НАТО ще обучава военни в Ирак срещу ИД

Съюзниците от НАТО съгласуваха пакет от мерки, за укрепване на сигурността в Ирак и на местните отбранителни сили.

Обратно в новината

Коментари - НАТО ще обучава военни в Ирак срещу ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО да не обучава само военни в Ирак, ами да вземе да се нагърби да изтрие ИД от полезрението на Земята. Защото те разбуниха арабския свят сега те да си поправят бакиите, само така ще се спре и миграционния наплив към нас.

ТОВА Е НАЙ-ДОХОДНИЯТ, НЕЗАКОНЕН, НО БЕЗНАКАЗАН БИЗНЕС В САЩ В ДНЕШНО ВРЕМЕ. ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА В САЩ+ КОРПОРАЦИИТЕ, НА КОИТО СЕ Е ПРОДАЛА, НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО, ЗА ДА ПОЛУЧАТ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ. БГ Е НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ВСИЧКОТО ТОВА НАСИЛИЕ ПОСРЕДСТВОМ ЧЛЕНСТВОТО СИ В ПЪКЛЕНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО. ПОВЕЧЕТО ОТ ЗЛИНИТЕ В БГ ДНЕС ИДВАТ ТОЧНО ОТ ТАМ

Злините идват от тия които ти плащат да пишеш глупости с големи букви.Добре,че сме със САЩ в NATO, че иначе лудият в Кремъл щеше да ни, ,присъедини доброволно" към Евразийския си съюз.Той и сега ни създава достатъчно проблеми със своята агентура и глупавата си антибългарска пропаганда.

За руснаците поне бяхме от по-голямо значение. За щатите ние сме страна от третия свят, територия за военни бази и фронтова линия.

Русия винаги е гледала от високо на нас и ни е забивала нож в гърба.Още от преди Освобождението.Та до наши дни.САЩ и Европа са нашите партньори.Политически,икономически и военни.

Е те точно в Йордания обучават бойците от ИД. Лошото е, че щатите подготвят навлизане на ИД на Балканите. Италианската полиция съобщи,че в Албания има лагер за обучение на ислямисти, а освен това в Босна и Херцеговина работят 5 фабрики за оръжие.

Е баш пък в Йордания са настроени много остро срещу идил.Участват и в коалицията на САЩ и бомбят нещастниците с промити мозъци и руски пушки.

Толкова ги "бомбят", че те все повече се разрастват...

уж де,зора е срещу кюрдите,за да ги избиват,но лъжат

НАто е римската армия. Новите кръстоносци антихристияни. А ИД са поредните частни армейски формирования за създаване на необходимият хаос в света. Нищо нямат с исляма освен името им. ТЯхната роля е на дядо торбалан.

НАТО ще обучава военни в Ирак срещу ИД, които военни, по-късно, ще преминат към ИД. Заедно с оръжието.

и,с маските на лицата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До кога ще ги обучават? Нали ги обучиха САЩ и Англия.

Сега новите обучаеми ще се бият със старите вече обучени от тях части.

АЯТОЛАСИТЕ СА ПИЧОВЕ - ДНЕСКА УБИХА ОСАМА БЕН ЛАДЕН - ИСТИНСКИЯ .... ТОЯ ПЪТ НАИСТИНА :)) Бизнесджетът, разбил се вчера в южната част на Англия, е принадлежал на семейството на бивш терорист номер едно и лидер на международната терористична мрежа Ал Кайда Осама бин Ладен. Най-малко четирима души загинаха при катастрофата на частния самолет Embraer Phenom 300 на летището в Блекбуш в южната част на Англия. Междувременно, по информация на Дейли Мейл, стана известно, че разбилият се самолет е принадлежал на саудитската компания Salem Aviation, която се контролира от семейството на ликвидирания през 2011 година лидер на Ал Кайда Осама бин Ладен. Жертви на катастрофата са пилотът и трима пътници. Имената им не се съобщават, но, както се предполага, става дума за членове на семейството на бин Ладен.

Тея не се научиха да го б! Всички дет обучават се обръщат срещу тях!!!

ЗА 6 МЕСЕЦА ПО СИ-ЕН-ЕН КАЗАХА ЧЕ НАШИТЕ АМЕРИКАНЦИ СА НАМЕРИЛИ 45 ДОБРОВОЛЦИ СИРИЙЦИ ЗА ОБУЧЕНИЕ КОИТО СА ПОДПИСАЛИ ДЕКЛАРАЦИИИ ЧЕ ЩЕ СЕ БИЯТ САМО С ИСЛЯМИСТИТЕ И НИКОГА СРЕЩУ САЩ :))))

За Йордания не знам, но Турция без обучение я подкара срещу кюрдите и Сирия на Асад, а срещу ИД явно ще трябва да се изчака докато приключат тренировъчните програми.

Само не ясно Нато ли ще обучава ИД или обратното.

обучаване на хора срещу жuжето

Едно от последните постижения на военните от НАТО е познайте какво? Спрей против страх :)) Впръсква се в носа....:))

В интервю за американския телевизионен канал CNN бившия главнокомандващ силите на НАТО може би отговори на въпроса защо Ислямска Държава никога не е атакувала Израел. В интервюто си генерал Кларк открито заяви, че терористичната организация, която детронира от върха дори Ал Кайда се е зародила с подкрепата на някои разузнавателни агенции от държави, които американския генерал нарече наши съюзници.

добре е да обучат и военни срещу руските талибани

А срещу реформаторските талибани ? :))

V.. Тези новите как ще ги наричаме сега? Дали са се спрели на име или то ще се променя в зависимост от ситуацията?

Тия Американци са много Тъпи. Мюсюлманите са Гадове и убиват хора, още от появата на Исляма. Тия Американци трябва да завземат Ирак и да започнат РЕХристиянизация ( връщане на Християнството в страните от Близкия Изток, които НАСИЛА са помюсюлманчени от Арабите от Саудитска Арабия). Американците не трябва да обучават едни Мюсюлмани, как да се бият срещу други Мюсюлмани, щото след 5- 10 години, тия Мюсюлмани, пак ще нападнат САЩ.

Абе ние ги обучаваме те се обръщат срещу нас

Да припомня само, че когато Шатите превзеха Ирак, армията се пръсна, защото беше предимно сунитска и верна на Садам. От тогава до сега, американците постоянно въоръжават и обучават новата иракска армия. Какви са досегашните резултати до сега, сами виждаме. От Ирак държава повече на става. Там ще има кюрдскща, шиитска и сунитска част. Но в никакъв случай единна държава, като преди. Нали такава беше и целта на войната.

Първият губернатор на Ирак изхвърли всички ръководни кадри на Саддам и Ирак рухна. Фактически ръководния състав на ИД се състои именно от офицерите на Садам.

Ами те за това сега режат главите на американците като пъпеши, защото Америка им разби държавата!

Ако някой вярва, че НАТО и света не може да се справи с шепа БРАДЯСАЛИ ИЗРОДИ, значи е наивен или луд !..

Взе ли си хапчетата?

Може, ама не иска.

лицемерието! Мръсните кравари създадоха Ислямска Държава, а сега ще обучават други убийци! А завчера конекрадците са изпратили хеликоптери за лидерите на Идил за "инструктаж"! Време е Владимир да се саморазправи с говедата!!!!

Ама и той е един от тях.

И Владимир е на служба у ционистите.

Американците обучават и помагат с оръжие на Иракските сили за сигурност.Кремъл продава оръжие на идил чрез посредника Башар Асад!Ха да видим кой кого?

те осведомяват по разваления телефон?

то тогава аз съм с достъп до гриф строго секретно!

В В ирак живеят основно сунити, шиити и кюрди. По ред причини тези общности живеят във вековна вражда. На кого точно НАТО ще помага не става ясно. По всяка вероятност на практика се помага и на трите общности да враждуват по успешно помежду си.

НАТО ЩЕ ОБУЧАВАТ УБИЙЦИ НА ШИИТИ И КЮРДИ :))))

Както винаги досега- с техните камъни по техните глави! След обучението се обръщат срещу американците,със същите оръжия с които ги обучават! След като сееш смърт,какво искаш да пожънеш???

уж срещу ИД ,но срещу кюрдите,за да ги избиват