Масови безредици в Хонконг заради уличната търговия

В Хонконг избухнаха сблъсъци между протестиращи и полицията след мерки на властите срещу незаконната улична търговия.

Обратно в новината

Коментари - Масови безредици в Хонконг заради уличната търговия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук говорим за най-бедните китайци които са надигнали глава!

хахаха.. как разбра това? Има видео в нета (например в сайта на Дневник) от Ройтерс на "протеста" и битката с полицията. СМЕШНА И МИЖАВА РАБОТА. Нямат и 100 човека. Пълен цирк! Просто театрална постановка на протест! ..... Интересно как месиите изкривяват фактите с думи. Картинките обаче са безмилостни.

Паисий

меДиите изкривяват фактите с думи. Пишат: "МАСОВИ протести" , "хиляди протестиращи"... Обаче гледаш видеото и виждаш под 100 хулигана с маски и ИСТИНАТА лъсва. Просто всичко е пропаганда и дезинформация!

Втори опит за майданче!Умри,но тъп кравар бъди!

''Китайските банки фактически се присъединили към санкциите против Русия Руснаци масово закриват сметки заради отказано обслужване 8 февр. 2016''

Продължавай в този дух!Като оръжията за масово унищожение на Садам!Малоумни тролове.

което не е китаиско е менте.

САЩ използва всички поводи, за да организира "протести" в Хонконг за да злепостави Китай и ККП. Наемаш 100 или 1000 хулигана да правят майдан! Само че Китай е 1,5 милиарда!!!!

"Масови безредици в Хонконг" Със стотина души дали могат да бъдат "МАСОВИ" безредиците? Хонконг е многомилионен град. За да са масови - трябва поне 100 000 души да бъдат! Иначе е смешно.

Паисий

Хонконг е 7 млн. - като цяла България. Значи в София (1,2 млн.), като излязат на улицата 20 души - и можем да пишем, че има "масови" протести.

Ами паиско ти обвиняваш САЩ,че са забранили уличната търговия в Хонконг ли бе?А за тия 20 човека дето протестират в София мога да ти кажа,че са толкова когато вие от руското посолство организирате протестите.И това е така защото парите които ви ,,спускат" от Кремълпропагандбюрото се топят като ланският сняг докато стигнат до нещастните пенсионери на които плащате да ви представят като, ,многохиляден протест".Адет!Кп да праиш?!

Паисий

не, аз казвам, че САЩ използва всеки повод да организира "протести" в Хонконг за да представи Китай като недемокрация. Американската полиция разгонва МНОГО ПО-ЖЕСТОКО протестите на негрите в САЩ, в които участват хиляди хора, а не 90-100 като в Хонконг!

Точно преди месец се върнах от Хонг Конг и точно но това място наречено Монк Конк има много голям "женски пазар" - така се нарича, но той по-скоро прилича на амбулантна търговия. И никакви цени няма за да знаеш кое колко струва. Търговците те поглеждат и преценяват колко може да измъкнат от теб според вида ти. И като им кажеш, че цената е много висока започват да се пазарят и те гонят, и те дърпат само, и само да си купиш от тях. Понякога сваляха цената петорно. Конкуренция е голяма.

Тия с финансофите балони не се научиха че в Китай майдан не върви.

има по-силно гражданско общество от расийското, за Хонконг да не говорим.

Да ти пи.ая на гражданското общество, важното е народа да е единен, а не шепа цървули да правят каквото си искат.

На снимката.Народът е единен.На избори гласува против вас и масово се спасява в ЕС пак от вас!

"...Екстремистите имаха самоделни оръжия и щитове и блъскаха полицаите", се казва в декларация на полицията. .." Иба му ммата!!! Не знаех, че продавачите на зарзават и мръвки имали самоделни оръжия и щитове! Еб*х аз тея пазарджии бе, те много добре подготвени и оборудвани!!!!!!!

Другари от Хонконг. Свободата свърши. Добре дошли в социализъма. :)))

Господин Сорос, благорадим ви за "подкрепата", ама нема нужда. Между другото, досега колко милиарда вече сте вътре?

Вие си гледайте вутрето на Путин :)))) А за ХонКонг, те тепърва ще се хапят. Соца не прощава никому.

Отразило им се е лошо, че са били към Великобритания. Трябва превъзпитателни мерки още от училище.

От един милиард и 350 милиона китайци, най много 400 милиона да живеят добре! Останалите почти един милиард са бедни примитивни селяци! Безредиците скоро ще обхванат целия Китай.

Нищо не ти е ясно;)

това са към 30% от населението бе? Хич не са малко? В България добре живее само 3% от населението, а останалите са бедни и примитивни селяци.

Малко по малко комунизма започва да ги затиска !

Не, просто законите в една държава трябва да се спазват от всички, а не само от комунистите.

Унищожаването на традиционния азиатски пазар никак няма да се понрави на китайците, които едва ли виждат, че това е малко еврейски способ. Никой не би заподозрял дългата ръка на задкулисните игри, които искат пълен контрол и отчетност на всяка парична единица, която минава през пазара. Всъщност има борба за установяване на световно икономическо робство.

Как така в полза на Пекин? Хонконг да не е китайски? ААА не така.

Всичко е Made in China.