Започва седмото изложение ”Доверете се на българското”

От 1 до 8 октомври Българска търговско-промишлена палата организира в ЦУМ седмото издание на търговско изложение "Доверете се на българското", съобщиха от БТПП.

Обратно в новината

Коментари - Започва седмото изложение ”Доверете се на българското” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що се отнася до храна та , направете Произведено в Сърбия . Със сигурност тогава София ще се усмърди на печени мръвки , като едновремешните коледни базари по Стамболийски . Ако някой още ги помни .

Минералбанк и фонда Доверие. Разбира се на българските търговци може да се има пълно доверие. Както виждате съм се доверявал и ще продължавам да се доверявам воден от най-висш патриотизъм

От години вече, не се доверявам на българските политици. Защо да се доверявам на изложение, организирано от един от тях? Или Гергов вече не е собственик на ЦУМ?

Храните, произведени в България са символ на фалшивото. Как хората ще се доверат на фирмите, участващи в това изложение ?

Това важи не само за България, а и за повечето страни по света, особено за така наречените цивилизовани страни. За съжаление напредъкът на науката и технологиите даде като резултат масово производство на фалшиви, вредни, химизирани изкуствени храни, които съсипват здравето на огромен брой хора, но пък наливат милиони и милиарди в банковите сметки на алчните и безскрупулни производители.

За разлика от България, в цивилизованите страни частни производители и занаятчии има много. Качествената работа, както и качественият продукт за тях са удоволствие и цел.