Версия № 1 – малайзийският Боинг 777 е похитен

В Париж приключи срещата при закрити врата на малайзийски експерти с френски експерти относно разследването на изчезналия преди година и половина самолет.

Обратно в новината

Коментари - Версия № 1 – малайзийският Боинг 777 е похитен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На борда на самолета е имало цяла тумба топ-инженери по микрочипове. За тях е било детска играчка да хакнат самолета и да го управяляват с джойстик от седалка в първа класа (в кабината не се влиза по презумпция). После кацат някъде и продават технологии за няколко милиарда. Китайчетата ... сори за тях. Какво ще кажете? Получи ли ми се, а?

Тези пък с минусите нямат ник'во чувсто за хумор, макар и леко черен...

знае точно какво се е случило. Кои сме ние, че да ни обясняват. След 50 години ще разсекретят документите и ще се окаже, че всички, които сега са наричани луди, конспиратори и т.н. са абсолютно прави, обаче тази тема вече няма да е актуална. Ще има друга, по която ще си блъскат главите внуците ни и ще наричат луди и конспиратори тези, които се усещат какво се мъти. Най-важното е да сте искрено убедени, че всичко това се прави за нашата сигурност и безопасност, а не за да изкара някой 2-3 млрд. и да придобие още по-голяма власт да ни манипулира както си иска.

И тогава няма. Колкото разсекретиха убийството на Джон Кенеди.

Миналата година казаха, че е възможно да го е застрелял човек от службите, но по погрешка, разбира се.

А по-миналата си признаха, че са свалили Мосадек в Иран точно по начина, по който разни "конспиратори" години наред твърдяха, че е станало - организирали са платени протести. Но тази информация се публикува на последна страница на селския вестник с най-дребния шрифт. Като четете вестници, дръжте си под ръка някоя лупа:)

Стига са ни баламосвали, бе хора! Днес могат да открият нова планета на милиони километри в космоса, да разгадаят ДНК на живите организми, да присадят органи, а не могат да открият самолет, който се движи години по един и същи маршрут? Дори и да няма пилоти, пак има апаратура, която дава точни данни за повреда, точни данни за местоположението и падането на самолета!Това не е игла, че да не могат да я откриат! Освен това има неща на борда, които не потъват, а плуват на повърхността!

Да бе, аз дойдох от Марс за да го похитя :)

Намереният елерон подозрително прилича на подхвърлена улика. Ако самолетът се беше разбил действително, щеше да има площ от хиляди квадратни метри, осеяни с трупове и всевъзможни плаващи предмети - жилетки, седалки, куфари, леки пластмаси, дрехи, флакони, бутилки и т.н., знаете колко багаж събира един Боинг 777. И тази площ нямаше как да остане незабелязана. И сега вече, с подхвърлената улика, нещата май си идват н мястото. Ще е интересно да чуем репорта от анализа на елерона, т.е. начина, по който се е отделил от самолета.

още когато откриха отломката казаха че катастрофата е на друго място, а теченията са довлекли парчето. прав си, че би трябвало да има останки, само че те няма да се задържат дълго на едно място, някой ще потънат, други ще ги разнесат теченията. ако си спомняш, търсенето започна по курса на самолета, а ако е вярна информацията за мекотелите, значи катастрофата е станала на доста голяма растояние от курса в точно обратна посока и докато започнат претърсването на този участък, отломките вече не са били там.

С времето предметите щяха да се пръснат, вярно - по на рядко, но пък на по-голяма площ, т.е. с по-голяма вероятност да се открият. Все някой куфар ХХХL размер щеше да се намери, да не говорим за хилядите оранжеви предмети - маски за кислород, жилетки и др.

Ако похитят някого, после най-често се ражда нещо. Казва се "отвлякоха"!

баце, похищение идва от хищник.... дамек попаднал си под властта на хищник. нема нищо обще с похотта.

Винаги съм се чудил на израза "закрити врата". Може да се казва и "закрита врати" - звучи по същия начин! А що се отнася до самолета - след толкова време каквато и версия да изкарат не можем да сме сигурни, че ни казват истината.

от старото двойнствено число, архаизъм е и е останало само в някои случай, като закрити врата, райски врата и пр.,всъщност принадлежащи към определен стил, като например правния - закрити врата.

Нямаше ли някакви странни хора на борда на този самолет? Военни, шпиони или какви там бяха?Забравих вече, то мина толкова много време.

Самолетът е минал през времеви портал - това е една от официалните версии! Доста такива случаи, описани в историята, а и има и документален филм по темата за изчезналия боинг, където се разглежда тази версия.

А може и така: Отвлечен и приземен. Година по-късно натоварен с умрели хора взривен над Украйна. Извозени са отломките с Холандия и една такава е подхвърлена около острова. Изчакват няколко месеца да се облепи с миди и раковини и я вадят. После колкото и да я идентифицират тя си е от "изчезналия" самолет. След като службите могат да организират взривяването на кулите близнаци. Това с Бойнга е нищо работа за тях.

хубава теория, само да обясниш как тия умрелите са успели да излетят и да управляват самолета от холандия до украйна. а и по облепените миди и раковини могат доста точно да определят колко време е престояла във водата, та малко не ти се връзват нещата времево, ама ти дерзай, то за теорията на конспирацията не са нужни факти

Има запис в който "сепаратистите" оглеждат пресните останки на МН-17 и се чува в телефонните разговори, че са забелязани 5 парашута малко преди да падне самолета...ама кой да ти каже кое е вярно и кое - не...

Е ако можех всичко да кажа :);) Факт е че сред телата имаше много трупове с лоша миризма. Пилотите са знаели, а може и без пилоти да е бил. Мидите са на точно толкова месеци колкото им трябва, а и все пак е важно кой ще пише доклада. Както и да ти изглежда версията едва ли е по-абсурдна от "официалната" в която самолет "изчезва" от радари и сателити без следа.

Ако не вярвате в конспирации, поне не оплювайте човека за различното мнение, че, ако сте прекалено активни, намирисва на принадлежност! А иначе , сигурно всички сте съгласни , че тази история смърди яко! Който следи инфо потока, думи като -хакери, дронове, върнати ракети, "глобал хоук" Диего Гарсия, авио компаниина принадлежност, уеб флайт проследяване, медийна манипулация и Талмуда, знае за какво става въпрос! Лъжат ми тъ мама, лъжат ми тъ!

Това, че ти не разбираш, не значи, че не може. И изобщо всичко това не се прави, за да ти обяснят на теб.

това в московските вестници ли го прочете....? Аман от облъчени.

руска гавра със загиналите...

И при наличие на всички отломки да не могат да разграничат МН17 от МН370?? Да си чувал за серийни номера? Момче, стреса ти идва в повече. Много ли те гърчат на работа?

Тръпнем с нетърпение да чуем какви доказателства ще изкарат по тази версия.

Сори пичове , ама НЕ ВЕРВАМ на нито една буква от написаното ! И на ВАС не Ви вервам ! На всички е ясно , че в 21 век НЕ МОЖЕ просто така да " изчезне" такава огромна по размер и толкова високотехнологична машина просто ей така ... Има ДжиПиЕс- и ; сателити ; радари , радио предаватели ... Не може просто така ВСИЧКО да откаже в един момент , в това число и няколкото напълно автономни сателита които следят полета ( без разбира се в това число да се броят ВОЕННИТЕ такива ) ! Тук дългата ръка на някоя власт ПРИКРИ нещо ужасно ! И това май хич не е за сефте ! Щото вече мина ЦЯЛА ГОДИНА от свалянето на другия " Боинг 777" в Украйна , а записите от черните кутии странно защо НЕ СЕ ИЗНАСЯТ ! КОЛКО време бе уважаеми , Ви трябва за да разчетете инфото от 2 отлично запазени черни кутии ??? Какво криете ??? КОЙ е отговорен за НАРОЧНО стопираното разследване ??? КОЙ е разпоредил да НЕ СЕ работи по случая И ЗАЩО ??? Сори , ама с подхвърляне на стари самолетни елерони НЯМА КАК да си върнете доверието . Така НЕ СТАВА !!!

баце, тъп ли си или такъв се правиш? Казаха, че пилота и тренирал кат луд, бил си направил и стенд у къщи да "тренира". Щи кажем кво е станола 1:1! Вербуват пилотчето да изкляци транспондерите у най-подхадящия мамент и да приземи полетъ некъде другаде, барабар с цилта и ценния товар. И ТАМ: РАЗСТРЕЛ НА СИЧКО ЖИВО И ПРИКРИВАНЕ НА СЛЕДИТЕ. НЕМА СЕ РАЗБЕРЕ НИКОГА. И ДА, СЪГЪ ПОДХВЪРЛЯТ "ДОКЪЗАТЕЛСТВА". Така се прави - 2 в едно и опааа - успех за ЦРУ пак.

jizast

американците са виновни!

Машината че паднала - паднала, но по чудо останал жив само огнярът. Очаквайте ексклузивно интервю с него във вечерната ни емисия, а сега - прогнозата на времето с Николинка...

Добро утро!!! В руските медии отдавна разкриха случаят и вече не е интересно . ЦРУ, Мосад и т.н

не разбирам от самолети, но към коментара ми към статията ... "25 страни издирват изчезналия малайзийски самолет" от ... 16.03.2014 19:49 h От няколко дни коментирам, че самолета е отвлечен, защото в товара му е имало нещо, заради което е трябвало да бъде организирано и изпълнено с прецизност такова отвличане. Ако е било заради високопоставено лице/а, до сега да е изтекла от някъде информация. Самолета се търси там където го Няма! - учудвам се защо? Посоката на полета е била югозапад/запад, проблизително към Мадагаскар/ЮАР. За такава промяна, посоката на полета съобщава военна наземна станция. Тази промяна много малко се коментира от медиите, защо ли ...? Това, което е трябвало да бъде взето е пусната над Индийски океан, самолета е оставен на автопилот, примерно докато горивото му свърши и падне в океана. Кой ще го намери на 4 или 5 хил. километра (в Индийски океан) от мястото където го търсят? Жалко за загиналите (дано не съм прав) и съболезнования на близките им. Лек ден. ... няма какво ново да добавя! Лек ден, на експертите от 25 страни.

И аз мисля от самото начало, че е бил отвлечен. Или ако не от самото начало то откак се чу, че имало няколко десетки работещи за Freescale. Има-няма година по-късно NXP купиха Freescale; "енигма"-та вече е била отишла във вражески ръце...

Този самолет е кацнал в Сан Диего!

Самолета няма как да пусне каквото и да е от товара. Това е пътнически самолет и е херметизиран изцяло. И просто няма как да се отвори по време на полет без да стане беля. Това дето по филмите го правят не става в действителност. Просто самолета си е кацнал някъде и готово.

Ако си на ниска височина няма да се получи декомпресия дори при отваряне на товарен отсек.

Вземат хората за безмозъчни юрдечки! Че някои са такива е факт, то за това се пишат толкова много глупости и им се хващат - храна за овцете. Ясно е че след като повече от година нямаха никаква идея какво е станало, сега са решили да подхвърлят някакво двуметрово парче от крило, предварително облепено с раковинки, за да обявят че самолета бил похитен. Според мен сега липсва само парче гума от колесника на дясното крило, за да обявят и пълните имена на похитителя. Да им...

Искаш да кажеш. Всички следи и факти, които не изнесоха (неофициално) през тази 1.5 година сочат именно за умишлено предизвикана катастрофа ( похищение) на самолета. Целта? - оставаме на теб да ни осветлиш.

И ако той или никой тук не знае целта значи не е имало такава, така ли бе айнщайне.

1.5 години за да ни кажат, че е бил похитен. Това го знаехме отдавна. Ще минат още поне 5 за да разберем, че американците са го отвлекли и хората са избити на о.Диего Гарсия.

Много интересна версия. Но вече е късно да се прави заключението. По- важното занапред е да се потърси групата на пилота, който е отклонил самолета и да се потърсят останалите убийци и да се изкорени коренът на злото.

Много интересно, защо руските служби по време на търсенето споменаха че знаят къде е, ама не казаха !? И както във всяка спасителна операция и в тази не се не се включиха, но като гледам пропагандата им върви добре ! Давай заработи си копейките, да имаш за хляб ........

Как решиха, че е похитен -след намирането на част от крило, което пък решиха, че е от MH370? И някакви мидички, които ги имало само по австралийските крайбрежия. Това си е нтъкмяване на нещата според псевдодоказателства и факти.

Русия го свали с ракета погрешка. А защо замълчаха за самолета в Украйна или за запада темата не е удобна....

Не замълчаха, извадиха фалшифицирани снимки от гугъл за да натопят украинците !? А и защо не извадиха руски снимки, та се наложило пак да крадът ?

А от къде е намерил толкова гориво, че да стигне чак до там!?

Карал е с Авиодизел от ЕКО.

Търсете руска следа!

Версия 2 - сам си е паднал.:)

Hаи-вече.

Свалили са го от базата в Диего Гарсия , която е съвсем наблизо. Грешчица! Те има опит с тези грешчици, краварите!

Добра препратка към далечно, позабравено минало! полет IR655

Интересно е, как само се внушават сценарии! Как пък решихте че е похитен?!?!? Нали всеки похитител има някакви екстравертни или интровертни мотиви! Къде са проявленията на тези мотиви! Дори да искаше да го разбие с все хората на борда, то щеше да го направи публично, за говорят другите за него, да им даде послания и т.н , както стана с германската откачалка. Те самолета не могат да намеря пък вече решиха, че е похитен! Баси нещастниците! Манипулират съзнанията на хората и после , защо обикновения европеец е кръгъл идиот! Ами защото всичко в мозъка му е една плоска палачинка, която знайни и незнайни манипулатори мажат със ментални ексременти!

Основна версия: Самолетът е бил отклонен от изтребители на САЩ и после е свален от франсетата по заповед на Путин с руска ракета Бук, купена от руски сепаратисти от корумпирани украински военни и транспортирана до Реюнион с лодка на трафиканти на хора от Либия, спонсорирани от ЕС.

Изобщо не ме учудва, на всяко летище може да се види как някой бие глава в пода и вири задника. Добре че до сега не съм се засичал с подобни на моя гейт. Инак ще си пробвам волето от засилка.

Е най-лесно е да обвиним чалмите. Само да не се окаже, че самолетът е паднал защото се е срещнал с един Диего Гарсия - щото той не е мюсулманин.

Ти си от работливите, толерантни, гостоприемни българи. Че къде си пътувал толкова, че не си ги видял на твоята врата... Или тогава не гледаш много, че може и да ги видиш? :))