Русия въведе засилен контрол върху вноса на храни от Турция

Русия въвежда засилен контрол върху доставките на хранителни продукти от Турция и ще прави допълнителни проверки на границата и при производството им.

Обратно в новината

Коментари - Русия въведе засилен контрол върху вноса на храни от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то трее и Боко да спре тия зарзавати от Анадола пълни с пестициди, молци и др. твари. Стига са ни тровили тия ислямисти.

докато бяха приятели турците, никой не се притесняваше от тяхното гмо и тяхните парабени ..

Рашъните ското ще останат само на водка, сельодка и телевизия...

Ватниците зорлем ще измрат от глад. Особено акот Турция престане да им купува въглеводородите.

Аууу весооо ма как можа две години да си траеш и сега кво да докладвам на другаря пути за теб....

ей, казаха и го свалиха ...

Значи няма да плуват патоци в чьорное море. Това е стъпка одно. Стъпка втарая е да разцепят Сирия и да пуснат газаправода от Катар през Турция за Европа. Глад и мизерия ще настане в путинстан.

що още тогава - преди две години не каза на Путин, че турсата стока е лоша. Не може така с твоя помощ, т.е. с твоето мълчание да се трови братския руски народ.

и как така стана, че точно сега се разбрало, че храните не са качествени? Що не си каже Путя - директно - ще ги накажем турците - не може те да ни стрелят, а ние да им блъскаме рубли ли, що ли - не вярвам турците да имат нужда от тапети.

Преди две години напазарувах от една търговска верига в България зеленчуци,за които информацията беше,че са турско производство. Цялото семейство се разболя.Едва се оправихме.Оказа се,че причината е някакъв препарат,забранен от ЕС за използване,с който са пръскани преди да дойдат в страната ни. Купих за рождения ден си ден кожено яке с кожена яка, произведено в Турция.При първия дъжд яката пусна чернилка и освен че нацапа ризата и тялото ми, предизвика и алергия. От тогава не купувам турските боклуци!

весо , не сте се оправили ! или ти поне не си със сигурност ! силен препарат ще да е бил !психотропен .

А върху износа на рускини,за турция,ще има ли,строг контрол?!т

не ! те се изнасят навсякъде където някой ги поиска !

ИД са добър бизнес партньор на Ердоган,ЦРУ и МОСАД. Добри главорезчета -продават нефт за по 10зелени на барел,крадени артефакти,чов. органи и др. на смешни цени. ИД-гайс се лекуват в турски болници,държат си парите в турски банки

Турция не е наследник на Османската империя,Турция е последнатта освободила се държава от Османската империя, Ще бутам минарета на джамии,защото вдигат шум и ми пречат на Виенските валсове,които искам да звучат в Турция, Турция вече ще бъде приятел с Русия и никога няма да воюваме с нея "Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" -Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция, а и на целия ислямски свят - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя

България да спре всички Турски тирове. Турция поддържа тероризма и ние трябва да направим нещо срещу международния Турски бандитлък.

по-добре да си похапнем турските плодове и зеленчуци докато е време, че току-виж, падне ембаргото

Аз вече никакви турски стоки няма да купувам. Това Турските водачи са все кръвожадни зверове.

И си хапват хора,нали?!

Всеки ден благодаря на Бога, че не съм се родил руснак ! Турция сваля самолети - руснаците отнасят санкции от бащицата... Откакто си убиха Царя руснаците ,Господ им праща все наказания - ленин, сталин, а сега и онова ботоксово недоразумение.

Ти си чист предател, не Българин. Всеки, който ти подаде ръка в удобен момент за тебе ще му забиеш нож в гърба като турчин. Мерзавци са русофобите.

Да погледнем какво става у нас. Плевнелиев: Руските амбиции преминават отвъд постсъветското пространство Борисов: Сега виждате през какво съм минал, като пуснах руския самолет към Сирия! А бе ,няма ли един свестен политик , който да каже на тези недоразумения , на тези Гафове - като не знае какво да кажат в интерес на нацията ни поне да не говори. Вече и децата му се смеят.

тия двамата са като немирни уличници, мереики си...мускулите: сякаш, че са с детински,.недорасли мозъци.. ще вземат да разпалят тр.св.в.

украина затвори небето си за руски самолети ! тия ще си летят само у тях !

Браво, крайно време беше някоя велика сила да наложи контрол на вносните храни! Че ни писна да ядем свръхобогатени с пестициди и други труднопроизносими химически съединения турски плодове и зеленчуци.

Турция да затвори Босфора за фашистка русия. Както тя нарушава договори така и Турция ще нарушава.

нема така опця неможе да затвори босвора неможе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и защо ?

Ма тва от тревицата бе!щото те там нали си легализираха дрогата-там са най-големите пари!!!!!!

Троловете все давате за пример БВП на Русия, който е доста по-нисък от този на западните страни /имам предвид относително на глава от населението, а не като абсолютна стойност/. Но пак ще ви припомня, че западните страни са или бивши колониални империи /Англия, Франция, Испания, Германия и Холандия и те са имали колонии/ или галеници на такива колониални империи. Освен това я погледнете България, откакто е в НАТО и ЕС, да е цъфнала и вързала?

Като гледам Русия с нейната икономика най-вече май винаги ще си остане суровинен придатък на света, а това че се перчи с голяма територия....да се завре някъде Холандия с 10 пъти по-малко население и 10 пъти по-малка територия имат БВП по-голямо от това на РУСИЯ

Рашите не ядат храни от ЕС,не ядат и от Турция. С какво ще живеят тези хора,от ракети ли,от бомбандировачи ли, от петрол,газ или те са си свикнали ?

С българска храна!!! Дойде времето да се възроди и закрепне угасналото българското селско стопанство..

Даваш поредното доказателство за това, че си жертва на пропагандата. Не е толкова важно как ще се нарече турското робство - дали "османско присъствие" или с истинското му име, така, както го чувства основният потърпевш от него. И какво е останало от това т.нар. присъствие - някакви културни забележителности да са останали в България? Да не ти припомням колко църкви и манастири са разрушени, колко православни монаси са избити, колко хора са принудени насила да си сменят вярата, колко мъченици имаме именно от този период, за еничарите, за данъка, който са плащали християните, за да запазят вярата си, за султанските наложници, които са били все християнки, продадени насила в харема. И въпреки това един велик българин - Левски казва, че в свободна България има място и за турците, които уважават чистата и свята република. Само не ми възразявай за Левски в стила на вашата пропаганда!

това це нариçате присıствието на османската империя в бıлгария като робство е пıлно невежество! ако беşе робство за 500 години от şепа народ бıлгари нямаşе да има дори помен!

май приятелчетата от НАТО ви предадоха с парцалките :), Ердоган предаде заветте на Ататюрк и Турция от светска държава се върна векове назад.

за сведение господине владея бıлгарски по добре от вас! ние от турция знаци ние турците които живеем в турция страна която е комşия на бıлгария! а не на русия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

троıните уж освободители на бıлгария доведоха страната до просеşка тояга,до наи бедната страна в европа!

Нещо бъркаш, аркадаш, не са тройни. По-добре си припомни от КОГО са ни освободили. И погледни твоите приятели от Запад, дето ви поощряват да враждувате с нас. 500 години сме били под турско робство, но сме се запазили като народ и не само това. Като вярващи в истинския Господ обичаме ближния дори когато той враждува с нас и намираме начин да бъдем приятели и с вас, доколкото не ни пречите.

Кои сте вие от Турция и страната? За коя страна говориш, или просто не владееш добре български? Жалко за такива като теб, защото както изглежда пропагандата ти е промила мозъка. А би могъл да ни бъдеш приятел. Като ти гледам шрифта, май си от нашите комшии.

как може да има тук коментари в полза на русия като се има предвид çе руснаците са наi големият враг на бıлгария! не ги обиçат нито украинците нито поляците нито грузинците нито американците нито европеъските страни и проçее!

Кой ти каза, че руснаците са ни най-големите врагове? Да позная от първи път - твоите "приятели" и ментори от Запад, които знаят да използват такива като нас и вас, да ги скарват за своя изгода. Двама се карат, третият печели.

ние в турция и страната няма да загубим ниşто заşтото сме много силни! и икономиçески и военни! пукни от завист господин путин!

Силни бяхте защото помпахте нефта на ИДИЛ сега ще ви разкажат играта особено на ислямисткото говедо.

Докато ушанките гладуват Путя ще си го мести ли тавагишчи??? И на пролет ще гледаме савецка пролет!

Надай се...

сАвеЦки агент

Гладна зима се очертава за мурзилажа и затова е толкова силен ревът им.

Все си мисля че това вече е пресилено преиграване пресилване.Театър като имаш да кажеш нещо кажи го по друг начин .Руснаците май не ги бива за тия неща?

Русия заема 1/8 от земната площ.Огромна страна е.Когато Кери е посети Русия ,поднесоха му кошници с картофи,домати, краставици и др. руско производство.От ембаргото наложено от ЕС почнаха усилено да си развиват селското стопанство.А Бразилия,Аржентина са едни от най големите износители на пилета.Руснаците няма да загубят от това ,че не се хранели с пластмасови турски зеленчуци без всякакъв вкус.От Гърция ще си снабдяват цитрусови плодове.Гръцките плажове ще се запълнят.Да му мислим ние,със съсипанато селско стопанство и се храним с боклуците на някои страни.И никой не ги контролира Имало е лаборатории за проверки на храните в миналото,сега са унищожени.

Ами то неще мислене иска работа потене.Има хора в България които обичат земята ценят я грижат се за нея но са малко. Ние другите сме философи.

За съсипията на БГ икономиката е виновна БКП=БСП и безценната помощ на лайнотокостов! Хора не бъркайте КПСС, БКП, БСП с Русия и България, с руснаци и българи!!!! Има различич то много големи! Съкращенията са сдружения на хазарските евреи срещу православния свят! Затова и руснаци, и българи теглят! А властниците им дебелеят! Дано Путин, като един Спартак, измени еврейските дяволски планове!

тези тъпи фесове, моля да си изяснят пред себе си, какво точно искат 1. искат ли ЕС, свободно движение и фондове 2. не искат ли т. 1 3. против ИД ли са 4. в подкрепа на ИД ли са 5. пускат ли орки 6. не ги ли пускат 7. очакват ли от ЕС 3 млрд. евро за т. 6 8. не очакват ли това в т. 7 имат ли енергийни приоритети 9. нямат ли това в т. 8 10. олигофрени ли са шалварестите или да и лижат ли задника на обонго или да и нарушават въздуушното пространство на гърция постоянно

И още нещо-какво е направил Запаът за нас през последните 25години? - неработеща икономика, скъп ток, младите емигрират там, но не защото там им е много по-добре, а защото тук просто няма какво да работят. В същото време галеното дете на Запада - Турция, си има и икономика, и военна мощ, и демографски прираст и всички с нея се съобразяват. И да припомня, че винаги, когато България е имала противоречиви интереси с Турция, а в миналото с Османската империя, Западът винаги е подкрепял Турция за наша сметка. Западът нас просто ни има за територия, а не за суверенна държава. За нас се сеща само когато трябва да ни ползва срещу Русия- тогава се оказва, че и ние сме имали въздушно пространство например.

Ликвидиран е турският генерал Рашид Багдаш, координирал операцията по унищожаването на руския Су-24

Вече 70 прасета го онождат грухтейки в мюсюлманския Ад.

турцолята цвинкят като прасе в тръстика, а аз си мислих, че ние сме мрънкала...Нормално, гей модата завладя Европа от към Турция.

Като чете човек коментарите остава с впечатление , че не Русия налага ограничения, Турция. Че не турците са недоволни,а обратното. Загрижили са се за Русия. Ами освен в Турция ,Росатом предвижда стоеж и в Иран. И реакторите ,които бяха за Турция ще отидат в Иран. И Турция както се гласеше да е енергиен център на Балканите сега ще е нищо. Ама те нека си слушат САЩ. Той Обама ,ще ги оправи,нищо че му остава само една година.

Казах го и преди-най-добре е русия да се огради от всякъде с ограда и по нея да пуснат ток....никакво влизане или излизане на хора и стоки....какво е това движение насам натам....я жабата да си знае гьола и да не излиза от него така света ще стане по-хубав!!!

А какво очаквахте? Цветя и рози ли?

Що не кажеш и една друга истина - че Запада воглаве с колониалната империя Великобритания /в миналото/, а сега Чичо Сам векове наред живее от ограбването на богатствата на други страни. Какво е направила победителката Великобритания на победените страни след Първата св. война?- настани им окупационни части и ги спука от репарации. После изведнаж започнаха да толелират въоръжаването на хитлеристка Германия, за да я ползват срещу Съветска /тогава/ Русия. Кой разпарчетоса Санстефанска България на Берлинския конгрес, кой въоръжаваше турците, за да се справят по-лесно с християнското население на Балканите, в Армения протестантски мисионери са издавали антитурската съпротива от което е последвало издевателство над арменците. А колкото до това, което наричате съветска окупация и разграбване на България, не забравяйте, че е дело на техните комунисти, от които православна Русия е пострадала толкова, колкото не можете да си представите. Да ви припомня, че храма Христос Спасител в Москва е бил разрушен от болшевиките. Въобще на прозападния либераст Русия му е най-големия трън в очите. На Запада не му е до човешките права в страни като Китай и Саудитска Арабия, кътка си Ислямска държава, купува й петрола, ухажва Турция /през 80-те години са толерирали военна хунта-това го знам от сериала "Времето лети"/, но стане ли въпрос за Русия, се включва в ход пропагандата, че руснаците са пияни варвари, държава-хулиган и т.н. И нашите тролове /платени и мразещи безплатно/ веднага се включват в хора. Забравиха за Райна Княгиня, и за много други факти от нашата история. Въобще, продавам, залагам, на турчин го давам, на Русия пак няма да го дам! Страшна тролска логика.

Е какво очакваха турците и света?Че ще им правят мили очи все едно нищо не е станало.Този Ердоган не е за този пост- само ще вкара Турция в беля, едвам се удържа той, така му се привиждат разни империи от миналото...не им завиждам на турците...

Турците се държат изключително нагло и ще си платят. Просто съперника им е в пъти по- силен във всяко отношение.