Трайков: Няма да мълча, ще има вето върху закони и монополи

Кандидатпрезидентската двойка на Реформаторския блок - Трайчо Трайков и Съби Събев, обяви за свой приоритет опазването на националната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Няма да мълча, ще има вето върху закони и монополи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак десния избирател има кандидатура..и то по добра от тази на герб. Трайчо бе в редиците на герб но нещо не допадна на падишаха..

дали ще слага вето или не , това не променя нищо.

Днес Учиндолския надимна себе си... не се бях смял толкова дълго време -велики са му сценаристите - той - не! имаше новини и пред изРоДно студио, който не го е гледал - препоръчвам... обикновенно слагат записа на сайта след 12-13 ч. незнам защо но при мен видеата се отварят само с ЕКСПЛОДЕРА?!?!, "това е някаква разработка на военните"

Тук сте или най-евтините тролове, или павиани с компютри. Покажете малко хъс.

Трайчо Президент. С теб сме.

ще те вземе ли на плажа в Катар?

Трайчо, ако крадеше и си мълчеше, все още щеше да си министър на топло.

Ти сигурен ли си какво искаш да кажеш?

Гладахте ли си клоуните?... Трайчо на квадрат - приказливия - е това ако не е оксиморон... нас в първи клас ни учеха да не сричаме... а да ДЕКЛАМИРАМЕ!!! сигурно са му дали билетчето 3 минути преди ефир...

Много приказлив стана бе Трайча , от кога това ?!

неудобен на Кремъл, по правило е демонизиран от родните (по-скоро на Делян Пеевски и подобни ДС-издънки) електронни и всякякви други медии! Защо така?

Очаква се весела пред изРоДна кампания и компания... Преди малко показаха и бай Цър-вул, го - во - ре - ше яс - но и раз - би - ра - е - мо... После и баш 'убавицата на ГРОП... каза че си падала по парашутисти, кога е станала, не е ясно?

Абе Трайчо, що не вика като ГЕРБ ви купи с минестерски постове?Що не вика като целокупно в НС гласувахте кактото ГЕРБ ви нареди!И сега няма да викаш!Щото сте едни янета..... и такива ще си останете!

Трай си момче, защото те знаем, каква кукла на конци на ЕВН си.

А, ясно що се е разбудил и разскачал... пуснали са му токО... Рипай Трайчо, рипай на 'орото

Плажчо Катарчев, кандидат за СУБСИДИЙКА - Пенскийка... Давай народе...

ОООО, НЕЕЕ и НЕЕЕ ,не искам увеличение на тока .Със референдума , не си ли вземем довиждане със до -сегашните хрантутници ,аз и семейството ми няма да гласуваме вече защото няма да има смисъл .

Никой не бръсне Президента за слива. Не говори глупости. Кокала ти се вижда сладък затова се точиш ти и всички останали.

Лоша работа! Щом и персона с име Трайчо Трайков нема да си трае вече, на зле отиват нещата!

едно време за да си траеш казвахме: "Трайчо Костов" - тоя Трайчо Трайчев, пък не се трае...

В тази държава, ще престанат ли да предлагат, провалени политици?

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ И ФАНДЪЧКАТА ОТ С... ЛИ СА УСПЕЛИТЕ ПОЛИТИЦИ?

Че кой,ще ти даде думата,бе?!

народа

никой, никога и за нищо няма да го пита. Само в пиянските си мечти може да се види президент. И аз като се напия се виждам като полубог. Ама след като изтерзенея...

офф щом взе да се обажда и тоя-борбата ще е безмилостно жестока...

Сещам се за Димитър Подвързачов, който казал: Българинът е муха със самочувствието на аероплан.

Трай си бе Трайко, и без да си отваряш устата приличаш на Плевналиев, а приказките ти сапросто изхвърляне да се харешаш на Големият брат отвъд Голямата вода.

Научи се да пишеш, неграмотнико. Това ли е електоратът на ГЕРП?

Целият РБ ,барабар с дружинката на Рада-Д. да гласуват Трайчо пак не можа да събере 1%

Че Гевара, ти си убитак!

Нали каза ,че ти харесва? Добре ,другия път ще бъда по - внимателен.Обещавам че няма да боли...

Декларация - няма да мълча. На практика - Трайчо да ти е името! Борбата на тоя човек е само в нощните му кошмари.

Браво, Трайков! Изяж ги, скъсай т"шаците на неизветстния, митичен гербаджия и на неговия вожд Болис Бойков!

Руснаците не искат и следващият президент да не е руски кавал.Затуй сега усилено се търси подходящ руски кавал

руснаците едва ли ги интересува какъв точно кавал ,ще нашия президент...имат си достатъчно проблеми

Щом си от ГЕРБ не ми обяснявай повече! Тази партия доказа, че не става!!!

Кой каза, че е от ГЕРБ?

Нали Боко Тиквата и ЦВ. ЦВ го уволниха. Как ще е от ГЕРБ?

sps_hrsf@abv.bg

беше в правителството на герб! и го махнаха за един подкуп от 20 милиона.....

Ми да не беше мълчал досега, бе, муньо. Какво ти пречеше да алармираш за нередности и да работиш нещата да се оправят? Сега тепърва ще ставаш честен човек? Айде бе!

Когато започнем да избираме кандидати като Трайков, тогава българите зад граница ще започнат да се връщат....., а да и като бутнем паметника на СА.

Този на който, като си дойде банките му слагат 6 лева за превод от 1.50? Не тук се връщат само хора като Анита Мейзер. Наркомани и убийци.

двойка стипендианти на Америка за България -кандидат папагал микрофони.

За миналата година. За 43% от първолаците българският език не е майчин. Явно ще запазят тенденцията. И когато стигне 85% ще престанат, да изучават български.

Начина е ясен. По-малко тролене. Повече ибане. Ама нщо не ти се получава.

Колкото и да се заиграват с вота на читателите ,нищо няма да променят нито деформаторите ще станат по вече "демократи" !!!

Хей манипулаторе, забрави да ми нацвъкаш минусчета, искам си ги, искам ги ха ха ха ?????!!!!!!

Без да съм им фен на тези и без да ги знам, какви са и що са, само с бърз фейсконтрол мога да заявя, че тези двамата са единствената кандидатура с прилични европейски физиономии, а не нискочели сибирски бабуни с белег от фуражка, космати бантустански диваци с тамтами, Баба Яга на тояга... психичноболни рапони...

Много добре ги описа.

ШЕ МЕ ИЗДИГНЕТЕ ЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ? на фейсконтрол го дакарвам бая по-добре......

я пакс физиономиите,кви европейски физиономии кви европейски мутри Муахаха

ТИ ли бе, тупан. дет натресе американските централи на България? Зема ени 20 милки /комисионна, скандалес от каолин/ и те изгониха от герб! Ти нема да мълчиш, ше прибираш.

Така... не се ли разбрахме вече с вас... "американските централи" и "дънди прешъси" са КГБ офшорки направени с червени пари! Те са толкоз Американски, колкото водата в Черно море е черна!

sps_hrsf@abv.bg

верно ли тва? Т.Трайков е зел комисион от сделката, кат политически чадъросана от него. Ако той не е казал ДА, НЕМАШЕ ДА Я ИМА ТАЗ СДЕЛКА. После, от каолин кви пари прибра......само за варовик. ПФУ! КОМИСОНИЕР И РУШВЕТЧИА! То не е важна на коа се водът, а кой е прибрал ЛЪВСКИЯ ПАЙ! МНОГО ПАРИ ЗА ЧАДЪР И ПОДПИС.

Този пак е прегрял на плажа.

Дали България и БГ народа е дорасъл да има президент с качествата на Тр.Трайков: интелигентен,мислещ,национално отговорен,деен и пълна противоположност на досегашните БГ политици-Mr./Mrs. "Yes".Със сигурност ще защитава БГ националните интереси и пред Брюксел ,и пред Москва,а и пред комшиите...

Трайчо,трайчо,по-добре си мълчи,че когато си отвориш устата,все глупости излизат от там,как ги измисляш..

Всички предишни са ги разправяли тия. То си е част от предизборния лов на електорални единици.

от две злини по малката

На българите им дай една плешива батка, която вика и треска по масата и да говори махленски. Ако може и да се дупи на Русия, става просто перфектно. Един интелигентен човек, който е отстоявал интересите на България и го уволняват заради това, такива тук не преуспяват.

Политическата система в България е загубила доверието на народа.

Ти си кажи как подари "Горна Арда" на ЕВН.

Боклук до боклука, измекяр до предателя мила моя майноле!

Трайчо, Трайчо... що не си стоя в Катар на плажа? досега си трайкаше, сега кво се разбуди та се взема на сериозно... "Няма да мълча, когато липсват линейки по морето. Няма да мълча, когато се бетонират плажове. Няма да мълча, а ще налагам вето върху лобистки закони и монополи." и Аз не мълча, ама кой ме чува ;) ебаси демагодията...

Най-накрая имаме шанс да изберем качествен президент, а не разни тикви и други такива комунистчета боядисали се в цяла палитра от цветове, които унищожават държавата ни в продължение на 70 год. Ако не се възползваме от този шанс, значи сме егати тъпия народ, който не заслужава абсолютно нищо.

Деформатори - смешници, може много да се пише, но няма смисъл всички ги знаят какви са !

ти си проскубан въшлив папагал и повтаряш изтъркани мантри

Я пак, та еВЪ в кухата лейка, а доказателства имаш ли за това което си написал, и ако нямаш колко пъти ще си едариш празната лейка в стената М !!!???

доста по симпатичен от Боко рапона

За това получава от нас ШЕСТ ГЛАСА

Гледам 5 плюса. Значи сред вас има предател.

От инициативния комитет четат коментарите и цъкат минусчета.

".. Няма да мълча, когато липсват линейки по морето. Няма да мълча, когато се бетонират плажове. Няма да мълча, а ще налагам вето върху лобистки закони и монополи.." Я па тоя, я по-леко , я го знам че го можеш, ю кан до ит!!!

Това е човека