Руски опозиционен лидер беше нападнат в ресторант

Руският опозиционен лидер Михаил Касянов бе нападнат в ресторант в Москва снощи. Кремъл осъди атаката.

Обратно в новината

Коментари - Руски опозиционен лидер беше нападнат в ресторант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой има изгода от това нападение? Отговора на този въпрос обикновено показва кой е организатора. Иначе са странни следните особености: - "Жертвата" е умишлено без охрана?!? Нали не се заблуждавате, че хора от подобен ранг ходят без охрана? - "Нападателите" са с демонстративно "кавказки" външен вид - Сцената е услужливо записана. Това отвсякъде прилича на постановка, с която Касянов се легитимира като важен антипутинист, за което ще бъде щедро субсидиран. Нали се сещате, че ако някой искаше да го нарани, унизи или нещо по-сериозно нямаше да е торта, а друго нещо.

Руснаците са избили толкова българи от 1878г до сега,че хората идея нямат.Само за малка част от убитите българи се знае за руските убийци-като ке започне от Георги Вълкович и се стигне до наши дни.

това като с Чубайс май стана Да припомним стария виц от тогава: --- Путин слуша доклада на директора на ФСБ: - Владимир Владимирович, неизвестни лица са се опитали да взривят Чубайс. Покушението не е успяло. Неизвестните лица са избягали. Какво ще наредите? - Неизвестните лица да се уволнят и повторете операцията! ----

Той не е "руски" опозиционен лидер. Той е е жалък соросоид и подлога на САЩ.

Софиянец, не се маскирай като московец. Личи си.

Високите токчета на Путин /11 см./ са доказателство за НЕГОВИТЕ комплекси от ръста. Примери за други влиятелни ниски хора с комплекси: Наполеон, Ленин, Хитлер, Сталин, Мао, Че Всичките предизвикали доста кръвопролития.

Да не би плевнелиев е по-висок? Кретен, имам само една "опорна точка" - ръст на Путин и си се захванал за това, щото друго няма за какво да се захванеш :)

Да не те е ритал по дръглявия дипник ,та знаеш че са 11 см.!.?

loyola

Яяя, мигрантите се появиха в Москва?! Горкия човечец, друго си е да те нападнат с торта - токувиж хванал диабет ...

В Русия от край време всичко става с много кръв и с много пари

В Google Earth, с изненада установявам централният булевард на многострадалния град Грозни, столица на Чечения, се нарича Проспект имени Путина! Путин после продължава в Кадиров. Двама живи човека на ръководни постове, са дали имената си на булеварди. Какво е това? Медицинско доказателство от категорията на 11-сантиметровите токове на кремълския лилиПутин. Силно се нуждае от величие

На този прякорът му докато беше премиер беше Миша 2%. Явно руските политици са доста по скромни от нашите. Явно обаче желанието му да се включи отново в политиката на руснаците не им се нрави и те предпочитат да му осигурят "сладък живот", но да не го допуснат отново да им се качи на главите.

Джужето мрази всички по високи от него,а Кадиров е дългата ръка на късокракия

"що така ти смърди коментара на надник от прокиснат дюнер от турско-американско НПО."

Лидер ли :) този е жив платен престъпник. Какви са тези незначителни "новини". Няма ли важни неща по света вече ;)

"Как само му пльоснаха тортата в челото на Касянов. И на клипа се чуваха думите на тортаджиите към Касянов,че е "Американский агент".Което всъщност цяла Русия го знае,че Касянов е грантов наемник на сащ,опитващ се да наложи режима на сащ в Русия!"

Това са врагове на народа и терористи Кадир Путинов

Те тоя ЛИДЕР кадиров ,трябва да стане президент на РУСИЯ.И тогава да видите как ще трепери света.Ще почакаме може би и това ще се случи

ще има бой в харема за поста 1ва дама..

Имах си язе.Без конкурс Славуца ще го оглави.Точка по въпроса и без коментари.

в статията липсва едно от наи важните описания а именно какъв процент гласове спечели партията парнас на последните избори а тя е 2 % затова и на лидера им му викат миша 2%

Не е за това. Толкова му беше тарифата при разпродажба на Русия. Все пак човека е доста по скромен от нашите с 10%

Случилото се е част от политиката на импортозамещение и показва, че импортозамащанието е успешно. Вместо араби да правят простотии, простотиите правят в Москва родните мигранти от Средна Азия и Кавказ.

И какво излиза? Докато Русия се присмива на германците и втълпява на българските колониални роби, че сексуално посегателство е - изнасилване, полов акт, всеки кавказец може за убие или да нападне политически лидер. Какво остава тогава за обикновените руснаци? Що за витрина на Евразия е тогава Русия? Кой в крайна сметка управлява Русия? Путин или Кадиров? Русия колония Чечня ли е или обратното?

"Даам мирише отдалеч на коментар за надник от прокиснат дюнер на турско-американско НПО."

"либерал" ли е, не ми го хвали - това е чист педерал!

Това не е новина.За Русия е ежедневие! Който не се кланя, на Малкия , е враг! Който пази Малкия от мечки-губернатор!

Всеки ден се кланяте на Нобелов Лауреат Обама, който също не е еталон за красота - та какво?

на Обама??? Не съди по себе си и себеподобните дето "всеки ден се кланяте" на вожда си!

на тая са плеснали торт в лицето и какво ?????????? помислете си какво са всички страни (новите )са без армия и глас или просто роби НА НАТО ! И СЕ ПЕРЧИТЕ - ПРОСТОТИИ

Дорогой Иванушка, това нищо не е . Помисли само какво става с икономиката и финансите на РФ и какво става на Дланый Восток. Скоро руснаците ще бъдат роби на банки и китайци, вместо роби на милиционери и комисари.

скоро това, скоро онова , русия трямбваше вече да е фалирала преди години, руснаците да са излезли за преврат , а сега русия трябвало да фарила поне по два пъти на ден.Та така ще си останем само с товар скоро ще стане еди какво си.Ама то нищо не става няма и да се случи.Междевременно обаче запада ще си остане за дълго в шах и ще ходи пак до кремъл за указания.

За,да не ти викаме-дурачок!

И аз напълно приемам такава репресия- да ме замерят с торта и еклери и ако може и някоя мамашка ...да ме изнасили!!!

Бате, много станаха исканията!

Кадиров вече е наричан - проблем в Русия, а Путин негов заложник. На кремълската врата чука третата чеченска война. Втората чеченска война Путин превърна от победа в поражение.

ще е мирна само докато Русия си плаща чинно 'дотацията'.

ПРОСТОТИЯ СИ БЕГЕЕЕЦ

Неграмотник и безпросветник си ИВАН.

Ида се избиват руснаци са т.е. варвари!Дреме ми!

Както чета новини - всеки ден как се избиват българи - по пътя, по улици - май ще ни задминете

ако трябва ще се налага със сила! Дори и от влюбени с "неславянска външност"... (Та кои бяха расисти и фашисти?)

В Русия щяло да има избори тази година ? Пак ли ще се менкат или тези са за ниските етажи на властта ?

Аха, взимаме пример от САЩ - Кенеди-кенеди-Клинтън-Буш-Клинтън-Буш Буш-старши,Буш-младши,Буш-племеник. Дали има бабаБуш?

разлика - там се избира при ожесточена конкуренция. В Русия изборите се провеждат почти по сталински - заради робски душици като теб. А малкото свободомислещи ги застига я куршум в тъмен переулок или стълбищна площадка, или полоний-210 в чая, или "ревниви" изстрели на Москворецкия мост...

Вземете пример от руската история. Тя е безкраен низ от убийства.

Ама,че смешници!

Това е стара практика на всички от КГБ-о(след 9.9.1944г се избиват всички опозиционери в България). жужи не е по назад,нали е същата школа.

Става дума,нали?!

Представям си ако някой хвърли или само си помисли да хвърли торта по Путин какво ще стане. Просто нищо. Никой няма да разбере за това , а извършителя - няма такъв ( в пряк и преносен смисъл)

Ми те и Болен го нападнаха пред ВИТИЗ ама кво от тва, въобще на кой му пука?!?!?

Касьянов е престъпник и национален предател и вероятно сам е организовал "нападение" против себе си!

Пиши на български,Пасионария/красная/!

И американски шпионин е. И американски шпионин. Проста да падладее човек, колко много шпиони и алкаши ражда Русия.

Михаил Касянов е от тия продажни кремълски плъхове, които Путин изгони от властта. И Миша, какво, да прави, стана платена опозиция. Плащат Килъри и Щайнмаер ... Но и Кадиров не се шегува. От начало започва предупреждение с торти, после ... не се знае

Не вярвам да е Кадиров. Той е сериозен мъж. Едва ли се занимава със сладкарство.

Опозиционен лидер? В Русия? Няма такова животно! Всеки истински опозиционер на Путин или е мъртъв, или е в затвора. В Русия има отгледана бутафорна опозиция, а който се помисли за истински, ще последва Немцов и Политковская

Бегеец, да те светна - никъде по света няма такова животно, като "Опозиционен лидер". На нормален човешки език ги наричат "ПРЕДАТЕЛИ"! Също като теб.

Бай Ставри

Явно по вашите мерки аз не съм ПРЕДАТЕЛ, защото не съм опоззиционен лидер. Аз съм за управляващата в България партия ХА ХА ХА смешна путинска сган сте вие пълни нещастници, начело с късата клечка Вова

Хахахах, Бегеец, Немцов е повече бандит, отколкото опозиционер. съжалявам, че така трябва да говоря за мъртъв човек, ама той беше в основата на разрухата на Русия през 90-те години. Кой знае какви неуредени сметки е имал, кого е завлякъл. За Политковская- ами хванаха хората, политически момент не беше установен. Навални? аааа, оня, дето го осъдиха за измама...Честен човек е.

Бегеец, защо притеснявате опозиционен български лидер - Цветан василев. Така и руски "опозиционери" - като краднаха - всичко ОК, но когато ги хванаха за топки - изведнуж стават "дисиденти". Оня Пугачев - дето също се прави на "опозиционер" - осъден от английски съд за корупция в мега размери.

преди да го тикнат в шеметната му кариера, крадеше като за световно - опозиционен лидер ли беше? Като стана президент, кражбите му станаха божествени (и за него, и за обичните му приятелчета) - опозиционен вожд ли е???

Березовски и Пугачов - никой нямаше да е чувал за Путин! Защо такава неблагодарност у путиноидите???

Мно'о мека китка бил този тарикат, бе! От една торта напълнил гащите ...

Руснак, какво да го правиш? Пълни гащите от всичко

Геец, последно- тоя опозиционер ли е, или не?

Руските опозиционери може да се открият в представителните ресторанти на Москва и Петербург. Предимно там развиват своята опозиционна дейност, в присъствието на девойки, предимно украинки. Или в медиите Ехо ма Москва, Дожд ... Обикновено плащат с долари и евро. Така бе и с Немцов, и с Чубайс ... Сега, най-лошото, което се е случило на Мишата Касянов е, че са го замярвали с торти и той се е уплашил. Нещо което би радвало по-обикновените хора. А би трябвало с нещо по-сериозно ...

Няма да се учудя, ако следващият "артист" го нападнат с пухена възглавница! Хахахах

Идват избори...и цирка започна.

Путин явно мрази Касянов, по неразбираеми причини - вероятно защото е по-висок от него, пък и има възпитание и държание на политик. Бил е в Кремълската рота, караул на пост 1. Беше министър-председател при Путин, след което изпадна в немилост. И продължават да го тормозят в личен план - явно има лична неприязън на Путин, който се оказва и злопаметен.

И кво? Отварял е първата врата на Кремъл. Той и Костов беше подавал палтата на Дертлиев, Дренчев, ама виж го какъв стана. Боце пази Тато и Дедо, виж го и него.

Рейтинг 99.999999 !...

Алексей Петров го нападат с 2 гранатомета украинци. Михаил Касянов го нападат с 2 торти чеченци. Баси чеченците!

прякорът му бил "Господин 2%" - толкова била комисионната му за уреждане на сделка. Схемата е следната - определени хора са готови да продават безнадеждните руски дългове за копейки, а някои частни фирми нямат нищо против да ги купят. След сделката Касянов включва точно този дълг в списъка на приоритетните за държавата, цената му се повишава, а разликата отива в джоба на посредниците. През зимата на 1996 г. Касянов бил задържан на "Шереметиево" от митническите служби, които открили в него документи с твърде странно съдържание - частни търговски договори и нареждания за прехвърляне на суми. След 10-тина минути обаче митничарите били принудени да го пуснат и да му върнат всички документи, тъй като им позвънили направо от секретариата на тогавашния премиер Виктор Черномирдин.

Хм, 2%. Пак са назад братушките. Ние имахме "Мистър 10%", лека му пръст.

Паисий

а бе 2% от 100-200 милиона долара са си пари.

същата схема беше приложена от милен велчев с нашите бондове и замяната на дълга при царското правителство.

интересна ,,болшевишка,, биография има този ,,демократ,,??? като за ,,начало,,!!! служил е в ,,кремълският полк,,??? ,,парите,, как ,,демократизират,, човека!!!

С торта? Ами яж бе, яж!

Хахахахах, тоя като си е подготвял инсценировката, поне да беше поискал да го фраснат с някой стол. Вярно- по-леко, ама някак си по-реалистично щеше да звучи. Замярали го с торти....Гейска му работа!

по Алексей Петров като правят нападения, поне ползват 2 гранатомета.

Здраствой Дедошка Мароз, с барадой и зватай тъй падарки нам приньос, пeдepac гарбатай.

Като си неграмотен, що се напъваш да го покажеш пред цял свят? В този форум пълно с много прости хора

График на фондация Америка за Булгаристан: Днес на работа са само 4 орки. Останалите ги пипна вирус.

Ако зад това стоеше Кадиров, сега Касянов щеше да лежи в болница с избити зъби, счупен нос и натрошени крайници. Ако Касянов мисли да го раздава новия президент на РФ, по-добре да хваща самолета и да се прибира в Лондон.

къв президент бе?! Той едва взема 5% на избори. Жириновски взема двойно повече.

В русия на Касянов викат "Миша 2%", всички руснаци знаят, че той е крадец, корумпиран, а има партия за да продължи да лапа аванта, леките пари и да вряка, че "позиционерите са притиснати от властта" Това все едно на Бисеров да му размажат тортата на муцуната или на Доган... Хвани един и удри в другия

"Десетина мъже "с неславянска външност"" :)

така е - може да са били японци или китайци ))) или французи и англичани - и те не се славяни. Онези с брадите пък са араби...

Ех, язък! костюмът му за 10 000 долара е станал за боклука.

така е, никой не смята в рублЕЙ - толкова голямо число няма..

Паисий

не, просто касиянов си купува дрехи в САЩ. Той там ходи редовно.

В Русия не стават подобни неща! Това е мръсна долна инсинуация на капиталистическата пропаганда.

И тук не обстрелваха Алексей Петров с 2 гранатомета. Само дето извършителите се издъниха и не са ги или тествали и разчели спесификациите. И в Германия няма изнасилени жени от "имигранти". И в САЩ нямаше терористичен акт с избити.