Депутатите запазиха вноса на стари боеприпаси

Парламентът прие със спорове закон за изпълнение на две конвенции - за касетъчните боеприпаси и за забраната на използването на противопехотни мини.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите запазиха вноса на стари боеприпаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо.. ли го запазиха...!?Сигурно ..чакат нов ВЗРИИВВВ., или якииии комисионннии...!?

Хайде , коняците и шломовците от седянката / щото това определено не е Народното събрание на България , там Българи няма / , да си заработят кинтите ! Марш към южната граница и пробвайте мините ! Принципът е - тука има , тука - не! С един куршум - много зайци ! Разкарваме предателите и спираме техните едноверци- терористи !

"Разрешават се също транспортирането, вноса или износа на касетъчни боеприпаси и противопехотни мини с цел унищожаване, както и самото им унищожаване." НЕ СЕ НАСИТИХА А ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ТЕХНИТЕ ХОРА. ЩЕ ИМА НОВИ ЖЕРТВИВ ПРИМИТИВНИТЕ "МЕСТА ЗА РАЗГОБЯВАНЕ" И ДО СЕГА НЯМА НАКАЗАН ЗА ЖЕРТВИТТА НАЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ ОТ БСП ПЛАЩАТ И НА СДС.

Болшенството в парламента депутати са гноми и гейове.Същото е и в правителството и правосъдната система.Както каза навремето Борисов за едни прокурори ,че те са си пълни педерасти.Жалко,но факт.

Няма не искам ,няма недей,....КАКВОТО ЗАПОВЯДА САЩ.

Бързо да се приеме и още един закон, а именно: Всички бг от ПРОСТОлюдието наближаващи пенсионна възраст задължително да подлежат на "минна повинност" и да обзвреждат мините с голи ръце и силно изпъчени напред гърди в стил "жив щит".

Няма как да гласуват против собствените си джобове а нека хората да се взривяват зер другите държави са по балами та ги пращат при нас,,,Трай си народе нека ти серът на главата и свои и чужди:(((

Пратете дупетатите да ги обезвреждат

единствената що-годе разумна идея е да се слагат тези мини по българо-турската граница! Да се оградят с бодлива тел и надписи на бълг., турски, арабски, английски и китайски език!

какво налага да се внасят стари боеприпаси и да превръщаме България във взривно депо? ОТГОВОР: печалбата на няколко човека, които срещу големи суми го правят, а умрат невинни работници с 400 лв. заплата дето загиват при взривове в разни складове - Миналата година само имаше ДВА такава инцидента.

А ИДило-миндилска Турция приела ли е тези конвенции?!!

Унищожиха България, та камо ли някакви бомби.

Вместо да направят двойна ограда към Турция и минират просеката между двете огради, те ги забраняват. Ако почне ТСВ, вече ще е късно.

Малеееее, е те тва беше гУлема грешка. Сега сичкото ром след навършване на 16 (след спиране на помощи и социални), ще ходи да на полигона да си клъцне пръстче и да се изкара кьопаво от мина. Горко ни на нас малоумните данъкоплатци.