за Канада и Щатите. Ако си спомняте един ректор на университет по време на протестите беше казал "на когото не му харесва, да емигрира". тогава хората се възмущаваха, а сега какво?

Поведението на президента е от рода на"Крадецът вика - дръжта крадеца!" Умряла циганката , дето го хвалела и се хвали та пушек се всига сам,

Бате ти Бойко ще ти го върне тъпкано!Добре, че ти свърши мандата, мижатурка!Виж Воленчо, по нисък е и от тревата!

"Против съм политика "2-ма батковци" - Що за изречение е това?

Той каза! "Защото ГЕРБ не е зависим, над мен няма никой"- стана ми ясно, че Бай Хуй е господ.

Какви батковци? И една тиква ни е много!

Ей, най-накрая му дойде смелостта да каже истината. А къде беше последните 4 години. Можеше да чете, чете. Във форумите, като пренебрегнем тези на разните там тролчета соросоидчета имаше много мнения, които му показваха в кой свят живее, как това управление дълбаеше ли, дълбаеше надолу и ни докара до този хал. Държава която няма никаква промишленост, никакво производство, държава, в която корупцията е издигната на пиедистал. Управление, което ни загробва. Управление, което ни гони от Родината ни. Управление, което не знае как да управлява. Пълно безхаберие. Като се почне от Министър Председателя, мине се през министрите му (сам си ги е избрал да са неговото ниво), всички народни представители, кметове, съветници и т.н. Време е да си ходят. За съжаление с квадратчето - не подкрепям никого - ще гласуват повече от 50 %.

какво се разбира от това избухване, на иначе кроткия, и доста невзрачен президент.: 1.става ясно, че президента, и премиера, които са от една и съща политическа партия, са в не особено добри отношения(меко казано), поради което президента не е кандидат на герб за втори мандат. 2.на уж независимият премиер, над който никои не стои, някой друг му е редил министрите в кабинета, някой с много пари и смного влияние 3.министрите в първия кабинет, всъщност бяха по- добри от сегашните.може и те да пооткраднаха, но поне изглеждаха по като професионалисти.сегашните "изглеждат и се държат, като, че ли борисов ги е събирал по автобусните спирки", както веднъж добре го каза кеворкян. 4. изглежда плевнелиев има доста добър обем от информация от кухнята на герб, и в близко бъдеще може и да научим още повече.

Плевнелиев, доколкото знам, не е от ГЕРБ

Бате ви Роско... Беше стажант при мен! Способен ученик!:))

ТИ ВИНАГИ СИ ЗА,ОСОБЕНО КОГАТО СОРОС ТИ ПЪХА ПАРИ В ДЖОБА ДА СЪСИПВАШ БЪЛГАРИЯ,ТИ СИ НАЙ МРАЗЕНИЯ СОРОСОИДЕН ЛАКЕЙ,СКРИЙ СЕ И НИКОГА НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ЮДА ИСКАРИОТСКИ

Борисов, Борисов, ако не беше Дянков тогава щеше да има финансова криза и сега в България щеше да има глад и безработица над 25%. Изобщо бездарието и подлизуркването срещу професионализма.

Как не се възмути, когато Баце те чукна по главата и рече:"Ще ми пазиш мястото, после да седна на него,когато реша" Колко си стоял край Баце диван чапраз. Мижитурка, даже не посмя да се кандидатираш за втори мандат. От теб става само слуга!

симо

Бай-хуй каза-олигарха МИ е по-голям от олигарха ТИ....Пък ти се дърви/ако можеш де/...Впрочем той МОЖЕ да се дърви...на когото МУ кажат.

Ние гласуваме ,а задкулисието с пионки,като Цветанов,Бойко Борисов и компания от гербери правят далавери и фалшифицират изборните резултати.Този нещастника Роско разбра накрая от просташкото интервю на Бойко по НТВ,че за Борисов и задкулисието е бил само едно магаре.Затова Фандъчката и кмета на Бургас отказаха на боса си Борисов да се кандидатират за президент.Остана Цачева ,но вече в ролята на магарицата на Бойко Борисов.

Точно с това което се хвалиш, ти уби КТБ. Не че при надуването на КТБ всичко бе законно. Постановлението на кабинета на Райков за разделянето на парите на държавните предприятия в съкратени срокове доведе до фалита на КТБ! Тази бомба със закъснител бе предвидено да избухне при следващото явно не герберско правителство. Явно има и по-компетентни от мен. Нека някой посочи една банка в света която да издържи на масирано теглене на повече от 20% от влоговете .

СТАВАТЕ ЖАЛКИ!

Прокопиев е по вреден от Пеевски, защото е по-умен и не толкова показен. Съответно е в състояние да нанесе и повече вреди на държавата.

А, Мяумяуцев изписка като ощипана мома! Какво излезе - назначили го олигарсите. И как не - този бивш пламенен комсомолски секретар и настояща умилкваща се болонка на обитателя на Козяк е от същото тесто като Иво Прокопиев, Пеевски, Ковачки и пр.

тогаващните му ги натресе прокопиев, това разбрахме.но защо не си признаеш, със сегашните кой ти го натряс.а.или може би не смееш ,защото все още не е спрял да ти плаща.дано всички осъзнаете,скъпи Българи,колко унизени трябва да се чувствате,затова че ни управляват явни глупаци некадърници и малоумници

симо

Този е много умен...Не му плаща....ХВАЛИ ГО И МУ ДАВА ПОДКРЕПА......Сигурни избори.Ако случайно стане фал--умни и красиви.....има и още варианти.

бай боко балкански си живее в един негов си измислен свят и непрекъснато си мени мнението. тази безпринципност му е набита в главата от обучението и работата му в комунистическата система. жалко

Веднъж Плевнелиев да има собствено мнение.

Магарето ритна магарджията. ХА-ХА-ХА.

Този път сте много точен ! Благодаря Ви !

Едно време му казваха взаимно ритане по кокалчетата на глезените. Чехълът и Мутрака развалиха достлука и започнаха да си изкарват кирливите ризи на показ.

Този като му вчесваше перчема бати Бойко в деня, когато го избраха защо не се репчеше, ами седеше като дете в детска градина

малко по-внимателно в това, което му говорят всички наши леви, десни, либерални и т.н. политици, първо го заболява главата и второ му се иска да хване една по-голяма сопа и ... Съвсем скоро Плевнелиев беше добър за втори мандат, ама Радан го провалил... А и преди 5 години Бойко го хвалеше като супер успешен министър, достоен за президент, потупваше го по главата. А сега изведнъж... част от кръг, от обръч и какво ли не. Ами на какво и на кого да вярва човек?! Съвсем се оплетоха в лъжи и измислици нашите ниско грамотни и невъзпитани политици. И то с такива плитки и глупави лъжи, че да не могат да заблудят и първолак. Нивото и на Бойко и на Корнелия не надвишава това на Митьо Пищова. Що не вземат да се обединят, да застанат зад кандидатурата на независимия, носител на 2 магистърски степени Пищов и да престанат да ни заливат с глупости, развалена боза и помия.

Ти "Капитал" не си ли вземал в ръце ?

симо

Капитализъм,бе брат....ТИ КАКВО искаш---дати свалят звезди ли?????Че струва много ПАРИ....

ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖАТ!!!ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО!!!

Да разбирал ли , че си Българофил? Щото едни русофили бая милиарди щети ни нанесоха.

Едно хубаво заглавие: "Как Бай Таско, Бай Митоди, Бай Барек и Бай Хуй откраднаха шоуто на Бай Брадър "

отговорът ще е на Хелуин. По обясними причини.

Е как няма никой над Боко? Ами Юнкер нали му е началник, поне така казваше по-рано! Едва ли не Юнкер го е назначил на премиерския пост, а не народа на изборите! Ювкер го е предложил, а Обама, Меркил и Оланд са му парафирали!)))))....абе що не слезе Господ да си прибере верисиите, бе?

и истината започва да прозира, въпреки дебелашките лъжи и извъртания! Нищо ново под слънцето! Сега всеки е светец и сочи другите за виновни!

Само се чудя КОЙ по-силно да напсувам. Кризата през 2008 и 2009 беше по света, но не и у нас. В България първите симптоми започнаха да се появяват януари, февруари 2010год. Как така са мислили мерки срещу кризата през 2008 и 2009 - само те си знаят. А пък толкова добре са ги измислили, че както ни хвана през 2010 още ни държи.

за теб и мен може да е била в 2010 г. ама те там горе са го знаели преди това. щото от върховете на икономиката тръгна.

И като нямаше криза у нас през 2009 защо Станишев и Орешарски направиха програма за стимули и дадоха на отбрани фирми половин милиард държавна пара

И гинкобелобата не е спасение при вас...

За фактическото начало на кризата у нас приемам отказа на банките да кредитират и сривът на имотният пазар. Това нещо може да се провери. Аз го помня много добре, тъй като съм дребен предприемач. На такива като Станишев и станишевица никога не съм чакал.

В България нямаше финансова криза само защото Дянков пипаше много професионално. Имаше недоволни, то при такава ситуация всички би трябвало да са недоволни, но криза нямаше. Явно сега Борисов е добре забравил тези години и плюе срещу всички.

какви 5 лева? 25 - 30 семейства присвоиха активите и управляват страната. "Политиците" са кукли на заплата и "каквото забършат".

Неуважаеми БГ нищожества,Няма да е зле да си поставите въпроса:МОГАТ ЛИ НОМЕРАТА КОИТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ 89г - А ТОВА Е КРЪГА ОКОЛО СВИНАРА ОТ ПРАВЕЦ тодор христов живков,върти на слабоумните БГ вече 26-27г,та могат ли теа тъпи номера да минат пред едни цивилизовани хора.Не,НЕ и НЕ,Тези тъпи номера не могат да минават пред цивилизовани хора.Те могат да минават само пред селяндури,провинциалисти каквито са 99,99% от БГ.А номерата са 1)Външния дълг който тъпите БГ платиха безропотно като добитъци. 2)Създаването на "демократичната опозиция",контролирана от нейните създатели-"опозицията" -сдс,дпс... 3)Фалшивите избори на 1990. 4) Приемането на ТЯХНАТА конституция 5)ПРИСВОЯВАНЕТО на СОБСТВЕНОСТА КОЯТО ИМА НЕКАКВо ИКОНОМИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ-ТЕ ДЪРЖАТ ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ В БГ ПОРАДИ КОЕТО българите СА ПРИНУДЕНИ ДА ИМ РАБОТАТ КАТО РОБИ И ДА ЖИВЕАТ КАТО СКОТОВЕ. 6)"УПРАВЛЕНИЕТО" НА НИЩОЖЕСТВОТО СИМЕОН В КОЕТО ТОЙ БЕШЕ САМО ЕДИН ПАРАВАН,ЕДИН ПАРЦАЛ ЗАД КОЙТО СТОЯХА ТЕА ДЕТО ГО ДОВЕДОХА. 7)Тъпите номера с ктб и белене 8)Номера с М-ТЕл при който "умното" момче краси стойчев от Г13(помните ли го) плати $9 ДЕВЕТ МИЛИОНА за нещо което струваше $1,5МИЛИАРДА -ЕДИН И ПОЛОВИНА МИЛИАРДА 9)Убийствено тъпия номер с това как ЛИЧНАТА МУТРА НА свинара от правец-мутрата борисов вече толкова време "управлява" БГ.Съпроводен от сина на шофера на григор шопов-хаха.Такава тъпотия е наистина впечатляваща дори за тъпаците БГ.Така свинара и от оня свет ви работи...хаха

Това дет го изградих, не можете четвърт век го боядише!

пляс, пляс, педалите....

ББ го номинира като свое "магаре" в Президентството, а в края на мадата той се опитва да рита като катър! Бре, майка му стара! Да се не надява човек, че ще хвърля къчове, след като 5 години зоба на воля от общото и от 30-те сребърника!

То затова Бойко го шитна!

Не, бе, той говори вече като независим! От него нищо вече не зависи! Не че преди зависеше кой знае колко!

Ясно и смело! Не като руските подлоги дето и досега не знаят Орешарски техен ли беше или не. Що Корнелия не гласува за собствения си премиер?

СТАНАЛ ДЕМОКРАД-ЕЦ :) ОТ ПЛАТЕН КОМ-СОПОЛ-СКИ СЕКРЕТАР КВО ДРУГО ДА ИЗЛЕЗНЕ?!

Първият кабинет на Борисов е съставен от кръга "Капитал", втория от Пеевски-Местан. Въпросът е народа български дали иска и ще позволи ли трети кабинет на Борисов от разни "кръгове"? Колкото до офшоркото, то той вече е прочетена и затворена пастирска книжчица и като му свърши мандата да се маха и да заминава да лиже господарските задници и да продължава да плюе по Русия , пък ако ще и да оглави флотилия срещу Путин и Кремъл!

Пеевски и Местан съставиха кабинета Орешарски