Дончев: Скоро ще имаме и завод за автомобили

Не е далеч моментът, когато в България ще се произвеждат автомобили, обяви вицепремиерът Томислав Дончев при откриване на нов завод в Димитровград.

Обратно в новината

Коментари - Дончев: Скоро ще имаме и завод за автомобили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не било то аутомобиле, ами компоте и то от кюстендилски сливи, ааа и нема да ги произвеждаме, а внасяме. Най-обичам приказките в бъдеще несвършено и неопределено свършващо време! Ха, наздраве, електоратъ!

А така малко селско стопанство да развием? Старите обори бодат очи като пътуваш из България. Не ти ли прави впечатление? А в твоя край колко изоставени на съдбата сгради има...Поне ги съборете!

Дончев, Дончев.....със страни, които отдавна произвеждат коли ли ще се състезаваме? Нали ровери сглобявахме, ама неща не ни харесаха работата.

НА КЪРЛЕЖА ДОНЧЕВ ЗА КВО МУ Е ТАЯ КАСКА НА ПРАЗНАТА ГЛАВА - ДА НЕ ГО ЦАПНЕ МЕТЕОРИТ ЛИ ИЛИ ДА НЕ ГО ОПРАСКА НЯКОЙ БАЧКАТОР С ЛОПАТАТА

при бай Тошо поне за цели проводници имаше

Пак ли? А какво стана със завода в Ловеч? Хахаха

Мейд ин Чайна, ъсембълд и ЕУ.

да, догодина - цели автомобили!

На това момче каската му отива, но не му върши работа, отдолу оригиналната каска е по здрава, а и е много красив с лопатата.Бойко освободи го от работа и го остави да си копа.

скоро ще имате ЗАВОД ЗА АВТОМОБИЛИ КОЙТО ЩЕ СЕ ОПИТАТЕ ДА ОТКРАДНЕТЕ И ТОЙ ЩЕ ЗАТВОРИ ТОВА СЕГА Е ГЕРБЕРАСТКА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ

Трябва да се открие и завод за производство на НИСКОПОДОВИ трамвайни мотриси и автобуси, достъпни за ИНВАЛИДНИ КОЛИЧКИ и ХОРА С ДВИГАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ, но трябва и да се ремонтира цялата пътна и пешеходна инфраструктура.

...и предполага, че догодина и завод за цели проводници.....

Щяло да има. Тук за съжаление нормалните инвеститори не идват, защото отдавна са разбрали, че са нежелани. Когато прогонихме Ровър, дадохме ясен сигнал за това. Но на нашите големци не им пука, че народът ще гладува. Те това искат - хората да са бедни, изплашени, лесно управляеми и да могат да бъдат купени евтино. Е, може да загинем скоро като държава, но те пак ще са добре, поне така си мислят. А може би изходът ще е пак да станем руска територия и да сме длъжни да купуваме руски коли примерно.

В няколко неща си прав. Истинските инвеститори ги няма. За големците си прав. Те и с държава и без държава, ще горят в Пъкъла. Държавата ако загине ? На мен отдавна не ми пука какво ще стане с държавата. Каквото й предпишат големите сили, това ще стане. Българинът засега, не е много твърд да се самоопределя. Както и другият момент тука, нещата толкова са глобализирани, голямата риба така поглъща малката, че българинът (и да е имал някакви данни) си е оставен с нула шанс (Бог да го прости).

Не само те, а и аз искам "народът" да гладува! Защо ли? Защото гладуват САМО некадърните, харантутниците, мързеливите и необразованите. Аз не желая да живея измежду такава измет. И колкото повече гладува, толкова по-бързо умира и остава тези, които изкарват благата (в т.ч. и пенсиите на онези, които ръкопляскаха на комунистите 45 г.). Никой не можете да съдите и критикувате за Вашата си орисия гладници!!! Само и единствено Вие ковете съдбата си. Нито премиера, нито правителството, нито парламента са Ви виновни, а само и единствено Вие!! Виновни са и всички, които допуснаха за 45г. червената върхушка да опустоши България (и финансово, и икономически, и морално). Нали живеем в една и съща държава? След като аз съм добре, значи всеки може да бъде. Но има едно НО - иска се образование, трудолюбие, предприемчивост, смелост и далновидност. На който му липсва нещо от тези качества, той си е лузър по рождение и може само да мрънка и да вини другите.

Къде са българските предприятия /пари/ на капиталистите от масовата,касовата и под масовата приватизация???????

Вече излязоха електромобилите. Дано не строят завод за динозавърската ДВГ технология.

Ходим голи и боси, прости сме като амеби и пак това его българско, ей! Българина не е ли Мерцедес, или БМВ не иска да го работи. Това е шанс хората да изкарат някакви пари, утре да купят машините от завода и да започнат свой бизнес. Шанс!

И когато намалеят поръчките, да излязат на площада, и да искат държавата да им национализира завода, срещу съответната сума, разбира се. Айде нема нужда от социализъм!

Дончев, Дончев, май забрави за "великата стена" от ловешко. То верно, че там само ги сглобяват китайските консерви, но все пак се води made in Bulgaristan.

Напред Българио, напред ! Българите да станем Китайците на Европа, 200 еврои заплата и бачкане от 8:00 до 19:00.

И ти си прав.Жена ми има над 20 години работа за Ясаки, две години от които , в Япония. Като й казах за тази новина, и първата й реакция беше - те искат да работиш като машина (робот). Не можеш да подвиеш крак. Имайте предвид, че работата е трудоемка, ръчна, прав работиш, приблизително като пакистанските деца, къде тъкат килимите. На голям борд, леко наклонен, ти е проекта, и ти мааш инсталацията на ръка, та пушек се вдига. Въртиш топчето с изолирбанд-а. тъчеш.

Без коментар

Ще имаме, да, автомобили за лунапарк!

Се ос..хме, та сега пак ли? Сигурно ще довлачат някоя индонезийска или суданска фирма за "коли", както винаги. Никой от големите марки не би рискувал повече и го знаете. По-добре правете нарти за ескимосите и инуитите - там няма да има конкуренция.

Как им ходят само лопатите. И защо само първата копка? Още една видна герберастка снимка ще остане за поколенията...

Сега полупроводници, догодина цели проводници. Кой го беше казал това, не беше ли баща му на тоя?

Бащата на всичкото българи...Тато

Това, че министъра говори за "адекватни заплати" като евентуална мярна в някакво бъдеще време, Е ли признание, че в момента заплатите НЕ са такива ?

Че остана ли евтина работна ръка за поточните линии.

Еййй, ще си имаме завод за автомобил марка "Язък".

Крос ООД е българска компания, основана през 1995 г. и специализирана в производството на велосипеди и джанти за тях. Наименованията CROSS, като марка за велосипеди и CROSSER, като марка за велосипедни джанти, са регистрирани в патентните ведомства на всички европейски държави. Фирма Крос разполага със собствен дизайнерски екип, чиято отговорност е разработването на цялостната моделна гама. С управленските и производствените процеси, във фирмата, са заети над 480 квалифицирани специалисти, гарантиращи високото реноме на марката в цяла Европа. Компанията разполага с две фабрики в градовете Монтана и Видин, където има самостоятелно изградени складови площи и производствени халета оборудвани със специални конвейери за монтаж на велосипеди, цялостни поточни линии за прахово боядисване на рамките и каплите, както и специализирани високотехнологични машини за изработване на джантите.Фирма Крос произвежда годишно около 250 000 велосипеда, като 98% от продукцията се реализира основно в Германия, Холандия, Австрия, Швейцария, Франция, Дания, Швеция и др.

Днес велосипеди DRAG са символ на качество, отговорност, страхотен дизайн и достъпност. Зад DRAG стои изключителния екип на фирма &bdquo Веломания&rdquo ЕООД, която от 2000 г. и сега упражнява част от своята дейност в проектиране и производство на една от водещите марки велосипеди в България. Днес DRAG представлява приблизително 40% от пазара на среден и висок клас велосипеди в страната. Към настоящия момент DRAG предлага изключително богата гама от над 60 модела велосипеди. Може да разгледате нашия каталог и моделите ни за шосе и писта, Cross Country, DH, Free Ride, градски и електрически велосипеди, детски велосипеди. Отдаваме нашия успех на отличното съотношение между цена и качество на произвежданите велосипеди, както и на нашите състезатели и международно спонсорство. Собствения ни отбор постигна завиден списък с победи в републикански и балкански шампионати, а Украинският женски национален отбор доказа, че нашият модел за шосе и писта Drag Bluebird е достоен за златни медали на европейско и световно ниво. С най-новият модел за шосе Firebird Анна Соловей спечели златен медал на Европейския шампионат по шосе през 2013г.

Има и други фирми , произвеждащи велосипеди у нас. Производството достига към 1000 000 и е за износ основно, като пробива с атрактивни цени и добро качество. Та ниският стандарт и ограничен пазар не e проблем. Всичко опира до традициии. Фирмите произвбждащи резервни части за автомобили създават необходимите традиции.

DRAG и другите боклуци които се продават в булгапистан са отвратителни събери чаркове. може ли детски велоситед за 5 годишно да тежи 14 кг? /това беше най лекото / не можех да го вдигна, а представям си ако дете падне под него како ще му се случи. правят ги от някакви самоделни рамки от калпава стомана дебела 3мм., за да не се огъне. сигурно ги леят по китайските колхози и мазета.

Тази година полу проводници /кабелни инсталации/ а догодина цели проводници /автомобили/ - е как се развива икономиката а?,,,,,,,

всички инвестиции в южна българия,ами кога ще направят магистрала хемус - на "куково лято ли"?

Аве, българи - вие не разбрахте ли че сте лош матириал! - Никога няма да се оправите, защото сте проста и тъпа, продажна нация! - един друг се клепате, е..те се майката, завиждате си, не ви пука един за друг - пълна сган!! Затова си заслужавате управниците, дето ви е..ват майката! Дай те ние - мангалите да ви управляваме! - хем ще ви управляваме, хем ще ви ебаваме! - Сега да не би да е по-различно!!

бай Асане, каза ли им го на тези боклуци!!! хахаха

Тръгвай за Северния полюс, циганска свиня, може и да не ви търпим вечно

По простотията ср познава,че си от предателите атакисти!Роби на путлер!

Кой го казва. От ония дето до каквото се докоснат на ла*но става. И целия свят ви ненавижда ахахахаха Ей, колко чавета ти изгоряха докато го написа това? хахахахаха!

Що бе? Микренското джудже не произвежда ли Грейт Уол в завод за сглобки?

kirchevo

А ти какво правиш дудуци ли?

Явно чорбарски фен, нали! Щото с това скачане на амбразурата.... Всъщност една от основните причини да сме последни в ЕС, а и все още да кретаме трудно е точно заради такива идиотски символи като свинското отборче. Че върха на простотията и съсипията е че дори се пръкнаха няколко такива недоразумения.

Ей, олигофрен габровски - скоро ще имаш завод за мотики, бре, ей - не виждаш ли где отива Евросъюза - на майната си! - и кво ще имаш тогава, като няма да има от де да крадете - Завод за мотики, уй загубен!

На майната си отива евроазият съюза на късия олигофрен в Кремъл.Евросъюза и целият свят са го изолирали и са му наложили санкции!Евросъюзът е най могъщият икономически съюз на света!Не го забравяйте другари!

Завод може и да има, но какво наистина ще произвежда не се знае. Неотдавнашната среща в Япония на ръководителите на държави най- вероятно предвижда влизане на американския договор за търговия чрез Япония- звучи по безобидно.

Могат да опитат с "възраждането" на Мосвича! Имаме опит с Москвич Алеко! Трябва инициатива!

За Язаки и свързани с Язаки неща мога да Ви говоря 1001 нощ ... Тъдончефф се исзилва - рано ни е за ъфтомубили, габровецо, остави герп-имоциите ...зяпай РЕАЛНО ...ДОНЧЕВ ...

Мачбокс?

боже опази от български и руски автомобил...

Тиииииквени семички молииииииим!

Еми... Бай Тошо номер 2. Таз' година завод за полупроводници. Догодина завод за цели. :)

Айде, почна се с Пи-Ар-а... Не виждате ли, че ви работят скришно - този Томислав Дончев е тайният кандидат на "ГЕРБ" за бащица на БГ-тъпунгерите... Президент ще става - без да обели бъкел свястна реч...

А другият фактор, другият фактор, а? М?

Ама така го е казал все едно държавата ще го има тоя завод ... Тъпанари!

и тоя го прехванаха тиквените тъпизми

Че ние от 26 години имаме най-хубавия и функционален завод за Хавтомобили бе - Горубляне! От скрап правят чисто нови коли + гаранция Франция!

Нали и сега имаме коли сглобявани у нас "Велика Стена" - чайна гиби баш мангалар.

В Ловеч, всъщност се АСАМБЛИРАТ коли изцяло произведени в Китай.

Същите обещания валяха преди 10-ина години от устата на Сергей Станишев и Георги Първанов - 2000 работни места и завод за автомобили в Ловешко. "Грейт уол"-автомобилите само се сглабят в България, няма 2000 човека да работят в завода и въобще е спорно дало има 300 човека да сглабят "сапунерката".

Оставка на Дончев! Това е като "татко ще ми купи колело, ама дру път". В Бг вече се сгобяват Греит уол. Прилича и на лукавството на Борисов,който казва, че ще има добив на бългаски петрол и газ а дава концесии на Шел и подобни. Тези неща се наричат лъжи.

ako nyama korumpirani pititsi ama takiv v bg nyama

а още по-скоро за камиони, самолети и совалки