Протестиращи нахлуха в парламента на Ирак

Стотици привърженици на шиитския духовник Муктада Садр нахълтаха в силно охраняваната Зелена зона в Багдад и някои от тях влязоха в сградата на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи нахлуха в парламента на Ирак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайдер ал Абади като че ли изненада целия свят с про-иракската си политика. Толкова кратко след окупацията на Ирак успя да намери подходящия баланс на силите, за да изведе Ирак от пагубното влияние на частните американски интереси, прокарвани от Пол Бремер. Той определено е един нов Стамболов за Близкия Изток. Само можем да завиждаме искрено на Ирак за наличието на такъв политик.

"Mission accomplished!!!" :-)))

Дивашка му работа.

Майдан?! Ами Викито Нуланд да отива с бисквитите в Багдад! Да, ама не! Тоя Майдан не е спонсориран от САЩ и няма да го видим нашия сульо Плевенлиев да се лензи по въпроса!

СЕВЕРНИТЕ - ПЕТРОЛНИ ПРОВИНЦИИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ СА НАСЕЛЕНИ ПРЕДИМНО С ШИИТИ ПОД СУНИТСКА ДИКТАТУРА .... САДАМ БЕШЕ СУНИТ , :))

АЯТОЛАХА НА ШИИТСКА РЕПУБЛИКА ИРАК СЕ СРЕЩНА НА СЪН С АЯТОЛАХА НА ШИИТСКА РЕПУБЛИКА ИТАН УПС .... ТВА СТРЯСКА НА СЪН ФАШИНГТОН , ТЕЛ АВИВ И СУНИТСКИТЕ ДЖУДЖЕТА ПО ЗАЛИВА И В ТУРЦИЯ :)))

смотаните полицаи. требе да земат от нашите...

По-добре е да разположат батальоните в Сирия или Ирак, за да се бият с ИД. От стоене в Латвия файда няма. само ще ги хранят за тоя що духа

след американското нахлуване в Ирак там има не демокрация, а хаос!

Бивша страна.Ние сгрешихме,за Ирак.Ние сгрешихме,за Либия.Ние сгрешихме и създадохме ИД,за Сирия!ГОВЕЖДИ ОТРЕПКИ,ГОСПОД ДА ВИ ИЗЧИСТИ ОТ ТАЗИ ЗЕМЯ!!!

Браво на иракчаните...И те показаха, че имат морал и съвест....Браво на Македонците, на Французите.... През 2013 година и ние илизахме по 70 хил. човека на протести срещу Тиквата... Дано пак се повтори м. февруари 2013 година... Вечна памет на Пламен Горанов от град Варна, изгорял като факла за свободата на България с думите на уста: "ДОЛУ ТИМ, ДОЛУ ГЕРП....ОСТАВКААА!!!"

с протести нищо не се постига, освен хаос.. трябват умни хора с идеи и родолюбие.

НИЕ КАКВО ЧАКАМЕ

ли?

В нашия няма как да нахлуят щото депутатите са си гласували отпуска до 9 май.

а не до 10ти? ш има цирк радвайте се и делите се ..

И те ще ни изпреварят :)

не може , ние сме тръгнали в обратна посока и се разминаваме с всички и по всичко !

тъй.

Arkadiy Andreev

и малко в напреки даже!