Екскурзианти, балове и мач задръстват София

Очакваме около 80 000 автомобила да влязат в София през днешния ден заради края на почивните дни, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” ще бъде затворен след 17 ч.

Обратно в новината

Коментари - Екскурзианти, балове и мач задръстват София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смешно реване на управници, който стават само да почистват улиците. На бенефиста на Стоичков по същото време, същата по брой публика, без намеса на властите и всичко мина ОК. Сега с провокацийте от органите на реда, ще има "интересни" епизоди от поредния турски сериал по български.

От каква национална или международна важност е тази новина, че не е в регионалните новини? Ами тази сутрин е имало опасен разлив в Блакуол Танъл и хората са били в трафик 6 часа. Районът там все още е затворен - това може ли да мине за международна новина от изключителна важност тогава? Толкова много селяни от целия свят не са могли да си пренесат консервите навреме? Как не му въведоха едно гражданство на тоз' Лондон бе, той стига до 17 милиона през деня с все туристи, мачове и вселенски селяни.

Коньовица е квартал на отрепки пияници, каруцари, цигани и пролетарии. Даже предателят на България, Гошо Тарабата е коньовичар.

Това е било преди, сега целия град е населен от такива и са мнозинство. И тия, които идват от провинцията, точно от тях се учат.

Трябва да се забранят абитуриентските балове като паради на кича и посредственността. Родители влагат колосални средства за това. Никъде по света няма такъв кич и парад на скудоумието и глупостта.

Комунисти.те напълниха София и донесоха простотията и нечистоплътността си. В свтобусите, грсмвайте и метрото смърди на пот и немити крака. Селяците се чувствуват като завоеватели и окупатори. Селянинът марксист Жельо премахна софийското гражданство д което напълни столицата с отрепки и циганьори.

Най-селските и миризливи селяни, които съм срещал, са шопи кореняци от Лозенец и Петте кьошета.

и останалата част от селските квартали на село София. Дето се виждат само крави и овце (половината ви квартали са села) Приятен ден на най-голямото село в България - София

То преди сто години и района на паметника на Левски е бил в покрайнините на града. Да се чудиш от къде се навъдиха толкова софиянци.

Как си личат хората от провинцията, дошли да търсят работа в София... Знаят всички крайни квартали. За сведение, ние софиянците не ходим по изброените квартали и много-много не ги познаваме.

Трето поколение софиянци си живеем в Конъовица...Архитекти,икономисти, юристи и филолози.

Дори и филолози!?

Специалистът по географската карта на София ти говори за Люлин, Обеля, Младост, Дружба и т.н. новоизградени квартали, не се засягай...

КонЪовица?! Това нов квартал ли е ?

То вие, софиянци доста неща не знаете, така , че нищо ново не ни казваш...

Селяни, не се връщайте!!! На никого не липсвате! Даже и на икономиката, защото вие сте сивата икономика!

А ти от кое село си? От Дружба, Младост или от Овча купел, от Обеля, Драгалевци или от кое селянино ?!?

София 4 дни ставаше за живот.

Кой идиот организира футбол на 24-ти?

и ще фалирате държавата. Кой работи цял месец в тая държава? Колкото сме бедни,по бедни ще станем. На политици и държавна администрация не им пука...шапка на тояжка.

да сме безделници, но не сме без празници :))

Един път и София да бъде задръстена! Колко е готино след 4 дни скука. А заглавието трябваше да бъде "Кичове, Къчове и понахранени на село "Столичани в повече" се завръщат в София"

то и без тва е най-задръстеният град в Булгарско, пълен с диви селяни!

стига сте се вайкали,що не си седяхте у дома???

цска играе финала в София,а Левски игра финала в Бургас,защо ли?!Ах това синьо бфс!

Ах,защо ли Реал и Атлетико не си играят финала в Мадрид ами ще ходят в Милано...може би жребий регламент :))

Май няма значение къде ще играят-,,аматьорите,, от ЦСКА тази вечер си тръгват с купа...а професионалистите от Левски какво спечелиха:))

върнаха ли се? Да се хващат за работа ...че освен скандали нищо полезно не вършат. То не бяха празници тоя месец,то не беше чудо... Как помагате на икономиката и бизнеса бе господа? Гледате само около празниците да прокаране някой нефелен закон у пърапанта.

КОИТО НЕ ЧЕТОХА СЕГА ВИ УПРАВЛЯВАТ. ИЗВОД: КОЙТО ПРЕКАЛЯВА С ЧЕТЕНЕТО ОБИКНОВЕНО НЯМА КИНТИ.

Дари

Чета коментарите и на днешния ден си пожелавам да бъдем по-грамотни и пишейки, и в отношението си едни към други. Честит празник на всички българи, независимо къде са родени и къде живеят!

Само град с големината на кокоши яйца ще разреши проблемите!

малко намаля... Вече е в поносими размери..но не от повече култура,а по финансови причини. Такива викове,ревове...танцуване на гюбеци с бутилки в ръка пред училището...май не се виждат. А иначе...успех на всички млади българи,обичайте красивото и стойностното в живота. Живейте с веселие и с труд..бъдете щастливи!

подстрижка,абитуриентки...облечени като чалгаджийки....с кабриолет под наем...да живее културата,а КАТ да пише актове на тия дето са до кръста извън прозореца ..и ревът та пушек се вдига. Криворазбраната цивилизация.

Ежедневно трябва да се плаши населението, за да не се бунтува. Една седмица да го е страх от ученици-преписвачи, следващата - от престъпни абитуриенти, после пак да се раздуят строителството по морето, незаконната сеч, лифта в Банско и т.н. и т.н. Когато се изчерпят темите, да се повтарят отново и отново, нали тъпата публика не помни повече от 3 дни!

пилене на гуми по кръстовища посред бял ден,надуване на клаксони ..че някой не реагирал на секундата при зелено... Рев на подивели абитуриенти... Агитките довечера... Няма нужда да ни плашат..

Можеш да заживееш извън София, аз го направих.

софиянци живем в изгнание в чужбина докато селяндурите се се разполагат в нашия град, даже и кметицата е некде от мана си райна

Да беше останал да работиш в София, ама вие аристократите май предпочитате да пасете овце в Гърция, а да работите в България е срамно.

ами оставихме малко място и вие да извадите главите от ла.йната

Извинявай, но ти от кое село си: Младост, Люлин, Обеля, Овча купел, Дружба..... да не ти изброявам половината ви квартали са села дошли към идеалния център така че нека да не се обиждаме на селяни. Аз се радвам че не съм поне от най-голямото село в България

Честит 24-ти май на всички българи! Чесито и на всички наши деца-абитуриенти! Синът ми също е в тази категория днес.Желая им късмет и много по-добър път в живота,от нашия,на"преходниците". Празнувайте с удоволствие и мярка!

поредното голямо завръщане от селата.

Искаш да кажеш гражданите се връщат на село, демек София в най-голямото на България. Като се замисля, че повечето ви от половината квартали са села и само крави и овче се виждат :D

големи градове повечето странични квартали са приобщени села. А някои градове са направени от сливането на няколко съседни села, които после стават квартали в новообразувания град.

Ами забранете баловете, не допускайте екскурзианти и да останат само пияните и/или дрогирани лумпени от стадиона...като толкова пречат другите.

балове , хубаво! мач..., добре! ама кой ходи на екскурзия в софия бе????

пак ли не го разбра ? :-) софийските екскурзианти се завръщат отново в селото. след кратка екскурзийка из провинцията.

ааа, не ви идват на екскурзия , а се връщате от екскурзия!! сега разбрах!

Селинджърс се завръщат от родните си места. Пу да го! Ако можеха да си останат там, колко щеше да е добре...

Айди софиенци, нови, стари, приподреждайти съ, сгъстявъйти съ, чи шъ паркирвами, връщами съ пак при ваз защото ви обичъми, стигъ сти мърмосвъли!!!!!

Повече дни празнувахте,откалкото работихте ...този май!

Феновете на ''Етрополе'' с червени шалчета ще ходят на мач?

Добре че са хората от провинцията,че "столичани" като някои от изказалите се по долу да могат да продадат нивите и блатата от наследство и да парадират селяндурското си поведение на тузари.

"селяндурското си поведение на тузари" - присъщо на столичаните в повече, които са продали някое блато или нивица и са си купили някаква таратайка да се возят. :))) Пише се "по-долу", ползвай тиренцето, лесно е. :)))

София ми е роден град, както буквално, така и по вътрешната нагласа. Въпреки това притежавам земедлски земи, които за разлика от "тузарите" предците ми не са разпродали, когато са решили да заживеят в София. Нямам и намерение да си разпродам наследството, за да си купя трошляк с по-популярна марка, с която да се правя на мутра... Тези, които визираш с коментара си, са именно "героите", за които се говори по-долу. :)

ма да те ева у глупака това нас кво ни интерсува, сигурно си мангал от кньовица или банишора

"че има създадена организация за движение около Националния стадион Васил Левски" В България нама човек, който да е наясно как се създава подобна организация. А вие висете в задръстването и си псувайте.

Т.е. да се чете: "Масовка от селяндури ще се събере да задръсти града отново"...

Простотия от висша класа, и като добавим историята за кмета на с. Галиче, иебем ти и просташката държава.

Никой не те задържа тука.

Столичаните в повече се завръщат натоварени с нови количества консерви от родните места. :)))

имат си -носят си !в това не виждам престъпление .

напротив. нямат си и за това са отишли на милостиня из провинцията. дано баба и дядо им дадат за да си заситят ненаситните задници.