19.6 млн. лв за иновативни стартиращи компании

Стартиращи компании, които са създадени преди не повече от три години, вече могат да кандидатстват за субсидиране на иновативни проекти до 200 хил. евро.

Обратно в новината

Коментари - 19.6 млн. лв за иновативни стартиращи компании | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В началото на така наречените "оперативни програми " и аз се пробвах . Три месеца писах проекти , научих на изуст всички условия за кандидатстване . И когато отидох във въпросното ведомство , първият въпрос беше Ааа вас господине кой ви праща ? . Едва по късно разбрах че редът за кандидатстване бил съвсем друг !!!!!!

И аз ги пробвах. Оказа се че трябва да разделя парите с СЕДЕМте члена на комисията която ще ме одобрява. Веднага си направих сметката. Подписвам се че вземам всичките пари, а на практика получавам само ЕДНА / ОСМА от тях! Това няма да ми покрие дори и първоначалните разходи. Оказах се по най-бързия начин. Добре дошли в прехода от празното към нищото!

Още 16 милиона за ДПС- ГЕРБ, които ще се насочат към тяхни фирми, ще си поделът и комисионните и след това ще бъде пак същото.така беше и когата управляваха БСП, НДВС и т.н.Затова е борбата да се влезе във властта и да се опосква всичко до което се докопат мизерниците.Затова трябва да се премахнат всички партии или да не се влиза във властта чрез партиите.Да пребъде делото на ултимилионерите Борисов, Станишев, Доган и т.н.

А калцоне за паразитите на сидераста от врабча нема ли да дават на аванта?

Още 20 милиона за БОйко Борисов и пройдохите му! Да се задавят, дано!

бля бля бля бляяяяя 19 600 000 за ....нищо !

Това е цената която плащаме за прехода от: "ТЯХНАТА ДЪРЖАВА КЪМ ТЯХНАТА ДЕМОКРАЦИЯ"

За ограмотяване на народните избранници в парламента 180000лв/изучаване на чужд език/, за иновации - 400000лв. Ще има бум на полиглоти и подем в икономиката, средно по 750лв за депутатин и 95 стотинки на данакоплатец, т.с. абсолютно по братски

Хайде-е-е-е, започна поредният етап от лапането.Пак ще има нови модели поставки за чадъри и страгалки за шарани.

Ами направи нещо ново и иновативно де, не само да лющиш семки по форумите.

Предложи ново и иноватимно преди време, но ме резнаха-не било лошо да имам и политическа подкрепа!

Да благодарим на сънародниците ни от Лондон, които споменаха, че у нас НЯМА програми за насърчаване на бизнеса и технологиите. Сега възниква въпроса по какви критерии ще бъдат избирани фирмите, които да бъдат финансирани.

По това колко си близо до ГЕРБ.

Критерият е ясен, като при другите програми: връщаш 20% на ПП ГЕРБ и пичелиш еврофинансиране, а БГ запазва второто място по евроусвояване.

Що 20% - каква е тая щедрост? 80% за Гпартията, а за иноватора остават 20% и имиджа, че е взел много пари.

Това са вредни програми, които позволяват политическо контролиране на новосъздаващите се фирми и проекти от страна на Меркел и Боко. Вече бяха приложени в Португалия, Испания и Ирландия с ясно изразен резултат. След десетилетия помощи трябва да продават и къщите си на помагащите (освен Ирландия, защото я измъкна Великобритания).