Задържаните столични полицаи участвали в наркомрежа

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че арестуваните полицаи са Николай Апостолов и Божидар Милев. Те са участвали в наркомрежа.

Обратно в новината

Коментари - Задържаните столични полицаи участвали в наркомрежа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима това е новина? Сидеров си продра гърлото да разправя, че полицаите, а и техните началници, са свързани с наркобизнеса у нас. Обявиха го за луд и го осъдиха. Фактите показват, че е бил прав.

А бъчварова кога за покровителство на клекшопове ?

Тия, двамката, са само два предпазителя /бушончета, де/ - задължително са "изгърмяни", щото в "мрежата", напрежението е било вече неудържимо и е трябвало малките болтчета, дето са станали много алчни, да изхвръкнат. За да не гръмне цялата мрежа. О, я не ми казвайте , че говоря цинично - не са ли пред очите ви тия млади,нахъсани, назначени с бащи, тъщи, кумове и кръстници?Тия са едни от тях. Дали са били на протестите за заплати и привилегии?Костов, Ненков, Бъчварова, дали знаят, че онова младо говедце, студентът, няма да види бял свят, щото "по веригата" се работи?И, че всеизвестната истина е:циганин+проститутка+наркотик+полицай е равна на действителност?

Представям си какво правят служителите на най-високо ниво...

Освен всички държавни институции , И НАШАТА ПОЛИЦИЯ , НИ ГАЗИ ....

ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ,....ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ... Тая държава вече се заличи от ЦИГАНИЗИРАН ДЪРЖАВЕН АПАРАТ. ТОВА ВИЖДАМ ,НА ПРАКТИКА.

Цацаров какво стана бре с твойте хора?

Ще изпратя 1-2 КАКИ !

А този най-отгоре на какво ниво е?Всичко е гмеж,гмеж,гмеж

Sm3hurk0

Българската полиция е задминала мексиканската по корумпираност.

Нашата полиция ни пази!

Тая защо дава насока кой е информатора- така ли си пазят информаторите?

Sm3hurk0

Дайте им 20 заплати на куп и ги пенсионирайте преждевременно, тия двамцата... наркоразпространители. Може и медал за изобретателност да им се даде, че са съумявали да съчетават полезното с приятното.

Ако са задържали само двата галоша,значи действително става дума за сериозна мрежа.А гл. секретар да ходи и да цуне ръка на студента, а не да благодари на СДВР.

само от двамата ли е мрежата или е тайна, която никога няма да разберем.

Горката заблудена овца в кожата на студент. Набъркал се е в дълбоки води, сега ще му разкатаят фамилията. Да си припомним как изтирмозиха едно момче, само щото ги беше ракнал как хъркат в колата на дежурство. То не бяха глоби, привиквания, задържания, проверки... А тука е съсипал бизнеса на двама дилъри, настъпил е "мрежата", "колегите", "МВР". Горката овчичка!

СИДЕРОВ ВИ КАЗВАШЕ , НО НЕ ГО ПОСЛУШАХТЕ !!!!

АКАБ!

1312

Нали не вярваме, че тези две "гнили ябълки" са единствени? МВР е отдавна изгнил, прогнил, вмирисан труп, сборище от некомпетентни мърлячи, които рекетират, тормозят, продават дрога, контролират контрабанда и курвите, изпълняват мокри поръчки. Във всяка голяма измама, кражба, убийство, е набъркан поне един полицай. В тази система няма свестни хора, там такива изобщо не влизат, а ако по някаква случайност постъпят, за нула време излитат.

нали ни трябваха още 3 -4 хиляди полицаи?

Когато в една държава полицаи масово се занимават с престъпления и пестъпни дейности (бивши и настоящи), когато прокурори масово са корумпирани и зависими, и вместо да обвиняват, оневиняват големите престъпници, иръководителите им заеднос тези на службите СА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА, ВМЕСТО ДА Й ПРОТИВОСТОЯТ И ДА СЕ БОРЯТ С НЕЯ С ВСИЧКИ СИЛИ,... то трябва да е ясно, ЧЕ ДЪНОТО Е УДАРЕНО ИЛИ Е МНОГО БЛИЗО, ЗАЩОТО ЦЕЛИЯТ ПЪТ НА ПАДЕНИЕТО И СРИВА НАДОЛУ Е ИЗВЪРВЯН!

"Задържаните столични полицаи участвали в наркомрежа" Наркомрежа, казвате! Хм! Наркомрежата да не се казва случайно МВР? И да не е част от мафия на име ДАНС ЦСБОП или ГЕРБ и Д(П)С, случайно? Или "правителство" и "парламент"?

на изгърмяване на бушони ми мяза тая работа.Нещо много е натрапчив "лайтмотива", че те са на много ниско ниво като полицаи.Демек нямат чадър.

Ако са на високо ниво - не са си платили. Ако са на ниско ниво - нямат чадър. Келеметата все някакви причини измислят, за да омаловажат факта: когато ГЕРБ е на власт, полицията лови бандити. Когато БСП е на власт, полицията лови противници на властта - това се нарича политическа изроденост. А привържениците й - изроди. Келемето винаги има негативно обясение за всяко постигнато от кадърния човек. Това го прави още по-долно създание.

който парадира с "истината" е абсолютно келеме!И не му прави впечатление, че когато са заловени цигани, се обявяват със инициалите им "С.Р. или Г.М.", а тук веднага , на следващият ден обявиха имената...И не намесвай непрекъснато политическата си воня във всяко действие на властта!Властта синя или червена в България все е миризлива!И се поддържа от миризливци като теб!

какво се чудите и охкате и пъшкате , при тези ниски запрати това е истината, търсят начини да печелят, както учителите с частните уроци, както лекарите с частните прегледи, не се правете божии чеда в България всеки се спасява, както знае и кой от вас по-велик та пръв да хвърли камъка????????

Ако единствената мотивация на един служител на реда са парите, и 5 пъти по-големи заплати да има, корупцията ще си е на същото ниво. За българския стандарт полицаите получават много над средното. Липсата на ценностна система не се компенсира с повече пари.

очаквах такъв коментар, защо тогава трезво мислещите като теб ги няма на улиците, когато убиват и обират невинни хора, защо когато хората протестират за правата си не сме всички навън, и като парите не са всичко какво причината да сме на това дередже, защо сеге ни управлява един неграмотен човек, а преди това едни безумно нагли комунисти, хайде кажи аааааааа!!!!!

Според римското право всеки е невинен до доказване на обратното.Това,че са намерили наркотици в заподозрените лица нищо не доказва-могат да бъдат и подхвърлени.Няма и както разбирам и самопризнания.Изнасянето обаче на имената в публичното пространство е грубо нарушение на следствената тайна,предупреждаваща информация за техните шефове.Трудно е да се допусне,че са действали сами,без опеката на "голяма риба".Изводът се налага от самосебе си.Или органите са пълни дилетанти,или работят в комбина с "голямата риба".Може и да не съм прав.Нека който е компетентен да ме обори.

Момче младо, ти си с интелектуална малфункция. Ще рече не ти функционира мозъкът. Според теб според римското право стрелба срещу полицаи при законен арест невинен ли пледира? Смаа по себе си стрелбата по полицай е 100% основание за мярка за неотклонение и не говори по никой начин за невинност до доказване на обратното, по-скоро привежда по закон автоматично към мярка за неотклонение до отсъждане на наказанието. ;-) А що се отнася до имената, мислиш че има наркобос, който на часа да не знае кого са арестували публично? Сбъркан ти е мозъкът, момче. Е баси материала! Е баси сбърканото, дето е развъдило комунизмът из България!

те чета теб, виждам какво сбъркано нещо е произвела фалшивата ни "демокрация"!

И "Римското право" ли ще боядисате като паметниците! Пък и си профан някакъв във правото!Пледира се "виновен" или "невинен" в СЪДА, а ти вече ги осъди публично!ДО ОСЪЖДАНЕТО е невинен, сочи римското право, дори да е стрелял и с картечница срещу "малформирания" ти мозък!

господа най умни на света "МВР" хахаха - вие да не сте малоумни да казвате кой ги е издал!!!!!! е как някой да съдейства при това полужение мутри и корумпирани куки ще плъзнат по петите на това студентче хахахах и ако му се случи нещо на това момче да знаете че е случайно хахахах

Анонимен полицай : НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ , КОЛЕГИТЕ СА РАБОТИЛИ ПОД ПРИКРИТИЕ , А ТОВА КОЕТО СЕ ПИШЕ , Е ЗА ЗАБЛУДА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ !

Волен, е бил ПРАВ! Полицаи продават наркотици. Шефовете им ги прикриват! Накрая гори бушона. Шефовете остават!

Шефовете прибират 50% от ''СУХОТО''.

ВОЛЕН ОТКАЗАЛ ДА КУПУВА ОТ ТЯХ , ЗАТОВА ГО БИЛИ !!!!!

Че има ли полицай който не участва в някаква мрежа: наркотици,оръжие,проституция, крадени стоки,мигранти,митници,контрабанда, горива,изнудване на пътя... Ако има - да го арестуват, защото не отговаря на профила и професионалните задължения !!!

сега като наркодилъри ли ще ги съдят ,или като полицаи?

1.Разбрах, че полицайте са ниво от мрежата и "по-нагоре" хората ще си останат незасегнати. 2. Ако някой реши да ме вербува и дам информация, почти веднага името ми ще стане известно на хората "по-нагоре" през официалната преса чрез Руми. 3. Ролята на Руми е да информира хората "по-нагоре" чрез средствата за масова информация. 4. При това положение да си му права сметката заради точка 2.

Поне стана ясно, че нищо не си разбрал. Мисленето ти е на ниво пейката пред блока. Имам пред вид женската пейка. На мъжката ще те избазикат.

И бързате да кажете кой ги е издал.После искате от хората да ви сътрудничат.Малоумни сте и престъпници сте всички.

МИЛИЦИОНЕРИТЕ ВСЕ ГИ ЛОВИ НАРКОДИЛЪРИТЕ И ВСЕ ИМА ДРОГА ... ПРИ НАС ПОЛИЦАИТЕ И ПОЛИТИЦИТЕ НАРОЧНО ПУСКАТ ДРОГАТА ЗАЩОТО ОТ НАРКОМАНА РЕВОЛЮЦИОНЕР НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ .... ТОЙ СЕ ИНТЕРСУВА ОТ ДОЗАТА :))

Голяма новина, 80% от полицаите са другарчета с бандити и наркодилъри, денем пият кафе, вечер се напиват заедно и от време на време си играят на стражари и апаши. За всички е ясно, че наркобизнес без изключителното участие на полицията и определени мегапрокурори" няма как да има.

Това едва ли са единствените полицаи,участващи в наркоразпространението.То е невъзможно без участието на полицията.

Направо безумие, полицаите наистина може да излязат на протест с лозунги "Натопени колеги, жертва на задкулисни играчи..." Това което се случва ако не е страшно, е направо комично. Държавни служители с всичките им там привилегии, на митингите сигурно са в първите редици, а в същото време РАБОТАТА ИМ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е ПЕЧАЛБА ОТ НАРКОТИЦИ И ПРОСТИТУЦИЯ. Колко ли още "работят, та се късат така". Пък ние нека им плащаме привилегиите и заплатите, бедни ми народе.

ПО 80 ЗАПЛАТИ ЩЕ ПОЛУЧАТ. ГОДИШНО.

Това са хора, на които държавата е гласувала доверие да защитават интересите и. Би трябвало за държавни служители, наказанията от НПК да се умножават поне по две.

ОЧАКВАЙТЕ НОВИ ПРОТЕСТИ НА ПОЛИЦАИТЕ ПОД ЛОЗУНГА : КОЛЕГИТЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ , ТЕ СА ЖЕРТВИ !!!!

someone

явно са работели на 'две' места.

Мога да ви кажа, че служителите са най-ниско ниво - охранителни полицаи единият е работил в Метрополитен, а другият в столичното Седмо РУ То е ясно, че високите нива са недосегаеми.

Точно , тези на високите нива които дирижират никога няма да ги пипнат. Гърмят само бушоните.

Следните думи как да ги разбираме? Оневиняват ли се по някакъв начин ? Мисля, че е достатъчно, че са ПОЛИЦАИ :" Дейността, която са извършвали като полицаи по никакъв начин не е свързана с противодействие на разпространението и работа по престъпления, свързани с наркотични вещества

Мафия и държава - единни ръка за ръка срущу народа!!!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМ СЕ УТРОЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ ОЩЕ НА 30.ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕТО -ПОНЕ 100 БРУТНИ ЗАПЛАТИ.ТАКА ДЕ,Я КОЛКО МНОГО РАБОТА ВЪРШАТ!

"Дейността, която са извършвали като полицаи по никакъв начин не е свързана с противодействие на разпространението и работа по престъпления, свързани с наркотични вещества" To и останалата част от полицията това прави.

Може да е действителна мрежата но ако не са си платили на време шефовете са се разсърдили и са ги задържали докато се разберат за комисионната.

КАКВО МИ ПРАВИ ВПРЧАТЛЕНИЕ ? .... ОТКАКТО БОЙКУ МУТРАТА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ДУМИЧКИ КАТО МАФИЯ , МАФИОТИ , МУТРА , И ПОДОБНИ ИЗЧЕЗНОХА ОТ МЕДИИТЕ ..... ВЪВ ТАЯ ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ СЪЗДАДЕНА ОТ БЕЙОВЕТЕ И ЧОРБАДЖИИТЕ НЯМА НИ БЕДНОСТ , НИ ДРОГА , НИ БЕЗДОМНИЦИ - ВСИЧКО сЪФТИ РА ВРЪЗВА :)

ЗАЩО "беговете и чорбаджиите" са все, бивши ЧЕРВЕНИ, велможи и боядисани, ДС-бари?

Верно не са ви вече колеги - щом те хванат значи си се провалил.

Полицаи и престъпници -ДВЕТЕ РЪЦЕ НА ЕДНА ФИГУРА . Което не може с едната , тогава с другата , а понякога с двете . КОЯ Е ФИГУРАТА ?

НАСЛЕДСТВО!!! КОЙ ни ограби? КОЙ си присвои над 60% от общонародното богатство? КОЙ помогна за това?КОЙ???

Всички знаем от къде започна стремителната кариера на премиера Боко Тиквата и че от рекет и наркотици премирът направи първите си милиони. Е! С такъв премиер и такава банда около него...Защо един обикновен полицай да не прави същото !?

Да не си му светил че ЗНАЕШ??? Или така, ТИ, говорят, "другарите" от Позитано и асистентите на лаборанта!

Може да е действителна мрежата но ако не са си платили на време шефовете са се разсърдили и са ги задържали докато се разберат за комисионната.

Един с форашка опраска Волен, на "Руски", и се събраха, цела сурия Форашки, в т.ч. и Рума, да не стане некой гаф, и да пострада шефа на "Клек-шопа" като замерише на дрога! И сега, по предложение на Цацата Волен ласка патерицата на Бойко, и пере гащите на Цецка

едно от лицата на МВР служителите, което хората виждат постоянно, но не и ръководството на МВР. Съгласен съм с констатацията на Главния, но то е защото няма връзка между долните и горните нива на министерството. т.е. не си говорят и не си виждат проблемите. Иначе много отдавна щяха да са наясно със ситуацията. Но и за съжаление редовите нива виждат какви ги вършат висшите.