Още двама българи задържани заради камиона-ковчег

Още двама българи са задържани по случая с откритите мъртви в камион в Австрия 71 бежанци. Единият е задържан у нас, а вторият – в Унгария, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Още двама българи задържани заради камиона-ковчег | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европедерасти и вие местни компаньонки,това не са българи,а МРЪСНИ МАНГАЛИ.Защо го криете?Циганинът НЕ Е българин и никога няма да бъде.

Интерсно колега ти с връзки ли си? Щото моята бележка по-долу беше същата като твоята ама я скриха. Може би "мангал" е по-успешно нарицателно.

дали като се дава българско гражданство респективно паспорт има ли процедура или условие? Например да владее писмено и говоримо български език с тестче. Например да знае някои факти и обозначения за Българската държава/герб, химн , знаме../? Да знае кой е Левски, Ботев,хан Крум и името на настоящия Президент или ББ в краен случай? Да знае нещо за българската култура/песни,танци и т.н.? Например :Кючекът български национален танц ли е?

Още двама не българи с български паспорти, с паспортите дадени по съжаление и съчувствие от нашите власти, ни създават проблеми в Европа! Днес в Европа се води война за оцеляване и в тази война ние българите трябва да внимаваме на кой даваме паспорти! Когато Европа реши да се почисти отново, трябва да мислим дали ще спасяваме или ще си гледаме работата?!

всички българи с българско гражданство по света даже ги застрашавате ,защото всички си мислят че сме отявлени крадци и убийци!

Българин+Методи+Лом=ром

не е етнически нетолерантно да наричаш един етнос е неговото име . Различават ли се от нас -да. Българи ли са като етнос-не? Не сме САЩ или Франция господа! Пък и там хората пишат винаги "гражданин на САЩ респ Франция или американски /френски гражданин" -такъв е правилиният изказ на всяка медия. С публикуването на подвеждаща информация вие обиждате българите ,или нас хората, които принадлежат към българската нация . Както преди 200 години не са ни наричали "турци" , така и сега искаме ясно поне в публикациите да ни наричте българи там където наистина са въвлечени българи-останалото е подвеждане!

Не разбра ли,че от 1989 насам българите сме лошите,а западняците са добрите? Няма значение кой какво е направил.

не се казва цигани, а от контингента на еврейската бхк. инак не е полит.коректно. ;-)

абе стига с тия цигани...като не са могли тук,поне там сега да си понесат наказанията ...дано получат тежки присъди,ама надали...

Тези са дебни изпълнители в мафия за трафик на хора в Западна Европа. Интересно какви ли постове в българското правителство имат 'висшите' шефове в тази мафия... А тук постващите седнали да разсъждават дали били българи, цигани или какви там :)))

трябва да ги съдят за предумишлено убийство в особено големи размери. Но в Европа няма смъртно наказание.

Има смъртно наказане, но не за престъпниците.Само за жертвите им.Колко години ви трябва да разберете,че Европа е една престъпна сбирщина от мафиози и корумпирани либерасти,а не извор на справедливост и да и покажете среден пръст.

Да ги осъдят поне като Брайвиг.

Днес в един югоизточен град ,прибирайки се посред бял ден ,бях обстрелван с кенчета с течност ,от едни интегрирани мангали ,дето ги настаниха в приличен блок ,заедно с българи.Къде е кварталната полиция?Няма на кой да се оплачеш ,а само можеш да си кажеш ,че можеше и да е по-лошо,и че и този път си се прибрал жив в къщи..Жална ни майка на нас които вървим пеша по улиците

Край няма, кой знае още колко ще хванат...изложиха ни яко пред цял свят , а ние се опитваме да се самоубедим ,че може и да не са чак толкова виновни , само обикновенни шофьори, без мозък.....защо трябва да сме част от това като българи, аз не искам да бъда асоциирана с тези хора.

Защо пишете, че циганите са българи, това са цигани с българско гражданство и е време това да се знае по целия свят . Циганите са си такива и в Румъния и в Унгария и в Италия и където и да са . АЗ ТРЯБВА ЛИ ДА СЪДЯ БЪЛФАРИЯ за това , че благодарение на политиката на куп политици и държавници , като отида в чужбина ме смятат за циганин , а не за българин ?

Да съдиш лицето 1, заради това, че лицето 2 те смятало за някакъв си? Ти луд ли си?

На хранилка в БХК ли си?

Идва мачка за погачка. Нали много се кефите, когато четете, че американец някъде убил някого? Тогава въобще не ви интересува този американец бял ли е, или е негър, или дали изобщо е американец (както беше след като преди няколко години един луд кореец застреля 34 души). УмрЕте да викате "Yankee go home", или въобще наричате американците "Yankee" без да имате предства за кои точно става въпрос, а става въпрос само за тези американци, които населяват 6-те щата, образуващи New England + New York State. Все едно някъде да подгонят българи и да напишат "...група тюрлаци.....шопи....майни и т.н." Каквото повикало, такова се обадило.

Кой се кефи, бе откачалко? Ако ти се кефиш с болния си мозък, не прехвърляй това върху другите. "Нали се кефите, че американец..." Идиот!

че не е циганин, ами американец ли?

Ако ги осъдят на смърт, други няма да осмеят да стават "каналджии".

Американците на техните им казват "афроамериканци". Нашите защо не ги наричаме "мангобългари" или поне "индобългари"?

си е цигани,това с индобългарите ще обиди индийците.Те с САЩ си им викат "негри".

Навремето на паспортите им пишеше че са цигани , а сега за Европа всички сме такива .

значи може има афганистанци с унгарски паспорти но пък е забранено да съществуват цигани с български паспорти, нали.. !? новоговорът винаги - виииинаги е бил основен инструмент на фашизма, Винаги!

Защо никой не отчита, че това не са Българи, а са орки? Ей тази толерастия погубва Европа в момента.

нима очакваш от фашистите да казват истината !?

А кои са "фашистите" ?

От тия 71 човека на никой ли не му хрумна, че без кислород, нещата ще имат фатален край, как се качват с тия малки деца и на какво разчитат, мъчили са се да отворят вратата, ....и тези в каросерията на камиона не са ли ги чули че блъскат , ....вълнуват ги само парите-идиоти.

стигнете по-нагоре в мрежата де

ние тук няма да стигнем по-нагоре в мрежата но тези които са арестувани доста неща ще изпеят, защото и в Австрия и в Унгария полицията работи, чадърчетата там са доста по-мънички...

"от кога" се прекръсти на "ами", ходи пий студена водичка, че си слънчасал

А кога ще има европейска заповед за чадърите? Само тогава може да се разчита на някакви ответни на корупцията действия, КОГА?

Дори в прехвалената демокрация Америка на негрите им казват афроамериканци, а ние тук, понеже сме много толерантни, циганите наричаме българи!

За какви българи иде реч?Не може циганите да се наричат българи ,те са български граждани ,а не българи.Българинът е съставен от 3 сплави-храброст,придобита от Аспаруховата чета,самопожертвование придобито от славяните,мистичност от траките.Няма ли тия 3 елемента то даден човек не е българин.Циганските барони се занимават с трафик на хора.От незаконни дейности са си построили палати за милиони.Такива палати има навред-Костинброд.Долни Дъбник,Гр.Левски,Игнатиево,Горна Оряховоца,Плевен,Разград,,Луковит,Червен бряг и на мн.др.места. С такива писаници,че циганите били българи, в Англия и навред из Европа,циганите ги считат за българи ,а на истинските българи гледат с недоверие.

Циганина не е бг. Това се учи още в училище,но явно журналистите в БГ не са учили в бг училище. БГ имат различен произход, история и култура. Циганите имат съвършено различни.

на запад знаят много добре

Алооо, не виждам българи в групата, има български ГРАЖДАНИ! Циганите нямат нация, те са всемирни номади, които разните мирни договори заварват тук и там. Не пишете първосигнално!!!

Сюлейман дето всички му заповядват да пасе, в блога си споделя, че родът му живее в над 20 държави

се забавлявам какви номера си въртят едни на други любимците на БХК

Българските граждани да имат адресна регистрация само по местоживеене! Промяна може да се осъществи, само при придобиване на недвижим имот в населено място! При наличие на повече от един недвижим имот, гражданина има право на избор!

Публикуваха снимките на каналджиите в 24 часа. Ми те всичките мургави. Отдалече им личи от кой етнос са. Затова са затворили сирийците в херметически камион и са ги оставили да се издушат.

Този циганин от наште ли е?

Не бе, бате, от Калифорния е този.

Спорид слухове цар Киро бил тартор в този бизнес вече.

ЦИГАНИ!ТЕ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ И ЗАТОВА ПРАВЯТ ТАКИВА РАБОТИ!

Тия имат повече пари и злато от българите, ама така са свикнали да живеят. Така им харесва и не им пука.

И една подробност която казаха в новините и показаха репортаж! Този от Лом не е българин а чист циганин от Хумата - един от циганските квартали на Лом. Циганския проблем в България ще се реши само ако се намали популацията на циганите. За целта трябва непрекъснато да им се набива в главите, че няма вече да има помощи срещу правенето на деца. Така популацията им може да спадне значително в бъдеще и циганизацията да спре.

не дават помощи повече от 200 евро вече

... само малоумен ще се върже на версията, че циганите са организатори на международни канали за трафик на хора, фалшиви пари... и т.н. Най-удобни са за мафията, защото за дребни пари се хващат на мръсната работа...

До кога ще ги търпим да ни плюят на сурата пред цяла. ЕВРОПА незнам ? Отговора е от горе !!!!!

someone

за камиона - или не са успели да преценят, че не става за тази работа, или са успели да преценят, но не им е пукало, че хората ще умрат.

И този българин е циганин. Отново се вменява, че убийците на мигрантите са "българи", а не цигани, както е в действителност. Ако подобно варварско деяние се извърши във ФАЩ, Великобритания, Франция, Унгария, Чехия или където и да е другаде, техните власти уточняват, че това са роми, цветнокожи, афроамериканци, латиноси, индийци, пакистанци, поляци и пр. Спомням си Новата 2013 г., когато всички немски телевизии се деряха, че, след отваряне на германските граници за работа на българите, социалната им система ще бъде източена... И показваха тумби от цигани. Надали има човек в България, който да не разбира каква вреда ни носят циганите по света. Кой чужд инвеститор би си дал парите в България, след като всички са наплашени от българите, тоест от нашенските цигани. Господа журналисти, отразявайте нещата с истинските им имена!!!

реват че няма инвестиции и туристи

А ако нямаше европейска заповед за арест, нашите нямаше и да си помръднат пръста, още повече , че в тези канали винаги участват държавни служители-чадъри. Жалко...

държавни служители-чадъри ... и то от министерството с 6-те апартамента!

ДОСТАТЪЧНО Е ДА ТРЪГНЕШ ПО ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И ДА ГИ РАЗЛИЧИШ МУТРАФОНИТЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ОТ НИКОЙ И ТИ СТАВА ЯСНО ДАЖЕ И НА "МАЛОУМНИТЕ", ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ, СА ЗАКРИЛЯНИ ОТ СЛУЖБИТЕ

И пак заради тези дето ги издържаме на гърба си , ще ни оплюят....Българи...А като трябва да крадат ток на наш гръб и да им плащаме здравни осигуровки и помощи са ци.......или ро....Крайно време е да им спрем кранчето

И пак са от ромски произход.

Моля, моля, задържаните не са роми, а римляни. Ще се обидят.

от кога Методи и Цветан са ромски имена? А от кога Касим стана от турско на ромско име? знаеш ли каква религия изповядват ромите и каква турците и кои от къде идват?

Откогато Асен и Албена станаха цигански имена ... А религията - ц... ромите изповядват каквото им е изгодно, т.е. вярват в този бог, който им обещае/даде повече (кебапчета, бира, ток и т.н.)

Дир, не само , че ми криете коментара, а той изобщо изчезна-не съществува, ама пак ще кажа защо дебелия от арестуваните е мургав, въпросът ми е към "от кога"?

циганина името си мени, но нрава никога...