Плевнелиев сезира КС за референдума на Слави Трифонов

Президентът отправи искане до Конституционния съд (КС) да се произнесе в съответствие с Конституцията ли са 3 от въпросите в референдума на Слави Трифонов.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев сезира КС за референдума на Слави Трифонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този лапни Буй ,кога ще се разкара.

Време е Плевнелиев да сезира КС, че президентската институция в страната ни е в ръцете на зависимо и недееспособно лице. Същото е поставено на дистанционно управление, и изпълнява вредоносни за РБ команди от чуждестранно посолство, намиращо се в близост до Южния парк, кв. Лозенец!

СТРАХ ТРЕСЕ БСП ОТ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ,ЧРЕЗ ЛЕКЕТО ТРИФОНОВ ИСКАТ КОНСТИТУЦИОНИЯТ СЪД ДА ОТКАЖЕ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ВЪПРОСИ,ЕЛЕКТРННОТО НЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО НО ИМА ДВА КОИТО ПРОТИВОРЕЧАТ И ТКА СЕ КАЗВА НЕ ВАЖЕШ РЕФЕРЕНДУМ ЕЛЕМЕНТАРНИ КОМУНО ХИТРИНИ

СТРАХ ТРЕСЕ БСП ОТ ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ,ЗА ДА ПРОПАДНЕ ГО ВКЛЮЧИХА В АНБЛОК С ВЪПРОСИ КОИТО ПРОТИВОРЕЧАТ НА ОСНОВНИЯТ ЗАКОН,СЪДЪТ ОТХВЪРЛЯ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ И БСП СЕ ОТЪРВАВА ОТ ЕДНО ГЛАСУВАНЕ КОЕТО ЗА ТЯХ Е ГРОБАРСКО ,НЯМА ДА ИМАТ И 15 ДЕПУТАТИ ЗАТОВА ХВАНАХА ТОВА КОМУНО ЛЕКЕ ТРИФОНОВ И ИЗМИСЛИХА ТЕЗИ ТРИКОВЕ

Какво значение кой е пуснал референдума - Слави бил такъв и такъв.КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА КАКЪВ Е СЛАВИ? Важното е,че референдума е събрал нужните подписи - трябва да се обсъди и гласува от народа. Всячески се опитват да изместят темата с обикновените си и жалки опити да поставят етикети на незначими хора.САМО РЕФЕРЕНДУМА ИМА ЗНАЧЕНИЕ НИКОЙ ДРУГ!

Славчо правеше слуш!

Ееей, Чехльоо - Глас Народен - Глас Божи! Къде си тръгнал срещу народе, бре!

За Трифонов, Борисов, Плевнелиев и цялата паплач от некадърници важи поговорката: " Пази Боже, сляпо да прогледа "!

де остана партийния секретар Костоф Ве?

Борисов, ще търпим Плевнелиев и цялата герберска паплач.

1.Суверена е ШЕФА! 2.Прецеденти, дупетати, разни там конституционни съдии, юристи, писарушки и тикви да изпълняват! Да не носят вода от 9 дерета, а да изпълнят според закона НАРОДНАТА воля. Ако трябва нов закон или ново "народно" /велико, космическо или подводно/ събрание и да се действа! Разберете тиквеници!!! Повече така не може!

В Англия кралят като е бил абсолютен суверен, властта му е била неограничена! Чак след революцията на Кромуел се променят нещата. От тогава властта на суверена, независимо кой е той, е ограничена.

абсолютна, той Суверена ако успее да вземе цялата власт не му пука за Кромуел хем.

и защо бе "ПРЕЗИДЕНТЕ" ? ОТ ПРОСТОТИЯ ИЛИ ИДИОТИЗЪМ....

от червения задник на "синия" алагербав пръцзидент! достоен наследник на коми номенклатура и нахалник дето ни поучава днес, че историята за ком. режим се била подменяла подмолно. а бе плювня, ти да не си взел от хапчетата на кратуня? язък дт радан се хаби да те лансира - не ставаш!

Нашият "президент" дава на съд 700 000 българи, подписали се за този референдум. Поне още толкова го подкрепят без да са участвали в подписката. ОСТАВКА!

Какво искаш от плужек.

Основното объркване сред коментиращите идва от смесването на въпросите. Един въпрос е КОЙ управлява. Съвсем друг въпрос е властта на управляващия абсолютна ли е, или е ограничена от Конституция!

Гледайте с какво ни занимават "нашите" управници!

Власт не се сдава лесно и за незнаещите, демокрацията е измислена от богатите, за да си стоят у властта.А народът има право да протестира мирно и тихо!Хайде със здраве!

.... АМА ДОКОГА ЩЕ СМЕ АХМАЦИ??? Малко ли беше лайнарщината на Бареков, който от глупостта на един неуравновесен народ, сега си вее гъза с голямата заплата в Брюксел, а АХМАЦИТЕ, които се вързаха на него СЕГА ЗАЛИТАТ В ДРУГАТА ГРЕШКА - Славчо- чалгаров??? Защо на въпрос от зрители, Слави НЕ ОТГОВОРИ, какви цели преследва и КАК ЩЕ НАПРАВИ Б-я и българския народ ДА ЦЪФНАТ И ДА ЗАБОГАТЕЯТ , т.е ДА ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТАТА НИ ЗА ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, народа това го интересува, другото е само ЛЯНКАНЕ И ПРОДАЖНОСТ И ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ЛИЧНИ ЦЕЛИ!!! Затова НАРОДЕ, НЕ ЗАЛИТАЙ по дрънкаци самооооо..

Докато има стадо,ще го доим.

при това яко изложил се!

разбирам, че Плевнелиев (а чрез него Бойко, Прванов, Корнелия и Доган) ги е страх, от волята на народа! няма причина, един и същи въпрос да бъде задаван повече от един път ... резултатът може да бъде различен само в два случая: 1. Народът си е сменил решението! 2. Някой е манипулирал волята на народа предишния път!!! И в двата случая, всички продажни, крадливи и лъжливи политици имат основание за страх ... нали Плевньо ?

Истината - голем СТРАХ! "Глас Народен, глас Божи"

Плевня, кой определя по кои въпроси да се пита народа и по кои не може ;) член 1 не казва ли, че цялата власт произтича от народа, а вие само сте там да изпълнявате заръките му. Това значи, че е ваше задължение да намерите начин, ако народа гласува да са 120 депутати, то вие му мислете с Обикновено, необикновено, Велико, вселенско или някакво друго събрание да го направите.

Цитираното означава, че властта на всеки човек, на всяка властова позиция от всяка власт произтича директно или коствено от народа. Например властта на властниците от законодателната власт директно произтича от народа, докато на тези от изпълнителната коствено, а от съдебната още по - коствено. Нова е съдържанието на чл. 1. Той обаче не е последен. Указано е, властта на отделните властници, включително и на тези, от които произтича властта на останалите, докъде се простира.

Именно, властта на нашите властимащи не се простира над властта на народа. Затова са измислени тия референдуми, за да изразят мнението на народа.

ИНТЕРЕСНО КОЛКО ПРОСТОТИИ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ЕДИН ИНДИВИД ЗА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ

Плевнелиев + Орешарски + Четворната коалиция са най-голямото зло спохождало България! Точка.

Ти от Юруш на Болния перхидрол ли си?

ЗАВАЛИЯТА ТОЙ ТОВА МУ Е ПОСЛЕДНОТО ИЗДИХАНИЕ

Румъния щеше да пише на кирилица и да говори на български, ако не бяха австрийци и германци! защо им се подлагате? докога ще слугувате на германци и австрийци? докога ше ги избирате за ръководители?

Този олигофрен на първа позиция в главното меню? Не му ли стигат псувните и "талазите народна любов"? Всеки нормален човек, залят с такова количество помия, най-малкото абдикира от поста, който заема!!!...Простете, казах нормален човек...

с мащабна кампания по градове и паланки.. След това нищо ново под слъцето... и много увесени носове на прецакани избиратели. Омръзна ми да гледам този сценарий

Партия "Маркуч" на дългия учиндолски чеп, който ще се опита да повтори звездните изпълнения на колегата си Бареков-Дудука! Изберете го, за да ви разказва вицове за кабрио принцове и турбо пепеляшки!

Тоз пу...и не беше ли за референдумите?

Този тип не искам да му спомена името , до дупка ще защитава Олигарсите и офшорховците , така ще бъде докато е на власт и не го накаже Господ с нещо и да му напомни че не бива да вървиш срещу народа Си ! Колкото до НФСБ чух че ги наричат Фронт за спасение на Бойко , смях се от сърце и не повярвах , но се оказа ИСТИНА !

Ти си явно маркуч от партията на Пожарния генерал! Не обиждай националистите, защото ще ти се наложи да плачеш скоро!

В този форум се изявяват доста платени мижитурки...

някога, некакъв си германски император говорил на немски само с конете си!? а сега заради германци и западняци у бг-то на български не говорим нито на кучетата си нито на децата си, ако имаме такива! а целото ни управление е от кукли на конци! кои ще сезира кс по въпроса?

и аз това се чудя, кой ще сезира КС за бандитите (наследници на "вожда" Г. Димитров) които нагло ограбиха държавата и народа ни.

сравни бг-то в 1939, 1989 и 2016 и ше видиш , кои какво и избил и ограбил!!

А кой ще сезира психиатрите за тревожните симптоми в твоето изказване? Или си само промит мозък? А може би платен поплювко?

Сега Слави, после Сашка Васева, после Азис.Отбор лумпени ни замотават от екрана.

Предаването на Слави ако не е платено от Русия ще бъде ли всяка вечер години наред?

Ха, ха по еврейско-американската БТВ.

амън от германски и австрийски агенти и от техните глупости и провокации!!! тези две страни са наи-виновни за всичките ни национални катастрофи и мизерии! няма ли кои да ги измете от тука и завинаги? а?

Няма отърване от безродни руски подлоги и мекерета, платени и олигофрени.

Аман от платени мекерета като Слави.Никой не го подкрепя тоя учиндолски ръб.

... освем 750 000 българи

Само Росен Петров не се появил, ама него руснаците го пазят резерва да го изкарат някой ден за нещо, което са решили.То не бе Бареков, то не бе Дилов, то не бе Първанов ....все мекерета продажници.

Русия чрез Слави промива българските мозъци пивече от оная помия Алфа.

...твоят не може да го промие, няма как да се промие нещо което го нямаш.

На Слави и оня с мазната коса Тошко така са им наредили от Москва.Какви българи са те?

Лицето Трифонов е държанка на Русия, тя му направи предаването, тя го държи и му казва какво да говори.

...и Волен е държанка на Русия пък не могат да се гледат със Слави.

то е от ревност.

Сега Трифонов и сценаристите... после някоя фолк певица или футболист.

На прост овчи народ какво друго му трябва...

ние си коментираме, негодуваме, гласуваме, страда,ме, разболяваме се , емигрираме , умираме... а техните заплати на управници си вървят и те си го местят ту на ляво, ти надясно, а на нас ни влиза все голям и все направо... и докога с тези евро-, демо- ходове?

Така са му наредили.

Преди малко повече от 25 години , кандидат политици , които така и не станаха такива,определиха без да се допитват до народа , политическия ред в България. Този референдум ,независимо от това кой го иницира , е за промяна на важни неща които всеки от нас иска.Ако трябва конституцията да се промени - да се свика народно събрание. От какво се страхуват "политиците" в страната ни , че не искат нещата да се променят.Те могат да "рабатят" вероятно само като "политици" и нищо друго.

Те точно от това се страхуват.Да не би референдума да стане навик и те да трябва да питат народа за важните неща,а не една или друга политическа сила да действа на тъмно.

Абе Плевнелиев какво шикалкавиш? Кажи си ясно и откровено, че пет пари не даваш за народа и неговите тъпи референдуми.

Педерушко,какво да прави? Слуша тиквата Боко! Идва момент, дето ще им масажират хемороидите в панделата!!!

Не спиращият да работи против българския народ, пак си отвори устата

тоя в време си ходи

Конституционния съд не беше ли този орган, който потвърди, че ДПС не е противоконституционна партия, въпреки, че в Конституцията пише, че са забранени етническите партии?

Конституцията може да се променя и от обикновено народно събрание с 2/3 от гласовете. Плевнелиев-народът е търпелив , но си има граници! Този път политическата класа е ИЗПЛАШЕНА!

КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Глава девета. ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА Чл. 155. (1) Народното събрание приема закон за изменение или допълнение на Конституцията с мнозинство три четвърти от всички народни представители на три гласувания в различни дни. (2) Ако предложението получи по-малко от три четвърти, но не по-малко от две трети от гласовете на всички народни представители, предложението се поставя за ново разглеждане не по-рано от два и не по-късно от пет месеца. При новото разглеждане предложението се приема, ако за него са гласували не по-малко от две трети от всички народни представители.

' Полицай прати на съд зам.-главния прокурор Сарафов, заради оказван натиск ' Заместникът на цацата беше извършил и друго престъпление преди 2 - 3 години и в сайта на Е. Сугарев имаше една подробна статия по този случай. Става въпрос за извършена катастрофа във видимо нетрезво състояние от страна на Б. С. , който след употреба на алкохола / 1 престъпление / блъска таксиметров шофьор / 2 престъпление /, след което решава да избяга от мястото на катастрофата / 3 престъпление /, като преди това заплашва таксиметровия шофьор със служебното си положение / 4 престъпление и то най - тежкото /. Когато четох въпросната статия видимо се виждаха общо 6 престъпления, извършени от заместника на цацата. Имаше един зам. - главен прокурор, който май беше един от покровителите на Пешо сумиста и др. килъри / вече си отиде ненаказан и неосъден от този свят /. Не знам защо, но нещо смърди и около този ...