Четвърти българин арестуван в Унгария за ”камиона ковчег”

Унгарската полиция е задържала пети заподозрян за камиона-ковчег в Австрия. Задържаният пак е българин, арестът е извършен късно снощи, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Четвърти българин арестуван в Унгария за ”камиона ковчег” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да им дадат медал на момчетата, че са ги отървали от десетки хлебарки с чип за интелект, тия тръгнали да ги гонкат/пандизят!...

отговаря и обяснява какви точно българи са тия-интегрирани или не!

Българското КПП, не пуска без проверка ни натам, ни навам!!!

"Лишаване на мръсното племе от граждански права."Това са глупости.Изгонване на цялото мръсно племе вън от България.

Лишаване на мръсното племе от граждански права.

Българи ли? Живи бесепари... : )

Тези българи, ако имаха добре платена работа в България, въобще нямаше и да помислат за трафик. По-добре да се търсят причините ,а те са - безработица и безисходица. На младежите им писна престъпници вече 25 год.да живеят в разкош безнаказано и да ни смучат кръвта.

за тези дето имат работа и пак се занимават с контрабанда на тях кой им е виновен, според теб.

Работа има в България и то много, но образование трябва и езици.

В чужбина всичкото циганин - българин. Ама тука цигани, за да имат кяр.

Евала Орбане! Жалко че неси ни МП

А пък на нас ни се падна ЦРУшопар.

След месец -"Петдесети български гражданин арестуваха за трафик на бежанци". И все така етническите българи сред арестуваните ще са цифром и словом 0 (нула) . :))

Толкова мастило се изписа за случая със загиналите 71 човека, но кой знае защо, така и не стана ясно от коя страна тяхната душегубка е влязла в Унгария? Кои страни са "проспали" живия (или мъртъв) товар на въпросния камион?

Душегубката е с унгарски номер - има снимки!

Изписа се. Подозрително много. И нищо съществено. В Донбас всеки ден има обстрели и загиват хора, но "свободната" преса не пише за това. Само убитите деца там са повече от африканците в този камион. Но понеже там не са африканци....

А какво правят българският парламент, българският премиер, българският президент? Продават България.

За мен новината в тая статия е, че унгарският парламент скоро ще гласува опазването на държавната граница да става с ОРЪЖИЕ ! Наистина, ще употребяват халосни патрони, но доколкото знам, и от тях боли доста!.. Унгарците са сърбали попарата на исляма, доколкото съм чела 150 г., и взимат мерки. А ние , с нашите 500 г. робство и граничещи с ислямския свят, се държим все едно сме в рая на безопасността!

500 г голем праз друго се и да имаш магнолии и да дупиш в правилната посока

От халосните патрони нищо не боли! Те само вдигат шум!

Къде са Президента, Премиера и Парламента да излязат с изявления по въпроса и да защитят националните ни интереси?? И защо не се публикуват имената на трафикантите, че да ги видим какви точно българи са?

Паспорта скрива произнода Снимката показва

Блумбърг отбелязва, че ИД е започнала да сече златни динари в замяна на долара като валута. Монетите са в три вида - златни, сребърни, медни. Откъде имат толкова злато тия? Откъде имат толова добра разузнавателна информация и подготовка? Тая работа не е случайна и кървавият Халифат изгрява! Остава въпросът дали и България ще бъде пренесена жертва за създаването му!!

Ще инвестирам в идилски златни динари. Колко е курсът?

инвестицията не по желание...

Браво. Никой не говори за икономическите параметри на тоя халифат. А колкото до монетите, те ще струват толкова, колкото е металното им съдържание. Т.е. все повече.... От къде имат тези ресурси??

От златните зъби на убитите.

Ромската престъпност вече е е международен проблем. Май тия които биеха камбаната през годините все пак са били прави...

Четвъртициганин

Предлагам да преименуваме страната на Македония. Така ний ще сме си българи, но за всичко ще са виновни Македонците!!! Кой е за?

смотан!

Ей, турска ''баничка с ла*на'', ти къде се буташ, при европейците?! : )

Когато извьршат престьпление са бьлгари, а когато е да използват системата и социалните придобивки са роми.Каква справедлива,демократична система само.Благодарим ти ЕС,ние сме лошите,гадни бьлгари, които трябва да изчезнат от лицето на земята, за да може най-накрая да се успокои Запада.

Справедливост няма, а ние българите сме на най-долното стъпало в йерархията на тази несправедлива система. Ако това го разберат поне 10% от хората, ще има някаква надежда.

Каква е истината: 1. Трафикантите са български циганин и арабин с български паспорт. И вече се разхвърчаха слюнките на българомразците по света и у нас. 2. Унгарското правителство променя множество закони по средата на лятото, когато парламентът би трябвало да е в почивка, и само след около две седмици!!! унгарската държава ще получи законни пълномощия да спира имигрантския поток, дори с оръжие, или да го настанява в лагери, а не в приемници, както е у нас с месечница от 1100 лева. 3. Бодливата граница на Унгария със Сърбия вече е готова, както е написано под снимката на статията, докато у нас все още се строи нещо между България и Турция, макар че тези граници са почти еднакво дълги. 4. Политиката на европейските бюрократи отново се сгромоляса и за сетен път ни доказа, че Еврогейският съюз, подчинен на кравариленд, причини тази имигрантска лавина, тъй като Еврогейският съюз участва, заедно с ФАЩ, в разрушаването на държавите Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Етиопия и др.

Както виждам, има читатели, които вярват на официалните ни медии. За да да разберете, че всички трафиканти са цигани, вижте снимките им в Билд.

Благодари на режима на Бай Тошо, дето отгледа Милион ромляни към 1990-та!

Хей, момченце с промито мозъче, по времето на Тодор Живков циганинът гък не смееше да каже. Тогава раждаемостта сред българите беше висока, а сега раждаемостта сред циганите е висока.

От болница в Австрия изчезнаха 3 деца и семействата им от 2-ия камион, предполага се, за да избегнат депортация. Що за родители са това, щом мъкнат децата, които са били почти задушени и умиращи.

Член и яйцеклетки нали има? Ще напраят нови.

Ало, журналистите! Какви сънародници са ни тези ливанци? Граждани на РБ да, но не сънародници.

Не са българи.

тези цигани омърсиха държавата в Западна Европа ! Да им отнемат гражданството !

Аааа... я вижте коя година циганите са натурализирани? Ако не е по царско време - комунистите със сигурност!

С насилствената колективизация на земята до 1957 и изсипването изведнъж на над три милиона по-млади хора в градовете комунистите ликвидираха модела с до 5-6 деца в предимно земеделските слоеве на българския етнос и го сведоха до градския модел с около 2 деца в семейство,който модел би се възстановил при по-добри условия на живот. Наложената по същото време задължителна уседналост запази и малко дори доразви модела за 5-6, а често и повече деца в циг.етнос. Тия тенденции са видими не от 25 ,а от 50 години. Корените на някои пороци в обществото ни са дори отпреди 70-80 г.Кешки да бяха само от последните 25,но това си е само опорна точка.Фактите са по-различни.

Навсякъде по света засират пътищата ни, етноса и името ни!

Какъв българин бе, по документи се води български гражданин - правете разлика!

99% от коментарите тук са крайно мракобеснически фашистки и расистки! Такива са славяните в България и такива са неоспоримите факти тук!!! Най-вероятно не се съобщава за етническата принадлежност на българите - убийци на невинни 70 човека!!! Най-вероятно тези българи-убийци са свързани с полицията, армията и държавните институции! Кажете истините такива, каквито са, бе Боко!

В репортажа по тв ясно се видя какви са като влизаха в седебната зала... трудно ми беше да разпозная кой е афганеца измежду тях...

Какво мракобесническо има в истината? Това НЕ са българи! Пък и за какво да ги галят с перце, като заради дебилизма и алчността им са загинали толкова много хора? Това са си масови убийци. Никакъв толеранс към такива изроди!

Не приличаха на бг. Какво да си кривим душата,все едно,че не сме виждали бг. Тези са от другите. Защо етноса да е обиден днес? Аз съм бг славянин и не ми е обидно,че съм такъв. Въпреки,че някои на запад наричат от векове славяните овце и роби не ме е срам,че съм славянин защото съм. Защо другите етноси се крият подло зад нашето име БГ?!

предлагам да заселим циганите в големите европейски държави, а ние, българите да си останем тук... размечтах се

аз пък предлагам да ги заселим на луната - най-накрая извън земен живот

Европа се приближава към времената на Аушвиц и това благодарение на собствената и подкрепа в падането на режимите в сев. Африка и близкия изток.

още паспорти и безнаказаност на роми и боклуци отвън

Ха така да го заловят и него и максимума 16 години и да гният там по затворите, не ми трябват тук да ги интегрираме такива "българи"!

Цензорче, що така. Ти цигане ли си? Защитавай истината, а не лъжите.

Алоо Дир-а, поне напишете по-коректното "български гражданин". Защото от снимкиите ясно се вижда, че тия "българи" май са с доста Бангладеш ДНК. :)

Какво от това водят се българи и никой не им гледа ДНК-то , петното си е по България , поредното ГОЛЯМО ПЕТНО!

унгарец, защо му викат афганистанец???

Направо представете на европейските партньори списък с имената на натурализираните бежанци. Що трафик ще се пресече на веднъж! Вместо да ни пускат новини за арестувани "българи".

Няма никакъв спам - лицата не са българи и ако им публикувате имената и снимките ще стане повече от ясно, че е така. Какво печели обществото ни като поема нечия чужда вина?

Айде стига сте ревали ,те са си българи и точка по въпроса. Нали ги побългарихме през 1982-1989 година и се радвахме когато ги побългаряваме от Асан ги прекръстихме на Асен та сега за какво ревете че са били мургави или какви ли не, те си носят български имена . Когато ги побългаряваха тогава да бяхме ревали и ето ти на последствията от едно грешно решение на тогавашното правителство. Българи са и точка по въпроса. Мургави или бели щом носят БГ имена са БЪЛГАРИ

не бе човек! ние сме си виновни! ние ги оставихме натирихме, защото те са си и без тва суяци и мърльовци и не им се учи бачка съобразява със закони. Оставени в тяхното си общество карат по техните си нрави и така се отконяват от дисциплина работа нормално ежедневие. Та то цялата ни нация сега, в тези години е в очите на европееца една , с извинение - роммулия.

Кой раздава паспорти на ливанци?

сега бежанците още повече ще ни избягват, като се разчуе българите какви сме зверове, а че това са араби и цигани няма значение щом са с български паспорт

А дано верно да ни заобикалят и да не стъпват на бг земя

Е как да няма значение? Трафикантите са същите тези бежанци, но вече успели да се натурализират. Нито един повече не трябва да получава български паспорт щом на всичкото отгоре ще скапват имиджа на страната с дебилните си дивотии.

Преди години,ни водеха на бригади по зеленчуковите градини край Плевен. След "работният ден" решихме 7-8 съученика да се приберем на стоп...за по-интересно. Спря един камион-фургон. Само за около 15-тина километра...БЯХМЕ НА ПРАГА ДА СЕ ЗАДУШИМ.ЗАПОЧНАХМЕ ДА БЛЪСКАМЕ ПО КАБИНАТА...ШОФЬОРА ИЗОБЩО НЕ НИ ЧУВАШЕ...БЕШЕ АД! ТАКА ЧЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАКВО ИМ Е БИЛО НА ТЕЗИ ХОРА.

Последно . Българин с унгарски документи за самоличност или унгарец от български произход. Много лесно се спекулира, а държавата ни мълчи и не се защитава. Няма държава!

БЪЛГАРСКИ ЦИГАНИН БЕ ДИР-А.Уникални идиоти сте,поправете си тъпата грешка.

стига с тези цигански номера - нали си уж българин......