Георге Иванов отмени амнистиите на 22 души

Македонският президент Георге Иванов днес отмени амнистията на 22-ма души, обвинени в корупция.

Обратно в новината

Коментари - Георге Иванов отмени амнистиите на 22 души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе, свинчета, дето квичахте, че това било нов майдан, когато македонците спретнаха опит за линч на корумпирания си президент, няма ли сега пак да почнете да демагогствате как това, че оня се е нас*ал и е отменил отмяната на присъдите за корпумпираните си политици е лош ход, щото е продиктувано от Сорос, Илюминатите, американците, Путин, Баба Яга или не знам кой си!

В Западните покрайни, освен паметници, има и гимназия на името на великия комунист-интербригадист Гошо Тарабата. Много си го тачат, казват, че бил македонац.

Като го гледам завалията, да му повярвам - глуповат и наивничък ми изглежда. Ама пък, като е толкоз глуповат, как се е изкачил дотам?

изход от кризата би било ако ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО. Не амнистия, а отстраняване!

В на безсмъртния сър Тери Пратчет книгата "Последния континент" на въпросния континент спечелиш ли някакви избори, си караш мандата в затвора. Местните твърдят, че така се пести време.

меркел да обясни защо берлинското летище, започнато от един горд, социалистически педераст ще свърши като проект, преди новата стена на цензурата на клинтан в европа и самото летище ще бъде завършено преди разпада на евриейското болно видение на паневреите?

Политическата проституция в името на властта на всяка цена край нема! Ама макетата пак бият рекорда. Интересно как става тая работа, прилагане на закон със задна дата. Амнистиран някой, нема значение заслужил или не, сменили закона след като е амнистиран и вече не е амнистиран щото Георге иска да си запази гАзо неоноден. Това е правен абсурд.

за никакво извинение няма място, родения от педи революцията! искам да попитам дебила цензуратор на клинтън: какъв е смисълът от вас? соцвиалистите и зелените педофили? след като НЕ одобрихте всичко, което е Конституционно?

жоре туристе

при последните смутове там ние струпахме войски по границата с Македония. Тука не му обърнахме внимание и ни беше казано, че да пазят от бежанци, гаче бягат от Европа към Турция вече. Обаче представете си как е изглеждало от тяхната страна - държава от най-агресивния военен алианс струпва войски по границата им, а през това време одзверели протестъри се дърлят по площадите...

"Нито един политик не е над закона и недосегаем. Всеки един от тях ще отговаря за своите постъпки" Ми като не е над закона, ти за какво се месиш, бе умник? Остави закона да решава, защо им даваш амнистии? Значи ти се поставяш над закона! Хитрец македонски. Аман от корумпирани политици навсякъде.

Пък Първанката изобщо не отвори дума да анулира амнистиите, които рздаде на изнасилвачи, крадци и убийци. Някои от тях не лежаха и месец в затвора, комунистът от Сирищник ги пусна. Имат ели коментари по това? Дали ще се намери идиот, който да не одобри поста ми?

Абе нашите от югозападна България се оказаха по-сериозни...

Късно, бате, губиш..., доверието

Що е маке, все е юнак

Няма смисъл да се провеждат избори нито в Македония, нито у нас, докато не бъде избран нов америкаснки президент, за да се види той каква администрация ще ни назначи. Иначе само се пилеят време и средства в рокади, вместо да се насочат към правилните джобове. Крайно време е да направим известна хармонизация на изборния цикъл, за да сме в крак с европейските ценности.

Не виждам как кризата може да завърши. Македония я чака косовският сценарии и разминаване от това няма. Всичко е вапрос на време, когато шиптарите станат мнозинство. А то няма да е много далече.

Тачи отдавна не е във форма да опъне пак Олбрайт и косовското лоби е сериозно отслабено. Македонците са ни братя и следователно са доста вещи в навеждането и обслужването със задни части. Да видим де.

jingiby

... В специално обръщение Иванов подчерта, че всички останали, които желаят да им бъде премахната амнистията може да подадат молба и той веднага ще изпълни тяхното желание... Аман от постановки!