Меркел: Военните действия няма да спрат войната в Сирия

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че в Сирия е необходимо да се използват военни усилия, въпреки че те няма да сложат край на войната там.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Военните действия няма да спрат войната в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа затъва в извратен мазохизъм,като поддържа САЩ в унищожаването на близкият изток!!!Ние се превръщаме в заложници на САЩ и Европа ще продължава да затъва!!!ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ,НЕ СЪВПАДАТ С ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕВРОПА!!!

ЧАРТАРНИ ПОЛЕТИ - СИРИЯ -ГЕРМАНИЯ , чисто ,бързо безпроблемно и бързо строителство на ....джамии ,защото Германия иска неистова да стане ислямска държава ,честито !

С други думи: колкото и Русия да стреля по нашите хора в Сирия, накрая нашата политика пак ще е на страната на терористите. И така, докато САЩ съществуват в ЕС и има държава Русия.

От нашата история е известно, че политическите решения могат да превърнат военните успехи в поражения. Докато за Меркел, терористите са опозиция и иска да преговаря с тях, ЕС е в опасност. Или Германия има някаква изгода от войната в Сирия или Меркел е изтрещяла.

Ах, тази Феркел-Меркел-Бабееркер, туй от Кашчей ли го разбра или звездите ти проговориха?!?

Перифразирано: "От нас ,ЕС, нищо не зависи.".....ЕС обира само негативите и няма никаква активна позиция.

Меркел, Оланд и Манерън трябва да сточт мирно на Путин, защото им спасява държавите!

Тази си мени мнението през час хванало е я критичната , също като Тиквата плямпа като пиян клошар глупости и си мени мнението през 2минуни , време е за нови избори това правителство си изпя песента !

С една дума кво пази ни Майдана че ние пак ще го разбутаме !!!

тази склерозирала бабишкера е вредна за целия свят.

Крайно време е тая изкуфяла бабичка да се върне на село. Всеки път, когато чета за изказванията й, се сещам за едно: "Дай на прост човек власт и му гледай сеира."

Често се поглеждаш в огледалото и за това ти идват такива мисли. А, къде ще ходи Меркел и какво ще прави ще каже германския народ. "Ангела Доротеа Меркел ( на немски: Ángela Dorothea Merkel Ángela Dorothea Merkel или Angéla Dorothea Merkel Angéla Dorothea Merkel)[1] е германски политик, лидер на Християндемократическия съюз (ХДС) от 10 април 2000. Тя е първата жена на поста Федерален канцлер, избрана на 21 ноември 2005. Многократно е оглавявала класацията за най-влиятелна жена на годината на списание Форбс. ..."

Ето това е печалното. Излиза, че това е най-доброто, което има политическия елит на Германия!

А бе, утре могат да ме обяват за най-красивата на земята. Дали е вярно? А, че съм влиятелна, влиятелна съм и най-вече сред малките деца.

какъв политически процес? просто Западът трябва да спре да се меси навсякъде, а трябва да се концентрира върху собствените си проблеми и да спазва международните норми за ненамеса във вътрешните работи. Докато на американците не бъде обяснено, че нямат право да плодят терористични организации и да сеят конфликти - все така ще е.

А, Русия трябва ли да спре намесата си в Сирия?

абсолютно не, нека да продължава.

Ето какво казва Асад във днешното си интервю-Ако причините за кризата във Сирия съм аз-то съм готов да се откажа от поста си незабавно! Само,че този вътрешносирийски проблем трябва да се реши от сирийският народ ,а не от америка или други!

Меркел дърта краваркааа!!!

Речник на рубладжията: Атлантик Обобщаващ епитет за всеки, който иска България да се развива по примера на развитите западни страни и обобрява НАТО и ЕС. НАТО е "Аталнтическият" пакт от който кукловодите на Петата колона изпитват ужас и всячески се опитват да дискредитират. Без АЕЦ белене нема да имате ток Безпомощно защитаване и преувеличаване важността на проекта АЕЦ Белене, който се използва предимно за източване на държавни средства. Без ЮП ще умрете от студ Безпомощно защитаване и преувеличаване важността на проекта Южен Поток, който се използва предимно за източване на държавни средства. Бисмарк е казал не се закачайте с мечката Любим тролски цитат. Рубладжиите обожават да пренасят неактуални неща с настоящето и да разпалват стари вражди, които в Европа отдавна са минало. За за "мечката" Русия отдавна не важат. БРИКС изхвърля долара "Слабият" долар - любима фантазия на рубладжията......

Веднага се вижда колко си прост... Силният долар доведе до неимоверни загуби на фондовите пазари, ако не си чул. А китайците, както и руснаците си държат валутите ниско,за да убиват западните икономики, така и става...лелей колко си прост, в туй мазе дето са те набитали направо ти е изпило мозъка....

"...Всеки който не иска да е част от руската империя е фашист Виж. "фашист", "укрофашист" и "ционофашист". Всеки който не харесва Путин е евреин Генерализиране за хората които не харесват диктатурата на Путин. Гейропа Синоним на "педеропа". Рубладжийско нарицателно за всеки западняк и гражданин на ЕС. Използвано от троловете определение за толерантността на европейците към различните. Толерантността и свободата, като цяло, са противни за всеки рубладжия неща. Путинофилите вярват в мита, че сред тях няма гейове, а всички хомосексуалисти обитават цивилизованата част на света - тоест Западна Европа. На изток са останали само коравите, кривославни мъжаги. Евреи Рубладжиите не са фашисти, според тях, но след американците и европейците най-много обичат да мразят евреите. Фолклорът им от конспиративни теории, в които винаги са замесени евреи е забележителен..."

"..Евро-атлантически сатани Събирателно определение за развитите западни държави и лидерите им. Еврогейски съюз Основното прозвище, което рубладжиите използват за Европейския съюз. Обожават да "просвещават" "заспалите хора" за това колко "лош" е този съюз и колко прекрасна алтернатива има (Евразийския съюз на Русия). Основната "вина" на този съюз е че толерира гейовете, които са в основата на всеки вселенски заговор и причина за нещастията и бедността на средностатистическия рубладжия-носталгик по соц-а. Синоним на гейропа. Европа фалира Следващата по любимост фантазия на рубладжията след "САЩ фалира". Европедераст В рубаджийския фолклор това е класовия и идеологически враг на всеки евразийски русофил-"патриот". Използва се като обща обида за всеки гражданин на ЕС, който е скептичен диктатурата от източен тип и споделя европейските демократични ценности, които според рубладжиите са еквивалент на "педерастията". А тя от своя страна тя е причината за всички злини по света и най-вече за лошите неща, които се случват в живота на всеки клет рубладжия..."

"..Ердоган ще ви спре газ Виж. "Без ЮП ще умрете от студ" Изконна руска земя Навсякъде където някога е стъпвал руски, окупаторски ботуш. През 2014 това бе Крим, преди това Южна Осетия, Абхазия и много други. Израз, който е показателен за тежкия империалситически комплекс от който страдат ченгетата в Кремъл. Империалисти Рубладжиите обичат да приписват имперски амбиции на всеки, който се противи и критикува империалистическата политика на Русия и в частност Капутин. Този термин е един вид опит за пренасяне на собствените недостатъци на Русия върху другите. Кемтреилс (Chemtrails) Популярна конспиративна теория, разпространена не само сред рубалджиите. Според нея, зли заговорници (за предпочитане юдео-масони и американци) пръскат постоянно небето с тонове химикали, съхранявани в пътническите самолети. Те вярват, че това се прави ежедневно и навсякъде, но е така добре законспирирано, че десетки хиляди работници по летищата успяват да го пазят в пълна тайна. Горките неграмотни люде, не знаят, че това всъщност са кондензни следи от водни пари и самолетно гориво..."

"..Китай е зад Русия Утеха и надежда за възможността Руслямска държава да бъде изолирана от всички. Молят се поне Китай да не ги загърби. Китайците, от своя страна, следват своя линия за извличане на ползи и от руснаците и от Запада и във всеки един момент биха загърбили Русия, ако тя нямаше евтин петрол и газ. Този израз е илюзорно схващане за някакво братство между двете държави, което просто не съществува. Колонизатор Всяка неруска компания, която развива стопанска дейност на територията на България и не е зависима (колонизирана) от Русия. Кончита Вурст Хващат се за нещо лошо или шокиращо, което съществува на Запад и твърдят, че там само това се случва. Хващат се като рубладжия за вурст. Тролите на Кремъл обожават да обсъждат гейове и транссексуални и им обръщат внимание от когото и да било друг. Кравар От "каубой" (cowboy). Нарицателно за американец..."

Не мога да разбера какво толкова Асад им бърка в г...а, че хвърлиха толкова ресурси и почерниха Европа за да го свалят и продължават да се пънат като магаре на мост?!?!

През колко избори мина Меркел и колко мандата е канцлер???

На това му се казва прегрупиране на световните сили. Едва ли светът ще тръгне към трета световна. Русия заявява сила и започва полека да си възвръща предишните сфери на влияние. Нашите политици трябва да отстояват неутралитет, както навремето Югославия и заедно със Сърбия и Македония да сформираме нова ос.

Неутралите, пък " ос" ??? Каква неутрална Сърбия те гони ! Сърбите са следващите чакащи за ЕС.

Ос от неутрални. Сърбите няма да се чудят много дълго.

Е защо трябваха 4 години война..250 хиляди убити и милион имигранти в Европа и накрая Русия трябваше да се намеси че да им вдене на Западните лидери, че Асад е решение а не проблем? Запада отива на никъде! Провал след провал за последните 15 години!

Меркел: Военните действия няма да спрат войната в Сирия. Млъкни ма, досега вас слушахме и докъде ни докарахте с вашите американци. Аре марш при стареца ти да те оправи.

Меркел е врътка. Сега така. После Обама ще и скръцне и ...180 градусов обрат.

На Мвркел дните са преброени! Най-вероятно в края на зимата ще има предсрочни избори за Бундестаг в Германия! Така наречените мигранти скоро ще покажат, за какво са отишли в Германия и ще трябва здрава мъжка ръка, а не баба, да е начело на голямата държава, за да измете и върне навляците по родните им места, подарявайки им по една дъбанджа и фишеци, за да бият тези, от които са избягали!

Тая дърта чанта омръзна на всички - крайно време е да си ходи!!

То и на путин е крайно време да му теглят куршума ама на, държат го още.Сигурно на руските олигарси им се..е златни гов..а.Ама ке поживееме и ке видиме.

ИП адреса ви е записан, и ще го предоставим на руските власти за да се изясни участието ви в терористична група.

Разговаряла с Порошенко за Сирия! Ти да видиш! И той какво я е посъветвал?

как да направи майдан, след който всичкото помощ се ограбва до шушка, как олигарси си разпределят страната и я накарал да научи на изуст фразата: "fuck the syria!", защото оригиналната фраза е със запазени права...

Решили мухите да учат Баба Меца как се яде мед.

Са некадърниците от РФ.Баба Меца е могъща и просперираща Германия.Културно и дипломатично се изразява,че по същество намесата на Русия по този начин в Сирия е най-лошият вариант за решаване на конфликта.Но мухите разбират само от тупалки за мухи и пресни фекалии.Тва е другари тролове.

След Обама и Меркел не поставя като предварително условие свалянето на Асад. Очаквам да се произнесе и Оланд. Всички се приготвят да участват в подялбата на резултата в случай, че руско - сирийската операция успее. Провалът е сираче, а успехът има много бащи.

Баба Меркел май скоро ще напусне Бундестага, май ЕНП ще изтърват "конците". Побъркаха се нещо, и Серж пак почна да се ежи, но пък ПЕС да вземе връх в ЕС-бюрократите, но пък знаеш ли... Ирина Бокова я готвят за ООН.....

пес и зелените са най-заинтересовани от дечицата безпризорни. все пак зелените предлагаха узаконяването на педофилията, което си е факт непроменим. все пак и сексуалната ориентация в тази вакханалия играе огромна роля, колкото и да се отрича.

А света вижда "ужасяващите резултати" от тази война за свалянето на Асад.

Ха-ха, Меркел изразила надежда, че войната в Сирия ...............с усилията на САЩ, Русия, .... и Германия.....тарикати, винаги се наместват на масата и тропат с вилиците.....Току-що Бочаров "застреля водещата по Нова, като каза, че за ситуацията в мемента виновен е Белия дом и лични Обама, ега ти салто морталетата, сега остава да викне и "С Путин напред!"

тропането с вилиците 100+ и :))). За "доайена" - ами нали журналистиката върви с победителите! Същият екземпляр навремето славеше соца, после написа един гневен материал как сме се минали, че не сме дали бази за ПРО като Румъния. Баш така си пишеше - не успяхме да осребрим отношенията си. Танцът на палачинката е това, не безпристрастна журналистика.

Военните действия няма да спрат войната, защото твоите господари непрекъснато ще я подклаждат. Такава плячка не се изпуска.

изключително права сте. търговия с човешки органи, захранване на педофилските мрежи с никому незнайни деца ( за които западните медии даже нямат снимки да ни покажат, как са "давени" от новите си притежатели), търговия с антики, петрол, наркотици, сексуални робини.. и все "демократични" благинки и ценности на които западната "цивилизация изключително много държи". все пак нали превърнаха европейските жени в сексуални робини, на "имигрантите", но и за това медиите си мълчат. за да не се чувстваме неудобно, сигур.

Германия е бита страна във война и няма право на армия ,а най-малко на глас по серозните въпроси засягащи Близкият Изток! Единственото им задължение е слугинаж към САЩ! Няма занчение какво казва Меркел! Германия не е никакъв фактор!

Кой,кой е битата страна във войната?Ам СССР дей?Победителят над хитлерофашизма се срупа в джендема.На торището което остана от СССР се развиха много нови държави.Някой напреднаха много.Като Балтийските други изостанаха и се върнаха назад в имперските години като Русия.Във някой корупцията и кражбите вдигнаха народа на крак.Като Украйна например.И те така.

Има и друга алтернатива на чисто военното решение. Путин е предложил по случая на Меркел следния мирен план за уреждане на проблема: You should kiss my ASS AD!

Ех бе тези глупави руснаци, все нещо са в грешка. Дори когато са единствените успели в Света!

разбирам иронията ви, но към руснаците се присъединяват и китай, на тяхна страна е и египет.. да не изброявам всички "глупави", които виждат, че чергата на света гори, запалена от шепа самозабравили се, облъчени от собствените си съветници и медии пълни идиоти, които превърнаха беззаконието и анархията в първа точка от конституциите си нео-болшевишки.

Иронията не е моя, а на живота, който показва, че руснаците вечно чистят авгиевите обори на света и после все те излизат най-черните. Те, оказва се, че и пред нас са виновни, дето са ни освободили от Турция!

Казано с други думи: Со кротце, со благо, и со малце кютек!!!

Тебе пък, кой ли те бръсне за слива, дърта пача!

Що да не спрат военните действия? Дъртата забрави ли преди 70 години как спряха? Избихме милиони нацисти и всичко свърши? Стига със тази пропаганда тип Гиобелс!!! И при това от фалирала ,фалшива и корумпирана Германия-прислужница на американските интереси във Европа!

"По въпроса за Сирия, . . . ще имаме нужда от военни усилия, но военните усилия няма да дадат решение; имаме нужда от политически процес, но засега той не върви особено добре", каза Меркел. ====================== меркел моите уважения но имате нужда от икономически процес а за сега той въобще не е в кръга въпроси за обсъждане

меркел има нужда от стая в лудницата, на първо време.

не ти ли изглеждат всичките де са начело в голяма степен неориентирани пердета някаква детска илюзорност или наивност добавена с твърди капаци идеалните кукли

Не се разбира много ясно какво означават тези преговори с всички групировки. Който убивал убивал и после всички заедно на масата за преговори ли? Дори и ИДИЛ?

Влезе бикът. В краварника настъпи смут.

в крайна сметка кой и с каква цел създаде ид кои ги финансираха кой ги демонизира отвътре кой помогна да се демонизират за външния наблюдател каква беше целта на създаването и укрепването им какво се получи на практика къде плановете рухнаха а кои планове беха изпълнени в каква посока ще се развие идеята или ще и бъде сложен бърз край какви бяха целите на упражнението кой , какво искаше да спечели от всичко това как ще се замъгли всичко занапред а ще може ли да се замъгли бля-бля

Меркел и западът запяха друга песен, но затова трябваше да заработят ВКС на РФ в Сирия....

Хич не ми пука дали ще спрат: -По важно е да прецакат Путя!

на теб ще ти наложат 10 бежанци в апартамента, за да ти се радват и да те оплождат. но така ще подобрят и гено-фонда на "демократите", че като ви гледам бая сте закъсали откъм мозък.

Като не ти пука, да ти го напукам отзад, че да свикваш с мигрантите.

хора , не мислите ли като мен. След голямата излагация на баба Меркел и крах, след кат никой вече не я зачита, щото тя подлуди Европа, сега и ЕВЕНТУАЛНО ако каже нещо съществено,никой вече не ѝ вярва и бръсне за сл..ва. До тук беше бабче, ама трябваше ли така безславно да си ходиш. Трябваше след като години заблуждаваше всички.

меркел е известна с това, че докато е била в комсомола на хонекер се е занимавала с партийна пропаганда и агитация. да не забрявяме, че с долна интрига тя измести кол от политическата сцена. типично. в това се се превърнали и днешните медии - пропаганда и агитация от времето на хонекер и чаушеску.

Г-жа Меркер, просто забравя , че времето на световно известния алкохолик Елцин отмина и сега президент е друг човек , който изкарва Русия на световнат асцена и никакви шикалкавения на нея , Оланд Обама няма да помогнат.Ще се опитам да припомня една мисъл на Бисмарк :"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе."

Г-н Президент, Вие, на какво основание искате и можете ли да управлявате България? Нашият Президент Плевнелиев го няма в България. Той говори на сънародниците си и на света през планини, морета и океани Чувате ли го?

според един израелски коментатор, разликата между ид и "умерената ислямска опозиция" е че ид реже глави, а умерените само режат гърла... мисля си, че в израел по-точно си представят кои кои е отколкото в париж, берлин или лондон.

меркел вече почна "завоя", тези хора едно само умеят - да лицемерят и да забравят какво са говорили преди половин година. надеждите и обаче, че някои ще я пита за това, което ще се случи в сирия няма да се оправдаят. след като реда в раиона бъде възстановен, никои там няма да забрави онези, които с политиката си го потопиха в кръв. а тъи като америка и сателита и англия са далече, а пък и америка е прекалено силна, негативите ще ги получат главно франция и германия и такива като нас. тогава ще се види ясно дали е по-добре да се води политика базирана на собствените си национални интереси, или политика на слушкане на големите в ес. е, разбира се, ако ес дотогава не се разпадне под ръководството на гении като оланд и меркел и благодарение на предани членове като англия.

....военните акции ги водят други държави , пък диалога ще си го направят руснаците и американците.... Тая загубена Европа ще инкасираме само загубите и ще се чудим какво да правим с тия мигранти.