Гергов влиза в битката за кмет на Пловдив

Кандидатът на БСП за кмет на Пловдив ще бъде бизнесменът Георги Гергов. Той получи най-много гласове на форум на местните социалисти.

Обратно в новината

Коментари - Гергов влиза в битката за кмет на Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежко на Пловдив,щом този простак свинар-милиардер е кандидат

Втори по номинации след Гергов е бил Николай Радев, защо ли си е дал отвод? Познавам хора на който г-н Радев е бил учител и те заявяват "Никога не съм гласувал за БСП, но ако Радев беше кандидат щях да гласувам за него".

Дядка, чел ли си си биографията в Интернет? Ние сме я чели! Като искаш д абъдеш кмет на Пловди, кажи офоцоално защо го искаш и кажи още, че ако те уловят, даж и в съмение за нередности в упралението, сам ще си метнеш въжето! Стиска ли ти, такава договорка, а? Щот в Китай, за откраднати20 долара ги разстрелват и нямало кандидати като тука за държавни постове, че и заплатите им не били високи, като тука! Навит ли си цената да ти е разстрел, ако измамиш народа и отстъпиш от изхвъргациите си преди избори и кандидатури? Ако прочетеш това и официално кажеш ДА, с нотариален подпис - ГЛАСУВАМ ВЕДНАГА ЗА ТЕБ - ПУБЛИЧНО!!!!!!!!!!!!

какъв социалистически интелект струи от този индивид

Айдеееее, уйде ГЕРП у ряката .....

Този, който управлява войници се нарича командир, а този който управлява свине се нарича свинар. Поздрав към пловдивските социалисти :)

Катя

Благодарение кандидатурата на Гергов отново ще бъде избран "мамин Тотю".

Бъркаш,Пасионария,бъркаш!...

щом това нещо е кандидатът на левицата за кмет на пловдив , то пловдив няма да има кмет от левицата .

Трябва да си много , много зле с главата, за да си помислиш, че този тип е социалист. Крайно падение за БКП/БСП/Милиардерите.

Колеги ! - Къде СА Кандидатурите на Хора от Форума-Ни ЗА Кмет ? (Казахме че Започваме !)

От ПП ГЕРБ решиха да изтеглят своя силен кандидат и да го употребят там, където не биха им стигнали силите. А поради сигурната победа като кандидат за Пловдив ще бъде издигнато магаре.

Другаря Гергов е всичко друго, но не е магаре. По би му подхождало тарикатска маймуна.

Няма отърване от комунистическата сволоч !

Боже, опази ! Боже, на такива свинари мястото им е в свинарника !

Шопар болен за власт.

само на някаква далавера при електронното гласуване!

Каква битка? Вси4ко е уговорено отдавна.

Какво щяхте да кажете ако Гергов беше кандидат на ГЕРБ или РБ? Щото във Варна Кирил Йорданов за последния си мандат, който не довърши, май беше кандидат, подкрепен от ГЕРБ. Ами ако Гергов беше кандидат на АБВ? Или АБВ бяха полезни само докато дръпнаха част от електората на БСП на евроизборите.., а после пак се сетихте за "агент Гоце"?

Герги завидял на Иванчо, ха, ха, ха!

СВИНАР - КРАДЛИВ КМЕТ, МАЛЕ МАЛЕ

Май, сегашният ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НАЙ-КРАДЛИВИЯТ ОТ ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!

А какво ще кажете за тези, които гледат да се шмугнат под шлифера на бате си Бойко, сиреч да използват ГЕРБ като ракета - носител за достигане до кметския пост, щото се знае,че ГЕРБ е печелившата политическа сила.

Научил е, че кяр има в тази работа, незавосомо от резултатите. Ще се вложат едни субсидийки от държавно-партийната касичка. Малко ще иде за хапване и пийване, останалото по джобовете...те така, до края на България, Пловдив и всичко останало.

Хамстеро, Гергов, Миков и острата Мая....като им гледам лидерите , БСП е нешо средно между кочина, бардак, и педе*аско сборище ...за капак са и алкохолици...

Гергов няма нищо общо с комунизма, както Боко и Цоко! Те са просто крадливи тарикати! С лявата ръка в десния джоб! Те това е, за съжаление! В Пловдив не вярвам някой да гласува за тоя индивид! Жалко за левите идеи! Ноооо, надявам се, всичко е до време!

Шансовете на Гергов да спечели в Пловдив, са почти толкова големи, колкото да победи Юсейн Болт на 100м.

Срам и позор, блядь!

дръжте тази новина още 2 дни, ама няма кой да плюе вече. Тук гледам 10-на се повтарят по 19-15 пъти, ама интерес няма. Гергов бил такъв-онакъв. А другите какви са? Гергов поне не се отмята от БСП, а по-лошо от предателя НЯМА!!!

Представям си какъв интерес ще има към Гергов на изборите, след като тук няма кой да му обърне внимание.:)))

Бе тоя вярва ли си, че ще спечели или е за освидетелстване?

От създаването си през 1891г на Бузлуджа, та до днес, БСП е печелила избори в Пловдив само през 1919г. Кметът се е задържал на поста си приблизително 6 месеца.

На крак о парии и презрени на крак о роби на труда, милиардера, Гергов ще Ви, ВОДИ, към светла за НЕГО, бъднина!!!

Другари и другарки! Да ви е честито! Назначавам ви за милионери!.. Ай чиститу и на малоумните им избиратели...Лошото е , че такива, като Гергов,Ганчев,Банев,Сашо Апашо,Манджуков.... и живи да бъдат одрани-вече е твърде късно

Нямат свършване тези дърти комунисти,подли бандити,гнусни нагаждачи.Край нямаше тази помия.50 години тъпкаха България,направиха я изостанало посмешище на цял свят..И още си показават изцапаните муцуни

Най-добре успяват да излъжат бедните, за да гласуват за тях.

наистина ли вярваш, че изборите променят нещо? Ако беше така, щяха да ги забранят! Цитирам волно ...

Гергов може, стига да иска истински да стане кмет. Може с лекота да пребори малоумните калинки на Борисов, дето тъпия булгаристанец избира. Я помислете защо от последните избори 3 милиона българи в чужбина гласуваха само 30 000? А 60 000 бяха от Турция? Защото българите в чужбина виждат грозната истина, че Борисов е велик на думи, но делата му не стъпват и на малкия пръст с това което е по света. Не казвам запада, а света защото в третия свят" Африка" си мислят, че България е 4 ти свят.

Ама не иска да прави мръсно на ГЕРБ, нали?

Калинка е нанзачена с фалшивата си диплома с подписите на Станишев и Плугчиева по време на мандат на станишевотто правителство. Прочети го в Уикипедия, тъпако кога и с чии подписи е назначена - пише го дословно по дати. По време на ГЕРБ беше разкрито, че е фалшива дипломата й. Разбра ли колко сте фалшиви комундетата сега? Апропо и да разбере, късно е: 1. Станишев работи за 18 000 евро месечно в Брюксел и ти го изпрати на тази заплата там, след като вкара България в две кризи, първата от която е документирана като икономичски спад от 2008 година началото. 2. Плугчиева е посланик в Швейцария, заплатата й и условията, в които живее също се различават малко от твоите. 3. Оставили са те в заблуда кой вкара калинки в българската администрация, с което окончателно са си свършили долното дело. Ето ти шълния образ на фарса, наречен лява политика, а ти си така да се каже торта на тази политика - лайната, от които постоигат политическа сила, за да правят золумите си. А Борисов постигн аикономичекси ръст след 3 годишен спад, започнат от БСП и по време на най-дълбока световна криза. И докато твоят пост наистина е думи, аз тук пиша за цифри с матрериални изражения. Толкова сте фалшиви, че и думите наричате дела, а делата наричате думи. Вие ста най-фалшивият човешки ген на света днес.

Станишев не е избран за евродепутат. Любимец 15 го изрита от листата.:))))

Гергов е достоен представител на комуноидната сволач.

Гергов няма нищо общо с комунизма! Той е станал партиен член за кражби и облаги! Каквито са и повечето разбойници към момента..... Боко, Цоко, Цецка и Клецка, и т.н. Понимаеш, глупи?!?!?!

Това какво променя?

Бира се отпуска само на членове на профсъюза!

В България задкулисните режисьори са главно бивши комунисти и кадесари. Те бяха на власт по време на комунистическата диктатура. Те създадоха статуквото през 1990-те. Те станаха и новите мутро-капиталисти. Така че сега стари бесепари да развиват нови леви идеи е някак смешно. Направо е грозно и извратено. Като в стихотвотенето "Капричио за Гойя" на Константин Павлов: "И ме дави непозната гадост. Сякаш ме целуват похотливо бебета с мустаци и бради." Новите идеи са за нови хора. Няма нищо по-противно от това дърт богаташ да се преструва на млад революционер облякъл фланелка с лика на Че Гевара. Ще направят ли революция срещу собствените си икономически интереси?

Гергата явно е шарил в зелено на клакьорите си, но всуе,голям срам ще бере след 2 месеца!

В България задкулисните режисьори са главно бивши комунисти и кадесари. Те бяха на власт по време на комунистическата диктатура. Те създадоха статуквото през 1990-те. Те станаха и новите мутро-капиталисти. Така че сега стари бесепари да развиват нови леви идеи е някак смешно. Направо е грозно и извратено. Като в стихотвотенето "Капричио за Гойя" на Константин Павлов: "И ме дави непозната гадост. Сякаш ме целуват похотливо бебета с мустаци и бради." Новите идеи са за нови хора. Няма нищо по-противно от това дърт богаташ да се преструва на млад революционер облякъл фланелка с лика на Че Гевара. Ще направят ли революция срещу собствените си икономически интереси?

Ало,Миков,кой нормален човек ще гласува за тази свиня Гергов? Не си взехте поука от случая с другата свиня Пеевски и много ще страдате.Царе сте на ПРОСТОТИИТЕ .

За съжаление БСП и хората,които гласуват за нея се използват за лично облагодетелстване.Срам ме е ,че се използват нашите бащи и майки от хора като Гергов.Миков да се огледа и осъзнае и да си преразгледа кадровата политика,разбира се ,ако е в състояние да го направи.Нали заведе Гергов на конгреса на ПЕС,когато избираха Станишев.Срам за България.

Искам да напиша коментар, но не мога. Думи не стигат! В БСП малоумници ли са останали или е успял всички да подкупи?! Да избираш между Кирчо и Георги, та те са 100 годишни. Е, поне ще се самозакрият доброволно и безвъзвратно.

ГОЛЯМА СВИНЩИНА!

Чрез активна борба срещу капитализма, към все по - големи капитали!

дкми

Тоя мазник.... точно... ха мерси! По-добре някой циганин - той поне може и да се държи човечно. Имам познати, които са работили в хотела на тоя - когато ще идва се включва една тиха сирена, и целия персонал се строява в две редици, тоя върви в коридора между двете редици, и всички са длъжни да му стоят мирно, и да го поздравяват.

Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всеки комсомолец - пример за хулиганите!

Селянино, изми ли си яйцата?

ДРУГАРЯ ПРАСЧО,ЩЕ Е НОМЕР ЕДНО ОТ ЗАД НА ПРЕД!!!КАКВА ЛИЧНОСТ Е ТОВА?НЯМА СРАМ,ЧЕ ЗАГИНАХА ХОРА ВЪВ ВАРНА И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ НАТИСКА ЗА ОЩЕ И ОЩЕ МЪНИИИИ!

Явно в Пловдив има още за крадене.

погледнете го този, после погледнете Пеевски, после майка му, после пак тази тлъста свиня. Сега вече е документирано, че живеем в кочината на свини.

ние свини сме виждали !

БСП - партия на крадливите олигарси. Ако само те бяха такива, нямаше да има проблеми. По-страшни са тези бивши комунисти, които усърдно хулят себеподобните си също бивши комунисти, за да се докажат пред "менторите" си от Запад. Такива мога да ви посоча много, но рискувам да ми изтрият поста. Само ще ви кажа, че това са истинските "бояджии".

не партия на това или онова - и управлението на др.И.Костов си има номенклатура например.

Не знам ние простосмъртните къде сме в тази кочина.

само ги храним, но кога е Коледа е ВЪПРОСЪТ ?

аз му вярвам на човека пари си има достатъчно на дали ще му харесва да го псуват шофиорите на всяка дупка или всяка баба кълне него и децата му срещо смешната кметска заплата -аман от бедни кметове кареаристи-ама бил комунист-ако му се работи за обществото да работи

да се грижи за хората! Колко трябва да си малоумен за да повярваш на комунист, че мисли и прави добро за другите, като виждаме, че всичко направено досега е от личен интерес и ползи за обществото няма.

Винаги съм се чудил кой идиот може да глсува за Свинаря. Гледам ти правописа и си отговарям - друг тъп свинар.

бизнесменът Георги Гергов