Хакери от ИД пуснаха ”черен списък” за Ню Йорк

Група хакери, свързани с "Ислямска държава", са качили в интернет списък на хиляди нюйоркчани и призив към последователите на групировката да ги нападат.

Обратно в новината

Коментари - Хакери от ИД пуснаха ”черен списък” за Ню Йорк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтино и доста ефективно за съвременното общество от хора обхванати перманентно от паника и плашени с какво ли не.Това е и много добър бизнес защото подплашения човек харчи без да мисли за каквото му предлагат без да се замисля дали реално му трябва.У нас процъфтява бизнеса с камери и СОТ въпреки доказаната им ниска ефективност.Железарите вече почти си изчерпиха пазара на решетки и железни врата .В областта на външната политика пък се разиграва сценария за страшната и агресивна Русия с което се опитват да оправдаят трупането на войски по границите и.

ми на бродуейска постановка тая работа. Брадърите да не готвят някой пореден "удар" срещу тероризма, та им се налага да го оправдаят по този начин?!

От това куклено шоу печелят всички пряко или непряко замесени, с изключение на данъкоплатците. А сега продължавайте да се джафкате, "фили" срещу "фоби". Ринг - свободен! :)

НАСАЖДАНЕТО НА СТРАХ ПРОПРАВЯ ПЪТ КЪМ ПОСТИГАНЕТО НА ТЪМНИ ЦЕЛИ!!!РЕАЛНИЯТ ТЕРОР СТРУИ ОТ КОНТРОЛИРАНИТЕ МАС МЕДИИ,СОБСТВЕНОСТ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА НА ФИНАНСОВИЯТ ЕЛИТ!!!

Първо провери медията, в която пишеш, на кой агент от ДС е.

Много торбалани се навъдиха напоследък. Някой е отворил рибарника.

Е не е само за Ню Йорк и на Яйцето с отровното име АрсениЙ/К му пукнаха Черупката явно Великден е започнал по рано .

Службите работещи за новият вавилон пак правят театро. Трудно ми е да поярвам че тези хора някога ще поумнеят.

Значи политиката ви в Близкия Изток дава резултат.

Не ви ли прави впечатление, че тия гръмки хакерски закани не са нищо повече от едни тихи пръцки?

Нали шефовете им от цру и мосад ги командват!

Нещо не схващам ? Русия спаси света от ИДИЛ с военна операция , изби хиляди мюсюлмани терористи . Защо няма една заплаха за военни или политици от Русия . Вече се съмнявам че САЩ си правят Цирк .

Путин въоръжи ИД и с помощта на Асад и Ердоган подкараха загорялото ислямско стадо към нетърпеливата бездетна Меркел.

Хм интересно, тези ислямисти чак сега се сетиха кой е основния враг на арабите. Защо ли досега не нападаха САЩ, не заплашваха с терористични актове там, а европейците и руснаците са им трън в очите. Дори и против Израел не се чува да скачат. Странни са тези араби ислямисти, които не нападат Израел и САЩ. Но какво да се прави, ние "трева пасем"! ;)

Израел е най-големият поддръжник на сунити, и силно заинтересуван от натъпкването на Европа с братовчеди. От едно коляно са, както се вика.

"Не се страхувам от една армия от лъвове-управлявана от овца...Страх ме е от една армия от овце-управлявана от лъв".... Александър Великият. Докато европейските граждани не разберем,че сме лъвове управлявани от брюкселски овце,няма да се оправим ни с ИДИЛ,ни с нищо.....

А нашата овча армия от какво е управлявана?

армията ни никога не е била овча. сега просто я НЯМА, но дори жалките останки не са овци.

dionisiosd@yahoo.com

Изложих се с горния отговор....:):)) Не ти разбрах коментара-извинявай...:):))))

Не се знае дали сме лъвове! А и да се знае, не е много сигурно!

С това заглавие и тази снимка първото впечатлени е че анонимните са свързани с ИД. А както знаем първото впечатление е най-важно. Нали не вярват че снимката е изтипосана случайно.

И да ги нападнат тия хора, това няма да е терористичен акт, а неволна грешка. Стават такива работи. Американците най-добре го знаят, та няма да се сърдят.

Шило

Що не вземат вече да ги опукат тия от ИД? Вместо да се дръвчат едни на други, тези, с претенции за Големите сили на съвремието, да вземат да си стиснат ръцете и да ги ошмулят. Деева...

като дойде(ако дойде)Тръмп на власт.

Защо ИД напада ЕС и САЩ а не закача Путинова Русия, да не би Путлер да им е съучастник?

Шило

Не, джихадистите се връщат по родните си места. В САЩ удари няма. Дано и да няма, де, щото хорицата не са виновни за нищо. Пати си Западна Европа.

Да ти дадем жокер??? Коя е държавата която до последно твърдяла,че Асад а не ИДИЛ,трябва да бъде бомбардиран??И продължи да го твърди до последно,дори когато останалите от НАТО(включително САЩ)обявили,че ИДИЛ трявба да се унищожи и ще участват във войната срещу нея??И си промени мнението,само когато получи официално предупреждение от САЩ??? ФРАНЦИЯ!!!! Коя е държавата която беше ударена от ИДИЛ най жестоко?? ФРАНЦИЯ!!! Искаш да разбереш как става ли?? Слезни по-долу,обяснявам го.....

+ за брилянтност ;), ех този путин, сън не го хваща, хубав ден

Че, аз, ако тръгна по пощите да прибирам писмата със сметките ще събера за два часа повече лични данни от тия нещастници. И, другите са същите (ако не са наистина едни и същи), които обявиха "война" на ИД чрез "хакване" на профили в Туитър. Все едно, джихадистите с калашници ги боли феса за тия малолетни олигофренчета.

Тръмп ще ги оправи и тия и покровителите им от трибуквените агенции - те и за това така са се посрале от шубе !

"Анонимните" са въжеиграчи и част от тях са с нас , но има и една група от тях , обслужваща интересите на "черните" сили ! Така , че зад маските им може да стои , който си поиска ! Перфектните хакери винаги са добре дошли в която и да е служба или организация ! Парите са фактора , определящ посоката на действие и противодействие...Материален свят , лишен от каквито и да са духовни ценности...

та нали защитите на саитовете на главорезите са обслужвани пак от тях...

someone

аз затова освен официялни профили и адреси в интернет имам и анонимни - никога не знаеш кои може да тръгне да те издирва да ти навреди.

snowmark

Болни БЕЗмозъци...

Този акт,показва и доказва единствено и само,че брататите миризливи човекоядни животни на ИДИЛ са гризнали дървото във войната и предприемат необмислени и панирани действия с цел да накарат "врага" да помисли,че го чака много голяма опасност...Че имат силата да ударят когато и където си искат... С други думи,идва времето тези човекоподобни животни на ИДИЛ да работят принудително на каменоломните за да построят отново това което се унищожи заради техния дебилизъм!! Трябва да разберем,че "политическо решение" на сирийския въпрос не може да има докато съществуват те...Те,не са в състояние да разберат или да договорят каквото и да е било...Те са животни и животните,единственото което "поемат" е страхът,че "така не бива,защото много боли след това".... Язък за Маккейн и кафенцето.....

ЩО НЕ ПУБЛИКУВАТ СПИСЪК НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП

Защото там,ще фигурира на първо място при доносниците името на СОПОЛон и ще стане неудобно на НАТОвците,разбираш ли... Друг въпрос??

ужким от ЗАПАДА създадено, а то се ЗАПАДА напада и заплашва ??? Към путлеристан нищо, ни заплахи, ни атаки ???

Я кажи,когато създадеш една група от животни за да си постигнеш твоите долни цели и тази група,знае,че си я създал,не защото си на нейната страна -а защото я използваш....И идва време да гризнеш дървото и се отмяташ от обещанията си към тази група и не само това,но се обръщаш срещу нея,защото ако не го направиш ти е спукана работата-кого ще нападне първо тази група???:):))))))) Май самия теб-нали?? Освен това,не забравяй,че когато иракската армия атакувала щаба на ИДИЛ в Ирак,намери там и едни американски офицери....Което навежда хората на мисълта,че тази заплаха срещу невинни американски граждани,може и да е инсценирана с цел да "се обединят срещу външната опасност" за да не търсят сметка от Маккейн и другите създатели на ИДИЛ!! Ето,как става,батка.....

Ех другарю, много филми си гледал. Очевадно предимно руски промиващи мозъка. Странна работа, според вас русофилите лилиПУТИН громи ИД, вече колко месеца великата руска армия все ги громи. Пък ИД напада ту в Европа ту в САЩ.

Който сее ветрове, жъне бури!